KUZUM GÜZEL HABERİNİ BEKLİYORUZKizlar yarin transferim olucak . Nolur dualarinizi esirgemeyin. Bebislerimi insallah alir giderim.
Guzel haberlerin olsun insallah kac embriyo transfer edildi nerde oldu transferin canim kacinci denemen tatlımKizlar yarin transferim olucak . Nolur dualarinizi esirgemeyin. Bebislerimi insallah alir giderim.
Siz başladınız mı tedaviye merak ettimTüm kader arkadaşlarım inşallah hepimizin arzuladığımız annelik duygusunu yaşarız. Herkese bol bol dua ediyorum. Herşeyin hayırlısı olsun ve güzel haberlerimizi alalım inşallah.
Hayırlısı canım tahlilerini Türkiye'de mi yaptırdın yoksa Kıbrıs'ta mı çünkü buradaki çoğu doktor kabul etmiyor orası için tahlil yapmayı acaba Özel klinikler yapar mıEvet başladım. Fakat e2 benim çok yüksek çıktı. O yüzden ilaç kullanıyorum. İlaç bittikten sonra inşallah e2 düşer diye umut ediyorum. Sonrası inşallah başlamış olacağım. Hakkımızda hayırlısı
Aslında ben 3 ayda bir endokrin doktoruna çıkıyorum ondan rica etsem yapar sanırım teşekkür ederim rahim filmi için özel bir klinik buldum siz hitt önceden muayene olmadığız mıBen kan tahlillerimi devlette yaptırdım. Fakat e2 yi özelde yaptırıyorum. Fazla pahalı değil. Evet Türkiyede yaptırıyorum. Sorun olmuyor. Özel klinikler elbetteki yapar. Kıbrısa henüz gitmedim. Transfer olacağı zaman gideceğim.
Anladım canım hayırlısı bizde şu işlerimizi yoluna koyarsak görüşeceğiz doktorla en kısa zamanda inşallah İstanbul'da yaşamıyorum canım çok sağol yardımların içinTabiiki oldum. Fakat biraz ara vermek zorunda kaldım çalışıyorum işlerim çok yoğundu. 1 ay ertelendi yani. İstanbulda yaşıyorsan sana rahim filmi için öneride bulunabilirim. 350 TL yapıyorlar.
İnşallah canım benim burayada yazmayı unutma olur mu bende kasım gibi ayarlarsam doktorla görüşmek istiyorumRica ederim canım. İnşallah herşey gönlümüzce olur.
Aminn canim insallah bebeklerim tutunur bana 3 embriyo ilk canimGuzel haberlerin olsun insallah kac embriyo transfer edildi nerde oldu transferin canim kacinci denemen tatlım
İnşallah canım darısı hepimizin başınaAminn canim insallah bebeklerim tutunur bana 3 embriyo ilk canim
Canim kac embriyon oluştuda 3 transfer yaptilar dondurulmuslarinda varmiAminn canim insallah bebeklerim tutunur bana 3 embriyo ilk canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?