Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Tüm kader arkadaşlarım inşallah hepimizin arzuladığımız annelik duygusunu yaşarız. Herkese bol bol dua ediyorum. Herşeyin hayırlısı olsun ve güzel haberlerimizi alalım inşallah.
Siz başladınız mı tedaviye merak ettim

Evet başladım. Fakat e2 benim çok yüksek çıktı. O yüzden ilaç kullanıyorum. İlaç bittikten sonra inşallah e2 düşer diye umut ediyorum. Sonrası inşallah başlamış olacağım. Hakkımızda hayırlısı

Hayırlısı canım tahlilerini Türkiye'de mi yaptırdın yoksa Kıbrıs'ta mı çünkü buradaki çoğu doktor kabul etmiyor orası için tahlil yapmayı acaba Özel klinikler yapar mı

Ben kan tahlillerimi devlette yaptırdım. Fakat e2 yi özelde yaptırıyorum. Fazla pahalı değil. Evet Türkiyede yaptırıyorum. Sorun olmuyor. Özel klinikler elbetteki yapar. Kıbrısa henüz gitmedim. Transfer olacağı zaman gideceğim.

Aslında ben 3 ayda bir endokrin doktoruna çıkıyorum ondan rica etsem yapar sanırım teşekkür ederim rahim filmi için özel bir klinik buldum siz hitt önceden muayene olmadığız mı

Tabiiki oldum. Fakat biraz ara vermek zorunda kaldım çalışıyorum işlerim çok yoğundu. 1 ay ertelendi yani. İstanbulda yaşıyorsan sana rahim filmi için öneride bulunabilirim. 350 TL yapıyorlar.

Tabiiki oldum. Fakat biraz ara vermek zorunda kaldım çalışıyorum işlerim çok yoğundu. 1 ay ertelendi yani. İstanbulda yaşıyorsan sana rahim filmi için öneride bulunabilirim. 350 TL yapıyorlar.
Anladım canım hayırlısı bizde şu işlerimizi yoluna koyarsak görüşeceğiz doktorla en kısa zamanda inşallah İstanbul'da yaşamıyorum canım çok sağol yardımların için

Sonrada şubat ayı gibi donasyon olursa inşallah maddiyat o Zamana ancak toparlarız eşimle çünkü kimse bilmiyor inşallah hepimizin tutarda mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…