KUZUM NASILSINCanim 2 tane de donduruldu . Embriyolog iyi kaliteleri dondurdugunu digerlerini dondurmadiklarini soyledi
Canim insallah guzel haberler olsun güzel tedaviler olsun hepimizin göbisleri dolsunKIZLAR BUGÜN CEM BEYE GİTİM OFİS HİSTEROSKOPİ YAPTI VE ARTIK RAHİM İÇİ İYİ DEDİ
BİR ADET KANAMASINDAN SONRA DENEMEYE BAŞLAYA BİLİRİM DEDİ
ALLAH DOKTORUMDAN RAZI OLSUN TÜM YAPIŞIKLIK İÇİNDE OLAN RAHİMİ KENDİNE GETİRDİ
Zaza canim iyiyim biraz kasiklarimda agri var ptesi test gunum bekliyorum. Sana da hayirli olsun bebeklerin icin hazirsin cok az kalmis canimmmKUZUM NASILSIN
KENDİNİ NASIL HİSS EDİYORSUN
Canim evde idrar testi yaptinmiZaza canim iyiyim biraz kasiklarimda agri var ptesi test gunum bekliyorum. Sana da hayirli olsun bebeklerin icin hazirsin cok az kalmis canimmm
İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLU TRANSFERİN OLSUN ARKADAŞIMBende bu ay başladım tedaviye 6tane yumurtaö gelişmiş yarın bidaha ultrason adetimin 11.günü oluyor hormon testlerim normal cıkarsa inşallah transfer olacak
PİRİN CANIM BELKİDE SENİNLE BERABER BAŞLARIZZazacığım inşallah hayırlısı ile işlemlere başlarsın mutlu haberlerini bekliyoruz. Tüm arkadaşlarımızın güzel haberlerini alırız inşallah. Umutla kalın her zaman.
KUZUM GÜZEL HABERİNİ BEKLİYORUZZaza canim iyiyim biraz kasiklarimda agri var ptesi test gunum bekliyorum. Sana da hayirli olsun bebeklerin icin hazirsin cok az kalmis canimmm
Kizlar neler yapıyorsunuz giden gelen yokmu halil beye haftasonu sessizligimi yoksa
Hayırlı olsun cnmBen gidiyorum yarın cnm toplama yapılacak
Guzel sonuçlar insallah canimBen gidiyorum yarın cnm toplama yapılacak
Guzel sonuçlar insallah canim
İnşallah öyle olur bakalım tarnsfer bidahaki aya kaldıHayırlı olsun cnm
Neden bir dahaki aya kaldi canimİnşallah öyle olur bakalım tarnsfer bidahaki aya kaldı
CANIM NEDEN TRANSFER İPTAL OLDU?İnşallah öyle olur bakalım tarnsfer bidahaki aya kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?