SİZİN TOPLAMA OLACAKSA DONASYON DEĞİL Mİ ,KENDİ YUMURTALARINIZ MI TOPLANACAKBen gidiyorum yarın cnm toplama yapılacak
JESSİCA HANIM SİZİN DONASYONUN SONUCU NE OLDU İNŞALLAH POZİTİFTİR. MERAK ETTİM,BENİMDE BÜTÜN DOKTORLAR PES EDİYOR SONUNDA YUMURTA NAKLİNİ TAVSİYE EDİYORLAR 4 DENEME YAPTIK HİÇ SAĞLIKLI YUMURTAM ÇIKMADI.Zaza canim iyiyim biraz kasiklarimda agri var ptesi test gunum bekliyorum. Sana da hayirli olsun bebeklerin icin hazirsin cok az kalmis canimmm
Canim pazartesi gecti neler oluyor guzel sonuclar insallahZaza canim iyiyim biraz kasiklarimda agri var ptesi test gunum bekliyorum. Sana da hayirli olsun bebeklerin icin hazirsin cok az kalmis canimmm
Cok guzel haber canim Allah tamamina erdirsin kac embriyo idi sonuc kac cikti evde idrar testi yapmismiydin yanitlarsan sevinirizSonucum pozitif arkadaslar ingiltereye donuyorum cok yogunum.O yuzden giremiyorum. Allah herkezin muradini versin kimseyi unutmadim. Hepinizi seviyorum :)Hepimiz bebeklerine kavuuruz saglikla kucagimiza aliriz. Insallah Duamlarimdasiniz hepini
Neden bir dahaki aya kaldi canim
CANIM NEDEN TRANSFER İPTAL OLDU?
RAHİMDEMİ SIKINTI?
Bnm donasyon değil kendi yumurtam 5i döllenmiş şuan saglıklı embriyo olacakmı ona bakacaklar boşuna ilaç yüklemesi yapmayalım 5gün sonra sonuca bakarız olumluysa bidahaki ay sadece transfer olumsuzsa hem yumurta toplama hem transferSİZİN TOPLAMA OLACAKSA DONASYON DEĞİL Mİ ,KENDİ YUMURTALARINIZ MI TOPLANACAK
Bütün dualarım sizinleKızlar pazartesi ğünü aşılamam olucak yarın kıbrıs yolcusuyuz dua edin kızlar
Burayada yazın olur mu nasıl geçtiğine dairKızlar pazartesi ğünü aşılamam olucak yarın kıbrıs yolcusuyuz dua edin kızlar
ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN CNMKızlar pazartesi ğünü aşılamam olucak yarın kıbrıs yolcusuyuz dua edin kızlar
İns hayırlı haberler alırsın cnmKızlar pazartesi ğünü aşılamam olucak yarın kıbrıs yolcusuyuz dua edin kızlar
Transferiniz nasıl geçti bilgi verir misinizKızlar pazartesi ğünü aşılamam olucak yarın kıbrıs yolcusuyuz dua edin kızlar
ivf nasıl oluyor biraz bilgi verirmisinizHayır cnm ivf yalniz cinsiyet seçimi eşim istiyor
Insallah guzel sonuclarin olsun mutlu haberlerini bekliyoruziyi ğeçti kızlar sonucum inşallah pozitif olur dua din kızlar bende bu mutlu haberi alırım
İNŞALLAH POZİTİV OLUR DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZbuğün 3 ğünüm pozizitif olur sonucum inşallah aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?