Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Zaza canim iyiyim biraz kasiklarimda agri var ptesi test gunum bekliyorum. Sana da hayirli olsun bebeklerin icin hazirsin cok az kalmis canimmm
JESSİCA HANIM SİZİN DONASYONUN SONUCU NE OLDU İNŞALLAH POZİTİFTİR. MERAK ETTİM,BENİMDE BÜTÜN DOKTORLAR PES EDİYOR SONUNDA YUMURTA NAKLİNİ TAVSİYE EDİYORLAR 4 DENEME YAPTIK HİÇ SAĞLIKLI YUMURTAM ÇIKMADI.

Sonucum pozitif arkadaslar ingiltereye donuyorum cok yogunum.O yuzden giremiyorum. Allah herkezin muradini versin kimseyi unutmadim. Hepinizi seviyorum :)Hepimiz bebeklerine kavuuruz saglikla kucagimiza aliriz. Insallah Duamlarimdasiniz hepini

Sonucum pozitif arkadaslar ingiltereye donuyorum cok yogunum.O yuzden giremiyorum. Allah herkezin muradini versin kimseyi unutmadim. Hepinizi seviyorum :)Hepimiz bebeklerine kavuuruz saglikla kucagimiza aliriz. Insallah Duamlarimdasiniz hepini
Cok guzel haber canim Allah tamamina erdirsin kac embriyo idi sonuc kac cikti evde idrar testi yapmismiydin yanitlarsan seviniriz

Neden bir dahaki aya kaldi canim
CANIM NEDEN TRANSFER İPTAL OLDU?
RAHİMDEMİ SIKINTI?
SİZİN TOPLAMA OLACAKSA DONASYON DEĞİL Mİ ,KENDİ YUMURTALARINIZ MI TOPLANACAK
Bnm donasyon değil kendi yumurtam 5i döllenmiş şuan saglıklı embriyo olacakmı ona bakacaklar boşuna ilaç yüklemesi yapmayalım 5gün sonra sonuca bakarız olumluysa bidahaki ay sadece transfer olumsuzsa hem yumurta toplama hem transfer

Bende baslicam yumurtalık rezervim azalmış ve tüp bebek olumsuz sonuç verir kendi yumurtanla dedi Doktorum.(israel aruh) donôr en uygun yol dedi bakalım araştırıyorum en iyisi hangisi ve ne kadar toplam tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…