- 19 Temmuz 2017
- 71
- 159
- 13
Allah yardimci olsun bebis sıkı sıkı tutunsun insallah hayirlisiylaKzlar şuan hastaneyim bugün 3. Günüm kanamam başlamştı. Bebekte baya aşağidaymş. Kanamam bitti ama hala bebek çok aşağıda hala risk var bebegim 11. Haftaya girmişti. Nolurr dua edin bana bebeğime
Dualarım seninle inşallah tutunurlariyi ğeçti kızlar sonucum inşallah pozitif olur dua din kızlar bende bu mutlu haberi alırım
Allah yardımcın olsun canım umarım bu sefer seninle kalırlarKzlar şuan hastaneyim bugün 3. Günüm kanamam başlamştı. Bebekte baya aşağidaymş. Kanamam bitti ama hala bebek çok aşağıda hala risk var bebegim 11. Haftaya girmişti. Nolurr dua edin bana bebeğime
Merhaba Siz başladınız mı ? Genelde sperm ve yumurta donasyonu topiğinde yazıyor kızlarSessiz topik yokmu tedaviye baslayanlar devam edenler
Yok canim kasim yada aralik ayi bakacagiz artikMerhaba Siz başladınız mı ? Genelde sperm ve yumurta donasyonu topiğinde yazıyor kızlar
Anladım hayırlısı canımYok canim kasim yada aralik ayi bakacagiz artik
Canim doğrudur bence guzel sonuclar insallah kac tane transfer ettiler kacinci gun embriyosuKızlar dün 8ğünümdü ikinci çizğim silik çıktı inşallah doğrudur
Doğrudur canım hadi hayırlısı inşallahKızlar dün 8ğünümdü ikinci çizğim silik çıktı inşallah doğrudur
CANIM SAĞLIKLI GEÇSİN GEBELİYİNKızlar dün 8ğünümdü ikinci çizğim silik çıktı inşallah doğrudur
UMUT İNŞALLAH İYİSİNKzlar şuan hastaneyim bugün 3. Günüm kanamam başlamştı. Bebekte baya aşağidaymş. Kanamam bitti ama hala bebek çok aşağıda hala risk var bebegim 11. Haftaya girmişti. Nolurr dua edin bana bebeğime
Canim kan vermedinmi dahaKızlar buğün 15ğünüm inşallah olmuştur bebiş benimledir inşallah
İnşallah nida seninle bebişlerKızlar buğün 15ğünüm inşallah olmuştur bebiş benimledir inşallah
CANIM GEÇMİŞ OLSUN SEN SPERM DONASYONUMU YAPTIRDIN AŞILAMAYLA?Benimki aşılama idi tutmadı kızlar bişey sorucam size aranızda polikistik over olup Donosyon yaptırdınız mı nasıl bir süreç lütfen yardımcı olurmusunuz bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?