Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

GÜNAYDIN KIZLAR
NEDEN SAKİNLİK ÇÖKMÜŞ BU FORUMA
HAMİŞLER NASILSINIZ BEBİŞLER NASIL
TEDAVİYE BAŞLAYAN VARMI/

Merhabalar ben halil ibrahim tekine gittim 7 tane birinci sınıf ve A kalite embriyom olmak üzere halil bey transfeer yaptı. Bakın ikiside negatif söyle birşey var halil bey iyi bir doktor olabilir ama takip yok ilaç yok işiniz biraz allaha kalıyor . Tabiri caizse hemşiresi çok bilgisiz yetersiz. Bence halil ibrahim tekin iyi bir doktor ama yetersiz gitmeden iyi düşünün

Halil beyden sonra dr firdevs e kararımı verdim aslında halil bey iyi fakat hemşiresi çok bilgisiz yetersiz ne dediği belli ne yaptığı belli drla zaten epi topu 2 transfer 1 ön tanışma toplasanız 15 dakika görüyorsunuz halil beyi negatifinizi alıyosunuz bir açıklama bir sesini duyamıyorsunuz doktorun yalvar yakar belki bi hafta sonra ulaşabilirseniz oda 10 saniye konuşuyor konuşma şansınız olurSa tabi. Bakın halil beyin yoğunluğu var takipi bırakmış ege diye hemşiresine oda çok bilgisiz ezbere cevap veriyor doktora danışayım size döneyim yok. Demem şuki bakın şuan gitcek olsam kıbrıs halil beye gitmem neden çünkü muattap olan yok birşey sormaya çekiniliyor klinikten tanıştığım bir arkdaşım oldu onunda transferini halil bey yapmış negatif kaçıncı denemesi onunda ve ege halil beyin hemşiresi kadıncağıza gelmeyin demiş soru sorduğu için bir hemşire zaten çok sayıda negatifi görmüş evlat sevgisiyle yanan piskolojisi maddiyatı bitmiş kadına böyle çıkışmış bunları duydukça korkar oldum doktor halil bey nasıl müsade edebiliyor bende anlamadım ! Yine diyorum halil ibrahim beye gidicekseniZ takibinizi mutlaka yapan bir başka doktorunuz olsun eğer yoksa işiniz biraz zor mucizeyi aramakla geçer ben inanın çaresizliği yaşamadann bilemezdim sizlerinde yaşabilceklerinizi önceden uyarmak istedim.sevgiyle kalın

Dediklerinize katılıyorum. bBurada konu arz talep meselesi talep okadar fazlaki öyle bir bir kimse ile ilgilenmiyorlar. Aslında talep azalsa biraz kendilerine ceki düzen verirler. Bu yeni hemşire Ege için olan görüşlerine de katılıyorum. Büyük talihsizlik onun orda ve o tarzda konuşarak çalışması. Ama Sinem var dünya tatlısı keşke onunla muhatap olabilse idiniz!!
Bol şanslar xx

Ah canım bizim seçebilme hakkımız yokki bunada müsade edilmiyor ne yazıkki şimdi klinik arayışı içerisindeyken sürekli klinikler hemşireler ve doktorla görüşüyorum kıbrıstaki inanın ege ve tavrı sadece o klinikte var başka klinikler hastası olmama rağmen ilgili ve bıkmadan cevap veriyorlar durumumu izah ediyorum dinliyorlar ve benden test istiyorlar bunlar gerçekten boşvermiiş halil bey kendine uçak almış türkiyeye gidip gelmek için düşünün kazandığı parayı kariyer kaygısı kalmamış oyüzden sıkı tutmuyor . Bugün o klinikte tanıştıdğım bir hastası son kalan embriyoları için transfere gidiyor inşallah onun olur. Ama yazık hazırlanma aşamasını da başka bir arkadaşının firdevse gitmiş onun reçetesine göre yapıyor malum halil bey çok az ilaç ve takip yapmıyor kadıncağız düşünün böyle çaresizki başkasının reçetesini kullanıyor

Nasıl başkasının reçetesini kullanıyor anlamadım

kızlar lütven dondurulmuşlarla hamile kalan olduysa yazın
dondurulmuşlarınız hangi kalitedeydi

doktorun başka hasta için yaptığı reçetesini kullanıyor bulunduğu ülkede bu tüp bebek olayı yok yardım alabilceği doktorda yok çaresiz halil beyde tedavi şeklini değiştirmediği için oda başka bir doktora giden hastanın reçetesini uyguluyor çaresizlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…