Hadi canim guzel sonuclar insallah bende adetimi bekliyorum bakalim hayırlısıylaBUGÜN ADETİMİN 10 GÜNÜ DOKTOR RANDEVUM VAR
BAKALIM RAHİM NASIL GELİŞİCEK
DUA EDİN KIZLAR
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzBUGÜN ADETİMİN 10 GÜNÜ DOKTOR RANDEVUM VAR
DUA EDİN KIZLAR
Canim rahim kalinligi nasil cikti guzel sonuclar insallahBUGÜN ADETİMİN 10 GÜNÜ DOKTOR RANDEVUM VAR
DUA EDİN KIZLAR
BUKETCİM TEDAVİNİN 9 GÜNÜ EN İNCE YERİ 6 MM DEDİ DOKTORCanim rahim kalinligi nasil cikti guzel sonuclar insallah
Çok sevindim canım benim güzel haberlerini bekliyoruzkızlar bugün doktor dahada beyendi rahimi kısmet olursa haftaya cuma transferim olucak
inşallah sizi sevindiririm sonucumla ve bir çoğunuza moral olurum
Firdevs oğuz tip mucize ekip çok ilgililer sordunuz merak ettiniz hersoruya cvp verir irem hanımdaŞimdi klinik arıyorum yana yana bana önerebilceğiniz varmı acaba?
Nasıl başkasının reçetesini kullanıyor anlamadımAh canım bizim seçebilme hakkımız yokki bunada müsade edilmiyor ne yazıkki şimdi klinik arayışı içerisindeyken sürekli klinikler hemşireler ve doktorla görüşüyorum kıbrıstaki inanın ege ve tavrı sadece o klinikte var başka klinikler hastası olmama rağmen ilgili ve bıkmadan cevap veriyorlar durumumu izah ediyorum dinliyorlar ve benden test istiyorlar bunlar gerçekten boşvermiiş halil bey kendine uçak almış türkiyeye gidip gelmek için düşünün kazandığı parayı kariyer kaygısı kalmamış oyüzden sıkı tutmuyor . Bugün o klinikte tanıştıdğım bir hastası son kalan embriyoları için transfere gidiyor inşallah onun olur. Ama yazık hazırlanma aşamasını da başka bir arkadaşının firdevse gitmiş onun reçetesine göre yapıyor malum halil bey çok az ilaç ve takip yapmıyor kadıncağız düşünün böyle çaresizki başkasının reçetesini kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?