merhaba . 3 embriyodan kaç tanesi tuttu. birde ücret yaklaşık ne kadar tuttu embriyo sayısına göre ücret değişiyor mu.3 embriyo kondu. Evde idrar testinde 8. Gun cikmisti . Sonucun 191 cnm
Ayyyy darısı başımıza inşallah size dediğim gibi halil beyin hazırlık şekli yok başka bir doktor hazırlamalıki olsun alın size örnek!Merhaba arkadaşlar ben halil bey de yumurta donasyonu yaptım. İkiz bebeklerim var 4.5 aylık. Ben ilk donasyonda onların verdiği receteyi uyguladım hamile kaldım malesef kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.dondurulmuslarim da vardı ama sıfırdan donor istedim bu tedavimde bulunduğum şehirde iyi bir Dr buldum ve onun verdiği ilaçları kullandım. Sıkı takip etti beni şükür bebeklerimi kucağıma aldım. Tek tavsiyem stresten uzak durun ve iyi bir Dr bulun takibinizi yapacak.zor bir süreç ama sonuç herseye deger.allahım hepinizin kucagini doldursun arkadaşlarım.
Size derken genel yazmak istedim yanlış anlamayınAyyyy darısı başımıza inşallah size dediğim gibi halil beyin hazırlık şekli yok başka bir doktor hazırlamalıki olsun alın size örnek!
Evet hepinize dua ediyorum allahım tez zamanda nasip etsin hepinizeSize derken genel yazmak istedim yanlış anlamayın
canım sağ salim bebişini kucağına alasın inşallahKızlar merhaba uzun zamandr giremedim hamilelik müjdeleri gördum. Çok mutluyum hele zazanın tedavi sonuçlarını okuyunca daha mutlu oldum isim isim aklma geldikçe dua etmeye calisiyorum. Ben şimdi 16 haftalk oldum inşallah devamı gelir ben dahil hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımza alırız
İnşallah canım-)Kuzum beraber gidicez sen bensiz kıbrıs gidemezsin
merhaba canim ozelden yazacaktim kapali mesaj kismi. nerede hangi doktora tup bebek yaptirdiniz kacinci denemede oldu ve kacinci gun embriyosu kac tane kondu ? cok soru sordum kusura bakma5.gun e gelmedimi embriyolariniz,kac yumurtaniz toplandi kaci dollendi?
Biz sanırım sizinle konusmustuk benım tedavime basladı 3yumurta donduruldu ikinci toplama yapılacak ama inşallah bu defa fazla yumurta gelişir toplanırKuzum beraber gidicez sen bensiz kıbrıs gidemezsin
Hayirli olsun canim guzel sonuclar insallahAdet oldum arkadaslar 21.günü lucrin’e başlıyorum sonrasındada lucrine ek olarak menogon ile devam edecekmişiz
Aradan zaman geçti ama yaptırabildiniz mi? Cevaplarsanız sevinirimMrb arkadaslar bizde sperm donosyonu icin merkez arastiriyoduk hitde karar verdik nihayetinde persembe günü istanbula ön gorusmeye gidiyoruz istanbula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?