Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

arkadaşlar halil ibrahim beyde sperm donosyonu yaptıran lar bana lüven bana yardımcı olurmusunuz biliyorsunuz halil beyin bizim takiplerimizi yaptırca doktorları yok kendi çabamızla bulucaz sizden istedim bu süreçte nasıl oldu takiplerinizi nasıl yaptırdız banada yardımcı olurmusunuz

ben ankarada yaşıyorum ben dün hemşire hanıma mesaj atım vatzaptan sa olsun cevap vermiş busüreç hakında ba yaşadım şehirde radyoloji uzmanı bulmamı ilaçların dozlarını kendilerinin hazırlıyacanı haftada bir veya iki defa kontrole ğidilcemi yazmış ve ben polikistik overim sizce bu süreç dorumu bilğilerinize ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar ben halil bey de yumurta donasyonu yaptım. İkiz bebeklerim var 4.5 aylık. Ben ilk donasyonda onların verdiği receteyi uyguladım hamile kaldım malesef kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.dondurulmuslarim da vardı ama sıfırdan donor istedim bu tedavimde bulunduğum şehirde iyi bir Dr buldum ve onun verdiği ilaçları kullandım. Sıkı takip etti beni şükür bebeklerimi kucağıma aldım. Tek tavsiyem stresten uzak durun ve iyi bir Dr bulun takibinizi yapacak.zor bir süreç ama sonuç herseye deger.allahım hepinizin kucagini doldursun arkadaşlarım.

Ayyyy darısı başımıza inşallah size dediğim gibi halil beyin hazırlık şekli yok başka bir doktor hazırlamalıki olsun alın size örnek!

42 yaşındayım. Doktot Hitte tedavi almak istiyorum. Donasiyon yumurtayla hamilelik başarı oranım yüksek mı olur? Ve ücret olarak kaç olur? Bilgileri olanlar ltf paylaşa bilirmisiniz?

Kızlar merhaba uzun zamandr giremedim hamilelik müjdeleri gördum. Çok mutluyum hele zazanın tedavi sonuçlarını okuyunca daha mutlu oldum isim isim aklma geldikçe dua etmeye calisiyorum. Ben şimdi 16 haftalk oldum inşallah devamı gelir ben dahil hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımza alırız

canım sağ salim bebişini kucağına alasın inşallah
benim tedavim iptal oldu
inşallah bakalım bu aya nasıl durumlar olucak
yarın sabah yine histeroskopiye alıcak doktor beni ama kontrol amaçlı eğer her şey yolundaysa tedavime devam

Adet oldum arkadaslar 21.günü lucrin’e başlıyorum sonrasındada lucrine ek olarak menogon ile devam edecekmişiz

Kızlar size bişey sorcem lütfen cevaplarınızı bekliyorum benim bu küçüğüm olan kardeşim bundan 1l4yıl önce tarak teli yutmuş şimdi 24 yaşında sizce bişey olurmu Vince sene ğeçmiş üzerinden

Kzlar merhaba girebildiğim kadar girmeye çalışıyorum siteye. Bugün kontrole gittim 20. Haftayı geçiyorum ama doktor bebekte tek arter gördüğünü söyledi detaylı ultroson istersen yaptr dedi. Moralim bi anda düştü. Doktorum çok önemli olmadığını söylesede detaylı ultrasona gitmeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…