Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhaba arkadaslar öncelikle Allahim hic birimizin kucagini bos birakmasin bende Halil beye gitdim görüsdüm yazin Yurt disinda oldugum icin recetimi aldim ve aralik adetimle tedaviye basladim bi kac gün Sonra Ocak adetim gelicek ve donör hazirlanmaya baslanilcak cok heycanliyim.. dr bey hakkinda eminim cok bilgili fakat kendisini sadece bi kac dk glrüyorsunuz gerisini zaten hemsireler yapiyor burada olumlu ve olumsuz yorumlari görünce migdeme resmen kramflar giriyor klinligimi deyisemmi diyorum Ama beklemek de artik istemiyorum... yine diyorum Allah sonunuzu ve yüzümüzü güldürsün

Canım bende aynen senin gibiyim.yazdıklarında kendimi buldum.olumsuz yorumdan etkileniyorum.bende klinik seçmeye zorlandim.Hite karar veriyorum geri gidip geliyorum.sen diğer klinikleri ederim görüştün mü?

Yok kibrisda sadece bura ile görüsdüm sadece biraz arasdirdim bi tanidigimda orda hamile kalinca karar verdim
Cok yer ile görüsüp kafami cok karisdirmak istemedim acikcasi

Yok kibrisda sadece bura ile görüsdüm sadece biraz arasdirdim bi tanidigimda orda hamile kalinca karar verdim
Cok yer ile görüsüp kafami cok karisdirmak istemedim acikcasi
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun peki bir aydir?mahsuru yoksa burdan yada özelden paylasabilir misin

Ben gecen ay adetimle ginera ve coasprin ile basladim ve Tek dozluk lucrin igne vurdum
Adetimle beraber kan vericem Progesteron e2 testlerini yapdircam estrofem imon da bu ayla beraber kullanicam

Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim bu benim 2. Denemem ve carsamba gunu transferim olacak ama rahim kalinligi 7,5 dedi dr ve fizyo terapi verdi yarin son seansim olacak aranizda bu terapi ile hamile kalan oldu mu acaba

7.5 mm endometriyum gayet iyi
fiziyoterapi halilin özbeöz kardeşine müşteri paslamasından başka bir şey değil
inşallah hamile kalırsın ve bu merkezlerden canın kurtulur
ilki nerde yapıldı senin

ilki nerde yapıldı senin
Ilk denemem de hit te oldu dr cok iyi sadece asiri yogun oldugu icin takib ve muayeneleri yapiyor yumuta toplama ve transfer. Geri kalan herseyi hemsireler anlatiyor sinem hemsire cok cok iyi cok ilgili fakat benim tek sorunum stres

Sizin yazismalarinizi takib ettim diger arkadaslarin da bazen sevindim bazen uzuldum Rabbim herkesin gonlune gore versin hayirlisini nasib etsin

ilki nerde yapıldı senin
Ben geldim herkes kaybolmus buda benim sanssizligim sanirim. Zaza hanim sizi cok takib ettim merak ediyorum en son ertelendi demistiniz ne oldu neler yaptiniz lutfen cvp yazarsaniz sevinirim

Ben geldim herkes kaybolmus buda benim sanssizligim sanirim. Zaza hanim sizi cok takib ettim merak ediyorum en son ertelendi demistiniz ne oldu neler yaptiniz lutfen cvp yazarsaniz sevinirim
Biliyorsun halilin hastasıydım
bir ilk denememde hamilelik yakaladım her halde bana özel donör seçtiler ondan
ardından indirim isterken dondurulmuş yumurtalarla freş deyip bize kakaladıklarından bir bok olmadı hep negativ yaşadım
merkezimi değyiştim
firdevsle ve britiş arasında git geldeyim
bakalım artık
sizde durumlar nasıl
inşallah hamilesiniz

Rabbim dualarinizi kabul etsin dilerim annelik duygusunu sizde tadarsiniz benim normal yolla olan cocuklarim var fakat bu 2. Evliligim dogumdan sonra baglatmistim birdaha asla dusunmuyordum lakin evdeki hesap carsiya uymuyor tupleri actirdim yine olmadi kuzenim de halil ibrahim de tup bebek sahibi oldu hemde ilk 1 bebek 2. De 2 bebek cok sukur 2 sene once denedim olmadi hersey yolundaydi aslinda 2. Yi denemeye karar verdim dun transferim oldu insaAllah olur

Mecburi oldugunu dusundugum icin yaptirdim istege bagli oldugunu bilmiyordum fakat faydasi olacagini dusundum cunku cidden inanilmaz bi etkisi vardi direk rahme dokunuyo insaAllah faydasini gorurum yine de hersey Rabbimin dilemesi ile olur onlar sadece vesile

Okudum simdi transfer olmussun sanirim Insallah hakkinda hayirlisi olur Anladigim kadariyla normal tüp Bebek yapdirdin degilmi ?
Evet cnm normal tup bebek ilk denememde 2 sene once 12 yumurta toplanmisti 7 tane embriyo olusmustu 5. Gune 3 tanesi ulasmisti ama olmadi simdi 6 tane yumurta toplandi 6 sida 3. Gune ulasti fakat 3 tane kaldi onada sukur 3unu de koydu hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…