Merhaba arkadaslar öncelikle Allahim hic birimizin kucagini bos birakmasin bende Halil beye gitdim görüsdüm yazin Yurt disinda oldugum icin recetimi aldim ve aralik adetimle tedaviye basladim bi kac gün Sonra Ocak adetim gelicek ve donör hazirlanmaya baslani
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun peki bir aydir?mahsuru yoksa burdan yada özelden paylasabilir misinYok kibrisda sadece bura ile görüsdüm sadece biraz arasdirdim bi tanidigimda orda hamile kalinca karar verdim
Cok yer ile görüsüp kafami cok karisdirmak istemedim acikcasi
Ilk denemem de hit te oldu dr cok iyi sadece asiri yogun oldugu icin takib ve muayeneleri yapiyor yumuta toplama ve transfer. Geri kalan herseyi hemsireler anlatiyor sinem hemsire cok cok iyi cok ilgili fakat benim tek sorunum stres7.5 mm endometriyum gayet iyi
fiziyoterapi halilin özbeöz kardeşine müşteri paslamasından başka bir şey değil
inşallah hamile kalırsın ve bu merkezlerden canın kurtulur
ilki nerde yapıldı senin
Ben geldim herkes kaybolmus buda benim sanssizligim sanirim. Zaza hanim sizi cok takib ettim merak ediyorum en son ertelendi demistiniz ne oldu neler yaptiniz lutfen cvp yazarsaniz sevinirim7.5 mm endometriyum gayet iyi
fiziyoterapi halilin özbeöz kardeşine müşteri paslamasından başka bir şey değil
inşallah hamile kalırsın ve bu merkezlerden canın kurtulur
ilki nerde yapıldı senin
Biliyorsun halilin hastasıydımBen geldim herkes kaybolmus buda benim sanssizligim sanirim. Zaza hanim sizi cok takib ettim merak ediyorum en son ertelendi demistiniz ne oldu neler yaptiniz lutfen cvp yazarsaniz sevinirim
Rabbim dualarinizi kabul etsin dilerim annelik duygusunu sizde tadarsiniz benim normal yolla olan cocuklarim var fakat bu 2. Evliligim dogumdan sonra baglatmistim birdaha asla dusunmuyordum lakin evdeki hesap carsiya uymuyor tupleri actirdim yine olmadi kuzenim de halil ibrahim de tup bebek sahibi oldu hemde ilk 1 bebek 2. De 2 bebek cok sukur 2 sene once denedim olmadi hersey yolundaydi aslinda 2. Yi denemeye karar verdim dun transferim oldu insaAllah olurBiliyorsun halilin hastasıydım
bir ilk denememde hamilelik yakaladım her halde bana özel donör seçtiler ondan
ardından indirim isterken dondurulmuş yumurtalarla freş deyip bize kakaladıklarından bir bok olmadı hep negativ yaşadım
merkezimi değyiştim
firdevsle ve britiş arasında git geldeyim
bakalım artık
sizde durumlar nasıl
inşallah hamilesiniz
Siz terapi aldiniz mi aldiysaniz endometrium kalinligi kacti acabaFizyoterapi bir halta yaramıyor açık ve net .kesinlikle önermiyorum
Canim Ben cok takip edemedim Sen tedavinin hangi asamasindasin SuanSiz terapi aldiniz mi aldiysaniz endometrium kalinligi kacti acaba
Okudum simdi transfer olmussun sanirim Insallah hakkinda hayirlisi olur Anladigim kadariyla normal tüp Bebek yapdirdin degilmi ?Canim Ben cok takip edemedim Sen tedavinin hangi asamasindasin Suan
Benim transferimin 4. Gunune girdim endometrium 7,5 dedi dr ve fizyo terap verdi ben yaptirdim sonucu merakla bekliyorum sanki adet olcakmisim gibi sanci oluyo rahimdeCanim Ben cok takip edemedim Sen tedavinin hangi asamasindasin Suan
Evet cnm normal tup bebek ilk denememde 2 sene once 12 yumurta toplanmisti 7 tane embriyo olusmustu 5. Gune 3 tanesi ulasmisti ama olmadi simdi 6 tane yumurta toplandi 6 sida 3. Gune ulasti fakat 3 tane kaldi onada sukur 3unu de koydu hayirlisi bakalimOkudum simdi transfer olmussun sanirim Insallah hakkinda hayirlisi olur Anladigim kadariyla normal tüp Bebek yapdirdin degilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?