Insallah hayirlisi olur benimde haftaya transfer fakat donasyon benimki yumurta olusmuyor bendeEvet cnm normal tup bebek ilk denememde 2 sene once 12 yumurta toplanmisti 7 tane embriyo olusmustu 5. Gune 3 tanesi ulasmisti ama olmadi simdi 6 tane yumurta toplandi 6 sida 3. Gune ulasti fakat 3 tane kaldi onada sukur 3unu de koydu hayirlisi bakalim
Fizyo terapinin kalinlasmada bi etkisi yokmus rahimdeki kilcal damarlari harekete gecirip yeni doku olusmasini sagliyomus tutunmada etkiliymis iste elektrotlari bagliyo gobegine inanilmaz bi etkisi var rahme kadar iniyo insaAllah faydasini gorurum seninde hayirlisi olur insaAllah ama bulabilirsen mutlaka transfere kadar dogal nar suyu ic bantta kullaniyorum ben halaInsallah hayirlisi olur benimde haftaya transfer fakat donasyon benimki yumurta olusmuyor bende
Rahim Zarin 7,5 ve üstü diyorlar alti olursa iptal olmali zaten fizxotrrapifden Sonra kalinlasma oldumu?
Hayirli olsun insallah canim e2 ve p4 baktirdinmi transferden sonra yada baktiracakmisin istedilermi sendenBenim transferimin 4. Gunune girdim endometrium 7,5 dedi dr ve fizyo terap verdi ben yaptirdim sonucu merakla bekliyorum sanki adet olcakmisim gibi sanci oluyo rahimde
Evet cnm istediler pazartesi yaptircam sordum sinem hemsireye hani bu tahlilin sonuclari ciktiginda olumlu olumsuz bisey belli okur mu dedim oda bunun tutunup tutunmamasiyla bi alakasi yok 12 gun belli olcak abla dediHayirli olsun insallah canim e2 ve p4 baktirdinmi transferden sonra yada baktiracakmisin istedilermi senden
Senin durumun ne cnmHayirli olsun insallah canim e2 ve p4 baktirdinmi transferden sonra yada baktiracakmisin istedilermi senden
Senin durum nedir cnm ne yaptinmerhaba canim ozelden yazacaktim kapali mesaj kismi. nerede hangi doktora tup bebek yaptirdiniz kacinci denemede oldu ve kacinci gun embriyosu kac tane kondu ? cok soru sordum kusura bakma
Canim benimde hıtte 2 negatif sonucum var senin sonucun guxel olur insallahSenin durumun ne cnm
Hic icimde olacak gibi bi his yok nedense ilk 2 gun batma adet sancisi gibi sanci oldu sonra herseh normallesti bilemiyorumCanim benimde hıtte 2 negatif sonucum var senin sonucun guxel olur insallah
Brnde gittim endimetriyum için üç seans ama sormama ragmen kıbrısta kimse cevap vermedi uygun olasa transfer yapılmazdı heralde ama hiç umutlu değilim salı günü bhcg var bakalım herşeyin hayırlısı7.5 mm endometriyum gayet iyi
fiziyoterapi halilin özbeöz kardeşine müşteri paslamasından başka bir şey değil
inşallah hamile kalırsın ve bu merkezlerden canın kurtulur
ilki nerde yapıldı senin
Kim neye cvp vermedi cnm ben de gittim terapiye benim de haftaya pazartesi belli olacak bi de soyle bisey var terapi alsakda almasakta transfer yapiliyo cunku kalinlastiracak bisey yapamayiz bu kadar diyolarBrnde gittim endimetriyum için üç seans ama sormama ragmen kıbrısta kimse cevap vermedi uygun olasa transfer yapılmazdı heralde ama hiç umutlu değilim salı günü bhcg var bakalım herşeyin hayırlısı
Yarin e2 ve p4 istediler cnm yaptircam 1 hafta sonra da bera hcg insaAllahHayirli olsun insallah canim e2 ve p4 baktirdinmi transferden sonra yada baktiracakmisin istedilermi senden
Allah razi olsun cnm insaAllah pes etme herseyi yoktan var eden Allah tir sen iste yeter ki mutlaka olacak bugun olmazsa yarin.Canim benimde hıtte 2 negatif sonucum var senin sonucun guxel olur insallah
Canim senin e2 p4 kac cikti yaptirdinmi transferden sonra .hayirli sonuclarin olur inşallahBrnde gittim endimetriyum için üç seans ama sormama ragmen kıbrısta kimse cevap vermedi uygun olasa transfer yapılmazdı heralde ama hiç umutlu değilim salı günü bhcg var bakalım herşeyin hayırlısı
Allah yardimcin olsun canim guzel sonuçlar insallahBenım transferim hit’te yarın dua edin
İnşallah önerecegınız birsey olursa söyleyinAllah yardimcin olsun canim guzel sonuçlar insallah
Senin e2 p4 kac cikti yaptirdinmi canimYarin e2 ve p4 istediler cnm yaptircam 1 hafta sonra da bera hcg insaAllah
Canım sonucun nasıl olduBrnde gittim endimetriyum için üç seans ama sormama ragmen kıbrısta kimse cevap vermedi uygun olasa transfer yapılmazdı heralde ama hiç umutlu değilim salı günü bhcg var bakalım herşeyin hayırlısı
benim hite ilk kimyasal ve 3 negativim varCanim benimde hıtte 2 negatif sonucum var senin sonucun guxel olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?