Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Insallah hayirlisi olur benimde haftaya transfer fakat donasyon benimki yumurta olusmuyor bende
Rahim Zarin 7,5 ve üstü diyorlar alti olursa iptal olmali zaten fizxotrrapifden Sonra kalinlasma oldumu?

Insallah hayirlisi olur benimde haftaya transfer fakat donasyon benimki yumurta olusmuyor bende
Rahim Zarin 7,5 ve üstü diyorlar alti olursa iptal olmali zaten fizxotrrapifden Sonra kalinlasma oldumu?
Fizyo terapinin kalinlasmada bi etkisi yokmus rahimdeki kilcal damarlari harekete gecirip yeni doku olusmasini sagliyomus tutunmada etkiliymis iste elektrotlari bagliyo gobegine inanilmaz bi etkisi var rahme kadar iniyo insaAllah faydasini gorurum seninde hayirlisi olur insaAllah ama bulabilirsen mutlaka transfere kadar dogal nar suyu ic bantta kullaniyorum ben hala

Hayirli olsun insallah canim e2 ve p4 baktirdinmi transferden sonra yada baktiracakmisin istedilermi senden
Evet cnm istediler pazartesi yaptircam sordum sinem hemsireye hani bu tahlilin sonuclari ciktiginda olumlu olumsuz bisey belli okur mu dedim oda bunun tutunup tutunmamasiyla bi alakasi yok 12 gun belli olcak abla dedi

Kızlar dua topiğinize katılmak isteyen beni etiketlenebilir mi (Hamile adayları veya hamile olanlar )

7.5 mm endometriyum gayet iyi
fiziyoterapi halilin özbeöz kardeşine müşteri paslamasından başka bir şey değil
inşallah hamile kalırsın ve bu merkezlerden canın kurtulur
ilki nerde yapıldı senin
Brnde gittim endimetriyum için üç seans ama sormama ragmen kıbrısta kimse cevap vermedi uygun olasa transfer yapılmazdı heralde ama hiç umutlu değilim salı günü bhcg var bakalım herşeyin hayırlısı

Brnde gittim endimetriyum için üç seans ama sormama ragmen kıbrısta kimse cevap vermedi uygun olasa transfer yapılmazdı heralde ama hiç umutlu değilim salı günü bhcg var bakalım herşeyin hayırlısı
Kim neye cvp vermedi cnm ben de gittim terapiye benim de haftaya pazartesi belli olacak bi de soyle bisey var terapi alsakda almasakta transfer yapiliyo cunku kalinlastiracak bisey yapamayiz bu kadar diyolar

Canim senin e2 p4 kac cikti yaptirdinmi transferden sonra .hayirli sonuclarin olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…