Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kordugum canım halilde ikinci denemen dedin
ilkinde ne oldu
ikinci dondurulmuşmu denedin hite
lütven daha detaylı yazarmısın

canım benim soruarımıda cevapla_))
ben artık halile işimi bitirdim
ilk denememde muhtemelen freş donör kullandı gebe kaldım düşük yapsamda
ardından 3 denemem donduruluş yumurtalarla indirim yaparak ancak negativleri gördüm
çok ilgisizler
ilk 5000 eu verdik ilk zamanlar başlrında tutuyorlardı bizi
sonra biz bunların peşinde gitik bunlar dağın başında oldular
hiç helal etmiyorum halile o alın teriyle yemeyip topladığım paraları
bir arkadaşımız gitmiş yanına cumartesi kıza demiş getir 20 000 eu sana garantili gebelik
olmasa paranı iade edicez
nakadar iğrenç
çok pişmanı halile gitiyime
şimdi yeni merkezlerle anlaşıyorum
firdevsle british arasında kaldım

Cvp veriyorum cnm :) ki ozellikle seni takib ediyorum cunku cok fedakarlik yapmissin ama sunu bil ki insaAllah bu cabalarinin sonucunu alacaksin hit aslinda cok iyi bi dr sizinki sanssizlik oldu bence cnmm daha bugun gordum 50 yasinda kadin dogurmus hit te inan aklima ilk sen geldin birazdan gircem cnm sorularina cvp vercem..

İyi doktor kalp kırmaz işini dürüst görür
Hastasıyla muhatap olur
Bir defa bile aramadı beni negativlerde halbuki kaç kere beni arasın dedim hemşirelere
İnşallah bende anne olucam
Ve benim durumuma düşmemesi için burda açık yazıyorum arkadaşlarıma
Hiti seçerken 1000 kere düşünün derim

kendinide biraz anlat
neden ilk tutmadı
ikinci denemen dondurulmuşmu
Cnm ben 76 dogumluyum normal yolla olan cocuklarim var ilk kizim 19 yandaydim dogdugunda ondan sora dis gebelik gecirdim ameliyat oldum dr um bi tane daha cocuk yap dis gebelik geciren 2. Riski tasir dedi ve tek tuole yine cocugum oldu baska cocuk istemedigim icin tek olan tupumude baglattim daha sonra esimle ayrildik aradan yillar gecti 2. Evliligimj yaptim ve baglattigima pisman oldum gittim acik ameliyatla tupumu actirdim ama acik ameliyat olunca hic sans yokmud mecbur kaldim tup bebek yapmaya ilk denemem 2 sene onceydi 12 yumurtam toplandi 7 si dollendi 5. Gune 3 tanesi ulasabildi hemen ardindan 3 unu de transfer etti dr ama ben hic emriyolara rakamlarla degerlendiriyolar ya kalitesini.. endimetriyum kalinligini falan bilmiyodum nedir ne degildir sormadim da her sey yolunda gidiyodu ama olmadi 2. Denemem de gecen carsamba gunu oldu bu defa 6 tane yumurta toplandi ilk muayenede duzensiz onde giden yumurtalar vardi onlari baskilamak icin tedavi basladi yumurta toplandi 6 sida tuttu 5. Gune yine 3 tane ulasti ama hemen arkasindan transfer olmadi donduruldu fizyo terapi aldim endometriyum ince dedi adetten sonra hazirlandi ve transfer oldu bakalim hayirlisiyla bekliyorum senin sonuclar cok iyi demen beni cok umutlandirdi cnm dilerim Rabbim dualarini kabul eder baya uzun bahsettim dimi :)

Sen kendi yumurtalarınla deniyormuşun maşallah yaşına bakmayarak iyi yurta veriyorsun
İnşallah bebişler seninle olsun
Neden halili seçtin kendi yumurtalarını deniyorsun
Türkiyede çok iyi doktorlar var

Bence oyle dusunme kuzenimin eside hit te yapti ilk 1 oglu oldu 2. Denemede olmadi 3. Denemesinde 3 uz oldu biri gelismedi 2 dogurdu bu sans meselesi hit dunya capinda unlu cok yogun benimle hic kinusmadi firdevs hanim da benim arkadasimin kizi calisti iyi diyodu ama bi yorum okudum kadin diyo ki ilk parayi alana kadar cnm cicim inanilmaz ilgi daha sonra muhatap bulamadim dediyo valla cnm tercih senin ama ben hit ten vazgecmem olmazsa da kader kismet diycem artik.. bi baska komsu 50 kusur yasinda ve kadin donasyonla hamile kalmis

Halilde ilk paralarda canım cicimdi
Şimdi fenerle peşindeyim beni görmek bile istemiyor
Başka doktorları kötülüyor
Varsada yoksada kendisi
İyi doktor kendisini tarif etmez
Ben hiten hördüyümü gördüm
Disiplinsizler
Dosya bile tutmuyorlar
Benim kim olduğumu bile hatırlamıyorlar
Okadar disiplinsiz

Oki kaldı fizioterapiye kardeşine bizi kakalayarak para tuzağından başka bir şey değil
Dünyanın hiç bir yerinde transfer öncesi böyle bir tedavi yok
Kadının kulandığı manyetik cihazda satılıyor
Cihaz satılan yerlerde
İsteyen olsa alıp evde bile kullana bilirler-)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…