- 20 Ocak 2018
- 173
- 131
- 18
- 49
Bence haksizlik ediyosun bu senin gorusun gerci ama ben adamin cok konustugunu bike duymadim baska dr un adini bile anmiyo dosya tutmaz olurlar mi cnm tanimamalari cok yogun olduklari icindir hastasi cok cunku.Halilde ilk paralarda canım cicimdi
Şimdi fenerle peşindeyim beni görmek bile istemiyor
Başka doktorları kötülüyor
Varsada yoksada kendisi
İyi doktor kendisini tarif etmez
Ben hiten hördüyümü gördüm
Disiplinsizler
Dosya bile tutmuyorlar
Benim kim olduğumu bile hatırlamıyorlar
Okadar disiplinsiz
Son transferimde benden başka transferi yoktuBence haksizlik ediyosun bu senin gorusun gerci ama ben adamin cok konustugunu bike duymadim baska dr un adini bile anmiyo dosya tutmaz olurlar mi cnm tanimamalari cok yogun olduklari icindir hastasi cok cunku.
Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah evladina kavusursun .Oki kaldı fizioterapiye kardeşine bizi kakalayarak para tuzağından başka bir şey değil
Dünyanın hiç bir yerinde transfer öncesi böyle bir tedavi yok
Kadının kulandığı manyetik cihazda satılıyor
Cihaz satılan yerlerde
İsteyen olsa alıp evde bile kullana bilirler-)))
İnşAllah sende isrediyine kavuşursun güzel sonuç alırsınHakkinda ha
Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah evladina kavusursun .
AmiBence 6.gune gore guzel sonuc hamilesindir insallah guzel sonuclarin olsun
Hadi hayirlisi cnm nasilsin ne hissediyosun.. Allah kucagina almayi nasib etsinBenım transferim hit’te yarın dua edin
Cnm sen daha tecrubelisin inan bu soylediginden sonra inanilmaz heyecanlandim umitlendim progestan degeri iyi olunca hamile diye mi dusunuluyo ben de aksine ihtimal vermemistim hatta kendimi hayal kirikligi olmasin diye olumsuzluga hazirliyodum sen oyle soyleyince umitlendim hemsire de tam aksini soyledi umitlendirmemek icin mi acabaSonucundan daha çok gebesin deye biliriz
progesteron çok iyi
inşallah ikizlere gebesin
Cnm sen daha tecrubelisin inan bu soylediginden sonra inanilmaz heyecanlandim umitlendim progestan degeri iyi olunca hamile diye mi dusunuluyo ben de aksine ihtimal vermemistim hatta kendimi hayal kirikligi olmasin diye olumsuzluga hazirliyodum sen oyle soyleyince umitlendim hemsire de tam aksini soyledi umitlendirmemek icin mi acaba
Seni anliyorum cnm ben de ilk zamanlar bu ne bicim dr hic aciklama yapmadi dedim hep hhemsireler ilgileniyo ama sonra baktim adam bi muayeneden cimadan bi baskasina giriyo bekleme salonu ful dedim amaaann bos ver o hemsirelere ne yapmalari gerektigini soyluyo onlarda tedaviyi baslatiyo ama yine dr muayene ediyo yumuta toplayip transfer ediyo onuda hemsirelere yaptirsaydi ozaman yanmistik :) :) olsunda dedim kim ilgilenirse ilgilensin sen daha naslamadin mi tedaviye fazla zaman gecirme her gecen gun aleyhimize.. zazacigim..İnşAllah sende isrediyine kavuşursun güzel sonuç alırsın
İnan vallahi amacım sizi üzmek değil okadar tanıdığım varki halilde gebe kalıp doğurdular ama bu o anlama gelmiyorki halil iyi doktordu
İnan hiç umurunda değiliz hef kese aynı tedavi aynı protokol
Olumsuz sonuçlarda hastasıyla ilgilenmiyor
Çağırsın baksın neden tutunmadı sölesin
Hirs yapsın bende ve benimkimilerde desin halil çok başarılıdır
canım kardeşim ben artık kendi yumurtalarımdan elimi yüzdümSeni anliyorum cnm ben de ilk zamanlar bu ne bicim dr hic aciklama yapmadi dedim hep hhemsireler ilgileniyo ama sonra baktim adam bi muayeneden cimadan bi baskasina giriyo bekleme salonu ful dedim amaaann bos ver o hemsirelere ne yapmalari gerektigini soyluyo onlarda tedaviyi baslatiyo ama yine dr muayene ediyo yumuta toplayip transfer ediyo onuda hemsirelere yaptirsaydi ozaman yanmistik :) :) olsunda dedim kim ilgilenirse ilgilensin sen daha naslamadin mi tedaviye fazla zaman gecirme her gecen gun aleyhimize.. zazacigim..
Sonuç ne oldu cnmKzlar merhaba girebildiğim kadar girmeye çalışıyorum siteye. Bugün kontrole gittim 20. Haftayı geçiyorum ama doktor bebekte tek arter gördüğünü söyledi detaylı ultroson istersen yaptr dedi. Moralim bi anda düştü. Doktorum çok önemli olmadığını söylesede detaylı ultrasona gitmeye korkuyorum
Guzel sonuclarin olsun inşallahKizlar hepimiz bi umut iversindeyiz hepimizin Tek amaci kucagimiza yavru almak Allahim bu yolda yüzümüzü güldürsün Benim dün hit de transferim gerceklesdi artik bundan sonrasi beklemek...
Amin canim hepimiz icinGuzel sonuclarin olsun inşallah
Aynı gün olmus transferimiz aksam üstü oldu benımki ikimiz içinde hayırlısıKizlar hepimiz bi umut iversindeyiz hepimizin Tek amaci kucagimiza yavru almak Allahim bu yolda yüzümüzü güldürsün Benim dün hit de transferim gerceklesdi artik bundan sonrasi beklemek...
A gercekden Yok benimki Sabah di hadi hayirlisi Test günümüzde ayni ozaman Kac tane embyro transferi oldunAynı gün olmus transferimiz aksam üstü oldu benımki ikimiz içinde hayırlısı
2tane iyi kalite embriyo transfer edildi 13lubatta test günüm inşallah kocama sevgililer günü hediyesi veririmA gercekden Yok benimki Sabah di hadi hayirlisi Test günümüzde ayni ozaman Kac tane embyro transferi oldun
Aynen ya nasil bekliyceyiz zaman da gecmiyor cok korkuyorum Ben2tane iyi kalite embriyo transfer edildi 13lubatta test günüm inşallah kocama sevgililer günü hediyesi veririm
Bende çok tedirginim sanki olmayacakmıs gibi ama inşallah dualarla olacak..1,5 yıldır evliyim 27yasındayım çok beklememek için yaptırdık tüp bebek arastırdık en iyisi hit dediler o yüzden orayı tercih ettik..ama ben yatalak gibi yatmıyorum ege hanımda öyle dedi bana kendımı yormuyorum ama yatmıyorumdaAynen ya nasil bekliyceyiz zaman da gecmiyor cok korkuyorum Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?