Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Bence haksizlik ediyosun bu senin gorusun gerci ama ben adamin cok konustugunu bike duymadim baska dr un adini bile anmiyo dosya tutmaz olurlar mi cnm tanimamalari cok yogun olduklari icindir hastasi cok cunku.

Bence haksizlik ediyosun bu senin gorusun gerci ama ben adamin cok konustugunu bike duymadim baska dr un adini bile anmiyo dosya tutmaz olurlar mi cnm tanimamalari cok yogun olduklari icindir hastasi cok cunku.
Son transferimde benden başka transferi yoktu
İnşAllah yaptıkları önüne çıkar

Hakkinda ha
Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah evladina kavusursun .

Hakkinda ha

Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah evladina kavusursun .
İnşAllah sende isrediyine kavuşursun güzel sonuç alırsın
İnan vallahi amacım sizi üzmek değil okadar tanıdığım varki halilde gebe kalıp doğurdular ama bu o anlama gelmiyorki halil iyi doktordu
İnan hiç umurunda değiliz hef kese aynı tedavi aynı protokol
Olumsuz sonuçlarda hastasıyla ilgilenmiyor
Çağırsın baksın neden tutunmadı sölesin
Hirs yapsın bende ve benimkimilerde desin halil çok başarılıdır

Sonucundan daha çok gebesin deye biliriz
progesteron çok iyi
inşallah ikizlere gebesin
Cnm sen daha tecrubelisin inan bu soylediginden sonra inanilmaz heyecanlandim umitlendim progestan degeri iyi olunca hamile diye mi dusunuluyo ben de aksine ihtimal vermemistim hatta kendimi hayal kirikligi olmasin diye olumsuzluga hazirliyodum sen oyle soyleyince umitlendim hemsire de tam aksini soyledi umitlendirmemek icin mi acaba

Seni anliyorum cnm ben de ilk zamanlar bu ne bicim dr hic aciklama yapmadi dedim hep hhemsireler ilgileniyo ama sonra baktim adam bi muayeneden cimadan bi baskasina giriyo bekleme salonu ful dedim amaaann bos ver o hemsirelere ne yapmalari gerektigini soyluyo onlarda tedaviyi baslatiyo ama yine dr muayene ediyo yumuta toplayip transfer ediyo onuda hemsirelere yaptirsaydi ozaman yanmistik :) :) olsunda dedim kim ilgilenirse ilgilensin sen daha naslamadin mi tedaviye fazla zaman gecirme her gecen gun aleyhimize.. zazacigim..

canım kardeşim ben artık kendi yumurtalarımdan elimi yüzdüm
11 defa denedim kendi yumilerimi 38 yaşından ve 41 yaşımdanda halile donasyona geliyorum yani genç kız yumurtası kullanılıyor bana vede 4 defada donasyon yaptırdım
keşke başka bir merkezde yapsaydım hep halilde takıldım kaldım
şimdi artık akılandım
geldim 43 yaşına en son transferimde rahim iyi haliyle geldim halile bir dondurulmuşları çözdüler embriyolar maf oldu
zaten dondurulmuş yumurta kullandığı için embriyolarda ikinci dondurmayı kaldırmadı

unutmayın indirim iyi yapıyor halil olumsuz olunca ama bununda bedelini var dondurulmuş havuzdan kalitesiz yumurtalardan yapıyor oda zaten hüsranla biten bir tüp bebek denemesi oluyor
inanın bir ben çekmedim burda umut 14 kardeşimizde aynı benim gibi halilde yaptırdığı donasyonun sayısını kayb etti

Sonuç ne oldu cnm

Kizlar hepimiz bi umut iversindeyiz hepimizin Tek amaci kucagimiza yavru almak Allahim bu yolda yüzümüzü güldürsün Benim dün hit de transferim gerceklesdi artik bundan sonrasi beklemek...

Aynen ya nasil bekliyceyiz zaman da gecmiyor cok korkuyorum Ben
Bende çok tedirginim sanki olmayacakmıs gibi ama inşallah dualarla olacak..1,5 yıldır evliyim 27yasındayım çok beklememek için yaptırdık tüp bebek arastırdık en iyisi hit dediler o yüzden orayı tercih ettik..ama ben yatalak gibi yatmıyorum ege hanımda öyle dedi bana kendımı yormuyorum ama yatmıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…