Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

haydi Işık haydi Işık haydiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyoonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv azlığı
[/TD]
[TD]3başarısız tüp bebek yumurta donasyonuyla
hamile

[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
HELUN

[/TD]
[TD]46
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yaşla alakalı kalitesz yumurta
[/TD]
[TD]4negatif tüp bebek 1 negatif donasyonu bu seferki allahın izniyle olacak inş
[/TD]
[TD]temmuzda gidecek güzel haberleriyle dönecek İNŞALLAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
LİSTEMİZ GÜZELLEŞTİ BUGÜNDE
MELTEMCİM TEBRİKLER

neeeee hamiş mi vaaaarrrr :)))) Meltemcim güzel arkadaşım Rabbim tamamına erdirir inşallah :)) ne güzel haber böyle maşallah maşallah..

ayolll halay çekecektim gelen olmadııııı yaw
hamişler sizi bebelerinizle bizi unuttunuz dua edrken söyleyin kuzucuklarada onlarda amin desin unutması teyzelerini halalarını

çekelim ayolll :)) sen hiç merak etme hep aklımdasınız valla dualarımız sizinle teyzoşlar :)) bizde yarın kese görmeye gidiyoruz inşallah kızlar :)) bakalım bebişlerim ne yapıyorlar :)))))

çekelim ayolll :)) sen hiç merak etme hep aklımdasınız valla dualarımız sizinle teyzoşlar :)) bizde yarın kese görmeye gidiyoruz inşallah kızlar :)) bakalım bebişlerim ne yapıyorlar :)))))
senin kuzucukar kesin kırılmışlardr sana annemiz gelmed gitti diye dur bakalım 7.aylarında intikamını alacaklar senden
şimdilik rahat ol gör bak bebişlere içinden bizdende slm ve sevgilerimizi ilet
yakında inş.onlara arkadaşta gelir bizdennnn

Sevgili ışık arkadaşım olumsuzluğu aklına getirme. Çünkü sen yeni bir başlangıç yaptın. inşallah her şey yolunda gidecek.

Kıbrıstan bebeklerinle döneceksin. Hep mutlu hayaller kur. Umarım gerçekleşecek. Bizde sabırsızlıkla test gününü ve bize müjdeyi vermeni bekleyeceğiz.

Bol şans.....

Meltemdağ arkadaşım tekrar hayırlı olsun. Güzel haberi bizimle paylaştın biz de mutlu olduk.

İnşallah bundan sonraki süreçleri de mutlu bir şekilde aşar sağlıklı bebeciklerini kucağına alırsın.

Sen şimdi mutluluktan uçuyorsundur. ..

keyfini çıkar arkadaşım. Darısı bizim başımıza..

ehhh yani çatlattın bizi alacağın olsun.neyseki çok sevindim okuyunca ...ALLAHIM seni ve cümlesini,içerisinde beni de hep sevindirsin.bizlere de nasip etsin. Allah ım nazarlardan korusun....kucak dolusu sevgiler...

sevgili arkadaşım,dualarımız seninle ...herşeyin su gibi akıp geçsin ve güzel haberlerini Allahın izniyle alalım.

Hayırlı olsun tebrikler canım sizden kac yumurta toplanmis dollenmisti 5. Gunemi gittiniz kac embriyonuz vardi

Merhaba eslemsena benim yumurta donasyonu olduğu için donörden toplanan yumurta sayısı 12. ama 8 tanesi döllendi ve 4 tanesi 5. güne geldi. 2 embriyo transfer edildi 2 embriyo da donduruldu bekliyor canım

neeeee hamiş mi vaaaarrrr :)))) Meltemcim güzel arkadaşım Rabbim tamamına erdirir inşallah :)) ne güzel haber böyle maşallah maşallah..

ehhh yani çatlattın bizi alacağın olsun.neyseki çok sevindim okuyunca ...ALLAHIM seni ve cümlesini,içerisinde beni de hep sevindirsin.bizlere de nasip etsin. Allah ım nazarlardan korusun....kucak dolusu sevgiler...

Arkadaşlar çok çok sağolun iyiki varsınız :)) ben en umutsuz olduğum zamanlarda bu forumu okuyarak ayakta kaldım bende anne olcam dedim ve Rabbim nasip etti. Ben biliyorum en kısa zamanda sizlerde bu mutluluğu yaşayacaksınız.. Hepinizi çok seviyorum....

kKIZLARRR YARDIM
KIBRISA GİDEN ARKADAŞLARM OTELDEMİ KALDINIZ YOKSA PANSİYONDAMI
BANA GÜNLÜK NE KADAR VERDİĞİNİZİ SÖYLERMİSİNİZ HASTANEYE YAKIN OTELLER 150 DOLARMIŞ SİZLER NNE KADAR VERDİNİZ NERDE KALDINIZ GİDEN HAMİŞ KALAN ARKADAŞAR TK TEK CEVEP BEKLİYORUMMMM KIZLAR

canım ŞADAN Apart Otel 2 kişi 50TL, temiz, sadece oda fiyatı, kliniğe yakın.bence hesaplı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…