Merhaba Arkadaşlar,
Bu akşam Kıbrıs yolcusuyuz. Yarın tedavim başlıyor. Kısmetse 6 Temmuzda da transferim olacak. Çok tuhaf duygular içindeyim. Sizden tek ricam benim için dua etmeniz. Bu sefer de olumsuz olursa ilkindeki kadar sağlam durabileceğimi sanmıyorum. Bu yoldaki herkesin sonucu pozitif olur inşallah. Hamile olan arkadaşlar özellikle sizden daha çok dua bekliyorum. Hamilelerin duası tutarmış derler :) Hoşçakalın arkadaşlar geldiğimde haberleşiriz. Hepinizi öpüyorum......
Kızlar günaydın :)) test sonucum 308 çıktı çok şükür arkadaşlar :)) sizlere yazamadım çünkü hiç foruma giremedim hafta sonu yazlığa gittik apar topar hastaneden çıkınca kayınvalidemin yanına :)) hala inanamıyorum şoklardayım ama Rabbime şükürler olsun bende hamileyim...
heeyyyyyy neler oluyor topik coşmuş coşmuş :))))))
ayolll halay çekecektim gelen olmadııııı yaw
hamişler sizi bebelerinizle bizi unuttunuz dua edrken söyleyin kuzucuklarada onlarda amin desin unutması teyzelerini halalarını
senin kuzucukar kesin kırılmışlardr sana annemiz gelmed gitti diye dur bakalım 7.aylarında intikamını alacaklar sendençekelim ayolll :)) sen hiç merak etme hep aklımdasınız valla dualarımız sizinle teyzoşlar :)) bizde yarın kese görmeye gidiyoruz inşallah kızlar :)) bakalım bebişlerim ne yapıyorlar :)))))
Merhaba Arkadaşlar,
Bu akşam Kıbrıs yolcusuyuz. Yarın tedavim başlıyor. Kısmetse 6 Temmuzda da transferim olacak. Çok tuhaf duygular içindeyim. Sizden tek ricam benim için dua etmeniz. Bu sefer de olumsuz olursa ilkindeki kadar sağlam durabileceğimi sanmıyorum. Bu yoldaki herkesin sonucu pozitif olur inşallah. Hamile olan arkadaşlar özellikle sizden daha çok dua bekliyorum. Hamilelerin duası tutarmış derler :) Hoşçakalın arkadaşlar geldiğimde haberleşiriz. Hepinizi öpüyorum......
Kızlar günaydın :)) test sonucum 308 çıktı çok şükür arkadaşlar :)) sizlere yazamadım çünkü hiç foruma giremedim hafta sonu yazlığa gittik apar topar hastaneden çıkınca kayınvalidemin yanına :)) hala inanamıyorum şoklardayım ama Rabbime şükürler olsun bende hamileyim...
HAMİŞLERİMİZE
BUDA BEBİŞLERE HOŞGELDİNE
Hayırlı olsun tebrikler canım sizden kac yumurta toplanmis dollenmisti 5. Gunemi gittiniz kac embriyonuz vardi
neeeee hamiş mi vaaaarrrr :)))) Meltemcim güzel arkadaşım Rabbim tamamına erdirir inşallah :)) ne güzel haber böyle maşallah maşallah..
Meltemdağ arkadaşım tekrar hayırlı olsun. Güzel haberi bizimle paylaştın biz de mutlu olduk.
İnşallah bundan sonraki süreçleri de mutlu bir şekilde aşar sağlıklı bebeciklerini kucağına alırsın.
Sen şimdi mutluluktan uçuyorsundur. ..
keyfini çıkar arkadaşım. Darısı bizim başımıza..
ehhh yani çatlattın bizi alacağın olsun.neyseki çok sevindim okuyunca ...ALLAHIM seni ve cümlesini,içerisinde beni de hep sevindirsin.bizlere de nasip etsin.Allah ım nazarlardan korusun....kucak dolusu sevgiler...
süperrrr:)))) hep böyle neşeli olalım inşallahhh:)))
kKIZLARRR YARDIM
KIBRISA GİDEN ARKADAŞLARM OTELDEMİ KALDINIZ YOKSA PANSİYONDAMI
BANA GÜNLÜK NE KADAR VERDİĞİNİZİ SÖYLERMİSİNİZ HASTANEYE YAKIN OTELLER 150 DOLARMIŞ SİZLER NNE KADAR VERDİNİZ NERDE KALDINIZ GİDEN HAMİŞ KALAN ARKADAŞAR TK TEK CEVEP BEKLİYORUMMMM KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?