Yatilmiycak Tabi bana da dolasin dedilerBende çok tedirginim sanki olmayacakmıs gibi ama inşallah dualarla olacak..1,5 yıldır evliyim 27yasındayım çok beklememek için yaptırdık tüp bebek arastırdık en iyisi hit dediler o yüzden orayı tercih ettik..ama ben yatalak gibi yatmıyorum ege hanımda öyle dedi bana kendımı yormuyorum ama yatmıyorumda
Sorun yok sebepsiz bian önce gebe kalmak için di yok ben orda yaşamıyorum bugun ucakla türkiyeye döndüm sen neden orda kalıyorsun bebek için mi?? Birde ilk transferin miYatilmiycak Tabi bana da dolasin dediler
Ama Ben uzandim da baya otel de kaliyorum yapicak biseyim de Yok cok burda o yüzden
Sen burdami kaliyorsun yasin da Genc sorun neydiki
Yok ilk deyil önceden de denedik Ama olmadi son Umut birde burasi dedik Yurt disindan geldim bende yarin dönücem hayirli Insallah ikimiz icinde hayirlisi olurSorun yok sebepsiz bian önce gebe kalmak için di yok ben orda yaşamıyorum bugun ucakla türkiyeye döndüm sen neden orda kalıyorsun bebek için mi?? Birde ilk transferin mi
İnşallah ya dualarım senınle allah hepimizin yardımcısı olsun ayın 6sı testler var yaptırcaz haberlesiriz yine sonuclarıYok ilk deyil önceden de denedik Ama olmadi son Umut birde burasi dedik Yurt disindan geldim bende yarin dönücem hayirli Insallah ikimiz icinde hayirlisi olur
Evet e2 ve Progesteronİnşallah ya dualarım senınle allah hepimizin yardımcısı olsun ayın 6sı testler var yaptırcaz haberlesiriz yine sonucları
S sara3576 G Ggglll9911 can larim hadi hayirlisi insaAllah bebislerinize kavusursunuz Rabbim yuzunuzu guldursunAynı gün olmus transferimiz aksam üstü oldu benımki ikimiz içinde hayırlısı
Amin canim cümlemizin InsallahS sara3576 G Ggglll9911 can larim hadi hayirlisi insaAllah bebislerinize kavusursunuz Rabbim yuzunuzu guldursun
Transfer olan arkadaşlarım canı gönülden evlat sahibi olmanızı istiyorum
Allah bizi kazancımızı evladlarımıza harcamaya nasip etsin
Yemeyip içmeyip ancak doktorlara yediriyoruz
Allahım çabucak muradınızı versin
Allah razı olsun hepinizden sonucu bildirirz inşallahS sara3576 G Ggglll9911 can larim hadi hayirlisi insaAllah bebislerinize kavusursunuz Rabbim yuzunuzu guldursun
Dun erken gebelik testi yaptim cok silik cikti 2. Cizgi ona bike sevindim yarin kan vercem asil sonucu ogrenem bakalim insaAllah hayirlisi olur sen hangi dr a karar verdin cnmmKordugum76 test yaptınmı
Hadi güzel sonucunu bizimlede paylaş
Transfer olan kızlar nasılsınız
İnşAllah bebişler size sımsıkı tutunuyorlar
Nazende naz arkadaşımız dün 8 gün güzel sonuçla bizi sevindirdi
Darısı başımıza
ya ben erkenmi bilmiyorum Ama hic bi belirtim Yok bugün 4. günüm Ama bazilari asiri kasik agrisi falan diyor ya bende bisey Yok moralim cok bozuluyorKordugum76 test yaptınmı
Hadi güzel sonucunu bizimlede paylaş
Transfer olan kızlar nasılsınız
İnşAllah bebişler size sımsıkı tutunuyorlar
Nazende naz arkadaşımız dün 8 gün güzel sonuçla bizi sevindirdi
Darısı başımıza
Yarini iple cekiyorum cnmm hayirlisi neyse o olsun benim arkadasim lefkosada bi dr un yanin da calisti okadsr iyi bi insanmis ki anlat anlat bitiremezdi cok da tontis biri falan derdi istersen o dr kimdi bi sorayim hatta cok hastasi var derdiCanım inşallah sağlıklı bir değerle güzel ilerliyen hamilelik yaşarsın
Bizede söyle sonucun
Ben british murat beye düşünüyorum
İnşAllah hef şey yolunda giderse mart ayk gidicem
Her halde mehmet kaptan o doktorun ismiYarini iple cekiyorum cnmm hayirlisi neyse o olsun benim arkadasim lefkosada bi dr un yanin da calisti okadsr iyi bi insanmis ki anlat anlat bitiremezdi cok da tontis biri falan derdi istersen o dr kimdi bi sorayim hatta cok hastasi var derdi
Ben en son transferimde her şey his etim batmalar ağrılar göğüsler şişti ama negativ olduya ben erkenmi bilmiyorum Ama hic bi belirtim Yok bugün 4. günüm Ama bazilari asiri kasik agrisi falan diyor ya bende bisey Yok moralim cok bozuluyor
Test yaptın mı cnmYarini iple cekiyorum cnmm hayirlisi neyse o olsun benim arkadasim lefkosada bi dr un yanin da calisti okadsr iyi bi insanmis ki anlat anlat bitiremezdi cok da tontis biri falan derdi istersen o dr kimdi bi sorayim hatta cok hastasi var derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?