Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Yok gulum yaa olmadi negatif sonuc cok saskinim baya umitliydim testte cok silik bi sekilde cikmisti nasil oldu anlamadim belkide bana oyle gelmisti
Bazen görmek istediyimizi görüyoruz malesef Ama olsun de hatirladigim kadariyla zaten bi evladin var degilmi bak cok sükür de ya hic olmuyanlari düsün... hersey nasip Kismet

Bazen görmek istediyimizi görüyoruz malesef Ama olsun de hatirladigim kadariyla zaten bi evladin var degilmi bak cok sükür de ya hic olmuyanlari düsün... hersey nasip Kismet
Aynen oyle Rabbim hic olmayana annelik duygusunu yasatsin insaAllah her sey Allah tan nasibte yokmus her sey Allahtan..

Aynen oyle Rabbim hic olmayana annelik duygusunu yasatsin insaAllah her sey Allah tan nasibte yokmus her sey Allahtan..
Cnm üzme sakın kendini bende 6.günüm belirtiler var diye kendimi hamile gibi hissediyorum büyük hayal kırıklıgıda yasayacagımıda biliyorum nedense hersey olacagına varıyor bu hayatta dert etme kendine
Yok canim bugün vericem bugün dü Test günüm
Bugun sarahla beraber test günümüz ben betahcgde baktırcam hazır gitmişken kendimi kendimi kandırmak istemıyorum

Canim
Bence bakdirma cok erken diyer günler Moral bozukluya gecirirsin Sonra bi bakmissin tutmus

Çok moralim bozuldu e2:159,5 pr:7,43 iğneye gecelim dedi düşük gelmiş progesteron. Böyle olup gebe kalan var mı acaba

üzülme arkadaşım inşallah kendiliyinden gebe kalırsın ve evladına kardeş doğurursun
Cnm ben baglatmistim tek tupum vardi zaten sonra pisman oldum actirdim ama acik ameliyat oldu o yuzden normal yolla olmuyo insanin kendine ettigini kimse edemezmis son pismanlik fayda vermiyo cok pisman oldum ama is isten gecti

ya ben erkenmi bilmiyorum Ama hic bi belirtim Yok bugün 4. günüm Ama bazilari asiri kasik agrisi falan diyor ya bende bisey Yok moralim cok bozuluyor
Cnm hic moralini bozma kasik agrisiyla olacak olsaydi benim olurdu 0.3 cikti tahlilde negatif dediler o soku atlattim ama aklima geldikce uzuluyorum sadece lekelenme oluyomus tutunduguna isaret ben de bi o olmadi cok da umitliydim bu defa okdu dedim ama olmadi belirtilere takilma hic

Çok moralim bozuldu e2:159,5 pr:7,43 iğneye gecelim dedi düşük gelmiş progesteron. Böyle olup gebe kalan var mı acaba
Benim değerimde senin gibi çıktı ve Halil hoca iğne verdi 20 gün sabah akşam iğne oldum arkadaşım üzülme bende çok üzülmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…