- 20 Ocak 2018
- 173
- 131
- 18
- 49
Yaptim cnm sonuc negatif bu defa oldugundan baya emindim ama kismet degilmisTest yaptın mı cnm
Bencede Insallah öyle oldukordugum inşallah güzel sonuç aldın bizi unutun
Olmadi cnm negatif son gunlere kadar kendimi hamile gibi hissediyordum herseyde normaldi aslinda ama olmadi 2. Denemem de negstif oldu hayirlisi ne diyimkordugum inşallah güzel sonuç aldın bizi unutun
Cok üzüldüm canim messjini da görmeden yorum Yazdim kusura bakma üzülme diycem Ama Elfe deyil malesef Biliyorum Allahim sabrini verir InsallahYaptim cnm sonuc negatif bu defa oldugundan baya emindim ama kismet degilmis
Yok gulum yaa olmadi negatif sonuc cok saskinim baya umitliydim testte cok silik bi sekilde cikmisti nasil oldu anlamadim belkide bana oyle gelmistiBencede Insallah öyle oldu
Bazen görmek istediyimizi görüyoruz malesef Ama olsun de hatirladigim kadariyla zaten bi evladin var degilmi bak cok sükür de ya hic olmuyanlari düsün... hersey nasip KismetYok gulum yaa olmadi negatif sonuc cok saskinim baya umitliydim testte cok silik bi sekilde cikmisti nasil oldu anlamadim belkide bana oyle gelmisti
Aynen oyle Rabbim hic olmayana annelik duygusunu yasatsin insaAllah her sey Allah tan nasibte yokmus her sey Allahtan..Bazen görmek istediyimizi görüyoruz malesef Ama olsun de hatirladigim kadariyla zaten bi evladin var degilmi bak cok sükür de ya hic olmuyanlari düsün... hersey nasip Kismet
Nasıl yani test pozitivdiYaptim cnm sonuc negatif bu defa oldugundan baya emindim ama kismet degilmis
üzülme arkadaşım inşallah kendiliyinden gebe kalırsın ve evladına kardeş doğurursunAynen oyle Rabbim hic olmayana annelik duygusunu yasatsin insaAllah her sey Allah tan nasibte yokmus her sey Allahtan..
saracım sen e2 p4 verdinmi dünBazen görmek istediyimizi görüyoruz malesef Ama olsun de hatirladigim kadariyla zaten bi evladin var degilmi bak cok sükür de ya hic olmuyanlari düsün... hersey nasip Kismet
Yok canim bugün vericem bugün dü Test günümsaracım sen e2 p4 verdinmi dün
Cnm üzme sakın kendini bende 6.günüm belirtiler var diye kendimi hamile gibi hissediyorum büyük hayal kırıklıgıda yasayacagımıda biliyorum nedense hersey olacagına varıyor bu hayatta dert etme kendineAynen oyle Rabbim hic olmayana annelik duygusunu yasatsin insaAllah her sey Allah tan nasibte yokmus her sey Allahtan..
Bugun sarahla beraber test günümüz ben betahcgde baktırcam hazır gitmişken kendimi kendimi kandırmak istemıyorumYok canim bugün vericem bugün dü Test günüm
CanimCnm üzme sakın kendini bende 6.günüm belirtiler var diye kendimi hamile gibi hissediyorum büyük hayal kırıklıgıda yasayacagımıda biliyorum nedense hersey olacagına varıyor bu hayatta dert etme kendine
Bugun sarahla beraber test günümüz ben betahcgde baktırcam hazır gitmişken kendimi kendimi kandırmak istemıyorum
Okuyorum yorumları gebe kalanlarınki belli oluyormus degerleri az da olsa belli ediyormusCanim
Bence bakdirma cok erken diyer günler Moral bozukluya gecirirsin Sonra bi bakmissin tutmus
Sen bilirsin yinede Ama Ben bakdirmadim kan verdim simdi aksama dogru deyerler cikarOkuyorum yorumları gebe kalanlarınki belli oluyormus degerleri az da olsa belli ediyormus
Cnm ben baglatmistim tek tupum vardi zaten sonra pisman oldum actirdim ama acik ameliyat oldu o yuzden normal yolla olmuyo insanin kendine ettigini kimse edemezmis son pismanlik fayda vermiyo cok pisman oldum ama is isten gectiüzülme arkadaşım inşallah kendiliyinden gebe kalırsın ve evladına kardeş doğurursun
Cnm hic moralini bozma kasik agrisiyla olacak olsaydi benim olurdu 0.3 cikti tahlilde negatif dediler o soku atlattim ama aklima geldikce uzuluyorum sadece lekelenme oluyomus tutunduguna isaret ben de bi o olmadi cok da umitliydim bu defa okdu dedim ama olmadi belirtilere takilma hicya ben erkenmi bilmiyorum Ama hic bi belirtim Yok bugün 4. günüm Ama bazilari asiri kasik agrisi falan diyor ya bende bisey Yok moralim cok bozuluyor
Allah razi olsun cnm benim Rabbim sizlerin kucagini doldursun insaAllah..Cok üzüldüm canim messjini da görmeden yorum Yazdim kusura bakma üzülme diycem Ama Elfe deyil malesef Biliyorum Allahim sabrini verir Insallah
Benim değerimde senin gibi çıktı ve Halil hoca iğne verdi 20 gün sabah akşam iğne oldum arkadaşım üzülme bende çok üzülmüştümÇok moralim bozuldu e2:159,5 pr:7,43 iğneye gecelim dedi düşük gelmiş progesteron. Böyle olup gebe kalan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?