Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Çok moralim bozuldu e2:159,5 pr:7,43 iğneye gecelim dedi düşük gelmiş progesteron. Böyle olup gebe kalan var mı acaba
Canim Beta degerin icin cok erken degilmi daha 5. günün neden moralini bozuyorsun bakdirma
Dedim söyledinmi hesmireyede bakdirgini onlarda demisdir cok erken diye

Kendini anlatırmısın kaç yaşındasın
Yumurta donasyonumu yaptırdın
Rahim kalınlığı kaçtı transfer öncesi
Kaç embriyo ve hangi kalitede transfer olundu
Cnm 26yaşındayım hiçbir sorun yok ikimizdede kendi yumurta ve spermlerle oldu bizimki 2taze embriyo transfer edildi

Halilde 3 transferimde batmalar oldu kasık ağrısı okadar inanıyordum gebeyim diye sonra 9 gün test yaptım negativ üzüldüyümden rahimimi yumrukladım içim yandı
Okadar acı vericiki kızlar aldatamam
Zaten kendi yumurtalarımla olmadı 11 ddfa denedim
Donasyon kesin çözüm düşünüyordum
Ama olmayanda olmuyor
Allahım bize sabır versin
Anneliği tatırsın bize
Hiç evladım yok
İlk eşim bile çocuğum olmadı diye beni boşadı
Ve kendisinin 3 çocuğu oldu başkasından
Okadar kendimi deyersiz hiss ediyorumki
Keşke rabbim benim kalbimden bu evlat isteğini alsaydı

Cnm 26yaşındayım hiçbir sorun yok ikimizdede kendi yumurta ve spermlerle oldu bizimki 2taze embriyo transfer edildi
Çok gençsin üzülme belkide zamanı var kendiliyinden olur inşAllah
Dondurulmuş varmı?
Tedavide kaç yumurta topladılar senden?
Transferi yumurta toplamadan 5 gün sonramı yaptı?
Keşke dondursaydın embriyoları ve vicut dinlendikten sonra transfer edinseydi

Yaptim cnm sonuc negatif bu defa oldugundan baya emindim ama kismet degilmis
Kordugum halili aradınmı sonucun olumsuz diye?
Dönen oldumu sana?
Bana olumsuz olunca bir ilk transferde halil döndü
Sonra hemşirelere yalvardın nolursunuz halil bana dönsün hiç bir zaman artık dönmedi
Bir kere canım okadar yandıki adama verdiği numaraya uzun mesaj yazdım 2 gün sonra hemşiresi döndü bir daha hocaya yazmayın o zaten okumuyor biz okuyoruz
Hiç helal etmiyorum onlara o yemeyip içmeyip topladığım euroları
Allaha tevekkül ediyorum

Rabbim benden önce sana tattırsın üzülme sakın dualarım senınle

4tane dondurulmusum var daha 8tane toplandı ilkinde 4ü donduruldu sonra 2tane saglam kaldı onu transfer ettiler hemen taze transfer oldu yani dondurulmuslar öyle duruyor

4tane dondurulmusum var daha 8tane toplandı ilkinde 4ü donduruldu sonra 2tane saglam kaldı onu transfer ettiler hemen taze transfer oldu yani dondurulmuslar öyle duruyor
Sende hiç üzülme bak iyice vucudun dinlensin yediyin hormonlardan sonra dondurulmuşlarını transfer edersin
İnşallah rabbim yüzünü güldürsün
Kucağına bebişlerin çiş yapsın-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…