Canim benim de Progesteron 7.85 e2 187 ilacimi yükseldik bilemedim Ama sende igneyse benim de düsük deyilmiÇok moralim bozuldu e2:159,5 pr:7,43 iğneye gecelim dedi düşük gelmiş progesteron. Böyle olup gebe kalan var mı acaba
Ama bugun kan testine baktırdım 0.100Benim değerimde senin gibi çıktı ve Halil hoca iğne verdi 20 gün sabah akşam iğne oldum arkadaşım üzülme bende çok üzülmüştüm
Evet düşük söyledin mi onlara iğne verdimi sanaCanim benim de Progesteron 7.85 e2 187 ilacimi yükseldik bilemedim Ama sende igneyse benim de düsük deyilmi
Söyledim evet Progesteron ilacimi yükseltdilerEvet düşük söyledin mi onlara iğne verdimi sana
Canım beta hcg mi 0.100?Ama bugun kan testine baktırdım 0.100
Evet cnm beta ne yazıkkiiCanım beta hcg mi 0.100?
Anlamadım
Eğer betan 0,1 çıktıysa kendine eziyet edip progestan iğne vurma derim
Fitile ddvam et 2 gün sonra yine betaya kanda bak yine 0.1 ise malesef negativ
Hayırlısı olsunSöyledim evet Progesteron ilacimi yükseltdiler
Kendini anlatırmısın kaç yaşındasınEvet cnm beta ne yazıkkii
Canim Beta degerin icin cok erken degilmi daha 5. günün neden moralini bozuyorsun bakdirmaÇok moralim bozuldu e2:159,5 pr:7,43 iğneye gecelim dedi düşük gelmiş progesteron. Böyle olup gebe kalan var mı acaba
Cnm 26yaşındayım hiçbir sorun yok ikimizdede kendi yumurta ve spermlerle oldu bizimki 2taze embriyo transfer edildiKendini anlatırmısın kaç yaşındasın
Yumurta donasyonumu yaptırdın
Rahim kalınlığı kaçtı transfer öncesi
Kaç embriyo ve hangi kalitede transfer olundu
Canim Beta degerin icin cok erken degilmi daha 5. günün neden moralini bozuyorsun bakdirma
Dedim söyledinmi hesmireyede bakdirgini onlarda demisdir cok erken diye[/QUOTE
Evet söyledim selda hanımda çok erken dedi
Halilde 3 transferimde batmalar oldu kasık ağrısı okadar inanıyordum gebeyim diye sonra 9 gün test yaptım negativ üzüldüyümden rahimimi yumrukladım içim yandıCnm hic moralini bozma kasik agrisiyla olacak olsaydi benim olurdu 0.3 cikti tahlilde negatif dediler o soku atlattim ama aklima geldikce uzuluyorum sadece lekelenme oluyomus tutunduguna isaret ben de bi o olmadi cok da umitliydim bu defa okdu dedim ama olmadi belirtilere takilma hic
Çok gençsin üzülme belkide zamanı var kendiliyinden olur inşAllahCnm 26yaşındayım hiçbir sorun yok ikimizdede kendi yumurta ve spermlerle oldu bizimki 2taze embriyo transfer edildi
Kordugum halili aradınmı sonucun olumsuz diye?Yaptim cnm sonuc negatif bu defa oldugundan baya emindim ama kismet degilmis
Rabbim benden önce sana tattırsın üzülme sakın dualarım senınleHalilde 3 transferimde batmalar oldu kasık ağrısı okadar inanıyordum gebeyim diye sonra 9 gün test yaptım negativ üzüldüyümden rahimimi yumrukladım içim yandı
Okadar acı vericiki kızlar aldatamam
Zaten kendi yumurtalarımla olmadı 11 ddfa denedim
Donasyon kesin çözüm düşünüyordum
Ama olmayanda olmuyor
Allahım bize sabır versin
Anneliği tatırsın bize
Hiç evladım yok
İlk eşim bile çocuğum olmadı diye beni boşadı
Ve kendisinin 3 çocuğu oldu başkasından
Okadar kendimi deyersiz hiss ediyorumki
Keşke rabbim benim kalbimden bu evlat isteğini alsaydı
4tane dondurulmusum var daha 8tane toplandı ilkinde 4ü donduruldu sonra 2tane saglam kaldı onu transfer ettiler hemen taze transfer oldu yani dondurulmuslar öyle duruyorÇok gençsin üzülme belkide zamanı var kendiliyinden olur inşAllah
Dondurulmuş varmı?
Tedavide kaç yumurta topladılar senden?
Transferi yumurta toplamadan 5 gün sonramı yaptı?
Keşke dondursaydın embriyoları ve vicut dinlendikten sonra transfer edinseydi
Sende hiç üzülme bak iyice vucudun dinlensin yediyin hormonlardan sonra dondurulmuşlarını transfer edersin4tane dondurulmusum var daha 8tane toplandı ilkinde 4ü donduruldu sonra 2tane saglam kaldı onu transfer ettiler hemen taze transfer oldu yani dondurulmuslar öyle duruyor
Sara canım senin progesteron kaç çıktıCanim Beta degerin icin cok erken degilmi daha 5. günün neden moralini bozuyorsun bakdirma
Dedim söyledinmi hesmireyede bakdirgini onlarda demisdir cok erken diye
Canim düsük 7.85Sara canım senin progesteron kaç çıktı
Bilmiyorum cnm 0.3 cikti negatif dedilerNasıl yani test pozitivdi
acaba kimyaSAl gebelikmi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?