Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

canım bu otelmi pansiyonmu fiyatı iyi eşime pansiyonn bile 80tl demişler

apart otel diyolar, internetten sayfasına bak istersen. öğrenciler falan da kalıyor. aile işletmesi. kliniğin üzerinden rezervasyon yaptırın anlaşması var. ben de 6 gün hem tatil olur diye diğer otellere baktım ciddi masraf gerçekten, vazgeçtik. yalnız biz haziran'da bu fiyata kaldık belki sezonda farklıdır. tabii dediğim bu sadece oda fiyatı canım kahvaltı falan yok. ama bence gene de iyi.:)

Kızlar çok fena kasık ağrılarım ve bulantılarım vardı kaç gündür.. bu sabah ultrason muayenem vardı ve iki kese göründü 3 embriyo transfer edilmişti ama iki kese gördük. dayanamadım hüngür hüngür ağladım doktorda üzülme yaşından dolayı aslında üçüz gebelik tehlikeliydi dedi. ama şimdi bir korku sardı beni ya diğer bebeklerime de bişey olursa ( 3 ayı doldurana kadar iş güç yapmak yok kendini yormayacaksın dedi. haftaya tekrar gitcez bakalım. ilaçlar verdi folik asit, vitaminler falan. Allahım sen koru yarabbim...

canım biz Arkin Palm beach te kaldık otel orası ama pahalıydı geceliği 150 euro. şimdi ne kadardır bilemiyorum (

Canımmm çok üzüldüm ama şükürler olsun diğer 2 bebeğin seninle ve onları düşünerek hareket et lütfen. madem doktorun belli bir risk var dedi çok daha dikkat etmen gerek. Rabbim ikizlerini sana bağışlayacak inşallah.. üzme kendini lütfen (

çok üzüldüm(( ama canım bak doktorda söylemiş üçüz gebelik tehlikeliydi diye nolur üzme kendini bol bol dinlenn. bebeklerin seninle kalacak bak göreceksin.moral çok önemli biliyorsun canım.

Merhaba Nilay, yazını okuyunca gözümün önüne 2 yıl önceki ben geldim...bende Halil ibrahim Tekinde yumurta donasyonu yaptırdım ve 3 embriyo transfer edilmişti. Ancak ultrasonda sadece 1 kese görebilmiştik çok üzülüp çok ağlamıştım üçüz bebek beklerken tek kese görmek ve onu da kaybetme korkusu mahvetmişti beni.. Ama Allahıma şükürler olsun bi sonraki ultrasonda ikinci kesede göründü. şuanda sağ salim maşallah iki oğlum var. Sende kendini üzme o iki bebeğin seninle olacak inşallah. Allahım herkesin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
evet sezonda daha pahalı olur günlük 200 250tl çok fazla gelir bi hafta boyunca çok olu sanırım pansiyon düşünüyorum fiyatı bizi aşmasnn kahvaltı olmasın ya başımızı sokacak yer olsun yeter

canım rabbim diğer iki bebeği sana bağışlasın bu arada canım sanmıyorum düşsün allah korusun kanama olurdu
allahı izniyle diğer bebeklerin seni bırakmıycakkkk allah korusun onları sana bağışlasın

Reactions: AED
Arkadaşlar herkese günaydın :)) dün test günümdü ve çok şükür hamileyim Allah Halil İbrahim beyden ve ekibinden razı olsun. inşallah 15 gün sonra kese görmeye gitcez. 2 embriyo transfer edilmişti inşallah ikiz bebişlerim olcak Allahın izniyle :))))

çokkk geçmiş olsun...
umarım bundan sonraki dönemini hiç aksilik yaşamadan geçirirsin.
bebişlerini kucağına kazasız belasız alman dileğiyle...

hayırlısı olsun,çok seviniyorum hamile haberlerini okudukça.kazasız belasız kavuşmak nasıp olsun İNŞALLAH.
bu arada ben sizi daha yeni fark ettim.tedaviniz ne zaman başlamıştı,donasyon mu oldu.bende henüz hazırlık aşamasındayım...

Merhaba Nilay, bu tür durumlar yaşanabiliyormuş maalesef ( Rabbim iki bebeğine uzun ömür versin inşallah. hem doktorunda söylemiş üçüz gebelik gerçekten çok zor demekki hem senin için hem bebeğinin sağlığı için demekki böylesi daha hayırlıymış. içini ferah tut lütfen bebeklerini düşün lütfen

merhaba çok sağol inşallah en kısa zamanda darısı sizlerin başına. Ben normal tüp bebek yaptırdım canım bide çok sık yazmıyorum her zaman giremiyorum foruma bu nedenle farketmemiş olabilirsin :)) Türkiyede 2 kez tüp bebek denedik ama negatif sonuç aldık. Sonra HAlil ibrahim tekini duydum araştırdım falan ve bi kerede orda denemeye karar verdik. yoksa artık donasyon deneyecektim ama çok şükür gerek kalmadı.

Canım çok geçmiş olsun. Allahım iki bebeğine ve sana bol bol sağlık versin inşallah... senin için hayırlı olan buymuş demekki üzülme lütfen (

merhaba gyurt, gözünaydın arkadaşım tebrik ediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

nasılsın? tedavin ne aşamada senin cinsiyet tayini olacaktı dimi seni takip etmeye çalışıyorum çünkü sürekli foruma giremiyorum. benim tedavim ertelendi çünkü. ağustos gibi düşünüyorum inşallah sen?

Kızlar nasılsın? Haftaya bende işallah Kıbrıs yolcusuyum ve yumurta donasyonu yapılcak. lütfen dualarınızda banada yer verin bende artık anne olmak istiyorum ((((((((((((

Çok geçmiş olsun Nilay. Allahım 2 bebeğinizi size bağışlasın inşallah.. Darısı bizlerin başına sen içini ferah tut bebeklerin seninle.

Kızlar nasılsın? Haftaya bende işallah Kıbrıs yolcusuyum ve yumurta donasyonu yapılcak. lütfen dualarınızda banada yer verin bende artık anne olmak istiyorum ((((((((((((

hayırlısıyla ,güzel haberlerle gelirsin umarım.
istedikleri kan tahlillerini ve rahim filmini çektirince ön görüşmiye gittinmi peki..akabinde bir sorun yok ise hemen tedaviye başlanıyor mu.ben rahim filmi için bekliyorum bu ay çekilicem,kan tahlillerimide yaptırdım.sonrası için kısmet bakalım görüşmeye ne zamn gidicez...

Günaydın haz, nasılsın?

Ben istenen testleri yaptırdım ve rahim filmini çektirdim sonra günübirlik görüşmeye gittim eşimle. Ben erken menapozum canım. doktor ekstra bi ilaç vermedi rahimi transfer için hazırladı sadece. bizde maddi manevi durumlar Temmuza uygun olduğu için tarihi biz belirledik. Oraya gidince donör seçimi yaptık. Bu tarihe göre donörü hazırladılar. Haftaya işte donörden yumurta toplancak, eşim sperm vercek. Sonra transferim yapılcak ve tekrar döncez. Aslında kararı verip, maddi olarakda hazırlandıktan sonra gerisi hemen geliyor. Ama bol stresli, zorlu bi yolculuk Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah.

Canım yaa ne güzel Allahım banada yaşat bu mutluluğu ne olur yarabbim.. Nolur banada dua edin haftaya Kıbrısa gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…