Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

merhaba sezenkm, aslında ben haziranda başlıcaktım ama maddi durumlar yüzünden açıkçası bu aya erteledik ama bu ay kesinlikle başlıyorumm :))

Arkadaşlar nasılsınız? ben 3 tane bebişimi de aldım geldim :)) günboyu evdeyim yatıyorum valla hiçbişey yaptığım yok :)) bugün 6. günümüz transferin. haftaya perşembe 11 temmuz test günümüz inşallah bebeklerim beni terk etmez ( en azından bir tanesi beni bırakmaz diye ümit ediyorum ( dualarınızı bekliyorum ve dualarım sizlerle....

hoşgeldiniz canımmmmm :)) lütfen aklına kötü kötü şeyler getirme bak benim başıma geldi ( bebeğimin bir tanesi beni terketti... inşallah senin üçüzler annelerine sımsıkı sarılırlar :))

iyiyiz canım sizler nasılsınızzz bakemm
iyi yapıyorsun rabbim jayırlısıyla üçüzlerinin haberini vermeyi nasip etsin inş.sana sıkıca tutunurlarrr allah yar ve yardımcın olsun emeklerini boşa çıkartmasınn

hoşgeldiniz canımmmmm :)) lütfen aklına kötü kötü şeyler getirme bak benim başıma geldi ( bebeğimin bir tanesi beni terketti... inşallah senin üçüzler annelerine sımsıkı sarılırlar :))

Çok geçmiş olsun canım okudum zaten ve gerçekten üzüldüm.. Ama çok şükür iki bebeğin seninle.. Rabbim onlara ömür versin

valla şimdilik iyiyiz bbbz :)) bi sıkıntı yok ne olduğunu anlamış değilim yatıyorum öyle :)) çok korkuyorum bebeklerime bişey olcak diye niye bilmiyorum ( aslında bu dönemlerde forumu okumak biraz tehlikeli insan okuduğu her kötü mesajı benimde başıma gelir mi acaba diye düşünüyor valla.

CANIMM ya inş.hiç bi zaman sıkıntın olmaz içini ferah tut kız düşün bi üçüzlerin olacak karnın allahın izniyle davul gibi olacak
dilerim rabbim emeklerini boşa çıkartmaz mucizeni sana bağışlar mucizelerinnnn yavruların kuzucukların allahım korusun onları sana inş.sımsıkı tutunurlar ve seni sağlıklı sıhhatli bi şekilde asla bıramazlarrrrrr

Genç kızlar günaydınlar, sevgiler herkese

Şuan Kıbrısta olan arkadaşlarada sevgiler gönderiyorum kocaman kocaman bi an önce bebişleri alın ve gelin artık :)) ben düşük tansiyonla gezmeye çalışıyorum kızlar şimdilik tam gebelik sıkıntılarım yok ama tansiyonum çok düşüyor genelde yatıyorum. Bu sabah kendimi iyi hissettim ve koştum geldim foruma

hoşgeldin zhall... kız üç bebiş hee valla süper bişey seni üçüzlerinle beraber 6-7 aylık hamile halini görmek isterdim kız belki bize foto çekip gönderirsin :)) valla ben ikizleri nasıl taşıyacağım diye düşünmüyor değilim ama onların canı sağolsun teyzeleri ben kamyon gibi olmaya hazırım

hayırlı cumalar canımmm
tansiyon düşmemesi için acaba ne yapılmalı kız yani tüp bebekle çalışılabilir demi normal yaşantı gibi oluyor demi meltemcim benim hamile arkadaşım ikiz bebeli cici anne
senden kamyon olmaz canım benm olsa olsa vinç olur bi tane bebeğinle anlaşmalıyımmm ama sır aramızda kalacak demiycemmm

aşk olsun kız bana vinç dedin :)) kilo alcam ya ee bide ikiz artık ne gibi olcam bende bilmiyorum :))
evet canım normal hayatına devam ediyorsun sorun olmuyor da işte hamilelik sıkıntıları halsizlik, mide bulantısı, tansiyon düşüklüğü bunları yaşayabilirsin ama.. genelde tuzlu ayran içip ayaklarımı kaldırıp yatıyorum o zaman tansiyon normale dönüyor

ya canım bak kızıyorum gerçekten.. biz bu bebeklere kavuşmak için neler çektik neler atlattık sen kilo diyorsun varsın olsun sonrada diyetisyen araştırırız napalım :)) lütfen böyle şeylere takılıp bebişleride rahatsız etme. Allah korusun onlar sağlıklı olsunda ben 30-40 kilo almaya razıyım :))

ayyy olsada o sıkıntıları yaşasamm kız neyse ilerde olursa tansiyonum ayran içip ayaklarımı havaya kaldrırım kesin yavrucukların sen ayağını havaya kaldırdığında annemize yine geldi diyorlardr

kızmaaa o masumm bana kızzz
ama canım konuşuyorduk öyle kamyon olacam demişti bende vinç olursun dedim
şimdi sana da 3katlı apartman olacan diyecem korkuyorum diyemiyorum
SÖYLEYEBİLİRMİİYİM 3KATLI APARTMAN OLACAN DİYEEEEEEEEEEE

yok yaa kızmadım aksine çok güldü 3 katlı apartman heee

ben ciddi ciddi kilolarını kafaya takıyor sandım ve ondan dolayı kızdım yoksa herşey bebişler için biliyorsunuz kızlar :))

yok yaa kızmadım aksine çok güldü 3 katlı apartman heee

ben ciddi ciddi kilolarını kafaya takıyor sandım ve ondan dolayı kızdım yoksa herşey bebişler için biliyorsunuz kızlar :))

öyleyse sende 3 katlı apartmaan olacan niye kızıyorsun bize öyleee
bak ben daha hamile değilim hamile kalırsam görürsün sen hem bugünden sonra senin bebişlede anlaşma yaptım o sana gösterecek öcümüzü alaca senden

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyoonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv azlığı
[/TD]
[TD]3başarısız tüp bebek yumurta donasyonuyla
hamile

[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]İKİZLERE
HAMİLE

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
HELUN

[/TD]
[TD]46
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yaşla alakalı kalitesz yumurta
[/TD]
[TD]4negatif tüp bebek 1 negatif donasyonu bu seferki allahın izniyle olacak inş
[/TD]
[TD]temmuzda gidecek güzel haberleriyle dönecek İNŞALLAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN BİLGİLERİNİ YAZSIN YETER ALLAHIM BEN VE SIRADAKİ ARKADAŞLARIMADA HAYIRLISIYLA YAŞAT HAMİLELİĞİ

ya kızlar harikasınız :)) kamyon, vinç, apartman falan :))))))

ayyy benim bebeğim olsunda ondan sonra aylarca diyet yapmaya aç kalmaya razıyım ben (((

Ne güzel bebeğini hatta bebeklerini alıp geldin ben daha gitmedim bile ( bi türlü ayarlayamadık işte sinir oluyorum aklıma geldikçe. çok sabırsız oldum hemen olup bitsin istiyorum ama olmuyor ( bu gidişle benim tedavi Eylüle sarkacak gibi offffff

ya kızlar harikasınız :)) kamyon, vinç, apartman falan :))))))

ayyy benim bebeğim olsunda ondan sonra aylarca diyet yapmaya aç kalmaya razıyım ben (((

aynen canım bende onu diyorum işte bebişler sağ salim gelsinde diyet, spor falan hallederiz biz

Canım hep şunu diyorum geç olsun ama güç olmasın. Maddi ve manevi durumunuz ne zaman uygunsa o zaman gitmeniz en sağlıklı olanı zaten. bizler biraz aceleciyiz bu kabul hemen olsun istiyoruz ama maalesef işte öyle hemen olmuyor ( sabır arkadaşım sabır Rabbim mükafatını verecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…