Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhaba Arkadaşlar,
Büyük gün yarın. 12:30'da transfer olacak. Resepsiyondaki bilgisayardan gireyim dedim. Hepinizin iyi dilekleri için teşekkürler. Pazar sabahı bebeklerimle birlikte dönüyorum inşallah....Pazartesinden beri buradayım tatil desen tatil değil hiç bir şey keyif vermiyor. Herşeye ağlıyorum. Hormon hapları beni mahvetti herhalde. Güler sana çok sevindim. Herşey güzel gidecek. Nilay sende üzülme 2 iyidir :) Meltem, gerdog ismini unutmuş oldugum (kusura bakmayın burası çok sıcak yakında kendimi de unutacağım nerdeyse) bütün kader arkadaşlarım hepiniz sağolun. Hayırlısıyla pozitif döneceğim inşallah...... Hepinizi çok öpüyorum.

Canım benim yaaa taa oralarda bile bizi düşünmüş kıyamam sana ( Canım ağlaman çok normal hormonlar mahvetti bizi ( ayrıca çok hassas ve zorlu bi tedavi bu kolay değilki....

Hadi bakalım artık ağlamak yok.. bebişleri al ve gel seni bekliyoruz hepimiz. Sana kocaman sevgi yolluyorum tüm forum adına

öncelikle tekrar tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin Rabbim bizlere de nasip etsin.canım ben başlarda hit düşünüyordum bu foruma yazıyordum sonra kararımı değiştirdim bazıları hit soğuk falan demişlerdi,ben de başka yere gitmiştim.sana özelden yazmıştım ama sanırım sen yazamıyosun.canım birşeyler sormak istiyorum sana,senin sıkıntın neydi?sana özel bir tedavi uyguladı mı?sana kullandırtığı ilaçları yaabilirmisin?sanırım hiç yumurtan yoktu yani doğuştan yumurtalıkların mı çalışmıyordu?hit ten memnun kaldın mı gerçekten soğuk birisi mi?yardımlarını bekliyorum canım

ya kızlar harikasınız :)) kamyon, vinç, apartman falan :))))))

ayyy benim bebeğim olsunda ondan sonra aylarca diyet yapmaya aç kalmaya razıyım ben (((
inşallah olur canım ayırlısıyla hamile kal gel ben sana da birşey bulurum

mrb canımmmmm
inş.yarın hayırlısıyla bebeğin sana tutunur ve hiç bırakmazzz
kızzzzzzzzzzz gelllll listeyi sende güzelleştir seni bekliyorum rabbim emeklerini boşa çevirmesin bu ayların hatırına sana mucizeni nasip etsin AMİNNNNNN

canım bir konuda yardımcı olabiliirim konuşsan konuşuyor konuşmasan konuşmaz adam işine bakıyor arkadaş cevap yazarda bende yazmak istedim içimde kalmasın gidiyoruz bazı doktorlara güler yüzlü sıcak ve samimi ama işinde başarılı olmuyo ama hit başarılı ister soğuk ister sıcak olsun işini iyi yapsın yeterli ben bi kez gittim adamı gördüm heyecandan ne soru sordum nede konuşabildimm çıkarkende elinide uzattı yani oturarakta değil kalkarak uğurladı bizi
sen boşver bazılarını konuşsan konuşur her sorunada cevap veriyor eşimle muhabbet ettiler yani birazcık birazcıkta bize bağlı diyelim
sen ne durumdasın nerde tedavi gördün yada görüyorsun

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyoonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv azlığı
[/TD]
[TD]3başarısız tüp bebek yumurta donasyonuyla
hamile

[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]İKİZLERE
HAMİLE

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]İKİNCİDE İNŞALLAH

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
HELUN

[/TD]
[TD]46
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yaşla alakalı kalitesz yumurta
[/TD]
[TD]4negatif tüp bebek 1 negatif donasyonu bu seferki allahın izniyle olacak inş
[/TD]
[TD]temmuzda gidecek güzel haberleriyle dönecek İNŞALLAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN BİLGİLERİNİ YAZSIN YETER ALLAHIM BEN VE SIRADAKİ ARKADAŞLARIMADA HAYIRLISIYLA YAŞAT HAMİLELİĞİ

sagol canım cevabın için,ben Firdevs hanıma gittim memnun da kaldım aslında ama bebekler tutundu bhcg düzensiz katlandı sonra da düştü.sebep ne olabilir bilmiyorum,ikinci de aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum.

sagol canım cevabın için,ben Firdevs hanıma gittim memnun da kaldım aslında ama bebekler tutundu bhcg düzensiz katlandı sonra da düştü.sebep ne olabilir bilmiyorum,ikinci de aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum.
canım nedenini doktorun söylemedimi firdevste iyiymiş hit biraz daha pahalı bakıyor
doktorun nedenini söylesin eksik tutulan tahlilin belki vardr inş.bu sefer öyle birşey yaşamazsın

Canım ne güzel listedeki hamileleri okudukça çok mutlu oluyorum.

Bu arada ben Temmuzda gidemiyorum. Yumurtam olduğu için doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ağustosta orda olucam. Hatta büyük bir olasılık bayrama denk geliyor gibi.

Bu arada yeni transfer yapılan arkadaşlara bol şans diliyorum. İnşallah bebecikleri sımsıkı tutunur annelerine. Heyecanla bekliyoruz ikizleri, üçüzleri...

Sevgili arkadaşlar hepinize sevgilerimi gönderiyorum....

mrb canımm nasılsn merak etme birgün sende listeye güzellik getirirsin allahın izniyleee
sırada ışık arkadaşımız varrrr
inş.tedavinle hayırlı haberlerini yazarsın bu ayların hürmetine rabbim emeklerimizi boşa çevirmesinnn

merhaba canım, evet ben özel mesaj atamıyorum ( çok sağol en kısa zamanda darısı başına inşallah..

Açıkçası HİT evet birazcık soğuk, mesafeli bi doktor ama sadece işini yapıyor. Sizinle oturup geyik yapan, çok gülen bi doktor değil zaten zamanı yok gördüğüm kadarıyla. Ama ne sorarsan mutlaka cevap alıyorsun ve anlatması gereken şeyler varsa o kendisi anlatıyor. Ama işini iyi yapan bi doktor ve bayada hastası var.. Benim sorunum yumurtam yok ve ben hiç adet görmedim bu yaşıma kadar ( gittiğim kadın doğumcular zaten anne olamayacağımı söylüyolardı. Ben gerçekten memnun kaldım canım kesinlikle tavsiye ediyorum. Doktorun işi yapıyor olsun bence yeterli tamam tavırları da önemli ama HİT öyle çok çok soğuk bir doktorda değil.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım hadi bakalım güzel haberler alcaz senden de....

Kızlar nasılsınz? benim bugün göğüslerim çok fena ağrıyor dokunamıyorum yaa şiştiler ve acıyor füze gibi oldular perşembe günü test günüm çok heyecanlıyım kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Slm canım kaçıncı günün bugun brlirtin falan varmi bende sonuc bekleyenlerdenim ama ben daha transferden sonra 4.gundeym geceleti falan durekli gernesirken uyandım hep korkuyorum olmayacak bisey olacak diye

Slm canım kaçıncı günün bugun brlirtin falan varmi bende sonuc bekleyenlerdenim ama ben daha transferden sonra 4.gundeym geceleti falan durekli gernesirken uyandım hep korkuyorum olmayacak bisey olacak diye

o korku bende ilk 2 gün çok oldu canım ama doktorum kendini kasman da zarar verir. sakin ol ve stresten uzak dur dedi. sende elinden geldiğince stres yapmamaya çalış arkadaşım. Bugün benim 10. günüm ve göğüslerime dokunamıyorum çok acıyor şiştiler zaten ( bide kasıklarıma bi ağrı vurup geçiyor inşş bunlar belirtidir...

canım benim sıkıntımda aynı yani biz kendiğimizden hiç adet görmedik ya sana doktorun ayrıca bir ilaç falan verdimi?kullandığın ilaçları yazabilir misin canım?bu arada hamilelik nasıl gidiyor,kalp atımlarını aldınız mı?kaç tane bebiş var?

kızlar nasılsınız? ben sabah kendim test yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı net değildi sizce hamile miyim ne diyorsunuz bilemedim yaa (

Kızlar ne zamandır yoktum ben iş güç falan derken foruma hiiç uğrayamadım.. benim haziran tedavim ağustosa sarktı çünkü rahimde incelme olmuş ilaç verdi doktorum bide nar suyu iyi geliyormuş bende onu uyguluyorum nar bulmak zor oluyor ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…