Genç kızlar günaydınlar, sevgiler herkese
Şuan Kıbrısta olan arkadaşlarada sevgiler gönderiyorum kocaman kocamanbi an önce bebişleri alın ve gelin artık :)) ben düşük tansiyonla gezmeye çalışıyorum kızlar şimdilik tam gebelik sıkıntılarım yok ama tansiyonum çok düşüyor genelde yatıyorum. Bu sabah kendimi iyi hissettim ve koştum geldim foruma
Merhaba Arkadaşlar,
Büyük gün yarın. 12:30'da transfer olacak. Resepsiyondaki bilgisayardan gireyim dedim. Hepinizin iyi dilekleri için teşekkürler. Pazar sabahı bebeklerimle birlikte dönüyorum inşallah....Pazartesinden beri buradayım tatil desen tatil değil hiç bir şey keyif vermiyor. Herşeye ağlıyorum. Hormon hapları beni mahvetti herhalde. Güler sana çok sevindim. Herşey güzel gidecek. Nilay sende üzülme 2 iyidir :) Meltem, gerdog ismini unutmuş oldugum (kusura bakmayın burası çok sıcak yakında kendimi de unutacağım nerdeyse) bütün kader arkadaşlarım hepiniz sağolun. Hayırlısıyla pozitif döneceğim inşallah...... Hepinizi çok öpüyorum.
Genç kızlar günaydınlar, sevgiler herkese
Şuan Kıbrısta olan arkadaşlarada sevgiler gönderiyorum kocaman kocamanbi an önce bebişleri alın ve gelin artık :)) ben düşük tansiyonla gezmeye çalışıyorum kızlar şimdilik tam gebelik sıkıntılarım yok ama tansiyonum çok düşüyor genelde yatıyorum. Bu sabah kendimi iyi hissettim ve koştum geldim foruma
inşallah olur canım ayırlısıyla hamile kal gel ben sana da birşey bulurumya kızlar harikasınız :)) kamyon, vinç, apartman falan :))))))
ayyy benim bebeğim olsunda ondan sonra aylarca diyet yapmaya aç kalmaya razıyım ben(((
Merhaba Arkadaşlar,
Büyük gün yarın. 12:30'da transfer olacak. Resepsiyondaki bilgisayardan gireyim dedim. Hepinizin iyi dilekleri için teşekkürler. Pazar sabahı bebeklerimle birlikte dönüyorum inşallah....Pazartesinden beri buradayım tatil desen tatil değil hiç bir şey keyif vermiyor. Herşeye ağlıyorum. Hormon hapları beni mahvetti herhalde. Güler sana çok sevindim. Herşey güzel gidecek. Nilay sende üzülme 2 iyidir :) Meltem, gerdog ismini unutmuş oldugum (kusura bakmayın burası çok sıcak yakında kendimi de unutacağım nerdeyse) bütün kader arkadaşlarım hepiniz sağolun. Hayırlısıyla pozitif döneceğim inşallah...... Hepinizi çok öpüyorum.
canım bir konuda yardımcı olabiliirim konuşsan konuşuyor konuşmasan konuşmaz adam işine bakıyor arkadaş cevap yazarda bende yazmak istedim içimde kalmasın gidiyoruz bazı doktorlara güler yüzlü sıcak ve samimi ama işinde başarılı olmuyo ama hit başarılı ister soğuk ister sıcak olsun işini iyi yapsın yeterli ben bi kez gittim adamı gördüm heyecandan ne soru sordum nede konuşabildimm çıkarkende elinide uzattı yani oturarakta değil kalkarak uğurladı biziöncelikle tekrar tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin Rabbim bizlere de nasip etsin.canım ben başlarda hit düşünüyordum bu foruma yazıyordum sonra kararımı değiştirdim bazıları hit soğuk falan demişlerdi,ben de başka yere gitmiştim.sana özelden yazmıştım ama sanırım sen yazamıyosun.canım birşeyler sormak istiyorum sana,senin sıkıntın neydi?sana özel bir tedavi uyguladı mı?sana kullandırtığı ilaçları yaabilirmisin?sanırım hiç yumurtan yoktu yani doğuştan yumurtalıkların mı çalışmıyordu?hit ten memnun kaldın mı gerçekten soğuk birisi mi?yardımlarını bekliyorum canım
canım bir konuda yardımcı olabiliirim konuşsan konuşuyor konuşmasan konuşmaz adam işine bakıyor arkadaş cevap yazarda bende yazmak istedim içimde kalmasın gidiyoruz bazı doktorlara güler yüzlü sıcak ve samimi ama işinde başarılı olmuyo ama hit başarılı ister soğuk ister sıcak olsun işini iyi yapsın yeterli ben bi kez gittim adamı gördüm heyecandan ne soru sordum nede konuşabildimm çıkarkende elinide uzattı yani oturarakta değil kalkarak uğurladı bizi
sen boşver bazılarını konuşsan konuşur her sorunada cevap veriyor eşimle muhabbet ettiler yani birazcık birazcıkta bize bağlı diyelim
sen ne durumdasın nerde tedavi gördün yada görüyorsun
canım nedenini doktorun söylemedimi firdevste iyiymiş hit biraz daha pahalı bakıyorsagol canım cevabın için,ben Firdevs hanıma gittim memnun da kaldım aslında ama bebekler tutundu bhcg düzensiz katlandı sonra da düştü.sebep ne olabilir bilmiyorum,ikinci de aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum.
mrb canımm nasılsn merak etme birgün sende listeye güzellik getirirsin allahın izniyleeeCanım ne güzel listedeki hamileleri okudukça çok mutlu oluyorum.
Bu arada ben Temmuzda gidemiyorum. Yumurtam olduğu için doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ağustosta orda olucam. Hatta büyük bir olasılık bayrama denk geliyor gibi.
Bu arada yeni transfer yapılan arkadaşlara bol şans diliyorum. İnşallah bebecikleri sımsıkı tutunur annelerine. Heyecanla bekliyoruz ikizleri, üçüzleri...
Sevgili arkadaşlar hepinize sevgilerimi gönderiyorum....
öncelikle tekrar tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin Rabbim bizlere de nasip etsin.canım ben başlarda hit düşünüyordum bu foruma yazıyordum sonra kararımı değiştirdim bazıları hit soğuk falan demişlerdi,ben de başka yere gitmiştim.sana özelden yazmıştım ama sanırım sen yazamıyosun.canım birşeyler sormak istiyorum sana,senin sıkıntın neydi?sana özel bir tedavi uyguladı mı?sana kullandırtığı ilaçları yaabilirmisin?sanırım hiç yumurtan yoktu yani doğuştan yumurtalıkların mı çalışmıyordu?hit ten memnun kaldın mı gerçekten soğuk birisi mi?yardımlarını bekliyorum canım
Canım ne güzel listedeki hamileleri okudukça çok mutlu oluyorum.
Bu arada ben Temmuzda gidemiyorum. Yumurtam olduğu için doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ağustosta orda olucam. Hatta büyük bir olasılık bayrama denk geliyor gibi.
Bu arada yeni transfer yapılan arkadaşlara bol şans diliyorum. İnşallah bebecikleri sımsıkı tutunur annelerine. Heyecanla bekliyoruz ikizleri, üçüzleri...
Sevgili arkadaşlar hepinize sevgilerimi gönderiyorum....
Kızlar nasılsınz? benim bugün göğüslerim çok fena ağrıyor dokunamıyorum yaa şiştiler ve acıyor füze gibi oldularperşembe günü test günüm çok heyecanlıyım kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Slm canım kaçıncı günün bugun brlirtin falan varmi bende sonuc bekleyenlerdenim ama ben daha transferden sonra 4.gundeym geceleti falan durekli gernesirken uyandım hep korkuyorum olmayacak bisey olacak diye
canım benim sıkıntımda aynı yani biz kendiğimizden hiç adet görmedik ya sana doktorun ayrıca bir ilaç falan verdimi?kullandığın ilaçları yazabilir misin canım?bu arada hamilelik nasıl gidiyor,kalp atımlarını aldınız mı?kaç tane bebiş var?merhaba canım, evet ben özel mesaj atamıyorum( çok sağol en kısa zamanda darısı başına inşallah..
Açıkçası HİT evet birazcık soğuk, mesafeli bi doktor ama sadece işini yapıyor. Sizinle oturup geyik yapan, çok gülen bi doktor değil zaten zamanı yok gördüğüm kadarıyla. Ama ne sorarsan mutlaka cevap alıyorsun ve anlatması gereken şeyler varsa o kendisi anlatıyor. Ama işini iyi yapan bi doktor ve bayada hastası var.. Benim sorunum yumurtam yok ve ben hiç adet görmedim bu yaşıma kadar( gittiğim kadın doğumcular zaten anne olamayacağımı söylüyolardı. Ben gerçekten memnun kaldım canım kesinlikle tavsiye ediyorum. Doktorun işi yapıyor olsun bence yeterli tamam tavırları da önemli ama HİT öyle çok çok soğuk bir doktorda değil.
kızlar nasılsınız? ben sabah kendim test yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı net değildi sizce hamile miyim ne diyorsunuz bilemedim yaa(
kızlar nasılsınız? ben sabah kendim test yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı net değildi sizce hamile miyim ne diyorsunuz bilemedim yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?