Kızlar ne zamandır yoktum ben iş güç falan derken foruma hiiç uğrayamadım.. benim haziran tedavim ağustosa sarktı çünkü rahimde incelme olmuş ilaç verdi doktorum bide nar suyu iyi geliyormuş bende onu uyguluyorum nar bulmak zor oluyor ama :))
hoşgeldinn,
canım geç olsun güç olmasın. her şeyin bir zamanı var demek:)
rahim inceliğini nasıl tespit edildi? doktor hangi ilacı verdi? ben de HİT'e ön görüşmeye gittiğimde rahim inceliği olabilir ama fizik tedavi yaparız demişti. ben de ağustos ayında inşallah gideceğim. yumurta donasyonu olacak benim de. görüşmeden sonra doktor bana doğum kontrol hapı verdi tedaviye kadar kullanmam için.şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum. adetin 2.günü E2 baktıracağım. eğer 50'nin altında ise tedaviye başlayacağız,
hepimizin rüyası gerçek olur inşallah canım:))
Canım rahim inceliğini HİT değil, istanbulda kontrolümü yapan doktor söyledi ultrasondan sonra. ikimizin değerleri aynı olmayabilir canım benimki çok ince değilmiş ama bebeğin tutunması için kısa süreliğine estrofem kullan dedi. Bende merkezle konuştum zaten rahimi hazırlarken veriyorlarmış.
Arkadaşlar selamlar,
Ben mayıs ayında Kıbrısa görüşmeye gittim inşallah ağustosta donasyon için gideceğiz. Nerdeyse temmuzu yarıladık sayılır çok heyecanlıyım gün yaklaştıkça daha bir farklı hissediyor insan.. Ama hala şu donör konusunda içim tedirgin ne bileyim her türlü testlerden geçiyorlar biliyorum ama ya bişey olursa diye insan düşünmeden edemiyor. Ayrıca bebeğim bize benzeyecekmi bunları aslında aşmıştım ama vakit yaklaştıkça bu sorular yine çıktı ortaya( benim gibi düşünen varmı yada benim biraz rahatlamaya ihtiyacım var (
selam arkadaşlar,öncelikle tedavilerinizin olumlu sonuçlarla son bulmasını diliyorum.tüm kalbimle isteyen lerin tümüne bebişler nasip olsun inşallah...
ön görüşmiye gittikten sonra takibiniz için doktorunuzu nasıl belilediniz.yani konusunda iyi bir doktor olması şart değilmi.
herhangi bir kadın doğumcuyamı gittiniz.birde yapılacak işlem hakkında,donasyon açıklama yaptınızmı..
selam arkadaşlar,öncelikle tedavilerinizin olumlu sonuçlarla son bulmasını diliyorum.tüm kalbimle isteyen lerin tümüne bebişler nasip olsun inşallah...
ön görüşmiye gittikten sonra takibiniz için doktorunuzu nasıl belilediniz.yani konusunda iyi bir doktor olması şart değilmi.
herhangi bir kadın doğumcuyamı gittiniz.birde yapılacak işlem hakkında,donasyon açıklama yaptınızmı..
Merhaba arkadaşlar, öncelikle tedavim başladı onu paylaşmak istedim :)) Ayrıca Halil ibrahim bey hakkında çok soğuk, ilgisiz bir doktor gibi yazılar okumuştum ve kesinlikle katılmıyorum. Aksine sadece işini yapıyor öyle uzun uzun muhabbet etmiyor zaten tek doktor klinikte adamın zamanı bile yok. Ben meme kanseri tedavisi gördüğüm için sağolsun teselli etti beni. Psikologla olan görüşmelerime ara verme devam et dedi. Destek alman çok güzel dedi. Adet düzenleyici hap verdi net bir tarihimiz yok ama bayramdan sonra en kısa zamanda transfer için gitcez. Sanırım yeniden hayata dönüyorum
Kızlar nasılsınz? benim bugün göğüslerim çok fena ağrıyor dokunamıyorum yaa şiştiler ve acıyor füze gibi oldularperşembe günü test günüm çok heyecanlıyım kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Merhaba arkadaşlar, öncelikle tedavim başladı onu paylaşmak istedim :)) Ayrıca Halil ibrahim bey hakkında çok soğuk, ilgisiz bir doktor gibi yazılar okumuştum ve kesinlikle katılmıyorum. Aksine sadece işini yapıyor öyle uzun uzun muhabbet etmiyor zaten tek doktor klinikte adamın zamanı bile yok. Ben meme kanseri tedavisi gördüğüm için sağolsun teselli etti beni. Psikologla olan görüşmelerime ara verme devam et dedi. Destek alman çok güzel dedi. Adet düzenleyici hap verdi net bir tarihimiz yok ama bayramdan sonra en kısa zamanda transfer için gitcez. Sanırım yeniden hayata dönüyorum
Kızlar nasılsınz? benim bugün göğüslerim çok fena ağrıyor dokunamıyorum yaa şiştiler ve acıyor füze gibi oldularperşembe günü test günüm çok heyecanlıyım kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hoşgeldin canımm... memnun kalmış olmana çok sevindim. Evet yaa Halil ibrahim bey hakkında neden böyle diyorlar valla ben hiç sorun yaşamadım herşey gayet düzenli işledi. Ayrıca dediğin gibi adam işini yapıyor insanlar ne bekliyor bilmiyorumki...
Canım başından geçenleri biliyorum ama onları unutma zamanı.. Hepsi geçti gitti, artık bebeğine kavuşacağın günlerin hayalini kurmaya başla gör bak zaman daha hızlı geçecek. Ayrıca psikolojik destek almanı hep takdir ettim gerekiyorsa herkes bunu yapmalı sana artısı olcak psikologunun sakın tedavini yarıda kesme. Bizleride habersiz bırakma)
Canım heyecanını çok iyi anlıyorum birde bana bak cuma günü Kıbrısa gidiyoruz artık uyuyamıyorum bile heyecandan nasıl olacak hiç bilmiyorum
Selam haz, ben cuma günü Kıbrısa gidiyorum inşallah transferim yapılacak. İstanbulda yaşıyorum evet dediğin gibi iyi bir doktorla görüştüm kendisi tüp bebekte yapıyor. Ama ben donasyon olduğunu söylemedim, Kıbrısta tüp bebek yaptırcam eğer gebelik olursa takibi için gelcem dedim. Donasyon demedim zaten benim kendi yumurtam var ama rezerv azdı. Donasyon olduğunu anlamaz diye düşündüm anladıysa da bana bişey demedi :)) gebelik takibim ve doğumum orda olcak.
merhaba haz, benim yumurtam olmadığı için yumurta nakli yapıldı Kıbrısta. Bu nedenle beni takip eden doktora donasyon olduğunu söylemek zorundaydım zaten kendisi Kıbrısta mı oldu işlem diye sordu. çünkü Türkiyede bu şartlar altında benim hamile olmam söz konusu değildi. Bende yumurta donasyonu olduğunu mecburen anlattım. Kendisi hamileliğim boyunca takibimi yaptı benim doktorum normal kadın doğum doktoru ama prof. iyiydi yani. sağ salim kızımı dünyaya getirdim.
ne güzelllll
Banada nasip olur inşallah...Allah uzun ömürler ve sağlık sıhat nasip etsin...cevabın için teşekkürler bu arada ,direk sonuca odaklandım da .....kızın kaç aylık ...
ben kan tahlilerimi yaptırdım,rahim filmini bu günlerde çektiricem.ondan sonra,Özlem hanımı aramak istiyorum,sonuçları göndericem.ön görüşmiye gitmek istiyoruz ....bakalım kısmet..
ne güzelllll
Banada nasip olur inşallah...Allah uzun ömürler ve sağlık sıhat nasip etsin...cevabın için teşekkürler bu arada ,direk sonuca odaklandım da .....kızın kaç aylık ...
ben kan tahlilerimi yaptırdım,rahim filmini bu günlerde çektiricem.ondan sonra,Özlem hanımı aramak istiyorum,sonuçları göndericem.ön görüşmiye gitmek istiyoruz ....bakalım kısmet..
Sen nerelerdesin arkadaşım embriyoların durumu nasıldı? Kıbrıstan döndün mü? herşey yolundadır inşallah Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?