Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

kızlar merhabalar, nsılsınız? dün beni beklemişsiniz sağolun :)) dün benim için çok hareketliydi öncelikle çok şükür sonucum pozitif arkadaşlar darısı tez zamanda başınıza inşallah :)) sonra bu mutlu haberi sevdiklerimizle paylaştık ve akşam ev tıklım tıklımdı :)) bir ara foruma gireyim dedim ama kısmet olmadı işte. Valla diyecek söz bulamıyorum şuanda sadece çok mutluyum ve çok ağlıyorum.... Dualarım sizlerle...

Canımmmm hadi gözünüz aydın

dün merak ettim seni sonuç ne oldu diye inşallah üç bebişinde seninledir kocaman göbüşün olur
öyle habersiz bırakma bi daha :))

Canım tebrik ederim. Darısı başıma inşallah. Beklemek çok zor arkadaşlar.... Birşey soracağım canım E2 Ve Progesteron değerlerin kaçtı hatırlıyormusun? Bunlar etkili mi bilmiyorum ama ümit işte....

Allah razı olsun arkadaşım çok çok sağol. aynen beklemek çok zordu ama sayılı gün geçiyor bi şekilde.. transferden sonra 6. gün E2 224, progesteron 22 çıkmıştı. sende nasıl canım? kaçıncı günün senin

Zhall arkadaşım çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Bende öyle olmuştum canım baya ağlamıştım ama mutluluktan ve bunca zaman verilen emeğin karşılığı işte diye duygusallık :)) Rabbim tez zamanda forumdaki tüm arkadaşlarada nasip etsin. bu duygu sadece yaşanmalı anlatılacak gibi değil çünkü ve bunu tatmak her bayanın hakkı...

Herkese kocaman kocaman sevgiler ve öpücükler

canımmm çok mutlu oldumm, Allah bizlere de nasip etsin inşallahhh. çok sevindim çook. duaların bizimle olsun.:)

Arkadaşlar herkese merhaba benide aranıza alırmısınız?
sizleri hep okuyordum hatta ben birçok şeyi bu forumda öğrendim...
Eşim bugün Kıbrısa gitti sperm vermek için günübirlik ben direk transfere gitcem inşallah sizlere güzel haberler verebilirim.
Sizler ne durumdasınız?

NE güzel arkadaşım gözünaydın darısı başımıza... bende transfere gitcem inşallah çok ama çok heyecanlıyım

Arkadaşlar herkese selamlar.. Bu topikteki herkese ışık olmak için yazıyorum.. 39 yaşındayım ve toplam 5 kez negatif tüp bebek denemem oldu. Ancak yumurtam az ve kalitesiz olduğu için artık donasyona karar verdik, merkez araştırmaya başladık. Başarılarını okuyunca kesinlikle burda yaptırmalıyız dedik ve klinikle irtibata geçtik. Sonraki süreçleri biliyorsunuz zaten :)) Vee sonuç 2 aylık ikizlerime hamileyim :)) Allahım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın. Allah Halil ibrahim Beyden ve ekibinden razı olsun. Onlar sayesinde anne-baba olcaz. Yani kızlar güzel bi merkezde başarılı bi doktorun elindesiniz içiniz rahat olsun. Dualarım sizlerle

Merhaba hoşgeldiniz. Yazdıklarınız çok güzel. İnşallah bizler de aynı sonuçları yaşarız. Benim Halil İbrahim Bey'de ikinci denemem. İnşallah 18 temmuzda test sonucum olumlu olur. Ben tek'e bile razıyım ama ikiz olması da ayrı bir sevinç. Ben de 40 yaşındayım. İnşallah dualarımız kabul olur.

Işık, inşallah güzel haberlerini alıcaz. peki herhangi bi belirtin varmı? bide kaç embriyo verildi sana?

Işık, inşallah güzel haberlerini alıcaz. peki herhangi bi belirtin varmı? bide kaç embriyo verildi sana?

Dondurulmuş 3 embriyom vardı onlar trn. edildi. Hayır hiçbir belirti yok. İlkinde kasıklarımda sürekli bir ağrı olmuştu. Bunda hiçbir belirti yok ilk birkaç gün kasık ağrım oldu şimdi birşey hissetmiyorum. Sadece göğüslerim çok şişti. Sanki silikon yaptırmış gibi. Bir de bastırınca acıyor.

ayyy arkadaşım inşallah sonucun pozitif :)) göğüslerin şişmesi, acıması falan gebelik belirtisi çünkü Allahım sen güzel sonuçlar almayı nasip et

canım sende benim gibi forumda yenisin galiba. ama tedavin başlamamış daha. ben cuma günü transfere gitcem artık son demler yani ve tahmin edersin stresim tavan yapmış durumda resmen uyuyamıyorum uykularım kaçıyor ( Allahım sen büyüksün yarabbim

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorum darısı başıma diyorum :))
Kızlar benim yumurta rezervim çok çok düşük. Önceden 3-4 tane oluyordu artık o da olmuyor ( 4 kez tüp bebek denemesi yaptık ancak sonuç negatif. şimdi eşimle kararsız kaldık. bir kez daha tüp bebek denesek mi yoksa yumurta donasyonu mu yaptırsak bilemedim. Kıbrısı aradım klinikle konuştum oraya çağırdılar muayene ve görüşme için bilemedim ( bana ne tavsiye edersiniz sizler?
şimdiden teşekkürler kızlar

Merhaba canım hoşgeldin aramıza :)) Bendede aynı durum vardı rezerv düşüklüğü. benimde 3 negatif tüp bebek denemem var. En sonunda yumurta donasyonuna karar verdik çünkü bizim için tek çözüm buydu. Şuanda hamileyim :))
Benim sana tavsiyem yeniden tüp bebek yaptırarak vakit kaybetme ayrıca maddi olarakda zarara uğramayın. Bence Kıbrısa görüşmeye gidin günübirlik Halil ibrahim bey size zaten net olarak bişey söyler. Bence direk donasyon deneyin ama tercih sizin.. İnşallah güzel haberlerini alırız kocaman sevgiler arkadaşım

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah pozitifi görürsün. Transfer ne zaman peki? Birde kaç yaşındasın kendinden bahseder misin birazcık bize :))

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah pozitifi görürsün. Transfer ne zaman peki? Birde kaç yaşındasın kendinden bahseder misin birazcık bize :))

merhaba guler. ben cuma günü transfer için gidicem. dün donörden yumurta toplandı eşimde sperm verip, döndü akşam. Bugün aradılar 10 yumurta toplanmış ve 7 tanesi döllenmiş inşallah 5. güne kadar gidecek gibi gözüküyorlarmış :)) heyecanla bekliyorum belkide beni en iyi sen anlarsın guler

Yagmur merhaba, bendede aynı sorun var rezervim az ben yumurta donasyonu yaptırdım transfer için haber bekliyorum. zaten 4 kez denemişsin ben donasyon yaptır derim ama istersen Halil ibrahim bey görsün öyle karar ver bide kaç yaşındasın canım bu işlemlerde yaş çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…