kızlar merhabalar, nsılsınız? dün beni beklemişsiniz sağolun :)) dün benim için çok hareketliydi öncelikle çok şükür sonucum pozitif arkadaşlar darısı tez zamanda başınıza inşallah :)) sonra bu mutlu haberi sevdiklerimizle paylaştık ve akşam ev tıklım tıklımdı :)) bir ara foruma gireyim dedim ama kısmet olmadı işte. Valla diyecek söz bulamıyorum şuanda sadece çok mutluyum ve çok ağlıyorum.... Dualarım sizlerle...
kızlar merhabalar, nsılsınız? dün beni beklemişsiniz sağolun :)) dün benim için çok hareketliydi öncelikle çok şükür sonucum pozitif arkadaşlar darısı tez zamanda başınıza inşallah :)) sonra bu mutlu haberi sevdiklerimizle paylaştık ve akşam ev tıklım tıklımdı :)) bir ara foruma gireyim dedim ama kısmet olmadı işte. Valla diyecek söz bulamıyorum şuanda sadece çok mutluyum ve çok ağlıyorum.... Dualarım sizlerle...
Canım tebrik ederim. Darısı başıma inşallah. Beklemek çok zor arkadaşlar.... Birşey soracağım canım E2 Ve Progesteron değerlerin kaçtı hatırlıyormusun? Bunlar etkili mi bilmiyorum ama ümit işte....
Allah razı olsun arkadaşım çok çok sağol. aynen beklemek çok zordu ama sayılı gün geçiyor bi şekilde.. transferden sonra 6. gün E2 224, progesteron 22 çıkmıştı. sende nasıl canım? kaçıncı günün senin
Arkadaşlar herkese selamlar.. Bu topikteki herkese ışık olmak için yazıyorum.. 39 yaşındayım ve toplam 5 kez negatif tüp bebek denemem oldu. Ancak yumurtam az ve kalitesiz olduğu için artık donasyona karar verdik, merkez araştırmaya başladık. Başarılarını okuyunca kesinlikle burda yaptırmalıyız dedik ve klinikle irtibata geçtik. Sonraki süreçleri biliyorsunuz zaten :)) Vee sonuç 2 aylık ikizlerime hamileyim :)) Allahım bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın. Allah Halil ibrahim Beyden ve ekibinden razı olsun. Onlar sayesinde anne-baba olcaz. Yani kızlar güzel bi merkezde başarılı bi doktorun elindesiniz içiniz rahat olsun. Dualarım sizlerle
Merhaba hoşgeldiniz. Yazdıklarınız çok güzel. İnşallah bizler de aynı sonuçları yaşarız. Benim Halil İbrahim Bey'de ikinci denemem. İnşallah 18 temmuzda test sonucum olumlu olur. Ben tek'e bile razıyım ama ikiz olması da ayrı bir sevinç. Ben de 40 yaşındayım. İnşallah dualarımız kabul olur.
Işık, inşallah güzel haberlerini alıcaz. peki herhangi bi belirtin varmı? bide kaç embriyo verildi sana?
Dondurulmuş 3 embriyom vardı onlar trn. edildi. Hayır hiçbir belirti yok. İlkinde kasıklarımda sürekli bir ağrı olmuştu. Bunda hiçbir belirti yok ilk birkaç gün kasık ağrım oldu şimdi birşey hissetmiyorum. Sadece göğüslerim çok şişti. Sanki silikon yaptırmış gibi. Bir de bastırınca acıyor.
Kızlar bende varım beni alın lütfen( 35 yaşındayım ama menopozum. maalesef çocuğum olmuyor ( bizde donasyonu araştırmaya başladık ve bu alanda Halil ibrahim bey çok başarılıymış. Klinikle görüştük, bizi ön görüşmeye çağırdılar. Bayramdan sonra inşallah Kıbrısa görüşmeye gitcez. şimdiden benide heyecan sardı ama içimde çok güzel umut var inşallah bizede uğurlu gelir..
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorum darısı başıma diyorum :))
Kızlar benim yumurta rezervim çok çok düşük. Önceden 3-4 tane oluyordu artık o da olmuyor( 4 kez tüp bebek denemesi yaptık ancak sonuç negatif. şimdi eşimle kararsız kaldık. bir kez daha tüp bebek denesek mi yoksa yumurta donasyonu mu yaptırsak bilemedim. Kıbrısı aradım klinikle konuştum oraya çağırdılar muayene ve görüşme için bilemedim ( bana ne tavsiye edersiniz sizler?
şimdiden teşekkürler kızlar
Arkadaşlar herkese merhaba benide aranıza alırmısınız?
sizleri hep okuyordum hatta ben birçok şeyi bu forumda öğrendim...
Eşim bugün Kıbrısa gitti sperm vermek için günübirlik ben direk transfere gitcem inşallah sizlere güzel haberler verebilirim.
Sizler ne durumdasınız?
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah pozitifi görürsün. Transfer ne zaman peki? Birde kaç yaşındasın kendinden bahseder misin birazcık bize :))
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorum darısı başıma diyorum :))
Kızlar benim yumurta rezervim çok çok düşük. Önceden 3-4 tane oluyordu artık o da olmuyor( 4 kez tüp bebek denemesi yaptık ancak sonuç negatif. şimdi eşimle kararsız kaldık. bir kez daha tüp bebek denesek mi yoksa yumurta donasyonu mu yaptırsak bilemedim. Kıbrısı aradım klinikle konuştum oraya çağırdılar muayene ve görüşme için bilemedim ( bana ne tavsiye edersiniz sizler?
şimdiden teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?