Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

40 yaşıma gircem canım yaşımda ilerlediği için aslında donasyon diyorum ama eşim bi kere daha tüp bebek diyor nedense donasyonu ilk seçenek olarak düşünmüyor bakalım ne yapcaz bizde. Allahım herkesin yardımcısı olsun

Arkadaşlar merhaba,
Bende evlat sahibi olmak için yıllarca uğraş vermiş ancak başarılı olamamış bir bayanım. yıllarca görmediğim tedavi kullanmadığım ilaç kalmadı. 2 aşılama, 5 negatif tüp bebek denemesi ve sonuç hayal kırıklığı, göz yaşları...
Bir süredir donasyon aklımda ama eşimden başka kimseye anlatamıyorum. Ne anneme ne kız kardeşime. çünkü onlara göre yanlış ve dinen yasak bir uygulama. Ne yapcam hiç bilmiyorum kafam çok karışık sadece ben anne olmak istiyorum (((

Arkadaşlar Günaydıınnn,

biliyosunuz Ağustosta donasyon için gideceğim inşallah bir terslik çıkmaz ise kullandığım doğum kontrol hapı bitti. 3-4 gün sonra adet oluyorum diye düşünüyorum.

Donasyon yaptıran arkadaşlar, adetimiz başladıktan kaç gün sonra transfer yapılıyordu? bilgi verebilirseniz sevinirim. ona göre uçak bileti, otel bakacağım.

Allahım iyice heyecan bastı umarım E2 değerim iyi çıkar, her şey yolunda giderrr, bebişim, yada bebişlerimi alır gelirimm.:)) dualarınızı eksik etmeyin:)

Canım adetinden sonra 10-12 gün sürüyor transfer için geçen zaman. Ama kullanacağın ilaca göre değişebilir sen merkezle görüştün mü ne dediler

merhaba canım çok önemli bi konuya değinmişsin. mesela biz sperm donasyonu yaptırdk ve kesinlikle kimseler bilmiyor. bunu zaten özellikle eşim istemedi. çünkü donasyona toplumda bakış açısı çok farklı. bişeylerin anlaşılması için illaki insanların başına gelmesi gerekiyor maalesef ve Allahım kimseyi bu dertle sınav etmesin. Sana tavsiyem kimseye söylemeyin eşin destek olsun yeter güven bana

Merhaba Canım,
Çıktığın yolda Allah utandırmasın. Umarım herşey gönlünce olur. Benim en son 20 Haziranda hastalanmıştım. 1 Temmuzda Kıbrıstaydık. 3 seans fizyoterapim oldu ve 6 Temmuzda da trn. oldu. Kısmetse yarın da sonuç belli olacak. Sana bol şans diyorum Allah gönlüne göre versin inşallah....

Canım adetinden sonra 10-12 gün sürüyor transfer için geçen zaman. Ama kullanacağın ilaca göre değişebilir sen merkezle görüştün mü ne dediler

Ön görüşme için gitmiştim aslında o zaman söylemişlerdi ama unuttum:) canım teşekkürler bilgi için:))
Sen nasılsın bu arada?

canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah. benim de ilk gün rahim kalınlığıma bakılıp ona göre fizyoterapi yapılacak.
yarın senden gelecek haberleri bekliyorum.:)

Ön görüşme için gitmiştim aslında o zaman söylemişlerdi ama unuttum:) canım teşekkürler bilgi için:))
Sen nasılsın bu arada?

rica ederim canım ama sen yinede bi özlem hanımla görüş yada mail at. Ben iyiyim 10 gün sonra inşallah kese görmeye gitcez bakalım bebişler ne alemde :)) şimdilik bulantılarım falan yok ama çok halsizim hep uykum geliyor tansiyonum düşüyor çünkü

Canımmmm inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz :)) gögüslerimde ağrı var demiştin ne durumdasın varmı hala ağrıların?

Canımmmm inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz :)) gögüslerimde ağrı var demiştin ne durumdasın varmı hala ağrıların?

Kendimi Samanta Fox gibi hissediyorum. Nerdeyse göğüslerim boynumdan başlayacak :) Bir de 2 gece önce bir halsizlik çöktü üstüme. Kolumu kaldıramıyorum. Ter boşaldı birden. Eşim yelpaze verdi elimi kaldırıp onu bile sallayamıyorum. Sonra tansiyonumu ölçtüm. 8'e 4 ayran falan içtim yarım saat sonra kendime gelebildim. Birdaha olmadı.
Yarın için heyecan tavan yapmış durumda. Olduğum progestan iğnelerden kalçalarım apse yapmış bu sabahki iğneden sonra nasıl canım yandı hala üzerine oturamıyorum. Geçen sefer yaptırdığım tahlilde değer çıkmamıştı. Pozitif veya negatif yazıyordu. Trn. den sonra Esra hemşireye söylemiştim o da bizim için değer olmalı dedi. Yarın tahlil yaptırırken bhcg deyip değer mi yazıyor diye sormam gerekiyor?

Samanta Fox mu kız ne güldüm yaa ayy canım yaaa belirtilerine bakılırsa hamilesin inşallah :)))) bende çok terliyordum transferden sonra. aslında bthcg tahlilinde değer yazması gerek ve o değerlerin hergeçen gün katlanması gerek

Tüm dualarımız seninle arkadaşım yarın inşallah güzel haber verceksin bizlere

merhaba sspeh hoşgeldin arkadaşım.

Öncelikle umudunu asla ve asla yitirme. bu forumdaki herkes aynı aşamalardan geçtik ne gözyaşları, ne paralar döküldü hepsi anne olmak içindi. Bu yol zahmetli, zor ve yorucu bir yol en önemli desteğin tabiki eşin olmalı diğerleri değil. Kendi aileni daha iyi tanırsın verecekleri tepkiyi bilirsin. Bizde mesela sadece benim annem biliyor eşimin annesi bilmiyor onlara hiç söylemedik bana diyecekleri küçücük şey beni yıkardı çünkü. Bu nedenle ister söyle ister söyleme tercih senin. Ama şunuda unutma anne olmak hepimizin en doğal hakkı ve yolda gerekli herşeyi yapmaya hazırız bizler. sende otur ve güzel güzel düşün bu forumu oku o kadar çok hikayeler varki....

Kızlar merhaba.bende yeni gördüm bu başlığı.biraz geriye dönük okumaya çalıştım.bende Halil beyle uc kere denedim. Simdi Allah'a şükür yedi aylık hamileyim. İsteyen herkesle bu konudaki deneyimlerimi seve seve paylaşırım.

merhaba nurus7, maşallah arkadaşım doğuma az kalmış :)) bende hamileyim şuanda ama biz daha yeniyiz darısı isteyen tüm arkadaşların başına. sende sorun neydi canım sen kendini anlat istersen her hikaye bir deneyim nede olsa :))

canım ilk2 denemende neden olmamıştı bir neden varmıydı yoksa her şey iyyiken mi olmuyordu. 2. 3. denemeleri yaptırmadan önce extra tahlil test yaptırdınmı . olmadığı zamnalarda diğer denemleregecerken farklı neler yapıldı mesala bu en son denemende. benimde ilk denemede her şey iyiyken olmadıda. denemelerinde embriyoların kaçıncı gün transferi oldu. birde senin sperm mi yumurta mı ydı donasyon

inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın darısıda bizim başımıza olur.

selam nurus,

Öncelikle tebrik ediyorum hamileliğini sende sorun neydi arkadaşım bide tüp bebek miydi yoksa donasyon mu yapıldı sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…