Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

günaydın canım, donasyon araştıran herkesin ilk sorduğu soru bu oluyor emin ol :)) biz ilk etapta çok kararsız kalmıştık ama insan biriyle paylaşma ihtiyacı hissediyor mutlaka. Önce anneme söyledim ve sıcak bakmadı ama konuşunca onunda kafasına yattı çünkü ben anne olmak istiyordum ve başka çarem yoktu. Tedavi için Kıbrısa gidip glmek gerekiyordu biz kayınvalidemle yakın oturuyoruz mecburen söyledik ona da. Yani aileler biliyor sadece öyle herkes bilmiyor. Ama siz hiç söylemek zorunda değilsiniz tabi. Din konusuna gelince anne olmak günah bişey değil.. Bunu böbrek nakli, ciğer nakli gibi düşün. Bizde yumurta yada sperm naklediyoruz arada fark yok bide bu açıdan bak içine sinecek göreceksin. Tez zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle ..........

selam nurus,

Öncelikle tebrik ediyorum hamileliğini sende sorun neydi arkadaşım bide tüp bebek miydi yoksa donasyon mu yapıldı sana?

Benim yumurta donasyonuydu.ben artrit hastalığımdan ötürü 17yasimda menopoza girdim.bizim diger yöntemler icin hic şansımız olmadı. Evlendigimiz ilk günden beri adres belliydi bizim icin. Yıllarca bu tür formlarda dolaştım. Bildigim herseyi bu formlar sayesinde öğrendim. Tecrubelerimizi paylaşmanın ne derece faydalı olacağını en iyi bilenlerdenim. Ben oradaki butun kliniklerle bizzat görüştüm. Savas beyle hit arasında cok gidip geldim. Savas beyin donor secimi bana güven vermedi. Hitin bizi on görüşmeye çağırması, seni ve rahmi görmeden,rahim filmi olmadan transfer yapmam demesi bize daha cok güven verdi ve orayı sectik.

İlk denememiz Superdi. Tabi benim icin. İlk görüşmeye gittiğimizde hemen tedaviye başladık. Ufak ufak klinikle ilgili sıkıntılarımızda başlamış oldu. Ama moralim bozulmasın diye herkese herseye hay hay dedim geçtim,üstünde durmadım. Rahimdeki kalinlasma istenilen gibi olmadı. 7.8 mm civariydi.hit yeterli dedi yaptı transferi.sonuc...negatif....hemsire ve takipler ilgili cok sıkıntı yasadım ama ilk denememde unutamadığım.....transfer icin bana saat 13:30 dendi. Saat 17:00de girdim.beklerken ki stresimi bir bilseniz. Birde mesaileri 17:00 de bitiyomus.transferden çıktığımda ne doktor ne hemsire kimse kalmamıştı.bizi hasta bakıcı taburcu etti.
Neyse ilk deneme dedik,cok sarsılmadık. Hemsire aradı donmuslarimiz var hemen deneyelim şansımız daha yüksek olur dedi,ok dedik bizde.iki tadayım arası sadece dort gun ara oldu.ilaci bıraktım ucuncu gun hastalandım,dördüncü gun tekrar ilaçlara başladım. Orasiyla ipler iste bu denememde koptu. Aynı tedavi şekliyle tekrar başladık.sadeçe bir kere rahim kalınlığıma bastırdılar,transfer icin çağırdılar...suprizzzzz.... Rahim kalinlasmamisti,hit transferi bu rahme yapmam dedi.hemen fizyoterapi ayarladılar,transferi oyle yaptılar uc gun sonra. Bu arada daha fazla ilaç yüklemeye başladılar. Uzaktan kumanda ile takip cok zor oluyordu farkındaydim ama onlarida anlamaya calisiyodum,tek hastaları ben değilim diyodum. Ta ki en ihtiyacım olduğu acil bir durumda ne klinik ne hemşirem iki gun kimseye ulaşamadım.burdaki doktorumlada bu sayede tanıştım.ikincisi beni cok yıpratdı kızlar.sonuc.....dis gebelik....burdaki doktorumla aylarca uğraştık dis gebelikten kurtulmak icin.yemin ettim hite bir daha gitmiceme. Burdaki doktorum artik benim elimdekin hic endişelenme dedi. Ama illaki hit,ondan iyisi yok dedi. Sen hic klinikle muhatap olmican herseyi ben ayarlicam,zamani gelince de sen gidip sadece bebekleri alıp gelicen dedi. İki ay dinlenme verdi bana.sonra histeroskobi yaptı.ertesi ayda onlarınkinden daha farkli bir sekilde tedaviye başladı. 8mm bile olamayan rahmim bu şekilde 14mm oldu.donor takibi,kaç embriyo transfer edileceği,hatta dis gebelik yaşadığım icin embriyoları nereye koyacağına kadar hepsini doktorum ayarladı. Biz esimle şahane bir bes gunluk tatil yaptık.uc tane bes gunluk embriyo transfer edildi.oyle 6.testi falan hiçbiri olmadı.onuncu gun hemen gebelik testi.sonuc....betahcg 496. Uc taneden ikisi tutunmuştu. Bir isterken Rabbim bize iki vermişti. Allah en zor günümde karşıma bir melek çıkarmıştı. Simdi doktorum benim kahramanım. Beni hic bırakmadı.hem doktorum hem psikologum oldu. Doğumumu da o yaptıracak.....

merhaba canım öncelikle tebrik ediyorum. Bende geçen hafta gebelik haberimi aldım ve çoook mutluyum :)) Halil ibrahim tekinde ilk denememde kavuştum bebeğime :)) herkesin tavsiyesi üzerine Hite gittim ve bende şimdi herkese tavsiye ediyorum

Canim tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin. Bende pişman değilim hite gittiğime.hit cok iyi bir doktor. Sadece uzaktan uzaktan takip olmuyor....

Merhaba arkadaşım bebişlerin hayırlı olsun Allahım kucağında görmeyi nasip etsin :))
bende ikizlerime hamileyim çok şükür :))
klinikte bazı sorunlar yaşanmış olsada şu bi gerçek HİT çok başarılı bi doktor ve merkez çok yoğun, çok hastası var.
Ben ona ve ekibine ömrüm boyunca duacıyım. onlar sayesinde bebeklerime kavuştum çok güzel bi mutlulukmuş her bayan bu duyguyu yaşamalı mutlaka :))
Bu arada 7 ay olmuş hamileliğin çok mu ağırlaştın ikiz olunca tabi

Canim tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin. Bende pişman değilim hite gittiğime.hit cok iyi bir doktor. Sadece uzaktan uzaktan takip olmuyor....

merhaba, bende yarın Kıbrısa transfer için gidiyorum ve çok heyecanlıyım inşallah benimde sizin gibi ikizlerim olur :))

Biz eşimle merkez konusunda çok araştırdık birde Kıbrısta merkezlere güvenmek gerçekten çok zor.. ancak araştırdık, okuduk, gördük bu işte Halil ibrahim bey tek doktor. herkes onun başarısından bahsediyor. sitelerinde bir sürü gazeteye çıkmış haberleri vardı. Bu yüzden kesinlikle HİT olmalı dedik ve orda başladık. Çok şükür hiç aksilik yaşamadık ve yarın transferimiz var. Bende güzel haberler vercem inşallah sizlere kızlar. Lütfen bana dua edin çok heyecanlıyım...

günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bugün Işık arkadaşımızın test günü bugün dualarımız onunla...

Selam Gulercim. Bugün tüm enerjimiz ve pozitif düşüncelerimiz Işık arkadaşımız için.. Sonra da benim için yarın transfere gdiyorum ve bende sizlerden bol dua ve destek bekliyorum kızlar....

Canim hayırlı olsun insallah bebeklerin. Ewet hit,embriyologlari ve laboratuvarları super...ama ben 2012nin Haziran temmuzundan bahsediyorum. Bildigim kadarıyla yakın zamanda klinikte bayağı degisiklik yaptılar.
Biz ikiz başladık ama 10. Haftada bebeklerden birini kaybettik.cok sıkıntılı bir hamileliğim var.ilk günden beri yatıyorum. Şimdide erken dogum riskim var,hala yatıyorum.benim rahmim cok kucuk.rahim bebekle orantılı olarak büyüyemiyor. Kasilmalarim oluyor.su yedi haftayida atlatsam....... Umarım senin gebeliğin cok iyi gider ve tadını çıkarırsın.

Canım çok geçmiş olsun ( rahim küçük yada dar olunca hamilelik zorluyormuş maalesef Allah yardımcın olsun..
Ayrıca Allahım diğer bebeğine sağlık versin cinsiyeti ne peki :) bende heyecanla cinsiyetlerini bekliyorum daha öğrenemedik biz :))

Cok yakışıklı bir oglusum olacak.allah nazarlardan saklasın. Kaç haftaliksin?

Merhaba arkadaşlar. Bende Halil İbrahim sayesinde ikizlerime kavuşmuş bi anne adayıyım. Başka merkezlerde 2 kez yumurta donasyonum negatif ile sonuçlandı. 3. denememi HİT.te yaptık ve ilk denemede ikizlerime hamile kaldım. şuanda 5 aylık bebeklerim

Transferden sonra zaten herhangi bir tıbbi müdaheleye gerek yok biz dinlenmemiz için bir müddet klinikte kalıyoruz.Bizlerin hassas davranması normal çünkü maddi manevi yorucu bir yolculuk.psikolojimiz alt üst oluyor... ben başka merkezlerde o kadar aksiliklerle karşılaştımki inanın faciaydı hatırlamak dahi istemiyorum. HİT.te herhangi bi aksilikle karşılaşmadım ve anne olacağıma beni o kadar inandırdılarki en umutsuz anımda yeniden ayağa kalktım..Allah onlardan razı olsun. Darısı isteyen herkesin başına

Cok yakışıklı bir oglusum olacak.allah nazarlardan saklasın. Kaç haftaliksin?

Maşallah canım Allahım korusun.. Ben tam 3 aylığım canım. Bulantılarım oluyor arada halsizlik, tansiyon düşüklüğü falan ama olsun ben bebeklerime kavuşana kadar neler çektim bunlarıda çekerim onlar yeterki sağlıklı olsunlar :)) Herşey bebekler için

Sizi de tebrik ederim ne kadar güzel demek sizde ikiz annesi olacaksınız :))

Aynen dediğiniz gibi size kesinlikle katılıyorum. o kadar zorlu ve yorucu bir yolculuk ki insanda psikoloji falan kalmıyor ne yazıkki. Bu nedenle önemli olan iyi bir merkezde ve başarılı bir doktorun elinde olduğundan kişinin emin olması. Sonrası zaten tedavi süreci. Allahım bu yolda emek harcayan herkesi mutlu sona ulaştırsın tez zamanda inşallah.

Selam Gulercim. Bugün tüm enerjimiz ve pozitif düşüncelerimiz Işık arkadaşımız için.. Sonra da benim için yarın transfere gdiyorum ve bende sizlerden bol dua ve destek bekliyorum kızlar....

Önce Işık sonrada senin güzel haberlerini alcaz inşallah arkadaşım. çooookk öpüyorum

Son düzenleme:

Allahım kucağına almanı nasip etsin canım arkadaşım. Bende HİT sayesinde kızıma kavuştum. Allah razı olsun.

günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bugün Işık arkadaşımızın test günü bugün dualarımız onunla...

Güzel haberlerini bekliyorum heyecanla.....

Aynen canım çok çok haklısın. Bende aynı şekilde özellikle tedaviye başlamadan önce son zamanlarda sürekli ağlar olmuştum kafayı yemek üzereydim anne olamayacağıma kendimi inandırmıştım. Taakii HİT.le tanışana kadar. bana sürekli seni anne yapıcaz dedi biz inanıyoruz sende inan dedi. Her fırsatta yazıyorum kızlar sizlere destek ve moral olmak için. Ümidinizi asla kaybetmeyin iyi bir doktorun elindesiniz içiniz rahat olsun.. Kocamaaaann sevgiler

Merhaba canım. Eğer bu tedaviye karar verdiysen kimselere birşey söylemek zorunda değilsin kesinlikle...
Benim hem kendi ailemin hemde eşimin ailesinin haberi var. Benim yumurtam olmadığı için haberleri olmak zorundaydı.
çünkü benim tıbben doğal yolla yada tüp bebekle hamile kalamayacağımı herkes biliyordu.
Bu nedenle donasyon tedavisi gördüğümü bilmeleri gerekiyordu.
Ama böyle bir problemin yoksa kimselere hesap vermek durumunda değilsin. Anne olmak isiyorsun sadece bu kötü bişey mi????

selamlar,
hamile olanlar,sonuç bekleyenler ,transfer için gidenler,veeee benim gibi tedaviye yeni başlayanlar...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Arkadaşlar ben tahlillerimi ve Rahim filmimi hazırladım.ama özlem hanıma ulaşamıyorum.hastaneyi arıyorum operator cıkıyor.sizlerde numarası varmı.nasıl ulaştınız .yardımcı olabilirmisiniz.... randevu almak istiyoruz....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…