Arkadaşlar merhaba,
Bende evlat sahibi olmak için yıllarca uğraş vermiş ancak başarılı olamamış bir bayanım. yıllarca görmediğim tedavi kullanmadığım ilaç kalmadı. 2 aşılama, 5 negatif tüp bebek denemesi ve sonuç hayal kırıklığı, göz yaşları...
Bir süredir donasyon aklımda ama eşimden başka kimseye anlatamıyorum. Ne anneme ne kız kardeşime. çünkü onlara göre yanlış ve dinen yasak bir uygulama. Ne yapcam hiç bilmiyorum kafam çok karışık sadece ben anne olmak istiyorum(((
selam nurus,
Öncelikle tebrik ediyorum hamileliğinisende sorun neydi arkadaşım bide tüp bebek miydi yoksa donasyon mu yapıldı sana?
canım ilk2 denemende neden olmamıştı bir neden varmıydı yoksa her şey iyyiken mi olmuyordu. 2. 3. denemeleri yaptırmadan önce extra tahlil test yaptırdınmı . olmadığı zamnalarda diğer denemleregecerken farklı neler yapıldı mesala bu en son denemende. benimde ilk denemede her şey iyiyken olmadıda. denemelerinde embriyoların kaçıncı gün transferi oldu. birde senin sperm mi yumurta mı ydı donasyon
inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın darısıda bizim başımıza olur.
günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bugün Işık arkadaşımızın test günü bugün dualarımız onunla...
Kızlar merhaba.bende yeni gördüm bu başlığı.biraz geriye dönük okumaya çalıştım.bende Halil beyle uc kere denedim. Simdi Allah'a şükür yedi aylık hamileyim. İsteyen herkesle bu konudaki deneyimlerimi seve seve paylaşırım.
günaydın arkadaşlar nasılsınız? Bugün Işık arkadaşımızın test günü bugün dualarımız onunla...
merhaba canım öncelikle tebrik ediyorum. Bende geçen hafta gebelik haberimi aldım ve çoook mutluyum :)) Halil ibrahim tekinde ilk denememde kavuştum bebeğime :)) herkesin tavsiyesi üzerine Hite gittim ve bende şimdi herkese tavsiye ediyorum
Canim tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin. Bende pişman değilim hite gittiğime.hit cok iyi bir doktor. Sadece uzaktan uzaktan takip olmuyor....
Merhaba arkadaşım bebişlerin hayırlı olsun Allahım kucağında görmeyi nasip etsin :))
bende ikizlerime hamileyim çok şükür :))
klinikte bazı sorunlar yaşanmış olsada şu bi gerçek HİT çok başarılı bi doktor ve merkez çok yoğun, çok hastası var.
Ben ona ve ekibine ömrüm boyunca duacıyım. onlar sayesinde bebeklerime kavuştum çok güzel bi mutlulukmuş her bayan bu duyguyu yaşamalı mutlaka :))
Bu arada 7 ay olmuş hamileliğin çok mu ağırlaştın ikiz olunca tabi
Canim hayırlı olsun insallah bebeklerin. Ewet hit,embriyologlari ve laboratuvarları super...ama ben 2012nin Haziran temmuzundan bahsediyorum. Bildigim kadarıyla yakın zamanda klinikte bayağı degisiklik yaptılar.
Biz ikiz başladık ama 10. Haftada bebeklerden birini kaybettik.cok sıkıntılı bir hamileliğim var.ilk günden beri yatıyorum. Şimdide erken dogum riskim var,hala yatıyorum.benim rahmim cok kucuk.rahim bebekle orantılı olarak büyüyemiyor. Kasilmalarim oluyor.su yedi haftayida atlatsam....... Umarım senin gebeliğin cok iyi gider ve tadını çıkarırsın.
Canım çok geçmiş olsun( rahim küçük yada dar olunca hamilelik zorluyormuş maalesef Allah yardımcın olsun..
Ayrıca Allahım diğer bebeğine sağlık versin cinsiyeti ne peki :) bende heyecanla cinsiyetlerini bekliyorum daha öğrenemedik biz :))
Cok yakışıklı bir oglusum olacak.allah nazarlardan saklasın. Kaç haftaliksin?
Merhaba arkadaşlar. Bende Halil İbrahim sayesinde ikizlerime kavuşmuş bi anne adayıyım. Başka merkezlerde 2 kez yumurta donasyonum negatif ile sonuçlandı. 3. denememi HİT.te yaptık ve ilk denemede ikizlerime hamile kaldım. şuanda 5 aylık bebeklerim
Transferden sonra zaten herhangi bir tıbbi müdaheleye gerek yok biz dinlenmemiz için bir müddet klinikte kalıyoruz.Bizlerin hassas davranması normal çünkü maddi manevi yorucu bir yolculuk.psikolojimiz alt üst oluyor... ben başka merkezlerde o kadar aksiliklerle karşılaştımki inanın faciaydı hatırlamak dahi istemiyorum. HİT.te herhangi bi aksilikle karşılaşmadım ve anne olacağıma beni o kadar inandırdılarki en umutsuz anımda yeniden ayağa kalktım..Allah onlardan razı olsun. Darısı isteyen herkesin başına
Selam Gulercim. Bugün tüm enerjimiz ve pozitif düşüncelerimiz Işık arkadaşımız için.. Sonra da benim için yarın transfere gdiyorum ve bende sizlerden bol dua ve destek bekliyorum kızlar....
Kızlar merhaba.bende yeni gördüm bu başlığı.biraz geriye dönük okumaya çalıştım.bende Halil beyle uc kere denedim. Simdi Allah'a şükür yedi aylık hamileyim. İsteyen herkesle bu konudaki deneyimlerimi seve seve paylaşırım.
Merhaba arkadaşlar. Bende Halil İbrahim sayesinde ikizlerime kavuşmuş bi anne adayıyım. Başka merkezlerde 2 kez yumurta donasyonum negatif ile sonuçlandı. 3. denememi HİT.te yaptık ve ilk denemede ikizlerime hamile kaldım. şuanda 5 aylık bebeklerim
Transferden sonra zaten herhangi bir tıbbi müdaheleye gerek yok biz dinlenmemiz için bir müddet klinikte kalıyoruz.Bizlerin hassas davranması normal çünkü maddi manevi yorucu bir yolculuk.psikolojimiz alt üst oluyor... ben başka merkezlerde o kadar aksiliklerle karşılaştımki inanın faciaydı hatırlamak dahi istemiyorum. HİT.te herhangi bir aksilikle karşılaşmadım ve anne olacağıma beni o kadar inandırdılarki en umutsuz anımda yeniden ayağa kalktım..Allah onlardan razı olsun. Darısı isteyen herkesin başına
Arkadaşlar merhaba,
Bende evlat sahibi olmak için yıllarca uğraş vermiş ancak başarılı olamamış bir bayanım. yıllarca görmediğim tedavi kullanmadığım ilaç kalmadı. 2 aşılama, 5 negatif tüp bebek denemesi ve sonuç hayal kırıklığı, göz yaşları...
Bir süredir donasyon aklımda ama eşimden başka kimseye anlatamıyorum. Ne anneme ne kız kardeşime. çünkü onlara göre yanlış ve dinen yasak bir uygulama. Ne yapcam hiç bilmiyorum kafam çok karışık sadece ben anne olmak istiyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?