Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

0 392 366 32 17'den Özlem Hanım'ı isteyebilirsin yada mail at maillere dönüyor canım..

0 392 366 32 17'den Özlem Hanım'ı isteyebilirsin yada mail at maillere dönüyor canım..
teşekkürler...
bu numarayı aradım ama operator çıkıyor... yarın Sabah tan ararım,sonuçları bugüm tamamladım bir an once görüşmek istiyorum...mail de attım....(birden çok sabırsız oluverdim) :111:

Haz.cım çok komiksin yaaa mail at canım bazen operatör çıkabiliyor haklısın yoğun olabilirler

Wehibe Allahım bebeklerini sana bağışlasın arkadaşım. Benimde üç embriyo transferim oldu ancak bir tanesini kaybettim şuanda ikizlerime hamileyim. Halil ibrahim bey ve ekibine bende sürekli dua ediyorum. Allah onlardan razı olsun inşşşş...

Arkadaşlar günaydın,
Allahıma bin şükür Hamileyim. Dün 15:00'de test sonucumu aldım o saatten beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
Desteğiniz ve Dualarınız için binlerce teşekkür ederim herbirinize. Allahım herkese bu güzel haberi duymayı nasip etsin ve Allah tamamını getirsin. Ben bunun için tam 41 yıl bekledim. Yarın kısmetse ikinci testi yaptıracağım. Kliniği aradım. Nazmiye hemşire değerimi çok iyi buldu. 95,7 ilaçlara ve iğneye şimdilik devam. Bir tek DHEA'yı kesti. Şimdilik bu kadar arkadaşlar. Hepinizi çok seviyorum. Öpüyorum sizi...............

Günaydınnnnnn canımm

çokkkk sevindim, inan dün kaç kere girip baktım foruma bi bilsen:) Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahh.
biz de seni seviyoruz canım. dualarını eksik etme:))

Günaydın Işık güzel arkadaşım tebrikleeeeeerrrrr

vallahi biliyordum içime doğmuştu bu kez olcak dedim yemin ediyorum.. Allahım tamamına erdirsin inşallah kocaman göbüşün olsun emi kızzzz çok çok sevindim yaaa maşallah... diğer test sonucunuda alınca yaz bize mutlaka

Arkadaşlar,

Anne olmak her bayanın en doğal hakkı. ister tüp bebek, ister donasyon, ister farklı bi yöntem..
Hem böyle olmasını bizler istemedik.. Bende doğal yolla evlendiğim gibi çocuk sahibi olmak isterdim ama olmadı isyan mı edeyim napayım. Ayrıca böyle bi imkanda varsa değerlendirmek yine en doğal hakkımız. Bu tabi benim kendi düşüncem ama donasyona artık kötü gözle bakılmasın bu durum beni çok rahatsız ediyor...
Şuanda hamileyim ve belkide dünyanın en mutlu insanlarından biriyim.. Bu hamileliğin gerçekleşmesine yine Allah izin vermedi mi?
Kaç kez deneyip başarısız olanlar var. Ben gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum
Tek bildiğim şu; bizi sadece bizler anlarız başkaları değil....

Işık tebrik ediyorum arkadaşım çok sevindim çok
dün aklımızdaydın ne yaptı acaba diye merak ettik hep. ikinci test yarın mı yapılcak? bize o testin sonuçlarınıda yaz arkadaşım..
Ayrıca bizde seni çok seviyoruz ve kocaman öpüyoruz

Çok sağolun arkadaşlar, bugün trn. için gidecek arkadaşlara da bol şans diyorum. Sanırım şeytanın bacağını kırdık artık her giden eli kolu dolu döner inşallah.
Yarınki sonucu da sizlerle paylaşacağım. İnşallah herşey yolunda gider.

Tebrikler arkadaşım gözünaydın olsun darısı isteyen, dileyen herkese olsun inşallah

Yarınki haberlerinide sabırsızlıkla bekliyoruz :))

Arkadaşlar bende yumurta donasyonu adlı formda üyeyim.sizleride sürekli takip ediyorum.hamile olan arkadaşları çok tebrik ediyorum.transfere gidecek olanlara bol şans diliyorum.ışık arkadaşım seninde ilk transferini okumuş ve çok üzülmüştüm.iki gündürde ara ara forma girip bakıyorum,güzel haberini almak için tebrik ederim.
Arkadaşlar bende iki kez donasyon denedim.ilkinde maalesef olmadı.şimdi ise firdevs hanım sayesinde üçüzlerime hamileyimm.Allah bu yoksa hepinizin yardımcısı olsun sevgiler

Son düzenleme:

Nilaycım, anlattıklarına sonuna kadar katılıyorum. Ben olaya organ bağışı olarak bakıyorum. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Çarşamba günü bir rüya gördüm. İnanırmısın bilmiyorum ama yeni doğmuş bir kız bebeği kucağıma aldım. Kokusunu içime çektim inan hala burnumda o koku. Dün de güzel haberi aldım. Allah böyle olmasını istedi böyle oldu. Ama toplumda dediğin gibi bunu anlatabilmek çok zor. Şimdi ben kara kara onu düşünüyorum. Rutin muayenelerimi hangi doktorda olsam. Dr.a donasyon olduğunu söylesem mi? Söylemessem ne olur? Siz bunları nasıl hallettiniz?

ışıkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederimmm kız rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinnn inşallahhh allahım bağışlasın yavrunu sana
canım ya kötü görenlerde sıkıntılRı yok ondan anlayamazlar bu durumu ben şahsen tüp bebek için yumurrta rezervim yetmemiş olsaydı yani kötü olsaydı donasyon yapardım annellik her bayanın hakkı dün yanın en güzel en masum olan şeyi bebek istiyorum yavrumuz olsun istiyoruz bazı şeyler aşılmalı bence donsayon kötü değil kötü görenin kendisi kötü

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyoonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv azlığı
[/TD]
[TD]3başarısız tüp bebek yumurta donasyonuyla
hamile

[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]HAMİLEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
HELUN

[/TD]
[TD]46
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yaşla alakalı kalitesz yumurta
[/TD]
[TD]4negatif tüp bebek 1 negatif donasyonu bu seferki allahın izniyle olacak inş
[/TD]
[TD]temmuzda gidecek güzel haberleriyle dönecek İNŞALLAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

IŞIKCIMMMM TEBRİKLERRRRR DARISI BİZLERE İNŞALLAHHHHH MAŞŞALH LİSTEMİZDEEEE PEK GÜZEL OLMUŞŞŞ

Canımm senide tebrik ediyorum maşallah ne güzel
bende üçüzlerime hamileydim ama birini kaybettim maalesef şuanda ikiz hamileliğim devam ediyor
Allahım tamamına erdirsin arkadaşım, arada sende yaz bize ) bizler kaderdaşız bizi sadece bizler anlarız

insanoğlu böyle be arkadaşım yani illa başına gelecek yoksa anlayış beklemek çok zor...

Canım ben donasyon olduğunu söyledim mecbur çünkü bant ve iğne kullanmaya devam ettiğim için onları bilmesi gerekti. Ona göre takibini yapmalıydı. çünkü doğal gebeliklerde bildiğim kadarıyla bant kullanılmıyor

na bantı anlayamadım.iğne kan sulandırıcımı.kanında pıhtılaşmamı var?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım. Aslında sizi birkaç aydır takip ediyorum. Hatta listedeki kimse hamile olmamıştı henüz. Ben de HIT hastasıyım. Benimki normal tüp bebek. 15 Temmuz trn. yapıldı. Kısmetse 27'si test günüm. Dün E2 ve prog. bakıldı. Beklemedeyim. Yüksek moralleriniz enerjiniz bana da motivasyon oldu. Onun için ben de yazmak istedim, tüm bekleyenlerin Allah muradını versin, hamilelerin de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…