selamlar,
hamile olanlar,sonuç bekleyenler ,transfer için gidenler,veeee benim gibi tedaviye yeni başlayanlar...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Arkadaşlar ben tahlillerimi ve Rahim filmimi hazırladım.ama özlem hanıma ulaşamıyorum.hastaneyi arıyorum operator cıkıyor.sizlerde numarası varmı.nasıl ulaştınız .yardımcı olabilirmisiniz.... randevu almak istiyoruz....
teşekkürler...0 392 366 32 17'den Özlem Hanım'ı isteyebilirsin yada mail at maillere dönüyor canım..
teşekkürler...
bu numarayı aradım ama operator çıkıyor... yarın Sabah tan ararım,sonuçları bugüm tamamladım bir an once görüşmek istiyorum...mail de attım....(birden çok sabırsız oluverdim) :111:
Merhaba arkadaşlar. Bende Halil İbrahim sayesinde ikizlerime kavuşmuş bi anne adayıyım. Başka merkezlerde 2 kez yumurta donasyonum negatif ile sonuçlandı. 3. denememi HİT.te yaptık ve ilk denemede ikizlerime hamile kaldım. şuanda 5 aylık bebeklerim
Transferden sonra zaten herhangi bir tıbbi müdaheleye gerek yok biz dinlenmemiz için bir müddet klinikte kalıyoruz.Bizlerin hassas davranması normal çünkü maddi manevi yorucu bir yolculuk.psikolojimiz alt üst oluyor... ben başka merkezlerde o kadar aksiliklerle karşılaştımki inanın faciaydı hatırlamak dahi istemiyorum. HİT.te herhangi bi aksilikle karşılaşmadım ve anne olacağıma beni o kadar inandırdılarki en umutsuz anımda yeniden ayağa kalktım..Allah onlardan razı olsun. Darısı isteyen herkesin başına
Arkadaşlar günaydın,
Allahıma bin şükür Hamileyim. Dün 15:00'de test sonucumu aldım o saatten beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
Desteğiniz ve Dualarınız için binlerce teşekkür ederim herbirinize. Allahım herkese bu güzel haberi duymayı nasip etsin ve Allah tamamını getirsin. Ben bunun için tam 41 yıl bekledim. Yarın kısmetse ikinci testi yaptıracağım. Kliniği aradım. Nazmiye hemşire değerimi çok iyi buldu. 95,7 ilaçlara ve iğneye şimdilik devam. Bir tek DHEA'yı kesti. Şimdilik bu kadar arkadaşlar. Hepinizi çok seviyorum. Öpüyorum sizi...............
Arkadaşlar günaydın,
Allahıma bin şükür Hamileyim. Dün 15:00'de test sonucumu aldım o saatten beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
Desteğiniz ve Dualarınız için binlerce teşekkür ederim herbirinize. Allahım herkese bu güzel haberi duymayı nasip etsin ve Allah tamamını getirsin. Ben bunun için tam 41 yıl bekledim. Yarın kısmetse ikinci testi yaptıracağım. Kliniği aradım. Nazmiye hemşire değerimi çok iyi buldu. 95,7 ilaçlara ve iğneye şimdilik devam. Bir tek DHEA'yı kesti. Şimdilik bu kadar arkadaşlar. Hepinizi çok seviyorum. Öpüyorum sizi...............
Arkadaşlar günaydın,
Çok sağolun arkadaşlar, bugün trn. için gidecek arkadaşlara da bol şans diyorum. Sanırım şeytanın bacağını kırdık artık her giden eli kolu dolu döner inşallah.
Yarınki sonucu da sizlerle paylaşacağım. İnşallah herşey yolunda gider.
Arkadaşlar,
Anne olmak her bayanın en doğal hakkı. ister tüp bebek, ister donasyon, ister farklı bi yöntem..
Hem böyle olmasını bizler istemedik.. Bende doğal yolla evlendiğim gibi çocuk sahibi olmak isterdim ama olmadı isyan mı edeyim napayım. Ayrıca böyle bi imkanda varsa değerlendirmek yine en doğal hakkımız. Bu tabi benim kendi düşüncem ama donasyona artık kötü gözle bakılmasın bu durum beni çok rahatsız ediyor...
Şuanda hamileyim ve belkide dünyanın en mutlu insanlarından biriyim.. Bu hamileliğin gerçekleşmesine yine Allah izin vermedi mi?
Kaç kez deneyip başarısız olanlar var. Ben gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum
Tek bildiğim şu; bizi sadece bizler anlarız başkaları değil....
ışıkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederimmm kız rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinnn inşallahhh allahım bağışlasın yavrunu sanaArkadaşlar günaydın,
canım ya kötü görenlerde sıkıntılRı yok ondan anlayamazlar bu durumu ben şahsen tüp bebek için yumurrta rezervim yetmemiş olsaydı yani kötü olsaydı donasyon yapardım annellik her bayanın hakkı dün yanın en güzel en masum olan şeyi bebek istiyorum yavrumuz olsun istiyoruz bazı şeyler aşılmalı bence donsayon kötü değil kötü görenin kendisi kötüArkadaşlar,
Anne olmak her bayanın en doğal hakkı. ister tüp bebek, ister donasyon, ister farklı bi yöntem..
Hem böyle olmasını bizler istemedik.. Bende doğal yolla evlendiğim gibi çocuk sahibi olmak isterdim ama olmadı isyan mı edeyim napayım. Ayrıca böyle bi imkanda varsa değerlendirmek yine en doğal hakkımız. Bu tabi benim kendi düşüncem ama donasyona artık kötü gözle bakılmasın bu durum beni çok rahatsız ediyor...
Şuanda hamileyim ve belkide dünyanın en mutlu insanlarından biriyim.. Bu hamileliğin gerçekleşmesine yine Allah izin vermedi mi?
Kaç kez deneyip başarısız olanlar var. Ben gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum
Tek bildiğim şu; bizi sadece bizler anlarız başkaları değil....
Arkadaşlar bende yumurta donasyonu adlı formda üyeyim.sizleride sürekli takip ediyorum.hamile olan arkadaşları çok tebrik ediyorum.transfere gidecek olanlara bol şans diliyorum.ışık arkadaşım seninde ilk transferini okumuş ve çok üzülmüştüm.iki gündürde ara ara forma girip bakıyorum,güzel haberini almak için tebrik ederim.
Arkadaşlar bende iki kez donasyon denedim.ilkinde maalesef olmadı.şimdi ise firdevs hanım sayesinde üçüzlerime hamileyimm.Allah bu yoksa hepinizin yardımcısı olsun sevgiler
Nilaycım, anlattıklarına sonuna kadar katılıyorum. Ben olaya organ bağışı olarak bakıyorum. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Çarşamba günü bir rüya gördüm. İnanırmısın bilmiyorum ama yeni doğmuş bir kız bebeği kucağıma aldım. Kokusunu içime çektim inan hala burnumda o koku. Dün de güzel haberi aldım. Allah böyle olmasını istedi böyle oldu. Ama toplumda dediğin gibi bunu anlatabilmek çok zor. Şimdi ben kara kara onu düşünüyorum. Rutin muayenelerimi hangi doktorda olsam. Dr.a donasyon olduğunu söylesem mi? Söylemessem ne olur? Siz bunları nasıl hallettiniz?
insanoğlu böyle be arkadaşım yani illa başına gelecek yoksa anlayış beklemek çok zor...
Canım ben donasyon olduğunu söyledim mecbur çünkü bant ve iğne kullanmaya devam ettiğim için onları bilmesi gerekti. Ona göre takibini yapmalıydı. çünkü doğal gebeliklerde bildiğim kadarıyla bant kullanılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?