Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Günaydınn herkeseee,

Cumartesi itibari ile tedavim başladı. bir hafta sonra rahim kalınlığına baktırmam gerekiyormuş, Allahım nasıl bir heyecan anlıyorsunuzdur eminim beni.
Doktora gittiğinizde doktora rahim kalınlığına bakması için ne söylüyorsunuz?:) (Yani tüp bebek için dense olur mu mesela?)

merhaba lily81,

Benimde 31 temmuz test günüm arkadaşım bende çok heyecanla bekliyorum.

günaydın canım,

Evet öyle diyebilirsin başka bi şehirde tedavi gördüğünü söyle sorun olmaz arkadaşım. Bazı doktorlarda çok soru soruyorlar gereksiz yere :)) sen fazla konuşmasına izin verme

Canım benim, tüp bebekle donasyon arasındaki tek fark yumurta toplama işlemidir. Transfer için rahim ayrıca hazırlanır ki bu da her iki durum için aynidir. Yani takip edecek olan Dr önceden yumurta toplandı mı bilemez, anlamaz. İçin rahat olsun. Tüp bebek de, yumurtalar önceden toplandı, embriyolar donduruldu, şimdi trn hazırlığı de. (Benim öyleydi, hemen yapmadı trnsferi) Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. İçini rahat tut.

günaydın canım,

Evet öyle diyebilirsin başka bi şehirde tedavi gördüğünü söyle sorun olmaz arkadaşım. Bazı doktorlarda çok soru soruyorlar gereksiz yere :)) sen fazla konuşmasına izin verme

canım sağol:) sana da mesaj atmaya çalıştım ama beceremedim sanırım:) güzel haberlerini bekliyorum, dualarım seninle. canım senin donasyon muydu?

merhabalar
bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum, önümüzdeki günlerde bende gideceğim ama biraz bilgi almak istiyorum gidenlerden bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz gidince ne oluyor, dr. muayene olunuluyormu, nerede kalınıyor, tedavi süreci kaç gün tedavi olurken agrı oluyormu, tedavi ve ilaçlar ne kadar biliyorum çok oldu ama merak ediyorum gidenler anlatırsa en azından daha bilinçli oabilme adına çok teşekürler

Amin arkadaşım amin. Allahın izniyle güzel haberlerini alcaz inşallah. Peki sende sorun neydi tabi anlatmak istersen
Dualarımız hepinizle inşallah...

Selam canım nasılsın bakalım :)) hadi gözünaydın tedavin hayırlı olsun. tüp bebek tedavisi görüyorum demen yeterli canım boşver anlatmana gerek yok

merhaba punti aramıza hoşgeldin :))

sen tüp bebek mi yaptırcaksın canım yoksa donasyon mu? Öncelikle günübirlik Kıbrısa gitmen gerek canım HİT muayene ediyor seni. Ama gitmeden önce rahim filmi çektir yada elinde son 1 yıla ait varsa o da olur. görüşme için kalmanıza gerek günübirlik olması yeterli. Ondan sonra tedavin sürecin başlıyor nasıl bir tedavi uygulancak onu bilemeyiz canım herkesin problemi farklı çünkü. Ancak transfer zamanı gidince orda pansiyon yada otelde kalıyorsun canım. Klinik bu konularda yardımcı oluyor zaten

Amin arkadaşım amin. Allahın izniyle güzel haberlerini alcaz inşallah. Peki sende sorun neydi tabi anlatmak istersen
Dualarımız hepinizle

Bendeki problem hiçbir sorun olmaması canım. Nedensiz infertilite. PKO'luyum. Onun da etkisi var herhalde. Ama sorun olmaması çok zaman kaybettiriyor.

Bu hafta nasıl geçecek bilemiyorum, inşallah biter bu bekleyiş. Benim ve tüm bekleyenlerin...

Canım tüp bebek diyebilirsin anlaşılacağını zannetmiyorum, donasyonda ve tüp bebekte de rahim hazırlanıyor sonuçta. Çok sorgulanır ise o zaman söylersin bu işin Kıbrısta yapıldığını kadın doğumcular biliyor zaten, sen rahat ol arkadaşım.

Selam lily, inşallah güzel sonuçlarını alcaz arkadaşım.
Forumda okuduğum kadarıyla sebepsiz infertil insanı daha çok üzüyor yani belirsizlik olması kötü bi durum olsa gerek ( Sen içini ferah tut canım. Varmı herhangi bir belirti peki

slm
teşekürler cvp için ancak, bana söylenen görüşme için 1 gün evvelden gelmem gerekiyormuş,ama asıl merak ettigim nasıl bir süreç bekliyor beni bu arada donasyon olcak çok teşekkürler

Evet gerçekten zor. Doktorum bile keşke problem olsaydı, o zaman çözümü bilirdik demişti eşime :) neyse son noktaya geldik artık.
Valla 3. 4. Gün gibi adet ağrısı gibi bişeyler hissetmeye başladım. Arada bel ağrısı falan hafif hafif. Dün de göğüslerim ağrıdı biraz ama bugün tık yok. İp gibi kesildi herşey. Dün sinirlendim biraz durduk yere. Sanırım hormonlardan dolayı patlama oldu artık, sonra ağlamaya başladım, ya bişey olursa diye. Ve ne sancı ne ağrı ne şişlik dolgunluk batma fln. hiçbirşey yok bugün. Nasıl gelecek bu Cumartesi bilmem. Offfff....
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler

seni öyle iyi anlıyorumki canım. inan bizi sadece bizler anlıyoruz bende tedaviden önce gün say, tedaviye kadar gün say, transfer için gün say, test günü için gün say yani say say say bitmiyor :)) Ben bebeğime kavuştum Rabbim sizlerede nasip etsin inşş tez zamanda :))

Kızlar nasılsınız? Uzun zamandır yazamadım... haziran başında eşimle Kıbrısa günübirlik gittik ve geldik. HİT muayene etti, rahimi hazırlamak için bant ve iğne verdi. Bi aksilik çıkmazsa eğer bayramdan sonra transfere gidiyoruz... çok heyecanlıyım kızlar çookkkkkk

kızlar mrb beni merak eden yokmuuuuuuu heeee
bugün iğnemim 5.günü sadece solda 3 tane yumurtam oluşmuş bunada şükür bir yere kybolmayın beni daha yolcu edecksiniz sonucumu karşılayacaksınız çok ümitsizimmmmmmm hamişler lütfen dua edin

canımm haklısın valla bende kendi derdime düştüm:) canım 3 yumurta süper valla. ümitsizliğe yer yoookk güzel haberlerle gelip hep birlikte forumda halay çekicez dahaa:))) muhtelemen aynı dönemlerde kıbrıs yolcusuyuz canım. Allah yolumuzu açık etsin:)dualarım seninle...

Slm zhall canim senin yasin kac ve kac yumurtan olustu ve nekadardi büyüklükleri ben bugun dr gittim sagda 2yumurtam olmus 14 büyüklügü solda 2tane ama 10 bile olmamus ve bugun igneye basliyali 8 gun oldu,persembeye kadar devam yapcam tekrar bakilcak.moralim bozuldu buarada yasim 34.

canım sence sen ne zaman gidersin tahmini varmı bir bilgin eğer denk gelirsek senle eşim dönecek ben yalnız kalacam arad oturur senle kerşılıklı efkar dağıtırız
rabbim yardım tsin biizlere hepimize bu yoldaki herkese ayoll benim yumurtam çok az gibi gldi şükür bunada

slm canım sendemi tüp bebek yapacaksınn hangi iğneyi kullandın hengi ilaçlar falan ne zaman gidiyorsun belki orda yaban ellerde karşılaşırız hepimiz benimde bugün iğnemin 5.günü sağda hiç yumurtam yokkkk solda 3 tane var biri 10mm diğer ikiisi 6mm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…