Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyoonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv azlığı
[/TD]
[TD]3başarısız tüp bebek yumurta donasyonuyla
hamile

[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]HAMİLEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
HELUN

[/TD]
[TD]46
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yaşla alakalı kalitesz yumurta
[/TD]
[TD]4negatif tüp bebek 1 negatif donasyonu bu seferki allahın izniyle olacak inş
[/TD]
[TD]temmuzda gidecek güzel haberleriyle dönecek İNŞALLAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

LİSTEDE YER ALMAK İSTEYENLER BİLGİLERİNİ YAZIN EKLİMMM

ALLAHIM HAMİLELİĞİ SIRADAKİ ARKADAŞLARIMA VE BANA DA HAYIRLISIYLA NASİP ET AMİNNNN

Slm canim adetimin 20. Günü lucrin kullandim ve adetimin 3.gununden bu yana menopur 150 yapiyorum ben almanyada tedavi goruyorum.

Slm canim adetimin 20. Günü lucrin kullandim ve adetimin 3.gununden bu yana menopur 150 yapiyorum ben almanyada tedavi goruyorum.

hadi ya canımmmm demek tam yaban ellerdesin ayoll bana yumurta çatlamaması için iğne vermdiler bugün iğnemin tam 5.günü ne uğraştırıcı yıpratıcı
bende menogon kullanıyorummm

hadi ya canımmmm demek tam yaban ellerdesin ayoll bana yumurta çatlamaması için iğne vermdiler bugün iğnemin tam 5.günü ne uğraştırıcı yıpratıcı
bende menogon kullanıyorummm

Rabbim bu emekleri cektigimiz eziyetleri bosa cikartmasin insallah bu sikintilarin sonunda yavrularimiza kavusuruz

Merhaba Arkadaşlar,
Bebişler beni terkediyor. 2. kan tahlilimde düşme oldu. 95,8'den 89'a düştü. Üçüncüde de 57. Dün klinikle tekrar konuştum. Düşük yapıyormuşum. Sebebi yok. Olabiliyor dendi. Kısmet ne yapayım olmadı işte. 3 gün sonra tekrar tahlil yaptıracağım 0'lanana kadar takip edecekler. Daha sonra hastalanacağım. Çok üzüldüm. Ama biraz da teselli arıyorum kendime. En azından pozitifi gördüm. Hamile kalabiliyormuşum. Bu sefer kısmet olmadı. Yılmayacağım. Biraz dinlendikten sonra tekrar deneyeceğim. Benim yaşadıklarımdan kimse olumsuz etkilenmesin. Tedaviye yeni başlayanlar var. Yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Ama ben inancımı hala yitirmedim. Olana kadar deneyeceğim. Çalışanlar bilir, işveren yıllık hedefler koyar personeline. Ben de kendime hedef koydum. Hayırlısı ile 2013 bitmeden hamile kalacağım ve 2014'de de ANNE olacağım. Bu yolda olan tüm kader arkadaşlarıma bol şans diliyorum. Hiçbiriniz umudunuzu kaybetmeyin olur mu? Hepinizi çok seviyorum.....

Canım çok üzüldüm. Bozma moralini, hayırlısı böyleymiş demek. Belki de sağlıklı olmayacaklardı. Eminim daha hayırlısı yazılmıştır. Hedefine sımsıkı bağlı kal ve böyle devam et. Seni çok takdir ettim.

Işık güzel arkadaşım çok ama çok üzüldüm

Bu durumun tesellisi yok kendimden dolayı çok iyi bilirim... Ama senin şu dik duruşuna hastayım yeminle söylüyorum bir insan bu kadar güçlü olursa her istediğine kavuşur diye düşünüyorum. Diğer türlü genelde kendimizi salıyoruz, baya kötü olup tüm ümidimizi kesiyoruz. Ama şu güzelliğin, iyi niyetin, anne olma arzun o kadar büyükki bizlerede kuvvet veriyor.. Allahın izniyle 2014.te anne olacaksın ben canı-gönülden diliyorum seni çooookk öpüyorum. iyi niyetli arkadaşım...

Arkadaşım inan o kadar üzgünümki..... senin mutluluğuna bizde ortak olmuştuk ve şimdi acınada ortak olmamız gerek. Ancak sendeki bu dik duruşa hayranım. Daha önceden yazdım mı bilmiyorum senin gibi güçlü olabilseydik bizlerde bu kadar yıpranmazdık belki. Rabbim sana nasip etcek ben inanıyorum tez zamanda anne olcaksın güzel arkadaşım. Dualarım seninle

Canımmm yine harikasın, hayran kaldım mesajına ve inan gözlerim doldu. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
İnsan bişeyi yeterki istesin er yada geç ona kavuşursun. Sen bu hedefinden asla vazgeçme...
Güzel haberlerini alıcaz ve bizleride unutma

canım benim çok üzüldüm( her şeyin hayırlı olsun inanıyorum ki bu forumda senin tekrar hamilelik müjdeni alacağız. her şeyden daha önemlisi, senin sağllığın bunu hiç unutma canım benim. dualarım seninle.

Merhaba arkadaşım, bende 3 negatif tüp bebek sonrası HİT.te yumurta donasyonuyla hamile kalmış biriyim ve son tüp bebek denememde bende hamile kaldım ancak senin başına gelen talihsiz olay benimde başıma geldi ve bebeklerim beni terketti ( tüm hayallerim yıkılmıştı, bitmiştim artık ağlamaktan göz pınarlarım kurudu. Senin kurduğun şu cümleleri aylar sonra ancak kurabildim bende anne olcam diye. Metin oluşun, inancın öyle hoşuma gittiki... Ben inanıyorum en kısa zamanda burdan gebelik haberini alcaz.

Anne olmak hepimizin hakkı bunu unutmayın arkadaşlar. Bu yolda pes etmek yok, talihsizlikler sadece yavaşlatır ama asla vazgeçirtemez... hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum....

canım ya başlığını okuyunca çok üüzüldüm alla h sabrını versin rabbim artık sana böyle üzücü durumu yaşatmasın inşallah
ve sana sbır diliyorum bak herkes gibi benide kendine hayran bıraktın valla yapılabilecek en güzel davranışı sen yapıyorsun yüüzünü kısa süreliğine güldüren rabbim bu sefer sonsuz mutlulkla güldürsün inş.en kısa zamanda yine hamileyim haberini verirsin inş.içtenlikle diliyorummm

Kızlar selamlar, bende bebişlerimi aldım geldim 3 emb. transfer edildi ama hepsi benimle kalırmı bilinmez (
cumartesi günü test günüm heyecanla bekliyorum ve fena ateş basıyor beni, terliyorum. Arada kasıklarım ağrıyo bunlar belirtiler olabilir mi sizlerde nasıl olmuştu

Senin tedavin ne durumda canım temmuzda gidiyordun galiba Kıbrısa?

merhaba szn72,
inşallah hamilesin canım, ateş basması falan gebelik belirtisi diye biliyorum inşallah üçüzlerin seninle arkadaşım
Bende bayramdan sonra Kıbrıs yolcusuyum arkadaşlar, umarım hamileler kervanına bende katılırım :))

yazdıklarınız çok doğru size kesinlikle katılıyorum. bu yolda negatif durumlar insanın şevkini kırıyor ve hatta pes etmesine sebep oluyor. ama kesinlikle pes etmemek gerek.bizler bayanız ve anne olmak en doğal hakkımız. birbirimize destek olalım arkadaşlar, bizi sadece bizler anlarız bu bir gerçek. insan kendini başkasının yerine koymalı ama maalesef insanlar kötüler, halden anlamıyorlar. Ben inanıyorum sizlerde birgün pozitifi görüp çok mutlu birer anne olcaksınız :)) Dualarım hepinizle kızlar

Merhaba szn72,
Transferin ayın kaçında yapıldı? Bu Cumartesi benim de test günüm. Belki de ayni gün ordaydık. Beni de ateş basıyo terliyorum, hem de çok fazla. Ama ben yaz sıcaklarına yormuştum bunu. E2 ve Prog. baktırdın mı peki? İnşallah hepimiz pozitifleri göreceğiz, hep birlikte sevineceğiz burdan. Her gece herkese hayırlısı nasip olsun diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…