Senin tedavin ne durumda canım temmuzda gidiyordun galiba Kıbrısa?
slm kızlar kıbrısa gittiğimde türkiyeden biri beni telefonumdan ararsa kıbrısı arıyorsunuz diye uyarı gidiyormu kimse bimiyorda gideceğimiiii yardımmmmm edin
IŞIKKKKK rabbim sana sabır versin içimde hep kaldınnnn inş.tekrar bu güzel duyguyu yaşarsınnn
bebişlerin hayırllı olsun inş.hayırlısıyla tutunurlar sana rabbimemeklerini boşa çıkarmasın
tüp bebekmi donasyonmu canımmmm
bende işte bugün gittim 4 küçük yumurtam oluşmuş bana bilgi verirmiisin canım daha tazesin ya otelde mi pansiyondamı kaldın fiiyatlarını yazarmısın
slm kızlar kıbrısa gittiğimde türkiyeden biri beni telefonumdan ararsa kıbrısı arıyorsunuz diye uyarı gidiyormu kimse bimiyorda gideceğimiiii yardımmmmm edin
IŞIKKKKK rabbim sana sabır versin içimde hep kaldınnnn inş.tekrar bu güzel duyguyu yaşarsınnn
Merhaba szn72,
Transferin ayın kaçında yapıldı? Bu Cumartesi benim de test günüm. Belki de ayni gün ordaydık. Beni de ateş basıyo terliyorum, hem de çok fazla. Ama ben yaz sıcaklarına yormuştum bunu. E2 ve Prog. baktırdın mı peki? İnşallah hepimiz pozitifleri göreceğiz, hep birlikte sevineceğiz burdan. Her gece herkese hayırlısı nasip olsun diye dua ediyorum.
ben vodafone kullanıyorum neyse açtırayım hem orda lazım olur ben ya salı ya çarşamba orda olacammaynı tereddütü ben de yaşamıştım canım, turkcellde öyle bi uyarı vermiyor. ön görüşmeye gittiğimde annemle denedik, o dönemde arayan da oldu ama kimse bir şey demedi. yalnız müşteri hizmetlerinden yurtdışına mutlaka açtır hattını. buarada benim gideceğim tarih kesinleşmedi, rahim kalınlığıma baktıracağım hafta sonu. sonrada ağustosun ilk haftası da Türkiye'de test yaptırıp duruma göre gideceğm canım.
çok sağol canım. biz Merit Park otelde kaldık ama biraz pahalıydı orası. Eşim istedi hem tatil gibi bişey oldu onada. günlük iki kişi 100 euro
canım hattını yurtdışı aramalara açtırman gerek. O zaman uyarı vermiyor. Ama diğer türlü bu bir Kıbrıs numarasıdır diye uyarı veriyor bilgin olsun arkadaşım.
ben vodafone kullanıyorum neyse açtırayım hem orda lazım olur ben ya salı ya çarşamba orda olacamm
senide beklerim canım rahim kalınlığım çok inceymiş daha fizikle kalınlaştırabilirlerr 4te küçük yumurtam var
sağol canım bilgin için herşey dahilmi 2 kişi başına 100euroydu dimiii
evet açtırayaım artık
PEKİ KIZLAR YANIMDA NE GÖYÜREYİM BAVUL DOLUSUMU GİTSEMMMMMMMMM
şaka bi yana valla bi tek elbisemlemi gideyimm nasıl yapayımmmBizde Merit Park otelde kaldım canım evet 2 kişilik fiyat. Ama odasına göre falan 100-150 euro arası değişiyor.
Kız bavul dolusu gidip napcaksın orda :)) bebişleri al gel oyalanma :)) ee rahim inceyse transfer nasıl olcakki
merhaba canım,
benim transferim ayın 13.ünde yapıldı test günüm için 15 gün sonraya denildi. evet canım baktırdım ve Özlem hanıma yolladım sonuçları güzel dedi. bugünde göğüslerimde ağrı var yani dokununca acıyor sende durum nedir?
şaka bi yana valla bi tek elbisemlemi gideyimm nasıl yapayımmm
canım ya normald yumurtam gelişir rahim kalınlığım her ay kalınlaşırdı ne hikmetse bu ay hiç kalınlaşmadı fizikle kalınlaştırıyormuş hastaneeeee
canım ya normald yumurtam gelişir rahim kalınlığım her ay kalınlaşırdı ne hikmetse bu ay hiç kalınlaşmadı fizikle kalınlaştırıyormuş hastaneeeee
allaha kaldı rabbim hayır eylesinnnn ayolll az doz yaptım burdaki doktorum dozunu yükseltsinler dedi esra hemşireye dedik aynı dozda dewam dediiiievet canım fizik tedavi yapılıyor ama bu ay niye böyle olduki( inşallah herşey yolunda gider arkadaşım. yok ya iki üç parça bişey al yeter transfer öncesi belki havuza girersin
iiyiyim canım ya ani ol maya çalışıyorumm sen nasılsıncanım nasılsın? inşallah güzel haberlerle dönersin güzel arkadaşım
canım çok eşya almana gerek yokki. 5 gece 6 gün kaldık mesela. sanırım sizinde öyle olur. ona göre hazırla bişeyler. şimdi boşver eşyaları sen nasılsın, heyecan var mı:))
Günaydın Arkadaşlar,
Arkın Palm Beach'te kalan var mıydı aranızda? nasıldı? bilgi verirseniz çok sevinirim.
yaz tatili gibi de olsun diye düşünüyoruz da :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?