Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Senin tedavin ne durumda canım temmuzda gidiyordun galiba Kıbrısa?

bebişlerin hayırllı olsun inş.hayırlısıyla tutunurlar sana rabbimemeklerini boşa çıkarmasın
tüp bebekmi donasyonmu canımmmm
bende işte bugün gittim 4 küçük yumurtam oluşmuş bana bilgi verirmiisin canım daha tazesin ya otelde mi pansiyondamı kaldın fiiyatlarını yazarmısın

slm kızlar kıbrısa gittiğimde türkiyeden biri beni telefonumdan ararsa kıbrısı arıyorsunuz diye uyarı gidiyormu kimse bimiyorda gideceğimiiii yardımmmmm edin
IŞIKKKKK rabbim sana sabır versin içimde hep kaldınnnn inş.tekrar bu güzel duyguyu yaşarsınnn

Canım ya çok üzüldüm. On gündür foruma giremediğim için bu gün okumaya çalıştım . Senin hamileyim haberine çok sevinmiştim. Ama şimdi çok üzüldüm. Senin ne hissettiğini çoğu kişi gibi bende anlıyorum. Bende benzer bir durum yaşadım geçen sene. Aynen senin dediğin gibi demek ki hamile kalabiliyor muşum diye sevinmiştim. Şimdide ağustosta yeniden deneyeceğim.

İnşallah sende bütün enerjini toplayarak bu azminle inşallah bu sene daha büyük değerde pozitifi görür ve inşallah sağlıklı bir şekilde de bebeğini kucağına alırsın...

Öncelikle foruma hoş geldin. Sende hepimiz gibi benzer acılar yaşamışsın. Ama artık mutlu ve umutlu bir annesin. Yedi aylık hamile olduğunu yazmışsın.
Canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alır ve daha da mutlu olursun. Mutluluğun hep daim olsun.

Canım, senin hikayeni okuduğumda rahim kalınlığınla ilgili 7-8 de yeni tedaviyle 14 lere çıktığından bahsetmişsin. Sana nasıl bir tedavi uygulandı rahim kalınlığın için. Hangi il desin. İstanbul'daysan eğer bir sakıncası yoksa dr kim. Çok memnun kaldığını ve farklı bir yöntem uyguladığını belirtmişsin. Ha birde kaç yaşındasın ?
Ay amma çok soru sordum. Ama ne yapayım ben de iki gün sonra tedaviye başlayacağım. Rahim kalınlığı çok önemli .

Canım şimdiden teşekkür ediyorum.

Huzur içinde günler geçirmeni diliyorum...

aynı tereddütü ben de yaşamıştım canım, turkcellde öyle bi uyarı vermiyor. ön görüşmeye gittiğimde annemle denedik, o dönemde arayan da oldu ama kimse bir şey demedi. yalnız müşteri hizmetlerinden yurtdışına mutlaka açtır hattını. buarada benim gideceğim tarih kesinleşmedi, rahim kalınlığıma baktıracağım hafta sonu. sonrada ağustosun ilk haftası da Türkiye'de test yaptırıp duruma göre gideceğm canım.

çok sağol canım. biz Merit Park otelde kaldık ama biraz pahalıydı orası. Eşim istedi hem tatil gibi bişey oldu onada. günlük iki kişi 100 euro

canım hattını yurtdışı aramalara açtırman gerek. O zaman uyarı vermiyor. Ama diğer türlü bu bir Kıbrıs numarasıdır diye uyarı veriyor bilgin olsun arkadaşım.

merhaba canım,
benim transferim ayın 13.ünde yapıldı test günüm için 15 gün sonraya denildi. evet canım baktırdım ve Özlem hanıma yolladım sonuçları güzel dedi. bugünde göğüslerimde ağrı var yani dokununca acıyor sende durum nedir?

ben vodafone kullanıyorum neyse açtırayım hem orda lazım olur ben ya salı ya çarşamba orda olacamm
senide beklerim canım rahim kalınlığım çok inceymiş daha fizikle kalınlaştırabilirlerr 4te küçük yumurtam var

çok sağol canım. biz Merit Park otelde kaldık ama biraz pahalıydı orası. Eşim istedi hem tatil gibi bişey oldu onada. günlük iki kişi 100 euro

canım hattını yurtdışı aramalara açtırman gerek. O zaman uyarı vermiyor. Ama diğer türlü bu bir Kıbrıs numarasıdır diye uyarı veriyor bilgin olsun arkadaşım.

sağol canım bilgin için herşey dahilmi 2 kişi başına 100euroydu dimiii
evet açtırayaım artık
PEKİ KIZLAR YANIMDA NE GÖYÜREYİM BAVUL DOLUSUMU GİTSEMMMMMMMMM

Bizde Merit Park otelde kaldım canım evet 2 kişilik fiyat. Ama odasına göre falan 100-150 euro arası değişiyor.

Kız bavul dolusu gidip napcaksın orda :)) bebişleri al gel oyalanma :)) ee rahim inceyse transfer nasıl olcakki

şaka bi yana valla bi tek elbisemlemi gideyimm nasıl yapayımmm
canım ya normald yumurtam gelişir rahim kalınlığım her ay kalınlaşırdı ne hikmetse bu ay hiç kalınlaşmadı fizikle kalınlaştırıyormuş hastaneeeee

Benim transferim de 15inde yapıldı. Ama 12. Gün test istediler benden. Yani öbür gün yaptırcam. Bugün sabah kalktığımda benim de göğüslerim fena acıdı dokununca ama şimdi bişey kalmadı. Heyecandan duramıyorum gün yaklaştıkça. Benim E2: 1000, Prog: 22 çıktı. Bana da iyi dediler. Senin kaç çıkmıştı? Bi anlamı var mı acaba bu değerlerin?

evet canım fizik tedavi yapılıyor ama bu ay niye böyle olduki ( inşallah herşey yolunda gider arkadaşım. yok ya iki üç parça bişey al yeter transfer öncesi belki havuza girersin

canım nasılsın? inşallah güzel haberlerle dönersin güzel arkadaşım

canım çok eşya almana gerek yokki. 5 gece 6 gün kaldık mesela. sanırım sizinde öyle olur. ona göre hazırla bişeyler. şimdi boşver eşyaları sen nasılsın, heyecan var mı:))

evet canım fizik tedavi yapılıyor ama bu ay niye böyle olduki ( inşallah herşey yolunda gider arkadaşım. yok ya iki üç parça bişey al yeter transfer öncesi belki havuza girersin
allaha kaldı rabbim hayır eylesinnnn ayolll az doz yaptım burdaki doktorum dozunu yükseltsinler dedi esra hemşireye dedik aynı dozda dewam dediiii
havuzmuuuu kociş bırakmaz kapalıyım tek parça elbiseyle gidecem artık ne yapayımmm yüküm olmasın

iiyiyim canım ya ani ol maya çalışıyorumm sen nasılsın
anllatsana bana herşeyi yumurtalarından bahset otelden hastaeden aklında ne kalmışsa hepsini uzun uzun anlat heycan yok ön görüşmeye gittiğimden çok çok sakinim sanki biraz burukluk var yumurtalarım 9mm ve 11 mm cumartesi gününe kadar büyürmüü

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME

[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menpz
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyoonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv azlığı
[/TD]
[TD]3başarısız tüp bebek yumurta donasyonuyla
hamile

[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD]AĞUSTOSTA
GİDECEK

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIK70

[/TD]
[TD]40
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]erken menepoz
[/TD]
[TD]1.denemede rahim kalınlığı hatası 2.deneme olacak
[/TD]
[TD]HAMİLEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ZHALL
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]sperm donasyonu
[/TD]
[TD]sperm yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SGUNEY

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu ve cinsiyet tayini
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
HELUN

[/TD]
[TD]46
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yaşla alakalı kalitesz yumurta
[/TD]
[TD]4negatif tüp bebek 1 negatif donasyonu bu seferki allahın izniyle olacak inş
[/TD]
[TD]temmuzda gidecek güzel haberleriyle dönecek İNŞALLAH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
LİSTEDE YER ALMAK İSTEYENLER BİLGİLERİNİ YAZIN EKLİMMM

ALLAHIM HAMİLELİĞİ SIRADAKİ ARKADAŞLARIMA VE BANA DA HAYIRLISIYLA NASİP ET AMİNNNN

Slm arkadaslar bugun adetimin 14.gunu,adetimin 3.gununden bu yana igne yapiyorum,pazartesi dr gittim yumurtalar istenilen buyuklukte degildi ama cok sukur bugun bayagi yumurta olusmua,solda 3-4tane buyuklukleri 13-16arasi sagdada 5tane en buyugu 19 enkucugu 16,dr rahimde hazir durumsa dedi.simdi cumartesi gunune kadar igneye devam ve pazar 22de catlatma ignemi yapcam ve sali 9 yumurtalar toplanacak,insallah hayirlisiyla 2 saglikli embriyom olurda tutar.rabbim bu mubarek ayin hurmetine kucagimizi bos birakmasin.

Günaydın Arkadaşlar,

Arkın Palm Beach'te kalan var mıydı aranızda? nasıldı? bilgi verirseniz çok sevinirim.
yaz tatili gibi de olsun diye düşünüyoruz da :)))

Günaydın Arkadaşlar,

Arkın Palm Beach'te kalan var mıydı aranızda? nasıldı? bilgi verirseniz çok sevinirim.
yaz tatili gibi de olsun diye düşünüyoruz da :)))

Günaydın canım, biz Arkın Palm Beach.te kaldık. Gayet güzel bi otel canım. Denize sıfır zaten, havuzda var. Odalar falan temizdi güzeldi yani memnun kaldık. sizde gidebilirsiniz tatil gibi olabilir dediğin gibi :)) uygun bi otel yani

merhaba bbbz,
Arkadaşım şimdiden yolun açık olsun, güzel haberlerle dön inşallah. Bu fizik tedavi nasıl bişeymiş ben hiç yaptırmadım bizi bilgilendirirsin sonra tecrübelerinle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…