esra hemşire dedi de csnım ücretide 400tl civarıymış rahim kalınlığım şimdilik 6.54mm belki o zamana kadar kalınlaşır dimi çok sağol bu arada ama nilay yumurtam gelişirmi bilemem dua et ne olur 4 tane yetersiz kalabiliyorrr dondurmakta isterdim iptalde edebilirimmmmerhaba bbbz,
arkadaşım şimdiden yolun açık olsun, güzel haberlerle dön inşallah. Bu fizik tedavi nasıl bişeymiş ben hiç yaptırmadım bizi bilgilendirirsin sonra tecrübelerinle :))
esra hemşire dedi de csnım ücretide 400tl civarıymış rahim kalınlığım şimdilik 6.54mm belki o zamana kadar kalınlaşır dimi çok sağol bu arada ama nilay yumurtam gelişirmi bilemem dua et ne olur 4 tane yetersiz kalabiliyorrr dondurmakta isterdim iptalde edebilirimmm
Dualarım seninle be hepinizle arkadaşım merak etme sen. Zaten herşey 1 yumurtayla oluyor canım içini ferah tut. HİT yönlendirir seni hem yumurtan varsa tedavi neden iptal olsunki?
ancak hemşireyle kounuşabiliyoruz birgün olsun hitle konuamadım gitti canım acaba yumurta geliştimi büyüdümü hiç habeim yok
herşeyin hayırlısı dualrın için allah razı olsunnnn
allah sabrını versin inş.rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı inşallah birazcık kendini düzelt dedğin gibi yine başlarsın inş.tabbi maddi manevi durumunu şuan bilemem ama her şekil rabbim yardım etsin sana hitle konuştnmu hiç neden öyle oldu diyeCanım fizik tedavi bana yaptılar. Çok faydası var. 150 TL seansı 3 seans yapıyorlar. Zaten 1. katta HİT'in kız kardeşi Meltem hn. yapıyor. Çok tatlı bir bayan. Ödemeyi ona ayrı yapıyorsunuz. Tedavi fiyatından ayrı.
Bu arada dün 4. kan değerime baktılar 10'a düşmüş. Traji komik birşey oldu. Farklı bir hastanede yaptırdım. Sonucu almaya gidince hemşire bir sevinçli gözünüz aydın hamilesiniz dedi. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Açıklama yapmak zorunda kaldım. Kadıncağız pot kırdığını anladı sonra bana birsürü telkin falan çok üzüldü. Neyse bugün de hastalandım. 3. maceraya yakında başlarım herhalde. Sizleri bu yolculukta yalnız bırakmak istemiyorum.
Hepinize verdiğiniz destekten ötürü çok teşekkür ederim. Yorumlarınızla beni ağlattınız. Zaten dokunsan ağlayacak pozisyondayım.:) Ama hepiniz çok tatlısınız. Öpüyorum sizi.....
Canım fizik tedavi bana yaptılar. Çok faydası var. 150 TL seansı 3 seans yapıyorlar. Zaten 1. katta HİT'in kız kardeşi Meltem hn. yapıyor. Çok tatlı bir bayan. Ödemeyi ona ayrı yapıyorsunuz. Tedavi fiyatından ayrı.
Bu arada dün 4. kan değerime baktılar 10'a düşmüş. Traji komik birşey oldu. Farklı bir hastanede yaptırdım. Sonucu almaya gidince hemşire bir sevinçli gözünüz aydın hamilesiniz dedi. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Açıklama yapmak zorunda kaldım. Kadıncağız pot kırdığını anladı sonra bana birsürü telkin falan çok üzüldü. Neyse bugün de hastalandım. 3. maceraya yakında başlarım herhalde. Sizleri bu yolculukta yalnız bırakmak istemiyorum.
Hepinize verdiğiniz destekten ötürü çok teşekkür ederim. Yorumlarınızla beni ağlattınız. Zaten dokunsan ağlayacak pozisyondayım.:) Ama hepiniz çok tatlısınız. Öpüyorum sizi.....
canım burdaki hamilelerimize güveniyorumm ben uğurlayıp karşılarsınız bilyorumda olacak gibi bir hissim yok yarın gidecem bakalım yumurtam ne alemde kız rahim kalınlığın kaç mm idiYolculuk ne zaman arkadaşım? inşallah hayırlı haberlerini alırız. Sen dönene kadar tüm pozitif enerjimizi sana göndercez
Canım sende çok tatlısın. Dualarımız ve iyi dileklerimiz seninle..
Ama bu durum hakkında sana açıklama yapılmadı mı? Yani neden olmuş? Bu eksiklik farkedilsinki bir dahaki denemede aynı problem bi daha yaşanmasın diye söylüyorum. inşallah bundan sonraki denemede bebeğine kavuşacaksın arkadaşım....
Hit benimle konuşmadı. Nazmiye hemşireye sordum niye böyle oldu diye. Bu durumla çok karşılaştıklarını olabilir bir durum olduğunu söyledi. Çok üzüldüklerini ilk değerimin de yüksek olduğunu belki çoğul gebelik olabileceğini söylemişti. Bilemiyorum ki işte kısmet. Bu gidişimde şansımı zorlayıp, ilk muayenede Hit ile konuşmayı düşünüyorum.
keşke hit ile konuşulabilseydi bazen konuşmak istiyorum olmuor grçi hemşirelerinde hakkını yememek gerek
arık hakkında hayırlısı canım inşbu sefer olmaz dediğin gibi bak olunca hamile kalabiliyormuşsun rabbim böyle bir üüzntüyü bir daha yaşatmasın sana
normalde hitle muayanede konuşmuyormusunz
canım burdaki hamilelerimize güveniyorumm ben uğurlayıp karşılarsınız bilyorumda olacak gibi bir hissim yok yarın gidecem bakalım yumurtam ne alemde kız rahim kalınlığın kaç mm idi
Nevin Hemşire Dr.Halil İbrahim Tekin ile yollarını ayırmış.Kıbrıs Lefkoşada yeni açılacak bir merkeze geçmiş..(((
slm kızlar öncelikle RABBİM anne olmak isteyen herkesin gönlüne göre versin amin
birşey sormak istiyorum tüp bebek de hepatit tahlilleri istiyorlarmı bunu merak ettim
gecen bir yerle görüstüm benden onları istyince şüphe kaptı içimi bu yüzden bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
teşekkür ederim saol RABBİM şu mübarek günlerde hepinizin yüzünü güldürsün aminnn iyi akşamlarmerhaba sevilcan, evet hepatit tahlili isteniyor. Anne yada babada herhangi bir taşıyıcılık yada bulaşıcı bi hastalık var mı diye isteniyor
çarşamba günü 6.54mm idi nasıl sence(berbatttt)Benim 10 mm canım. senin kaç mm ?
Kızlar genel bilgi vereyim istedim :))
Normal rahim kalınlığının 10-14 mm olduğunu okudum bir sitede. Sizlerde transfer öncesi durum nedir doktorunuza sorun lütfen. Ben bu konuda biraz cahildim ama sizler ilgisiz kalmayın embriyonun tutunması için çok önemliymiş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?