canımArkadaşlar hepinize merhabalar,
Yakın zamanda yolcu olacak olan Bbbz ve Mirales arkadaşlara iyi yolculuklar diliyorum.
Bbbz canım umarım rahim kalınlığın yeterli seviyeye ulaşır. Yumurtalarında istenilen seviyeye gelir. Rahim kalınlığı için benim burdaki doktorum Tebokan diye bir ilaç verdi. Özlem hanıma da danıştım. Uygun buldu ve günde sekiz saat arayla günde üç defa kullanmamı söyledi. İstersen oradan kiminle bağlantılıysan o hemşireye sor. Bitkisel bir ilaç belki sana da yararı olabilir. Yumurtalarına üzülme onlar son anda atak yapabiliyorlar. İnşallah her şey istediğin gibi gelişir canım.
Dualarımız sizinle.....
Sizden sonrada ben yolcuyum.
Bü gün estrofemi ve diğerlerini kullanmaya başladım. Donör seçimimide yaptım. Bana bir kaç seçenek sundular, aralarından kendimce uygun olan birini seçtim. İnşallah benim için hayırlı olur.
Ulaşım ve konaklama sorununu henüz halletmedik. Özlem hemşire bir hafta sonra rahim kalınlığına bakalım ona göre kesin olarak ne zaman orda olacağını belirleyelim dedi.
Arkadaşlar orta halli temiz ve düzgün bir yer öneriniz var mi ? Ulaşım ve konaklamayı paket proğram mi seçtiniz, yoksa kendiniz mi ayarladınız. Bana bilgi verirseniz sevinirim.
Sevgili arkadaşlarım bu uğurda uğraş veren tüm arkadaşları sevgiyle kucaklıyorum, bol şans diliyorum, inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz...
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahh csnım TEBRİKLERRRRRRKızlarrr, veeee sonuç: HAMİLEYİM... Ay, yazarken bile heyecanlandım. Özlem hn. ile görüştüm, çok güzel, ilaçlara aynen devam dedi. Doktorum da 10 gün sonra gel bi bakalım dedi. Artık nolcak bilemiyorum. Tedaviye o kadar odaklandım ki sonrasını hiç düşünmemişim :))))
Yolcu arkadaşlar inşallah en erken zamanda siz de pozitifleri görürsünüz. Allah hepinizin yardımcısı olsun...
Kızlarrr, veeee sonuç: HAMİLEYİM... Ay, yazarken bile heyecanlandım. Özlem hn. ile görüştüm, çok güzel, ilaçlara aynen devam dedi. Doktorum da 10 gün sonra gel bi bakalım dedi. Artık nolcak bilemiyorum. Tedaviye o kadar odaklandım ki sonrasını hiç düşünmemişim :))))
Yolcu arkadaşlar inşallah en erken zamanda siz de pozitifleri görürsünüz. Allah hepinizin yardımcısı olsun...
Sevgili lily 81 mutluluğunla mutlu oldum. Canım inşallah yakında sağlıklı kalp atışlarını da duyar dahada mutlu olursun. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallah.
Darısı bizim başımıza ....
Umarım hep güzel haberler verirsin.....
inş.seçmiş olduğun en hayırlısıdır canımm insan bi eşya aldığında bazen kararsız kalıyor o mu olsun şumu olsun onuda anlıyorum ama şu varki burda sizinle birlikte mululuğunuzu paylaşmakta ayrı bi güzellik hem takılma zor karar olmasın artık sonucunda hayırlısıyla bebeğin gelsin yeterCanım rahim kalınlığın iyiyse yumurta büyüklüğün fena değil gibi belkide daha büyüyecektir. 18-20 civarında gelirse sevindirici olur. Sabırla beklemekte fayda var. İnşallah senin için hayırlısı ne ise o gerçekleşir.
Sevgili bbbz dönör seçimi yapmak zor bir iş. Resim göndermiyorlar zaten bende resmini görmek istemem. Çünkü hep aklımda kalır ve beni rahatsız eder.
Bana dört kişinin yaşları özellikleri; evli olup olmadıkları, varsa çocukları, saç rengi , göz rengi, kan gurubu ve en önemlisi hamilelik oranları nı v.b söylediler. Bende daha çok hamilelik oranını dikkate alarak birinde karar kıldım. 28 yaşında evli iki çocuklu üniversite mezunu başarı şansı 70-75 olan biri. Umarım doğru karar vermişimdir. Kendi resmini değil ama çocuklarının resmini görebilirmişim. Gidince bakmak istiyorum.
En başta donasyon kararı hazmedebilmek oldukça zor bir süreç. Seçim yaparken de insan acaba o değilde bu mu olsun diye karar vermek zor. Senin istediğin özelliklerin hepsi aynı kişide olmayabiliyor.
Neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun...
En azından senin böyle bir sorunun yok. Umarım her şey gönlünce gerçekleşir.
Ne zaman gideceğimiz haftaya belli olacak. Yer ayarlamayı da o zaman yapacağız. Söylediklerinle ilgili bana da bilgi verirsen sevinirim canım.
Kızlarrr, veeee sonuç: HAMİLEYİM... Ay, yazarken bile heyecanlandım. Özlem hn. ile görüştüm, çok güzel, ilaçlara aynen devam dedi. Doktorum da 10 gün sonra gel bi bakalım dedi. Artık nolcak bilemiyorum. Tedaviye o kadar odaklandım ki sonrasını hiç düşünmemişim :))))
Kızlar biiiiizzzzz geldik :))
Allahıma binlerce kez şükürler olsun arkadaşlar bende hamileyim. 17 yıllık hasretim sona erdi mutluluğumu inanın sizlere ifade edemiyorum.. Ayrıca değerim 540 çıktı sanırım ikiz bebişler geliyor :)) Zaten yaşımdan dolayı 2 embriyo verilmişti. Bu çifte heyecan kafayı yedirtecek şekilde.. Rabbim sizlerede tez zamanda yaşatsın inşallah ve 2 hafta sonra kese görmeye gitcez...
Allahıma binlerce kez şükürler olsun arkadaşlar bende hamileyim. 17 yıllık hasretim sona erdi mutluluğumu inanın sizlere ifade edemiyorum.. Ayrıca değerim 540 çıktı sanırım ikiz bebişler geliyor :)) Zaten yaşımdan dolayı 2 embriyo verilmişti. Bu çifte heyecan kafayı yedirtecek şekilde.. Rabbim sizlerede tez zamanda yaşatsın inşallah ve 2 hafta sonra kese görmeye gitcez...
arkadaşlar sizler adına çok sevindim.... kazasız belasız bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle...Allahım hepimize nasip etsin ...
selammm hamişler dua ediyormusunuz bizlere benim iş belli dğil daha çarşambada gidebilirim ertelenebilirdeeee nlamış değilim şimdilikkk moralim çoook bozuk kızlarrrrrrrr
Tebrikler arkadaşlar. Allah tamamına erdirsin.
Işık nasılsın arkadaşım.. Aklımdasın seni merak ediyorum, iyisin değil miSeni çoook seviyoruz. dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?