Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kızlarrr, veeee sonuç: HAMİLEYİM... Ay, yazarken bile heyecanlandım. Özlem hn. ile görüştüm, çok güzel, ilaçlara aynen devam dedi. Doktorum da 10 gün sonra gel bi bakalım dedi. Artık nolcak bilemiyorum. Tedaviye o kadar odaklandım ki sonrasını hiç düşünmemişim :))))
Yolcu arkadaşlar inşallah en erken zamanda siz de pozitifleri görürsünüz. Allah hepinizin yardımcısı olsun...

canım bakarsın senide uğurlarımmmm rahim kalınlığımmm iyi yumurtalarım hiç gelişmemiş daha en büyüğü 13mm canım ertellenebilirrr ağustos olur artık bu arada canım dönürü nasıl karar veriyorsunuz resim mi gösteriyor inş. hayırlısıyla olur iyiki böyle bir tedavi var dert veren allah dermanda vermiş allaha şükürler olsunnn burda yumurta donsyonu yapıp hamile kaln arkadaşlarıma okadar çok seviniyorum ki inş.sen ve miracles ve bu yoldaki tüm arkadaşlarıma rabbim bu güzel dyguyu yaşatr
canım oraya gittiğimizde şöfürle yani taksici bizi götürmüştü bağlarımızı koparmadık bugün eşimle konuşayım uygun bir yer bulursa sana derim gidersin
yani günlüğü 100 yada 150 euro olan yerler çok geldi siz kaç gün kalacaksınızz
aminnnn canım allahım emeklerimizi boşa çevirmesin

rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahh csnım TEBRİKLERRRRRR
bu arada yolcu olabilirim olmayabilirimde darısı bizlere duanda bizleri unutmaaaaa

Sevgili lily 81 mutluluğunla mutlu oldum. Canım inşallah yakında sağlıklı kalp atışlarını da duyar dahada mutlu olursun. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallah.

Darısı bizim başımıza ....

Umarım hep güzel haberler verirsin.....

Canım rahim kalınlığın iyiyse yumurta büyüklüğün fena değil gibi belkide daha büyüyecektir. 18-20 civarında gelirse sevindirici olur. Sabırla beklemekte fayda var. İnşallah senin için hayırlısı ne ise o gerçekleşir.

Sevgili bbbz dönör seçimi yapmak zor bir iş. Resim göndermiyorlar zaten bende resmini görmek istemem. Çünkü hep aklımda kalır ve beni rahatsız eder.
Bana dört kişinin yaşları özellikleri; evli olup olmadıkları, varsa çocukları, saç rengi , göz rengi, kan gurubu ve en önemlisi hamilelik oranları nı v.b söylediler. Bende daha çok hamilelik oranını dikkate alarak birinde karar kıldım. 28 yaşında evli iki çocuklu üniversite mezunu başarı şansı 70-75 olan biri. Umarım doğru karar vermişimdir. Kendi resmini değil ama çocuklarının resmini görebilirmişim. Gidince bakmak istiyorum.

En başta donasyon kararı hazmedebilmek oldukça zor bir süreç. Seçim yaparken de insan acaba o değilde bu mu olsun diye karar vermek zor. Senin istediğin özelliklerin hepsi aynı kişide olmayabiliyor.

Neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun...

En azından senin böyle bir sorunun yok. Umarım her şey gönlünce gerçekleşir.

Ne zaman gideceğimiz haftaya belli olacak. Yer ayarlamayı da o zaman yapacağız. Söylediklerinle ilgili bana da bilgi verirsen sevinirim canım.

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Dualarım sizinle, bekleyen ve bekleyecek olanlarla. Rabbim hepinize bu günü göstersin ve hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

inş.seçmiş olduğun en hayırlısıdır canımm insan bi eşya aldığında bazen kararsız kalıyor o mu olsun şumu olsun onuda anlıyorum ama şu varki burda sizinle birlikte mululuğunuzu paylaşmakta ayrı bi güzellik hem takılma zor karar olmasın artık sonucunda hayırlısıyla bebeğin gelsin yeter
canım hastaneye dolmuşla giderken ne kdar parayla gittiniz daha aramadık onu adam ankaralı oorda şöfürlük yapıyor bilgi vericem sana tamam mı

canımm hayırlı olsun, allah tamamını erdirsin inşallah, ben de çarşamba yolcuyum:))

selammm hamişler dua ediyormusunuz bizlere benim iş belli dğil daha çarşambada gidebilirim ertelenebilirdeeee nlamış değilim şimdilikkk moralim çoook bozuk kızlarrrrrrrr

Kızlar biiiiizzzzz geldik :))

Allahıma binlerce kez şükürler olsun arkadaşlar bende hamileyim. 17 yıllık hasretim sona erdi mutluluğumu inanın sizlere ifade edemiyorum.. Ayrıca değerim 540 çıktı sanırım ikiz bebişler geliyor :)) Zaten yaşımdan dolayı 2 embriyo verilmişti. Bu çifte heyecan kafayı yedirtecek şekilde.. Rabbim sizlerede tez zamanda yaşatsın inşallah ve 2 hafta sonra kese görmeye gitcez...

Canım seninde gözünaydın sanırım aynı günlerde pozitif haberimizi almışız :)) senin kaç embriyoydu ?

arkadaşlar sizler adına çok sevindim.... kazasız belasız bebişlerinize kavuşmanız dileğiyle...Allahım hepimize nasip etsin ...

Canımm tebrik ediyorum gözünaydın arkadaşım şimdi senin ayakların yere basmıyordur tahmin edebiliyorum

Hoşgeldinizzzzzz :))

Canım maşallah ikiz bebeler geliyor he ne güzel :)) ayy bide kalp atışlarını duysan varya insan inanamıyor içimde bir kalp daha mı var diyorsun ki sende 3 kalp olcak maşallah

Arkadaşlar merhaba.

İkinizide tebrik ediyorum. Sizlerin güzel sonuçları bizlere umut oluyor bunu bilmenizi isterim :)

Ben bir süredir Kıbrısta merkez araştırıyorum ve sizleri takip ediyorum. Maşallah HİT hastaları baya yoğunlukta ve sonuçlar genelde pozitif. Diğer merkezleride araştırdım takip ettim ancak Halil ibrahim tekin içime daha çok sindi. Bende artık kararımı verdim kesinlikle HİT diyorum. Eşimle de konuşayım randevu için kliniği arıcam. Peki ilk önce kimle irtibata geçmeliyim?
bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

selammm hamişler dua ediyormusunuz bizlere benim iş belli dğil daha çarşambada gidebilirim ertelenebilirdeeee nlamış değilim şimdilikkk moralim çoook bozuk kızlarrrrrrrr

Canım benim tüm dualarım sizlerle ve öncelikle seninle çünkü sıradaki yolcumuz sensin :)
Dur bakalım hemen moralini bozma ne hikayeler okuduk, neler gördük sadece hakkında hayırlısını iste.
Hem ertelense bile sorun değil, geç olsun ama güç olmasın.
Şimdi yarın yolcu musunuz? Son durum nedir?

Tebrikler tebrikler tebrikler Kaç bebiş geliyor taze hamiş :)

oh oh oh maşallah ikiz bebişler mi geliyor :124: :124: :124:

Kızlar sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğu Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Kızlar herkese güzel dilekleri için çoookkk teşekkür ederim. Allah size kat kat fazla sevinç yaşatsın. Asla umutsuzluğa kapılmayın, olumlu düşünün. Ben sonucuma çok sevindim, ayni zamanda donup kaldım. Herhalde kese görene ya da kalp atışını duyana kadar bir hayalde gideceğim böyle...

Sevgili Szn72, benim yumurtalarım Haziran'da toplandı, ancak 3 tanesi iyi kalitede blast olabildi. Donduruldular, transferde üçü de çözüldü ve aldım bebişlerimi. Sonucum 932 çıktı. Ama araştırdığım kadarıyla değer yanıltıcı olabiliyormuş. 65 ile ikiz, 300 kusurlar ile tek bebek olabiliyormuş. Kısmet meselesi. O yüzden kendimi heyecanlandırmak istemiyorum ki sonrasında hayal kırıklığı yaşamayım. Bi tane olsun sağlıklı olsun, şükür olsun diyorum hep. Tabii duam şu ki inşallah hepimizin ikiz olur, hasretimiz fazlasıyla biter. :))

Yolcularımız, pozitif düşünün, pozitif olsun. Dualarımız sizinle. Hiçbir aksiliğe hiçbir soruna üzülmeyin. Benim transferim 1 hafta ertelenmeyle oldu rahim çok yavaş geliştiği için. Ama son kontrolden sonra transfere kadar atağa geçti ve kendini daha da olgunlaştırdı.

Özellikle IŞIK' çım. Sakın üzülme. Bu benim de ilk tüp bebekte başıma gelmişti. Pozitif çıkıp düşmüştü değerim. Doktor bana şöyle demişti: normal gebeliklerde de sıklıkla karşılaşılan bi durum, çok eskilerde de vardı ama gebelikler şimdi erkenden teşhis edildiği için farkına barılabiliyor. bu kesinlikle sağlıklı bir bebek değil. Şimdi tutunsa da 9 ayı tamamlayamaz, mutlaka ya düşecek ya da karnında ölecek. Seni de öldürebilir veya rahminden edebilir. Böyle düşün. Adetle birlikte gidecek ve sen tekrar deneyeceksin.
Eşim de: görmedik bilmedik, hem iyi haber hamile kalabiliyormuşsun, durmak yok yola devam diye moral verince bi düşündüm. Her olmayan işte bi hayır var diye. Bak şimdi çok rahat, hep gülerek gittim doktora ve kliniğe, kendimi çok iyi ve daha hazır hissediyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi....

Çok uzun yazdım kızlar, özür dilerim.... :))) hepinize duacıyım, çünkü tedaviye başlamadan önce çok korkularım vardı ilk seferden dolayı. Ama tedaviden önce sizi okumaya başladım, tedavi süresince devam ettim ve diyaloğunuz bana çok iyi geldi, moral ve güç verdi. Şimdi sevincimi moral kaynaklarımla paylaştığım için mutluyum, ve hepinizin benden kat kat fazla yaşamasını diliyorum bu mutluluğu. İnşallah herkes birer birer sağ salim doğum haberlerimizi de paylaşırız burdan ( ya da bebişlerle ilgilenmekten paylaşamayız.. :))))))))) )

Işık nasılsın arkadaşım.. Aklımdasın seni merak ediyorum, iyisin değil mi Seni çoook seviyoruz. dikkat et kendine

Sağol canım. Toparladım kendimi. 2 günde bir bhcg yaptırıyorum. 0 olması gerekiyormuş. En son bugün yaptırdım 3 çıktı. O sıfırlanmadan yeni tedaviye başlanamıyor. Şimdi 5 gün sonra tekrar yaptıracağım. Sonra ilaç tedavisi sanırım da Ağustos sonu gibi tekrar Kıbrıs yolları gözüküyor. Ara versem mi vermesem mi bilemedim. Hemşire sorun olmayacağını söyledi. Bilemiyorum artık hakkımda hayırlısı. Benim kişisel özelliğim zaten başladığım işi yarım bırakmamaktır. İnşallah bunu da olumlu bir şekilde sonuçlandıracağım. İçime öyle doğuyor. Sen nasılsın nasıl gidiyor, sıkıntı yaşıyormusun? Çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışıyorsan da kendini çok yorma. Ne zorluklarla elde ettin onu riske atacak birşey olmasın lütfen. Kendine çok ama çok iyi bak. Öpüyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…