Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Ben çalışmıyorum canım evdeyim haliyle rahat geçiyor hamilelik yani çok şükür. Tabi bulantılarım, halsizliğim falan var ama o da normal yani. Bide ikiz bebek olunca daha zor olcak dedi doktorum ama şimdi değil şuan küçükler.
Bende inanıyorum senin güzel haberlerini alcaz ve sağlıklı gebeliğin olcak Allahın izniyele. Bende seni öpüyorum arkadaşım sende kendine çok iyi bak

Çok güzel yazmışsın canım eline sağlık..

Evet her zaman bir umut vardır önemli olan o umudu her daim canlı ve sağlam tutabilmek. Umutların kararır ya da kaybolursa unutmayın bizlerde kayboluruz (

Hepiniz aklımdasınız ve hepinize duacıyım..

canım allah razı olsunnn daha gidemedim yumurtalarım gelişmemiş daha küçük evet bende istiyorum dondurlmuşlerimda olsun isterdim nasip atrık moralim bozuluyor bir mucize olmalı artık
yarın yolcu değilim çünkü hiç gelişme yokkk nilay ne olur aklına geldikçe dua ett
HELUN canım biz bi yer bulduk hastaneye yakın 7 gün 600tl bi tek kahvaltı dahilll zaten eşimle bi tek geceleri yatmaya gelecezz gezmeyi planlıyoruz sana uygunmuuuu

Canım Allah mutluluğunu daim etsin, umarım yakında da kalp atışlarını duyarsın. Darısı bizim başımıza...

Canım sen kaç yaşındaydın, senin daha önce olmama gerekçen neydi? Yumurta donasyonumuy du? Eminim daha önce bunları yazmışındır ama ben göremedim. Kıbrıs'ta nerede kaldınız? Sana zahmet olmazsa yazarsan sevinirim canım.

Canım moralını bozma ya, doktorun bir açıklaması vardır herhalde. Sen ne kadar sıkıntı yapar moralını bozarsan vücudunda etkilenir. Yumurta gelişimi için ben daha önce incir kürü falan yapmıştım. Eminim senin de haberin vardır o tarz tedavilerden. Umarım her şey istediğin gibi gerçekleşir.

Kalacak yerle ilgili verdiğin bildiler için sağol canım. Sen ne güzel gezmeyi planlamışın. Geçen sene temmuzda ordaydık ve çok sıcaktı. Biz gezememiştik. Umarım siz gezersiniz. Canım bize uygun gelmedi. öğlen ve akşam yemekleri çok tutar. Biz hem uygun fiyat hem de tatil yapabileceğimiz bir yer düşünüyoruz. Bakalım bu hafta sonu netleşip ayarlayacağız.

Umarım senin yumiler mucize gerçekleştirir, seni bile şaşırtır, ne den olmasın...

kız daha uygunu varmıki sanmıyorum yaaaa keşke olsa ama ne yapalımmm canım ya bizde mecbur öyle yapcaz çokmu sıcak ki kızzzz geçen sefer birgünlüğüne gittik çok sıcak gelmedi ya baş ka 7 gün boyunca ne yapılırli kızzzz
moralim iyi gibi artık ne yapalım küçük dediğin gibi mucize olur belki
ben isterdimki dondurulmuşlarımda olsun nasip kısmettt bence en iyisimi orya gidip uygun yeri bulmakkkk ya bana da çok geldi biraz ama eşimde uygundur deince tamamdr dedik

Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Ben de kendimi sıfırladım olumsuz birşey düşünmemeye çalışıyorum. Bu sefer Allahım bana sağlıklı bir bebek nasip edecek buna inanıyorum.
Bu forum gerçekten terapi gibi. Hepimiz bir masalın içindeyiz ve hepimiz birer masal kahramanıyız. Her masal da mutlu biter. O yüzden umutluyum.

Merhaba canım. çok umutlu ve çok sağlam duruşun var ne kadar güzel..
Biz eşimle boşanma durumuna geldik. o sevdiğim adam gitti yerine bambaşka biri geldi 4 negatif tüp bebekten sonra . Hatta o kadar çok korkuyordumki hayatında başka biri olacağından.. Bunları düşünmek bile mahvetti beni. Aslında çok güveniyordum eşime ama nedense bir kurt düşmüştü içime ve bunu düşündüren yine kendi ailesiydi..

Aslında zor olan cahil insanlarla uğraşmak. Çok merak ediyorum kendilerinin başına gelseydi eğer tavırları ne olcaktı.. Yada kendi kızlarının çocuğu olmasaydı ona da boşan git derler miydi..

Çok zordu eşimi toplamak, evliliğime sahip çıkmak. Dışlandım, acıyan gözlerle bakıldım. Boşanmadan döndüm. Şimdi diyorumki Yarabbim sen bana evlat nasip et bende onları torun sevgisine muhtaç edeyim...
İsteyip de ulaşamamak neymiş görsünler. Bakma arkadaşım çok zor durumdayım çok

Kıbrıs sıcakmış canım öyle okuyorum ve takip ediyorum televizyondan.

Yolculuk ne zaman arkadaşım? Yolun açık olsun inşallah

Kızlar merhaba. Yine bir süredir yoktum. Bu ay tedavim başladı sonunda ve cumartesi opum var. Allah izin verirse cuma günü Kıbrıs yolcusuyuz aile eşim, ben ve kızlarım.. Ama hiç kimsenin haberi yok bu durumdan daha öncede yazmıştım zaten hatırlarsanız.
İnşallah HİT bizede uğurlu gelir. tüm arkadaşlarımın Allah gönlüne göre versin. Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Sizleri okuyunca kendimi kötü hissetsem de buda benim derdim işte (

Kıbrıs sıcakmış canım öyle okuyorum ve takip ediyorum televizyondan.

Yolculuk ne zaman arkadaşım? Yolun açık olsun inşallah

bugün konuştum esra hemşire ile yarın arayacak çatlatma iğnemi vurduracamm vurursam perşembeyemi giderim kafam karışık ne zaman gidecem bilmiyorum canm ya çok sağoll bu arada sendemi oraya yolcu olacan yoksa

Sevgili Arkadaşlar,

yarın Kıbrıs yolcusuyuz. Allah kısmet ederse bebeğimizi yada bebeklerimizi:)) alıp geleceğiz.
çok heyecanlıyım. her şey yolunda giderse sanırım Pazartesi transferim olacak. Ordan yazma şansım olmayabilir.

Dualarınızı eksik etmeyin ne olur:)

Tüm hamile arkadaşlarım sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah, hamilelik yolundaki arkadaşlarım hepimiz çok özveriliyiz biliyorsunuz değil mi bu yolda ne üzüntüler çeksekte umudumuzu hiç yitirmeyelim olur mu?

Bu forumdaki herkes benim için çok kıymetli, kimseyle paylaşamadıklarımızı buradan paylaşmak çok kıymetli.

Herşey gönlümüzce olsun, sizi seviyorum.

ne diyoruzzzz +pozitif +pozitiffff:)))

Umarım en kısa zamanda senden de ' hamileyimmmm' haberini alırız canım. İçini ferah tut. Orda ne yapılması gerekiyorsa yap. Bebeklerini al gel. Sevinçlı haberlerini bekliyoruz.

Sanırım senden sonra bbbz ve ben varım. Ha di hayırlısı...

Canım ya Allah iyiliğini versin. Daha uygunu değil, olması mümkün değil herhalde. Uygun derken daha rahat edebileceğimiz, tatilde ( en azından eşimin) yapabileceğimiz bir yer demiştim. Neyse bakacağız.

Umarım her şey gönlünce gerçekleşir. Miraclesten sonra sıra sende sanırım. Sonra ben. Hadi hayırlısı...

Arkadaşlar okuduğum kadarıyla sıradaki Kıbrıs yolcuları sizlersiniz... Allahım yolunuzu açık etsin inşallah..

Kızlar benimde yarın test günüm ve çok heyecanlıyım. Evde test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum. Çünkü o testler yanıltabiliyormuş. Sizlerin dualarına ihtiyacım var. yüzdük yüzdük ve kuyruğa geldik... Yarın sizlere pozitif diye haykırmayı çok istiyorum

Merhaba arkadaşım. Bana özel mesaj atmışsın ama ben cevap veremiyorum. Sorduğun tüm soruların cevapların bu forumda bulabilirsin yada sor bize elimizden geldiğince yardımcı oluruz ancak ben mesaj atamıyorum maalesef belli bir mesaj kotasını aşmam gerekmiş (

Senin şu pozitif sloganına hastayım yaaa

Bol şans diliyorum. Hayırlısıyla git ve gel. Herşey güzel olacak. Emeğinin karşılığını alacaksın.

Lütfen böyle düşünme. Şu anda eşinle aran düzeldi sanırım. Geri kalan kimse seni ilgilendirmesin. Sen amacına odaklan. Kafanı başka hiçbir şeyle kurcalama. Bize acıyanlar, önce bakıp kendilerine acısınlar. Çünkü zavallılar.
Benim de benzer durumum var. Ben geç evlendiğim için zaten bunun çocuğu olmaz düşüncesindeler. Şimdi olduğunda ben de onların yüzlerinin ifadesini çok merak ediyorum. Ne güleceğim ama.....

bugün konuştum esra hemşire ile yarın arayacak çatlatma iğnemi vurduracamm vurursam perşembeyemi giderim kafam karışık ne zaman gidecem bilmiyorum canm ya çok sağoll bu arada sendemi oraya yolcu olacan yoksa

zeynoş merak ettim seni acaba gittimi kıbrısa diye gitmemişsin bak burda buldum seni inşallah hakkında hayırlısı olur herşey yolunda gider canım. kızlar da merak etmişler bir ara bilgilendiriver onlarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…