Lütfen böyle düşünme. Şu anda eşinle aran düzeldi sanırım. Geri kalan kimse seni ilgilendirmesin. Sen amacına odaklan. Kafanı başka hiçbir şeyle kurcalama. Bize acıyanlar, önce bakıp kendilerine acısınlar. Çünkü zavallılar.
Benim de benzer durumum var. Ben geç evlendiğim için zaten bunun çocuğu olmaz düşüncesindeler. Şimdi olduğunda ben de onların yüzlerinin ifadesini çok merak ediyorum. Ne güleceğim ama.....
Sağol canım. Toparladım kendimi. 2 günde bir bhcg yaptırıyorum. 0 olması gerekiyormuş. En son bugün yaptırdım 3 çıktı. O sıfırlanmadan yeni tedaviye başlanamıyor. Şimdi 5 gün sonra tekrar yaptıracağım. Sonra ilaç tedavisi sanırım da Ağustos sonu gibi tekrar Kıbrıs yolları gözüküyor. Ara versem mi vermesem mi bilemedim. Hemşire sorun olmayacağını söyledi. Bilemiyorum artık hakkımda hayırlısı. Benim kişisel özelliğim zaten başladığım işi yarım bırakmamaktır. İnşallah bunu da olumlu bir şekilde sonuçlandıracağım. İçime öyle doğuyor. Sen nasılsın nasıl gidiyor, sıkıntı yaşıyormusun? Çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışıyorsan da kendini çok yorma. Ne zorluklarla elde ettin onu riske atacak birşey olmasın lütfen. Kendine çok ama çok iyi bak. Öpüyorum.....
canımmmm sıramı miraclese vermiyorummm bende o göz varmıııı küçük yumurtalarımla gidecemm bakalm hit amcam ne diyecekkkCanım ya Allah iyiliğini versin. Daha uygunu değil, olması mümkün değil herhalde. Uygun derken daha rahat edebileceğimiz, tatilde ( en azından eşimin) yapabileceğimiz bir yer demiştim. Neyse bakacağız.
Umarım her şey gönlünce gerçekleşir. Miraclesten sonra sıra sende sanırım. Sonra ben. Hadi hayırlısı...
allah razı olsunnnn canım iyi dileğin içiinnnn iyi tutmuşsun kendini canım ya bak yarın hamile haberini allahın izniyle vereceksin mutluluğunu yaşadığun gibi pozitif sonucunu gördüğün gibi dua etmeyi unutma bize inş.rabbim yüzünü güldürürArkadaşlar okuduğum kadarıyla sıradaki Kıbrıs yolcuları sizlersiniz... Allahım yolunuzu açık etsin inşallah..
Kızlar benimde yarın test günüm ve çok heyecanlıyım. Evde test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum. Çünkü o testler yanıltabiliyormuş. Sizlerin dualarına ihtiyacım var. yüzdük yüzdük ve kuyruğa geldik... Yarın sizlere pozitif diye haykırmayı çok istiyorum
zeynoş merak ettim seni acaba gittimi kıbrısa diye gitmemişsin bak burda buldum seni inşallah hakkında hayırlısı olur herşey yolunda gider canım. kızlar da merak etmişler bir ara bilgilendiriver onlarıda
Meraba forma pek yazmasamda sürekli oluyorum.yazını okuyunca yazmak istedim.nacizane fikrim bir yada iki ay düzenli adet olup rahimin toparlanmasını bwklemen.çünkü bu çok önemli...biraz geç olsun ama güzel olsun demi..
Kızlaaaaar sonucum pozitifffff :)))
Allahıma şükürler olsun bugünleride gördüm yaa.. ağlamaktan ne yazsam bilemiyorum hemen sizlerle paylaşmak istedim siz benim kader ortaklarım, kaderdaşlarım. Dilerim bu mutluluğum sonuna kadar gider ve bebeklerim beni yalnız bırakmaz sizlerin dualarına ihtiyacım var. Sizlerinde güzel haberlerini alacağz inşşş.
Allahıma şükürler olsun bugünleride gördüm yaa.. ağlamaktan ne yazsam bilemiyorum hemen sizlerle paylaşmak istedim siz benim kader ortaklarım, kaderdaşlarım. Dilerim bu mutluluğum sonuna kadar gider ve bebeklerim beni yalnız bırakmaz sizlerin dualarına ihtiyacım var. Sizlerinde güzel haberlerini alacağz inşşş.
Kızlar merhaba. Yine bir süredir yoktum. Bu ay tedavim başladı sonunda ve cumartesi opum var. Allah izin verirse cuma günü Kıbrıs yolcusuyuz aile eşim, ben ve kızlarım.. Ama hiç kimsenin haberi yok bu durumdan daha öncede yazmıştım zaten hatırlarsanız.
İnşallah HİT bizede uğurlu gelir. tüm arkadaşlarımın Allah gönlüne göre versin. Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Sizleri okuyunca kendimi kötü hissetsem de buda benim derdim işte(
Sevgili Arkadaşlar,
yarın Kıbrıs yolcusuyuz. Allah kısmet ederse bebeğimizi yada bebeklerimizi:)) alıp geleceğiz.
çok heyecanlıyım. her şey yolunda giderse sanırım Pazartesi transferim olacak. Ordan yazma şansım olmayabilir.
Dualarınızı eksik etmeyin ne olur:)
Tüm hamile arkadaşlarım sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah, hamilelik yolundaki arkadaşlarım hepimiz çok özveriliyiz biliyorsunuz değil mi bu yolda ne üzüntüler çeksekte umudumuzu hiç yitirmeyelim olur mu?
Bu forumdaki herkes benim için çok kıymetli, kimseyle paylaşamadıklarımızı buradan paylaşmak çok kıymetli.
Herşey gönlümüzce olsun, sizi seviyorum.
ne diyoruzzzz +pozitif +pozitiffff:)))
Kızlar merhaba. Yine bir süredir yoktum. Bu ay tedavim başladı sonunda ve cumartesi opum var. Allah izin verirse cuma günü Kıbrıs yolcusuyuz aile eşim, ben ve kızlarım.. Ama hiç kimsenin haberi yok bu durumdan daha öncede yazmıştım zaten hatırlarsanız.
İnşallah HİT bizede uğurlu gelir. tüm arkadaşlarımın Allah gönlüne göre versin. Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Sizleri okuyunca kendimi kötü hissetsem de buda benim derdim işte(
Tebrik ederim canım. İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göreceksin. Darısı hepimizin başına inşallah.....
Selam Melha, canım çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza
Bende ağustosta Kıbrıs yolcusuyum demek için foruma girdim. Hemde sizleri biraz okuycaktım bide baktım biri hamile :)
Bunu okumak beni çok mutlu etti. Sizlerin mutluluğu bizlere umut oluyor arkadaşım iyiki varsınız :))
Canım aklımdaydın sabahtan ne oldu acaba sonuç diye merak ediyordum maşallah tebrik ediyorum arkadaşım seni
Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın tez zamanda.
Bu ne güzel bi haber böyle arkadaşım tebrikler :124: :124: :124: Darısı başımıza inşallah :)
selam kızlarrrr selam hamilelr
ben gidiyorum kızlar dua etmey unutmyaın ne olur ya ertelenir yada yapar doktor beni uğurlayın diye geldim kebdi kendimi uğurlayayım bari
geldiğimde karşılayın beni kızlarrr
hamilelerimiz ve benim gibi hamile olmak için aday olan arkadaşlarım hepinizden dualarınızda bana da yer vermenizi istiyorum herkes kendisine iyi baksınn görüşürüz tekrar
ALLAHA EMANET OLUN
Merhaba f_ozkn. Bende seni merak ediyordum cinsiyet tayini oldu mu sonuç alabildin mi diye.
Bende temmuzda gitcektim ama olmadı eşim iznini ayarlayamadı. Ağustos sonu gibi inşallah gitcez.
Diğer topiği okudum ama insanlar baya tepki vermişler ama sen üzülme ve üzerine dahi alınma. Kimse kimsenin ne çektiğini bilemez
anlayamaz. sen rahat ol canım. Zaten olacağı varsa olur yoksa inan hiç kimse bişey yapamaz.
Seni takipteyim ona göre yaz sürekli
ben gidiyorum kızlar dua etmey unutmyaın ne olur ya ertelenir yada yapar doktor beni uğurlayın diye geldim kebdi kendimi uğurlayayım bari
hamilelerimiz ve benim gibi hamile olmak için aday olan arkadaşlarım hepinizden dualarınızda bana da yer vermenizi istiyorum herkes kendisine iyi baksınn görüşürüz tekrar
ALLAHA EMANET OLUN
ALLAHA EMANET OLUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?