Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

çok çok haklsın ama bazen enn zayıf noktamızdan vuruyorlar bizi ( Her zaman millete akıl veren ben şimdi kendi derdime derman olamıyorum. İnşallah Halil ibrahim tekinin eli bize uğurlu gelir. Şu insanlara Allahın ne kadar büyük olduğunu anlatmış oluruz. Rabbim yeter ki ol desin, öyle candan inanıyor ve istiyourmki... Eminim bebeğim gelecek

Meraba forma pek yazmasamda sürekli oluyorum.yazını okuyunca yazmak istedim.nacizane fikrim bir yada iki ay düzenli adet olup rahimin toparlanmasını bwklemen.çünkü bu çok önemli...biraz geç olsun ama güzel olsun demi..

canımmmm sıramı miraclese vermiyorummm bende o göz varmıııı küçük yumurtalarımla gidecemm bakalm hit amcam ne diyecekkk
ayolll sanada yaranamıyorummmm canımmm oraya gidince otelleri anlatıorlar seç beğen al
dua et canım geldiğimde seni uğurlarım merak hepimiz burda uğurlarız seniii hamişlerde çok maşallah dua ederler bende kalırsam ederim allahın izniyleee

allah razı olsunnnn canım iyi dileğin içiinnnn iyi tutmuşsun kendini canım ya bak yarın hamile haberini allahın izniyle vereceksin mutluluğunu yaşadığun gibi pozitif sonucunu gördüğün gibi dua etmeyi unutma bize inş.rabbim yüzünü güldürür
inş.haykırırsınnnn

zeynoş merak ettim seni acaba gittimi kıbrısa diye gitmemişsin bak burda buldum seni inşallah hakkında hayırlısı olur herşey yolunda gider canım. kızlar da merak etmişler bir ara bilgilendiriver onlarıda

bende bugün yazacaktım hacııııı çok sağol ya valla duygulandırdın beni gitmedim veda etmeden sizleri bırakıp gidermiyimmm

Merhaba, düzenli adet görebilseydim ben de beklerdim ama işte benim o sorunum var. Menopoza girdim. Ancak ilaçla adet olabiliyorum.
Kliniğe de sordum, sorun olur mu beklemem gerekir mi diye sakınca olmadığını söylediler. Zaten benim gidişim Eylül'ü bulacak sanırım. Aradan 1,5-2 ay geçmiş oluyor. Hayırlısı bakalım.

Kızlaaaaar sonucum pozitifffff :)))

Allahıma şükürler olsun bugünleride gördüm yaa.. ağlamaktan ne yazsam bilemiyorum hemen sizlerle paylaşmak istedim siz benim kader ortaklarım, kaderdaşlarım. Dilerim bu mutluluğum sonuna kadar gider ve bebeklerim beni yalnız bırakmaz sizlerin dualarına ihtiyacım var. Sizlerinde güzel haberlerini alacağz inşşş.

Tebrik ederim canım. İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göreceksin. Darısı hepimizin başına inşallah.....

Selam Melha, canım çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza

Bende ağustosta Kıbrıs yolcusuyum demek için foruma girdim. Hemde sizleri biraz okuycaktım bide baktım biri hamile :)
Bunu okumak beni çok mutlu etti. Sizlerin mutluluğu bizlere umut oluyor arkadaşım iyiki varsınız :))

Canım senin cinsiyet tayiniydi galiba öyle hatırlıyorum. Valla herkesin kendi tercihi ne diyeyimki inşş istediğine kavuşursun yolun açık olsun.

Dualarım hepinizle arkadaşlar. inanın her aklıma geldiğinde Allahım forumdaki arkadaşlarımı yalnız bırakma dertlerine derman ol diyorum. Rabbim hepimizin içini, niyetini biliyor. Yolunuz açık olsun kızlar. Arkanızdan ben geliyorum bayramdan sonra )

Canım aklımdaydın sabahtan ne oldu acaba sonuç diye merak ediyordum maşallah tebrik ediyorum arkadaşım seni

Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın tez zamanda.

Bu ne güzel bi haber böyle arkadaşım tebrikler :124: :124: :124: Darısı başımıza inşallah :)

Merhaba f_ozkn. Bende seni merak ediyordum cinsiyet tayini oldu mu sonuç alabildin mi diye.
Bende temmuzda gitcektim ama olmadı eşim iznini ayarlayamadı. Ağustos sonu gibi inşallah gitcez.
Diğer topiği okudum ama insanlar baya tepki vermişler ama sen üzülme ve üzerine dahi alınma. Kimse kimsenin ne çektiğini bilemez
anlayamaz. sen rahat ol canım. Zaten olacağı varsa olur yoksa inan hiç kimse bişey yapamaz.
Seni takipteyim ona göre yaz sürekli

Tebrik ederim canım. İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göreceksin. Darısı hepimizin başına inşallah.....

Canım aklımdaydın sabahtan ne oldu acaba sonuç diye merak ediyordum maşallah tebrik ediyorum arkadaşım seni

Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın tez zamanda.

Bu ne güzel bi haber böyle arkadaşım tebrikler :124: :124: :124: Darısı başımıza inşallah :)

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız.. Sizler bana hep umut oldunuz sizleri okudukça cesaretlendim ve bu yola çıktım. Dilerim tüm Kıbrıs yolcularının dönüşü muhteşem olur :))
Hepinizi takipteyim ve hepinizin duacısıyım öpüyorum sizleri

Aramıza hoşgeldiiiinnn :))) çok tebrik ediyorum. Allah kucağımıza da almayı nasip etsin...

Sıradakileerrrr!!!!!!!!!! Ayaklarımızı sürüdük, bütün sonuçlar +pozitiffffff olacak inşallah.....

selam kızlarrrr selam hamilelr
ben gidiyorum kızlar dua etmey unutmyaın ne olur ya ertelenir yada yapar doktor beni uğurlayın diye geldim kebdi kendimi uğurlayayım bari
geldiğimde karşılayın beni kızlarrr
hamilelerimiz ve benim gibi hamile olmak için aday olan arkadaşlarım hepinizden dualarınızda bana da yer vermenizi istiyorum herkes kendisine iyi baksınn görüşürüz tekrar
ALLAHA EMANET OLUN

Bu konuda burnuma çok kötü kokular geliyor ...

Günaydın bbbz, yolun açık olsun arkadaşım dualarımız seninle hiç merak etme. inşallah bayram hediyeni al ve öyle dön :)
Eğer tedavin iptal olursa hiç üzülme bundada vardır bi hayır unutma geç olsun güç olmasın öpüyorum seni
Merakla beklemedeyim... Allahım yardımcın olsun

Çok güzel bir haber bu. İnşallah yakın bir zamanda kalp atışlarını da duyarsın. Hep mutlu olursun.

Forumdaki her 'hamileyim' haberi beni mutlu ediyor daha da umutlandırıyor. İnşallah darısı başımıza...

Canım cts günü opu var. sabahtan Kıbrısta olcaz inşallah.
Aynen diğer topikte çok tepki aldım onlara cevap vermek zorunda değilim. yanlış olsada bu benim kararım kimse karışamaz.
Neyse insanlarla anlaşmak zor. bakalım inşallah oğluma kavuşurum tabi hayırlıysa değilse hiç olmasın.
Sen ne zaman gitmeyi planlıyorsun. Artık cinsiyet hamilelik olursa eğer 3,5 ayda yada 4. ayda kesin belli olcakmış

Dualarımız seninle .

İnşallah senin için hayırlı bir sonuç olur canım.

Güle güle git ve hayırlısıyla gel. Hiç moralini bozma. Olumlu düşün. Neydi +pozitif :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…