Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Hayırlı olsun canım, umarım sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın. Darısı bizim başımıza. Kadınların daha dayanıklı olduğu kısmına kesinlikle katılıyorum canım. Donasyon monasyon hiç önemli değil, sonuç olarak bizim anne olmamız önemli. İnsan doğal olarak ilk başlarda bıraz kaygılanıyor, nasıl olur ya falan yapıyor. Ama sonradan alışıyor ve sonuca odaklanıyor. Allahtan böyle bir şansımız var.

İnşallah bu uğurda çaba gösteren herkes mutlu olur...

Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazdiklarinizi takip ediyorum bende durumumdan soz etmek istedim. cinsiyet belirleme icin gittim ilkinde olmadi simdi ikinci icin yumurtalarim toplanti 15 gun sonra transfer icin gidiyorum insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz

SElamm kızlar telden girdimmm dün yumurtalrin toplandiiii bana dua edinnnn unutmayın beniii hepinizi öpüyorum bebeklerinize sinn söyleyin bendennnnn

normal yolla bebek sahibi olan birine cinsiyet tayini yapılırken rahim filmi istiyorlarmı birde ilki neden olmadı cevap yazarmısın..

Slm tuana normal yolla bevek sahibi oldugum icin rahim filmi istemediler sadece ilk girusmeye gittigimde hit muayene etti rahmin ve yumurtalarin durumuna bakti ok dedi ve tedaviye basladik. İlkinde yumurtalar toplandi ama istenilen buyukluge ulasmamisti ve dölleme sonucunda bir erkek kaliteli embriyo elde edildi, bizde onun transfer edilmesine karar verdik ama tutunamadi simdi iki tane kalieteli embriyo var bayramdan songaki hafta onlar transfer edilecek :) Allah nasip eder insallah

merhaba nehir bende cinsiyet seçip erkek bebek istiyorum 4 tane kızım var. eşim özellikle birde erkek evladımız olsun istiyor.
beni bekleyen süreç nedir? yani klinikle görüştüm ama sizler neler yaşadınız? rahim filmi mutlaka istiyorz dediler bana.
inşallah sende hemen bebeğine kavuşursun :))

SElamm kızlar telden girdimmm dün yumurtalrin toplandiiii bana dua edinnnn unutmayın beniii hepinizi öpüyorum bebeklerinize sinn söyleyin bendennnnn

selam canım aşk olsun unutmak ne demek??? aklımdasınız valla Allahım yardımcın olsun arkadaşım inşallah bi sürü yumoşların olmuştur bizleri habersiz bırakma ve iyisin dimi canım?

Arkadaslar merhaba yarın transfer yapilacak coook gergin ve heyecanlıyım dualarinizi eksik etmeyin hepinizi öpüyorum...

Merhaba canım transferin oldu mu? kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane? sen nasılsın iyi misin??

Merhaba canım transferin oldu mu? kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane? sen nasılsın iyi misin??[/QUOTE]

Canım bugün 3embriyo transfer edildi 5.gun embriyosu.bugun yarın dinlenecegim.kendimi cok iyi ve mutlu hissediyorum, rahatladim sanırım:) allahım her seyin hayırlısı nı versin:) inşallah pozitif sonucunu da yazarım:)))

Merhaba canım transferin oldu mu? kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane? sen nasılsın iyi misin??[/QUOTE]

Canım bugün 3embriyo transfer edildi 5.gun embriyosu.bugun yarın dinlenecegim.kendimi cok iyi ve mutlu hissediyorum, rahatladim sanırım:) allahım her seyin hayırlısı nı versin:) inşallah pozitif sonucunu da yazarım:)))

Merhaba canım transferin oldu mu? kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane? sen nasılsın iyi misin??

Canım bugün 3embriyo transfer edildi 5.gun embriyosu.bugun yarın dinlenecegim.kendimi cok iyi ve mutlu hissediyorum, rahatladim sanırım:) allahım her seyin hayırlısı nı versin:) inşallah pozitif sonucunu da yazarım:)))[/QUOTE]

hayırlısı olsun...güzel haberlerini bekliyorum...şu sayılı günler çabucak geçer..sonucunun ++++++ olması için dua ediyorum...digger arkadaşlar sizzler içinde dua ediyorummmm :)

Canım ikinize de bol şans diliyorum ve sizin için dua ediyorum. Gelirken inşallah çifter çifter bebeklerle gelirsiniz.

Allah sizi mutlu sona erdirsin...

Bende bayramın birinci günü yolcuyum.

Canım ikinize de bol şans diliyorum ve sizin için dua ediyorum. Gelirken inşallah çifter çifter bebeklerle gelirsiniz.

Allah sizi mutlu sona erdirsin...

Bende bayramın birinci günü yolcuyum.

Helun, senin de yolun açık olsun. İnşallah giden herkes müjdelerle döner. Hepinize dua ediyor olacağım.

Canım iyi dileklerin ve duan için teşekkür ediyorum.

Sen nasılsın, umarım daha iyisindir... Neler yapıyorsun...

Arkadaşlar herkese selamlar. cumartesi opum oldu 12 yumurta toplandı ve 9 tanesi işleme girdi. 4 tane A kalite embriyomuz var yarın transferim var dualarınızı eksik etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…