merhaba Helun,
Bende sperm donasyonuyla hamile kaldım. eşimde sperm olmadığı için tese ameliyatı geçirdi ama ameliyat sonucuda kötü çıktı
yani hiç sperm bulunamadı ve eşimi o kadar çok seviyorumki onsuz olmaktansa anne olmaktan vazgeçtim...
sonra bi şekilde donasyon ile tanıştık inanmıcaksınız ama ilk etapta ben istemedim bu durum eşim için zor olcaktı.
biz kadınlar daha dayanıklıyız bişeyleri daha çabuk kabullenebiliyoz ama erkekler daha farklı. ama eşim ısrarla ben istiyorum dedi
bizim bi bebeğimiz olmalı dedi hem deneriz olmazsa bi daha denemeyiz dedi. Allahıma çok şükür ilk denemede hamile kaldım.
sizlerde en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.içinizde bi can daha olması öyle mucizeki sadece yaşamak gerek.
Allahım sizlerede yaşatsın bu mübarek günlerde inşallah.
aklına geldikçe sor canm zaten forumun amacı bu dimi paylaşmak.
donörü görme gibi şansın yok canım. yani yasak. zaten ben görmek istemezdim aklımda o kişinin görüntüsünün olması beni rahatsız ederdi.
donörün yaşı,
fiziksel görünümü
eğitim durumu
evli mi bekar mı
işte kaşının gözünün saçını gözünün rengi, boyu falan gibi bilgi alıyorsun.mesela ben ve eşim esmeriz. seçtiğimiz donörde esmer
sperm donasyonu işleminin ücreti 3750 euro. benim kullandığım iğne ve ilaçlar bide Kıbrısta konaklama masrafı falan 1500 euro da öyle tuttu. tabi ekstra harcama yaparsanız sizin bileceğiniz bişey. pahalı otellerde var daha uygun otel yada pansiyonda var.
Öyle mi demek göremiyoruz anladım canım yumurta donasyonuda benzer fiyattır o zaman çok teşekkür ederim canım allah çıktığımız yolda mahçup etmesin
normal yolla bebek sahibi olan birine cinsiyet tayini yapılırken rahim filmi istiyorlarmı birde ilki neden olmadı cevap yazarmısın..
SElamm kızlar telden girdimmm dün yumurtalrin toplandiiii bana dua edinnnn unutmayın beniii hepinizi öpüyorum bebeklerinize sinn söyleyin bendennnnn
Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazdiklarinizi takip ediyorum bende durumumdan soz etmek istedim. cinsiyet belirleme icin gittim ilkinde olmadi simdi ikinci icin yumurtalarim toplanti 15 gun sonra transfer icin gidiyorum insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz
SElamm kızlar telden girdimmm dün yumurtalrin toplandiiii bana dua edinnnn unutmayın beniii hepinizi öpüyorum bebeklerinize sinn söyleyin bendennnnn
Arkadaslar merhaba yarın transfer yapilacak coook gergin ve heyecanlıyım dualarinizi eksik etmeyin hepinizi öpüyorum...
Merhaba canım transferin oldu mu? kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane? sen nasılsın iyi misin??
Canım ikinize de bol şans diliyorum ve sizin için dua ediyorum. Gelirken inşallah çifter çifter bebeklerle gelirsiniz.
Allah sizi mutlu sona erdirsin...
Bende bayramın birinci günü yolcuyum.
normal yolla bebek sahibi olan birine cinsiyet tayini yapılırken rahim filmi istiyorlarmı birde ilki neden olmadı cevap yazarmısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?