Arkadaşlar herkese selamlar. cumartesi opum oldu 12 yumurta toplandı ve 9 tanesi işleme girdi. 4 tane A kalite embriyomuz var yarın transferim var dualarınızı eksik etmeyin..
Canım iyi dileklerin ve duan için teşekkür ediyorum.
Sen nasılsın, umarım daha iyisindir... Neler yapıyorsun...
tuana ben kıbrıstayım yarın transferim var haberin olsun) dua et bana bol bol erkek bebişim gelsin annesine ....
Ben toparladım. Kısmet olursa Eylül başı Kıbrıstayız. Beklemek gerekmiyormuş, herhangi bir zararı yokmuş. Bu yüzden ben de ertelemek istemiyorum. Zaten üzerinden 2 ay geçmiş oluyor. Bu yola başlamışken sonuçlandırmak lazım.
merhaba arkadaşlar,
10 temmuzda transferim gerçekleşti ve 22 Temmuzda gebelik haberimi aldım:) ilk tüp bebek denememdi ve tek embryo transfer edilmişti bebeğim yerini çok sevdi :)) her kadının yaşaması gereken bir duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin, inşallah beni de tamamına erdirsin. Halil İbrahim Hocam ve ekibine özellikle Esra Hemşireme çoooooookkkkkk teşekkür ederim.
slm rabbim kucagına her istegenin kucagına saglıklı gönlüne göre evlat versin amin...canım tüp bebek tedavisinde geliş gidişte yapabiliyorsun günü birlik eşin sadece 1 kez lazım ama sen yumurta toplama ve transfer için 5 gün falan lazımsın tabi günlük gidiş gelişte yapabilirsin ama zor olur
slm canım ben 4 kız annesiyim hatta 4. karnımdaaa normal yolla oldu tüp bebek hiç denemedim sadece aylardan beri bu siteyi takip ediyorum yazılanları okuyorum senin sordugun soruları aylar önce sordum gidenlerle görüşüyorum...ölüm kalım olmazsa bu güzel yavrucagımdan sonra bir tane de ben istiyorum erkek bebiş....rabbim herkese anneligi tattırsın bu sitelerde çok arkadaşım var mutlu olanları çok gördümmm tabi üzülenlerideee bende f özkanı takip ediom o transferi yaptırdı sonucu bekliom heyecanla...çünkü oda iki kız çocugu annesi erkek için gitti benim gitmeme daha 2 sene var gidenleri takip ediom...rabbim herkese nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?