Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadaşlar herkese selamlar. cumartesi opum oldu 12 yumurta toplandı ve 9 tanesi işleme girdi. 4 tane A kalite embriyomuz var yarın transferim var dualarınızı eksik etmeyin..

Canım Allah yardımcın olsun. Herşey gönlünce olur inşallah. Benim de yarın Dr kontrolüm var, kese göreceğiz inşallah. Çok heyecanlıyım. Umarım herşey yolunda gider...

Canım iyi dileklerin ve duan için teşekkür ediyorum.

Sen nasılsın, umarım daha iyisindir... Neler yapıyorsun...

Ben toparladım. Kısmet olursa Eylül başı Kıbrıstayız. Beklemek gerekmiyormuş, herhangi bir zararı yokmuş. Bu yüzden ben de ertelemek istemiyorum. Zaten üzerinden 2 ay geçmiş oluyor. Bu yola başlamışken sonuçlandırmak lazım.

Isık70, bence de iyi düşünmüşün canım. Araya zaman girince insanın motivasyonu ister istemez biraz düşebiliyor. Ekonomik bir sorun yoksa, iki ay da vücudun toparlanması için sanırım iyi bir süre, ertelememen iyi olmuş.
Hep bir mücadele içindeyiz ve zamanla da yarışıyoruz.

İnşallah bu sefer hiç bir sorun çıkmaz. Sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam eder, kalp atışları, keseydi derken annelik yolunda mutlu bir şekilde ilerlersin canım.

Ha bu arada senin transferdeki rahim kalınlığın kaçtı canım? Yanlış hatırlamıyorsam ilkinde rahim kalınlığınla ilgili bir sorun yaşamıştın...

Bana tedaviden bir hafta sonraki rahim kalınlığımı (6.5) az bulup estrofeme ilave yapıştırıcı bant verdi. Kullanmaya devam ediyorum. Hayırlısı bakalım. Yarın yeniden ölçtüreceğim. Umarım kalınlaşıyordur..

slm rabbim bebek istegen herkesin gönlündekini versin bende düşünüyorum f_özk onuda takipteyim ne olur banada başınızdan geçenleri nerde neye dikkat etmem gerektigini hangi otelde kaldıgınızı parayı nasıl verdiginizi yani tamamını iş bitmedn öncemi veriyorsunuz yoksa yarısını hemen yarısını transferden sonramı haber verin özelime yazında bende ögreneyim...rabbim bu denemende bir deil iki erkek nasip etsindee gör gününü:)

slm canım rabbim gönlüne gönlümüze göre versin:) yaaa inşşş gönlündeki bir deil 2 olur banada dua ettttt.başından geçenleri ilaçları nasıl kullandıgını acılı bir operasyonmu herşeyi banada anlat parayı nasıl verdigini yani hepsini iş bitmedenmi yoksa transferden sonramı veriyorsun hangi otlde kaldın uyaracagın bişey varmı hepsini bilmek istiyorummm mutlu haberlerini almak dilegiylee

Herkese iyi bayramlar kızlarrr..bizde biletimizi aldık bayramdan sonra gidiyoruz kısmetse...rabbim herkesin mutluluğunu versin inşallah..ya birde nerde kalsak bize uygun biryer önerebilirmisiniz...

Merhaba
Bizi zor durumda bırakmamak ve zamanımızı çalmamak adına lütfen sağlık merkezlerinde ortak PC'yi kullanan kullanıcılar bize bunu bildirsinler.

merhaba arkadaşlar,
10 temmuzda transferim gerçekleşti ve 22 Temmuzda gebelik haberimi aldım :) ilk tüp bebek denememdi ve tek embryo transfer edilmişti bebeğim yerini çok sevdi :)) her kadının yaşaması gereken bir duyguymuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin, inşallah beni de tamamına erdirsin. Halil İbrahim Hocam ve ekibine özellikle Esra Hemşireme çoooooookkkkkk teşekkür ederim.

minnaktavsan merhaba, öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Bi süredir bazı sorunlarıma cevap bulabilmek için forumun takipçisiyim. genel olarak herkes güzel habeler vermiş. insan okuyunca ister istemez umutlanıyor rabbim bana da nasip etsin istiyor ama bir yandan da hiç olmıcamış gibi geliyor iki buçuk yıldır evliyim ve hiç korunmamamıza rağmen hamile kalamadım Yumurtalklarımda follikul kist çıktığı için son 1 yıldır da duzenli adet göremiyorum. haplarla küçülüyor adet oluyorum ama tamamen yok olmuyor. sürekli haplarla adet görmek zorunda kalıyorum. Herşeyi yaptırdık bundan başka bir problem cikmadi ama olmuyor. Süreki gel git yapıyorum ama sonuç alamıyorum yoruldum artık tüp bebek denesek şansımız nasıl olur bilmiyorum ama artık ciddi ciddi düşünüyorum artık. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Kıbrısta tedavi için ne kadar süre kalmam gerekiyor. Eşimin sürekli kalma durumu yok ona göre ayarlamam gerekiyor ama nasıl yapıcaz bilmiyorum. Çok vaktini almak istemem kısaca bilgilendirirsen çok mutlu olurum.

slm rabbim kucagına her istegenin kucagına saglıklı gönlüne göre evlat versin amin...canım tüp bebek tedavisinde geliş gidişte yapabiliyorsun günü birlik eşin sadece 1 kez lazım ama sen yumurta toplama ve transfer için 5 gün falan lazımsın tabi günlük gidiş gelişte yapabilirsin ama zor olur

Selam tuana; kac emriyo transfer edildi? Hic belirtin var mi? Testi ne zaman yaptiracaksin? Bilgi verirsen sevinirim tesk.

slm canım ben 4 kız annesiyim hatta 4. karnımdaaa normal yolla oldu tüp bebek hiç denemedim sadece aylardan beri bu siteyi takip ediyorum yazılanları okuyorum senin sordugun soruları aylar önce sordum gidenlerle görüşüyorum...ölüm kalım olmazsa bu güzel yavrucagımdan sonra bir tane de ben istiyorum erkek bebiş....rabbim herkese anneligi tattırsın bu sitelerde çok arkadaşım var mutlu olanları çok gördümmm tabi üzülenlerideee bende f özkanı takip ediom o transferi yaptırdı sonucu bekliom heyecanla...çünkü oda iki kız çocugu annesi erkek için gitti benim gitmeme daha 2 sene var gidenleri takip ediom...rabbim herkese nasip etsin amin

:) bende cumartesi gidiyorum transfere ilki olmamisti insallah bu sefer olur :) f ozkani merak ettim napti acaba belirtileri var mi?

ben elvin halil ibrahim tekin deyaptık ama maalesef negatiiiiif geçen pazartesi kan tahlili sonucu negatif... benm yumurta donasyonuydu

akşam adetm geldi yarın hastaneyi arayacaz ..ama maddi durumdan devam edermiyiz bilmiyorum..ben kıbrısta yım..eşim burda çalışıyor..

kimse yokmuu ben bugun üzgünüm kızlaar adetm geldi.. zaten geçen pazartesi negatifi almıştım zateen..yarın hastaneyi arayıp muayene olacam..

Arkadaşlar merhaba,
Nisan ayında yaptığımız araştırma üzerine Dr.Halil İbrahim Tekin'in tüp bebek merkezine başvurduk ve görüşmeye gittik. İnternetten yaptığımız ön araştırmamızda aklımızda bir iki soru işareti oluşmuştu. Orada Nevin Hanım ile görüşmüştük. Açıkçası içimizi çok rahatlatmıştı. Bizi çok güzel bilgilendirdi ve çok güven verdi. Ancak geçen aradığımızda ayrıldığını söylediler. Bunun üzerine google'dan araştırdım başka bir merkeze geçmiş. Gynolife diye bir yer yeni açılmış ve daha şimdiden doktorları hakkında çok iyi şeyler duydum. Yaptıkları işlemlerin başarı oranı çok yüksekmiş. Bu merkez hakkında bilgi sahibi olan var mı? Nevin hanımın verdiği güvenden dolayı ayrılıp oraya geçmiş olması da bende Gynolife'a gitme fikri oluşturdu ama sizce doğru mu yapmış olurum? Lütfen bu merkez hakkında bilgisi olan benimle paylaşsın.

Slmlarr kimseler varmı. Bende hit hastasıyım. İkinci. Donasyon deniyoruz. Donasyon yapanlar. Kaçıncı defa oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…