Slmlarr kimseler varmı. Bende hit hastasıyım. İkinci. Donasyon deniyoruz. Donasyon yapanlar. Kaçıncı defa oldu.
Bu forumdaki arkadaşlar neredesiniz, neden foruma girmiyorsunuz? Durumunuzu merak ediyorum?
slm ben de haber bekliyorum burdaki arkadaşlardan nehir nerdesin f özkan nerdesin haber alamadım
öncelikle geçen haftalarda bişeyler yazdılar.eminim benimde dahil bir çok kişinin morali bozuldu..bir samimiyatsizlik,bir güvensizlik içime saplandı...
16 agustosta görüşmeye gitmeden önce içim sıkıntıyla doldu...neyse HİT le tanıştık.muayne oldum.herşey normal çıktı muaynede..düşünelim sizi arıyalım diye mekezden arıldık....donasyona karar verdik .bu gün merkezi aradım bir kaç ay içerisinde maddi durumu ayarlıyınca gideriz... sanırım,hala git gellerdeyimmm...
arkadaşlar sizler nasılsınız....hamile kalan arkadaşlar niye yoksunuz....bizlere umut olun geri gelinnnnn lütfennnnnnnnn
Slmlar kimsevarmıı. Bende ikincisine devam etmekteyım. Yumurta donasyon Yaptırcam. İkincisi tutarmı kimler yaptırdı
Merhaba canım, aynı şekilde ben de merak ediyorum. Bir hafta kadar önce birisi birşey yazdı ondan beri kimse girmiyor ya da girmeye cesaret edemiyor. Ben burada yazan tüm arkadaşların samimiyetine inanıyorum çünkü birbirimizle sırlarımızı paylaştık.
Ben ilaç tedavisine başladım hayırlısı bakalım eylülde kıbrıstayım.
Işık' çım merhaba canım; Öncelikle tedavi sürecin hayırlı olsun canım, umarım bu sefer Tanrım bebeğini sağ salım kucağına almayı nasıp eder canım.
Canım sanırım biz; farkında olmadan bazı soysuzlar tarafından kullanıldık, samimiyetimizden ve bilgisizliğimizden faydalanıldı yine sanırım reklam amaçlı kullanıldık gibi geliyor bana. Daha önce mail atan 'kazen' i araştırdım. Kadınlar kulübünün editörü sanırım. Onun yazdıkları eğer doğruysa gerçekten aldatılmışız. Bazı kişiler hiç Kıbrısa gitmeden, sanki oranın hastasıymış, bizimle benzer sorunlar yaşıyormuş gibi, hatta aynı bilgisayardan bizimle muhabbet etmişler. İnsan neden böyle bir şey? bu kimin işine yarar diye düşündüm. Herhalde Kıbrıs'taki merkezin işine yarar. Adının çok kişi tarafından duyulmasını sağlar. Bizim gibi zor durumda olan, uygun bir merkez arayan gerçek kişiler içinde bir yönlendirme olacaktır diye düşünüyorum. Acaba bundan Kıbrıs'ın haberi var mı? yada Türkiye'deki Dr ların (hasta yönlendirmeden alacakları para) bir oyunumu merak ettim. Ama doğruysa gerçekten insanların para uğruna yapamayacakları şey yok gibi, vicdanları iyice kararmış durumda.
Kazen in yazdıklarını okuyunca canım çok sıkıldı. Moralim bozuldu. Eğer yazılanlar gerçek olursa bir daha bu foruma girip onların reklamını yapmayacağım. Umarım birileri de onlar hakkında yasal işlem başlatır.
Bu arada ben Kıbrısa gittim, geldim. Fizyo terapi aldım, rahim kalınlığım için. Transfer yapıldı. 26 ağustus test günüm.Sonucu heyecanla beklemekteyim.
Slmlar kimsevarmıı. Bende ikincisine devam etmekteyım. Yumurta donasyon Yaptırcam. İkincisi tutarmı kimler yaptırdı
Hayırlısı olsun canım, çok az kalmış. İnşallah müjdeli haberi verirsin. Buraya ben de artık yazmak istemiyorum ama ne bileyim belki benim gibiler de vardır diye yazmaya başladım tekrardan. Çünkü insan aynı kaderi paylaşan kişilerle konuşmak istiyor. Konuyla ilgili yazdıkların inan çok çirkin şeyler. Kliniğin haberi varmı yokmu bilmiyorum ama geçen sefer fizyoterapi sırasında Meltem hn.la konuşmuştuk. Böyle bir forumdan haberi olmadığını söylemişti. Bilemiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış. Ancak dediğin de haklısın hep buradaki bir tüpbebek merkezinin doktorlarının reklamları çıkıyor forumda beni de ilk onlardan biri yönlendirmişti zaten ama o zaman düşünmüyordum. Başka bir forum daha var ancak o forumda bizim kliniğe giden çok fazla kişi yok sanırım orayı da takip ediyorum ancak henüz birşey paylaşmadım. Ama burada beklediğim bazı kişiler var onlardan haber çıkmazsa ben de birdaha bu foruma yazmayı düşünmüyorum.
Benim ilk transferde ist. rahim kalınlığımı yanlış ölçmüşlerdi 9,9 mm çıkmıştı bunu söyleyince kliniğe hemen progestona başlamıştım. Ancak trn. için gittiğimde dr. yanlışlığı farketti en kalın yeri 7,6 mm demişti. Progestona başlamış olduğum için fizyoterapi de yaptıramamıştım. 2. ilaç tedavisinde farklı ilaç olarak DHEA ve bant verdiler. İlkinde bunları kullanmamıştım. 3 seans da fizyoterapi aldım ve sonucum pozitifti ama maalesef düştü. Sanırım fizyoterapinin çok faydası var. Bu sefer de yine aynı ilaçlara başladım bakalım hayırlısı ile yine bir maratona başladım. Bu sefer olsun artık diye yalvarıyorum her akşam yatağa yattığımda inşallah Allahım dualarımı duyar.
Sonucunu paylaşırsan sevincine ortak olmak isterim. Herşey güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?