Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhaba Arkadaşlar
Ben de 6 yıl gibi uzun süre ara verdikten sonra yumurta donasyonuna kara verdim.Geçen sene Hite gittik.Rahim filmi çektirdik.
Bu sene Allah nasiğp ederse İnşallah eylülde gitmek istiyoruz.
Eşimin babası 27 temmuzda vefat etti.Bizde 40'ı için memlekete gitmeliyiz.40'ı 1 eylüle denk geliyor.
Benim adetim 25 ağustos ta başlıyor.Acaba rahim kalınlığı için hangi günler dra gitmek en uygunu planlamayı iyi yapmam lazım

Slmlarr kimseler varmı. Bende hit hastasıyım. İkinci. Donasyon deniyoruz. Donasyon yapanlar. Kaçıncı defa oldu.

Merhaba canım, Elvin 1. işleminde neden olmadı, kaç embriyo trasfer edilmişti. Biraz kendinden bahsetsene?. Bende HİT hastasıyım. Benimde 2. işlemim yapıldı. 1.de doğuştaydım. 26 sında da test günüm beklemedeyim.

Canım 'kaçıncıda olur' diye bir şey yok. Bazen ilk defada, bazen 3.de, bazen ise hiç. Onu kimse bilemiyor.

Umarım canım bu sefer pozitif haberlerini alırız.

Bu forumdaki arkadaşlar neredesiniz, neden foruma girmiyorsunuz? Durumunuzu merak ediyorum?

Merhaba canım, aynı şekilde ben de merak ediyorum. Bir hafta kadar önce birisi birşey yazdı ondan beri kimse girmiyor ya da girmeye cesaret edemiyor. Ben burada yazan tüm arkadaşların samimiyetine inanıyorum çünkü birbirimizle sırlarımızı paylaştık.

Ben ilaç tedavisine başladım hayırlısı bakalım eylülde kıbrıstayım.

öncelikle geçen haftalarda bişeyler yazdılar.eminim benimde dahil bir çok kişinin morali bozuldu..bir samimiyatsizlik,bir güvensizlik içime saplandı...
16 agustosta görüşmeye gitmeden önce içim sıkıntıyla doldu...neyse HİT le tanıştık.muayne oldum.herşey normal çıktı muaynede..düşünelim sizi arıyalım diye mekezden arıldık....donasyona karar verdik .bu gün merkezi aradım bir kaç ay içerisinde maddi durumu ayarlıyınca gideriz... sanırım,hala git gellerdeyimmm...
arkadaşlar sizler nasılsınız....hamile kalan arkadaşlar niye yoksunuz....bizlere umut olun geri gelinnnnn lütfennnnnnnnn

Aynı sıkıntıyı ve hayal kırıklıklarını ben de yaşadım. Acaba mı diye aklımdan geçmedi değil. Ama ben kendimi biliyorum, samimiyetimi biliyorum, karşımdakini de kendim gibi görüp, tüm içtenliğimle sevincimi de, heyecanımı da, üzüntümü de paylaştım. Sonuçta ne kadar düzmece yazılanlar da olsa, hepimiz aklı başında insanlarız, dr.u biliyorum, güveniyorum, konuştum, olayın nasıl olduğunu biliyorum. O yüzden içim çok rahat burada yazılanlar sadece bizlere umut oluyor. Sen de gittin gördün, kararı veren ve verecek olan bizleriz. Gönlünü rahat tut. Çıktığın yolda da umudunu hiç kaybetme. Benim de hala umudum var.

Slmlar kimsevarmıı. Bende ikincisine devam etmekteyım. Yumurta donasyon Yaptırcam. İkincisi tutarmı kimler yaptırdı

Slmlar kimsevarmıı. Bende ikincisine devam etmekteyım. Yumurta donasyon Yaptırcam. İkincisi tutarmı kimler yaptırdı

Merhaba elvinnur, ben de iki kez yaptırdım. İlki negatif di. İkincisi pozitif oldu ama düştü. Şimdi 3. yü deniyeceğim. Bazılarının ilkinde oluyor. O Allahın bileceği iş. İlki ikincisi diye bir kıssas yok anlayacağın. Tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif olur ve kucağına alırsın.

Işık' çım merhaba canım; Öncelikle tedavi sürecin hayırlı olsun canım, umarım bu sefer Tanrım bebeğini sağ salım kucağına almayı nasıp eder canım.

Canım sanırım biz; farkında olmadan bazı soysuzlar tarafından kullanıldık, samimiyetimizden ve bilgisizliğimizden faydalanıldı yine sanırım reklam amaçlı kullanıldık gibi geliyor bana. Daha önce mail atan 'kazen' i araştırdım. Kadınlar kulübünün editörü sanırım. Onun yazdıkları eğer doğruysa gerçekten aldatılmışız. Bazı kişiler hiç Kıbrısa gitmeden, sanki oranın hastasıymış, bizimle benzer sorunlar yaşıyormuş gibi, hatta aynı bilgisayardan bizimle muhabbet etmişler. İnsan neden böyle bir şey? bu kimin işine yarar diye düşündüm. Herhalde Kıbrıs'taki merkezin işine yarar. Adının çok kişi tarafından duyulmasını sağlar. Bizim gibi zor durumda olan, uygun bir merkez arayan gerçek kişiler içinde bir yönlendirme olacaktır diye düşünüyorum. Acaba bundan Kıbrıs'ın haberi var mı? yada Türkiye'deki Dr ların (hasta yönlendirmeden alacakları para) bir oyunumu merak ettim. Ama doğruysa gerçekten insanların para uğruna yapamayacakları şey yok gibi, vicdanları iyice kararmış durumda.

Kazen in yazdıklarını okuyunca canım çok sıkıldı. Moralim bozuldu. Eğer yazılanlar gerçek olursa bir daha bu foruma girip onların reklamını yapmayacağım. Umarım birileri de onlar hakkında yasal işlem başlatır.

Bu arada ben Kıbrısa gittim, geldim. Fizyo terapi aldım, rahim kalınlığım için. Transfer yapıldı. 26 ağustus test günüm.Sonucu heyecanla beklemekteyim.

Hayırlısı olsun canım, çok az kalmış. İnşallah müjdeli haberi verirsin. Buraya ben de artık yazmak istemiyorum ama ne bileyim belki benim gibiler de vardır diye yazmaya başladım tekrardan. Çünkü insan aynı kaderi paylaşan kişilerle konuşmak istiyor. Konuyla ilgili yazdıkların inan çok çirkin şeyler. Kliniğin haberi varmı yokmu bilmiyorum ama geçen sefer fizyoterapi sırasında Meltem hn.la konuşmuştuk. Böyle bir forumdan haberi olmadığını söylemişti. Bilemiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış. Ancak dediğin de haklısın hep buradaki bir tüpbebek merkezinin doktorlarının reklamları çıkıyor forumda beni de ilk onlardan biri yönlendirmişti zaten ama o zaman düşünmüyordum. Başka bir forum daha var ancak o forumda bizim kliniğe giden çok fazla kişi yok sanırım orayı da takip ediyorum ancak henüz birşey paylaşmadım. Ama burada beklediğim bazı kişiler var onlardan haber çıkmazsa ben de birdaha bu foruma yazmayı düşünmüyorum.

Benim ilk transferde ist. rahim kalınlığımı yanlış ölçmüşlerdi 9,9 mm çıkmıştı bunu söyleyince kliniğe hemen progestona başlamıştım. Ancak trn. için gittiğimde dr. yanlışlığı farketti en kalın yeri 7,6 mm demişti. Progestona başlamış olduğum için fizyoterapi de yaptıramamıştım. 2. ilaç tedavisinde farklı ilaç olarak DHEA ve bant verdiler. İlkinde bunları kullanmamıştım. 3 seans da fizyoterapi aldım ve sonucum pozitifti ama maalesef düştü. Sanırım fizyoterapinin çok faydası var. Bu sefer de yine aynı ilaçlara başladım bakalım hayırlısı ile yine bir maratona başladım. Bu sefer olsun artık diye yalvarıyorum her akşam yatağa yattığımda inşallah Allahım dualarımı duyar.
Sonucunu paylaşırsan sevincine ortak olmak isterim. Herşey güzel olacak.

Slm kızlar. Ben de yumurta dönosyon oldum. Negatif aldım adetm geldi. Şimdi tekrar denecez
Muayene var bu cmrtsi. Sonrra günleri bekliyoruz.

Merhaba arkadaslar sonucu pozitif olanlar bana yardimci olabilir mi? Transferim cumartesi yapildi, calisan bir bayanim cok fazla dinlee sansim yok hastanede gunluk hayriniza devam edebilirsiniz denildi. Ama tedirginim cunku ilk denememde olmadi bu da sin denemem olacak. Siz nasil hareket etmistiniz? Nelere. Sikkat etmem gerekir bilgi verirseniz sevinirim

selam.öncelikle geçmiş olsun...umarım bu defa +++ olur.şimdiden hayırlısı olsun...ben henüz donasyon yaptırmadım.ama evvelinden 3 negatif tüp bebek denemem var...inşallah beraber çıktığımız bu yolda hepimiz mutlu sona ulaşırız...
sen HİT mi olmuştun..niye olmadığı konusunda bir açıklama yaptılarmı...

her nereye gidip yazarsanız haberim olsun arkanızdan gelicem arkadaşım...ben senin yazılarını uzunca bir süredir okuyorum..insanların duygularıyla oynayanlara yazıklar olsun....çaresizlik,kimseye dert anlatamamk ne demekmiş bilmezler...
ne gerek var yazıklar olsun...onlara inat devam bence ..samimiyetine inandıklarım haydi gelin eminim bu zorluğunda üstesinden geliriz..duygu paylaşımına,tecrübelerianlatmaya devam.....

slm canım rabbim kucagına versin 2 embriyo senmi seçion yoksa kaçtane olacagına onlarmı karar veriooooo...başından geçenleri ödeme şeklini paranın hepsini iş bitmedenmi vrrion yoksa iş bitincemi verion rahim filmi isteniomu hangi hemşireler iyi nerde kaldın kocan kaç gün kaldııı kaç gün sürdü doktorun nasıldı konuşmalarınızı özelden yaz lütfen yaaaa uzun uzun herşeyi ilk nasıl telefonlaştın görüşmeyemi gittin telefondamı hallettin bu soruların hepsiniiiiiiiiiiiiiiiii bana anlatt lütfen rabbimmmmmmmmmm hayırlı haberlerini versin duam senle sizleeeee rabbim herkese anneligi nasip etsin rabbim herkese gönlünce versin acele cevap bekliommmmmmmmmmmm

slm kızlar valal kulanılıozmu yoksa herşey gerçekmi benimde kafam karıştıı ama sizin gibi bir kaç gerçek varsada tedavi hakkında az çok bilgi olınıor ben forumu günlük takip ediom buraya yazıom ama hiç biriyle telefonlaşmadım gerçek adlarını bile bilmem burda ne yazılıosa o kadarını biliom...hayırlısı gerçekten anne olmak isteyenlere gerçekten gönlünce isteenlere rabbim gönlünce versin banada bizede amin....................... böle dua edin dua sahibini bulur art nietlilerde varsaaaa eninde sonunda ortaya çıkar bence yazmaya devam edinde bari birbirimizden haberimiz olsun bu arada f özkannnnnnnnnnnnnnn yaz artık çarşamba belliydi sonucun bizede söleeeeeeeee inş mutlusundur amin

arkadaşlar beni de alır mısınız aranıza.. yumurta donasyonu düşünüyoruz. bu konu başlığındaki ilk 40 sayfayı okudum. gözüm yorruldu şimdilik pes ettim yarın devam edicem bir sürü şey öğrendim sağolun ama birkaç sorum var. malum bu donasyon konusu çok rahat karar verilebilecek birşey değil
sorularım azıcık :9
1. ön görüşme yapmadan mail ve tel ile ayarlanıp transfere gidilebiliyor mu
2.. donor nasıl belirleniyor size seçenek sunuluyor mu yoksa tek bir donoru onlar belirleyip size bildiriyorlar mı
3.donorler genelde üniversite öğre. diye duydum ben. ama daha önce gebelik yaşamış sağlıklı doğumlar yapmış olmasını tercih ederim ben
4. donorler nasıl araştırılıyor genetik yapı ailedeki hastalıklar falan...
5. karar verip olumlu sonuç aldıktan sonra hiç "ben ne yaptım" dediniz mi benim en büyük korkum mu
biraz fazla oldu ama daha bugün donasyona tek çare gzüyle bakmaya başlamış birini mazur görürsünüz umarım.
birini bile cevaplasanız benim için çok kıymetli..
herkese bol şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…