Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Günaydın canım, evet karar vermek çok zor ama verdikten sonra herşey tıkır tıkır ilerliyor. Ön görüşme yapmadan da transfere gidilebiliyor telefon ve maille kontak halınde oluyorsun, ancak benim tavsiyem git ve gör. Muayene ol. Bunlar sürece alışmanda sana çok faydalı oluyor. Günübirlik gidip gelebilirsin. Donörle ilgili ise sen istediğin özellikleri belirtiyorsun, senin fotoğrafını çekiyorlar zaten sonra uygun donörleri sana bildiriyorlar. Başarı oranlarını, yaşlarını ve genel özelliklerini belirtiyorlar. Sen de seçiyorsun. Bekar ama birkaç kez bağış yapmış donörler de var, çocuğu olan donörler de var. Sunulan seçeneklere bağlı. Bizim için hem genç hem doğum yapmışı en ideal olanı. Genetik hastalıklar konusunda ise, zaten donör oldukları zaman önce testlerden geçiyorlar, herhangi bir sorun olmadığı zaman donörlükleri kabul ediliyor diye söylenmişti bana. Son soruna gelince, ben 2. denememde pozitifi gördüm ancak devam etmedi ve düştü. Ancak o ilk sonucu aldığımda kesinlikle öyle ben ne yaptım diye düşünmüyorsun. İyi ki yaptım diye düşünüyorsun. O duygu çok farklı. Allah herkese, o duyguyu ve devamındaki mutluluğu yaşatsın. Yolun açık olsun.....

çok teşekkür ederimç akılda olmayan başa geldi. bu fikre alışmaya çalışıyorum. bu ay daha yeni bir tüp denedik. hala kasıklarımın ağrısı devam ediyor. 2-3 kendimizi toparlayalım diyorum hem bu fikri de sindiririrz bu arada.. .ok sağol yardımın için çok önemliydi bu cevaplar benim için

kızlarr ya moralim bozuk çok bu yumurta donasyonu ile hamile kalma olasılığımız kaç acaba??

bu sitede bu yöntemle hamile kalan arkadaşımız varmı acaba ??

ilkinde neler yaşadın anlat paylaş rahatla :) biz burda dinleriz...

canm slm..ne olsun..ilkinde geçen yıldı tüp bebek olmaz dedi dr.yumurta dnasyon dedi die ben vazgeçtm. eşim zorlamadı.vazgeçtk.bi yıl sonra karar verdk donasyona zor karar tabi.son anda vazgeçiyodum valla.nese kararım verdm tm tm dedim esra hemşire istersen olmaz dedi yok dedim olsun dedim.işte denedk embriyolar çok iyi olmasına rağmen olmadı işte 229 temmuz transfer olmştu.bayramın bi gün sonra negatf almştım çok zor bi haberdi.tabi tekrar denecez zaten daha az bi ücrete olacaği için fırsatı kaçırmayalım dedik ama allah ne nasıp ederse..olmasa şayet şimdilk iptal olacak taki borç harç bitene kadar .inşallah allahın izniyle olur..isteyen herkes allah nasıp etsn yarabbim.işte zaten yarın muyaneye gidiyoz .sanırım gün verirler transfer için.

kızlarr ya moralim bozuk çok bu yumurta donasyonu ile hamile kalma olasılığımız kaç acaba??

bu sitede bu yöntemle hamile kalan arkadaşımız varmı acaba ??

sende yumurta donasyon olacaksın demek ..ben dediğim gibi bi defa denedim olmadı kısmet şte ..ikincisine başlıyoruz inş olur ümidiyle diyoruz ..ama bence yumurta donasyon olma şansı var yani sağlam yumrta koyuyolar sonuçta ..iyi embriyo seçiyolar ama bende olmadı o ayrı mesele işte.. nasip kısmet işi allahın işi ..benm kızkrdeşim ilk tüp bebek tuttu . normal tüp bebek ..eşi ve kendisinden olan embriyo.ya allah inşallah olur herkesin inşallah

slm haz cım.. sanada geçmş olsun. sende en ii haberlerini alırsn inşallah..evt hit te oldum canım.. olmadığı içinde bir sorun yok dedi dr.. tekrar denecez işte..bugun ikinci muayene oldum bi sorun yok dedi gene. allaha şükür..29 da test verdiler ona göre belki gene fizyo terapiye giderm öncesndede gitmştm

slm keşke önce yaptırmasaydınnnnnnnnnn ama bende olsa dayanamazdım inşşşşşş haberler iyidir yazda bende bileyim...yaa sana çok soru sormuştum hemşireleri ödeme şeklini doktorla diyologunu hepsini özelden yazzzzzzz meraktan ölüom öptümmm iyi haberler ver lütfennnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…