arkadaşlar beni de alır mısınız aranıza.. yumurta donasyonu düşünüyoruz. bu konu başlığındaki ilk 40 sayfayı okudum. gözüm yorruldu şimdilik pes ettim yarın devam edicem bir sürü şey öğrendim sağolun ama birkaç sorum var. malum bu donasyon konusu çok rahat karar verilebilecek birşey değil
sorularım azıcık :9
1. ön görüşme yapmadan mail ve tel ile ayarlanıp transfere gidilebiliyor mu
2.. donor nasıl belirleniyor size seçenek sunuluyor mu yoksa tek bir donoru onlar belirleyip size bildiriyorlar mı
3.donorler genelde üniversite öğre. diye duydum ben. ama daha önce gebelik yaşamış sağlıklı doğumlar yapmış olmasını tercih ederim ben
4. donorler nasıl araştırılıyor genetik yapı ailedeki hastalıklar falan...
5. karar verip olumlu sonuç aldıktan sonra hiç "ben ne yaptım" dediniz mi benim en büyük korkum mu
biraz fazla oldu ama daha bugün donasyona tek çare gzüyle bakmaya başlamış birini mazur görürsünüz umarım.
birini bile cevaplasanız benim için çok kıymetli..
herkese bol şans..
Günaydın canım, evet karar vermek çok zor ama verdikten sonra herşey tıkır tıkır ilerliyor. Ön görüşme yapmadan da transfere gidilebiliyor telefon ve maille kontak halınde oluyorsun, ancak benim tavsiyem git ve gör. Muayene ol. Bunlar sürece alışmanda sana çok faydalı oluyor. Günübirlik gidip gelebilirsin. Donörle ilgili ise sen istediğin özellikleri belirtiyorsun, senin fotoğrafını çekiyorlar zaten sonra uygun donörleri sana bildiriyorlar. Başarı oranlarını, yaşlarını ve genel özelliklerini belirtiyorlar. Sen de seçiyorsun. Bekar ama birkaç kez bağış yapmış donörler de var, çocuğu olan donörler de var. Sunulan seçeneklere bağlı. Bizim için hem genç hem doğum yapmışı en ideal olanı. Genetik hastalıklar konusunda ise, zaten donör oldukları zaman önce testlerden geçiyorlar, herhangi bir sorun olmadığı zaman donörlükleri kabul ediliyor diye söylenmişti bana. Son soruna gelince, ben 2. denememde pozitifi gördüm ancak devam etmedi ve düştü. Ancak o ilk sonucu aldığımda kesinlikle öyle ben ne yaptım diye düşünmüyorsun. İyi ki yaptım diye düşünüyorsun. O duygu çok farklı. Allah herkese, o duyguyu ve devamındaki mutluluğu yaşatsın. Yolun açık olsun.....
Slmlar bayanlar. Konuşmak dertleşmek istiyorum. Ben ikinci deneme yumurta dönosyon yolundayım
ilkinde neler yaşadın anlat paylaş rahatla :) biz burda dinleriz...
kızlarr ya moralim bozuk çok bu yumurta donasyonu ile hamile kalma olasılığımız kaç acaba??
bu sitede bu yöntemle hamile kalan arkadaşımız varmı acaba ??
selam.öncelikle geçmiş olsun...umarım bu defa +++ olur.şimdiden hayırlısı olsun...ben henüz donasyon yaptırmadım.ama evvelinden 3 negatif tüp bebek denemem var...inşallah beraber çıktığımız bu yolda hepimiz mutlu sona ulaşırız...
sen HİT mi olmuştun..niye olmadığı konusunda bir açıklama yaptılarmı...
slm tuana ben beklemedeyim 29 u test günüm ama dayanamayip dün aksam test yaptirdim birazdan sonucu ögrenicem Allahım hayırlısını versin cok heyecanlıyım ve korkuyorumnehir ve f özkan nerdesiniz haer alamadım ikiizdende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?