Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Ben 10gün önce kıbrıstaydum karar vermek çok zor gerçekten ben transfer yapıldıktan sonra çok ağladım bu pişmanlıktanmıydı bilmiyorum ama çok kötü birşey gerçekten Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin
Şuna eşimde bende merak içerisinde beklemekteyiz bugün meraktan test yaptım negatif çıktı morelim alt üret oldu umarım kan testi sonucum pozitif çıkar 2 günümüz var ama günler geçmiyor

Benim tavsiyem donürlerse ilgili pek kafanı kurcalama en iyi bu çünkü kim olduğu falan boşver iyi bir merkezde zaten bunlar donor konusunda çok titiz davranıyorlar Rabbim herkesinyardımcısı olsun kimseyi çaresiz bırakmasın belki çoğu bunları okuyup kınayacak ama insan çaresiz kalınca yapıyor iste dilerim çabalarımız boşa çıkmaz

canım allah gönlüne göre versin.. ben şimdilik kendimi dinliyorum. ne yapmam gerektiğine bir karar versek sonrası gelecek ama ah o kararsızlık... hayıt suyu aldım. biosteron diye bir hap kullanmaya başladım. umut bitmiyor işte. bende yumurta var ama olgunlaşmıyorlar. sen de gönlünü ferah tut. moralini bozma. 6 ay hamile olup da hala idrar testinde negatif çıkanlar duydum ben. inşallah sonu pozitif olur. hangi merkezde yaptırdın sen? ne kadar ödedin? donor nasıl belirlendi? seçenek sunuyorlar mı yoksa bir tane mi oluypor sana en uygun olan? çok sordum kusura bakma.. bir de özel değilse sizin sorun neydİ?

Rabbim herkesin gönlüne göre versin kararsızlık çok zor gerçekten ben iki yıldan fazla süredir karar veremiyordum bir anda oldu ben 8 yıllık evliyim 8 tane düşüğüm var kromozom bozukluğu var hamile kalıyorum ama bebek gelişmiyor malesef tek çare donasyon du ilk denememiz di bu tekrar denermiyim bilemiyorum çok istiyorum bir evladım olmasını ama artık çok yoruldum Rabbim inşallah tüm isteyenlere ve sana sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder tez zamanda

Eşim tekrar deneriz diyor ama şuam ki psikolojim hayır diyor dha Sonra kararım değişirmiş bilmem ama Rabb'imiz büyük herşeyin bir çaresi var bir tek ölümün yok ama bir şey ölmüyorsa pek de zorlamayacaksın Rabb'imde bunu diyor yapacaksın tüm seçenekleri ama olmuyorsa bu demek ki hayırlısı diyorum ama bi taraftan karmakarışık duygular içindeyim içim paramparça en kötüsü bunu paylaşmamamk kimseyle bunu insanların anlaması çok zor ancak yaşayan bilir
Allahım herkesin gönlüne göre versin bende umut yok ama yarın yinele test yaptıracağız belki bir mucize olur .....

yok kimse elvinanur bende arıyorum iki arkadaşta cinsiyet tayini yaptı ama tuttumu tutmadımı haber yok

Slm tuana 2 embriyo transfer edilmisti biri tuttu. Oglumuz yolda :) ama 3 gundur kanamam var evde yatiyorum 10 gun daha yaticam. Allahim insallah bisey olmaz. Tekrar yazarim sana. Musait bir zamanimd ozeldende diger sorularina yanit vericem

ayyyyyyyyyyyyyy ne güzelllllll yat yat rabbim herkese versinnn inşşşş kucagına aldıgın haberide alırızzzzzzzzzzz..rabbim banada ne olur...özelden herşeyi anlatttttttt kimler iyi ne ler yaşıyorsun ödeme nasıl oluo nerde kaldınn doktorla ne konuştun nasıl davrandı hangi doktor hepsini neolur öptüm

Tavsiye üzerine doğuş kliniğine gittik(kıbrıs) şevket beyin asistanı emb.can beyle görüştük...2 sefer görüştük..ama doktorumuz olacak şevket beyle hiç görüşemedik..muayene olmadık..

Ardından hit ile görüştük,bizimle birebir ilgilendi....ancak 500 euro fazla fiyat söyledi..

Donörler konusunda çok fazla bilgi alamadık..biz yumurta donasyonu düşünüyoruz..

Kafamız felaket karışık...ne yapalım bilemiyoruz...forumu okudum hiç kimse şevket alptürkten

bahsetmiyor..sürekli firdevs hanımdan bahsediliyor..

Lütfen bize tecrübelerinizi aktarın gidenler gittikleri merkezlerden bahsetsinler..

Inanın çok çıkmazdayız..kimi tercih edeceğimizi bilemiyoruz...

Hit mi,şevket alptürkmü,firdevs hanımmı..........???*

lütfen 1 2 kelimede olsa yazın ve bize yardımcı olun..

çok teşekkür ediyorumm...

Al benden de o kadar.beni verilen bilgiler tatmin etmedi.ben de Gyno-life ile Dünya arasında kaldım.doğuşu pek profesyonel bulmadım maalesef.onu eledim.yarın diğer 2merkezden Cevap bekliyorum mailime.
İnş hayırlısı olur hakkımızda..

canım ben cok düşündüm araştırdım sonunda halil İbrahim tekine karar verdik...

hakkımızda hayırlısı olur inşallah..

senin durumun nedir tatlım?yaş kaç?kaç kez denendin??

5 kez tüp bebek denedim..3-ünde transfer oldum.diğerleri iptal edildi maalesef.yumurtam çıkmadı.şimdi donasyon olacak..ben de kararımı verdim..dr.münür şago'ya gidicem.yani gyno-life..inş hayırlısı olur.

f özkan nehir nerdesiniz yazmıyorsunuz hergün bakıyorum yoksunuz

Merhaba tuana

Ozelden bir turlu yazmayi beceremedim
Kisaca ozetleyeyim sana. İlk olarak hastaneyi aradim 2 kez dogum yaptigimi ve erkek beek istesigimi soyledim. Onlarda hamile kalmanizda sorun olmasa bile doktorun muayene etmesi gerek dediler. Ocak ayinda gittik HİT e karar vermistim. Doktor hersey yolunda dedi ertesi ay yumurtalarim toplandi. Ancak yumurtalar istedikleri gibi buyumemisti. Dölleme yaptilar ve biri iyi biri kötü erkek embriyo cikti. Bir tanede olsa transfer yapilsin dedik. Nevin hemsireyle irtibat halindeydik. İlkinde cinsiyet belirleme icin 7000 euro verdik cnm maalesef pazarlik yapmadilar ilk transfer tutmadi. Sonra tekrar karar verdik. Silbastan ayni madraf ve islemler yapildi bu sefer yumurtalar daha iyiydi dölleme yapildi bu sefer 2 erkek kaliteli ve 5 koz kaliteli cikti 17 agustosta transfer yapildi ve dayanamayip 8 gun sonra tahlil yaptirdim beta hgc 47 cikti :) ve bebegim karnimdaydi artik. Sonrasinda kanama oldu hala devam ediyor surekli yatiyorum simdi 10+2 gunluk olduk. Hayirlisiyla 2 haftamiz kaldi tehlikeyi atlatmak icin. Rabbim insallah hayirlisiyla kucagima almayi nasip eder. Allahim istyen herkese bu guzel diyguyu tattirsin. Evlat sevgisi cok baska birsey. Merak etygim bisey olursa yazarim yine sana :)

slm hele şükür nehir cevap verdin f özkandan halen haber yok bizleri unutmayın burda öncelikle bebegin hayırlı olsun tek deyilmiiii......inşş rabbim kucagına almayıda nasip etsin ....ikinci denemendedemi hite gittin ilgi nasıl birde parayı peşinmi ödüyorsun yarısı önce yarısı sonramı herşeyi yazzzzzzzzzzzz lütfen dualarım seninle sizinle rabbim kucakları boş koymasın aminnnnnn

Her ikisindede HİTe gittim
Parayi pesin aliyorlar cnm iki embriyo yerlestirdiler 2 tanesi benimle :) darisi sana insallahhhh herkese iyi bayramlar

slm sizede iyi bayramlar:) arada siteye bak lütfn başta sen nasıl herkesten yardım isteyip bişeyler ögrenmek için sorular soruyorsan sıra bizde işte bizi unutma sorularımıza cevap yaz..acılı bir operasyonmu canın çok yandımı toplam kaç liraya malaldu ilaç yeme içme otel on göre para biriktereyim öptüm:)

Slm bende hit hastasıyım ama şansım az üçüncüyü denmiş durumdayım 21de test günüm iki negatif

Slm canm ben üçüncü denemem 21de testim yine. Hit hastası olarak en şanssız galiba. İki negatf

slm tuana biz otelde kalmadik sabah gidip alsam ucagiyla döndük bir kez konyrole gittikten sonra regl oldugunda tedaviye basliyorsun yani her aksam gobekten igne 10 gun sürüyor. İki kez kendi kadin dog doktoruna gidip yumurtalarinin buyukluklerini merkeze bildiriyorsun. Ona gore ilac dozunu degistiriyorlar. Sonra yumurtalar toplanain diye merkeze gidiyorsun genel anasteziyle islem 15 dakikada bitiyor. Hic bisey hissetmiyorsun sonrasinda benim birkac gun karin agrim oldu. Esimdende sperm alindi ve birkac gun sonra aradilar kac erkek kac kiz oldugunu soyluyorlar. Transfer icin yine sabah gidip aksam döndük transfer acisiz ve 5 dakikada bitiyor zaten :) 7000 euro hastane icin yaklasik 2000 tl de ilaclara verdim cnm

çok uzun zamandır kimse yazmıyordu buraya ...inşallah eski haraketli dönemlerine geri döner topik..
arkadaşlar ben de HİT tedavi olucam.ağustosta görüşmeye gittik,anca durumumuzu ayarlayabildik..
neyse bu yola çıkan tüm arkadaşların gönlündeki dilekleri gerçekleşir umarım...Benimki de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…