arkadaşlar beni de alır mısınız aranıza.. yumurta donasyonu düşünüyoruz. bu konu başlığındaki ilk 40 sayfayı okudum. gözüm yorruldu şimdilik pes ettim yarın devam edicem bir sürü şey öğrendim sağolun ama birkaç sorum var. malum bu donasyon konusu çok rahat karar verilebilecek birşey değil
sorularım azıcık :9
1. ön görüşme yapmadan mail ve tel ile ayarlanıp transfere gidilebiliyor mu
2.. donor nasıl belirleniyor size seçenek sunuluyor mu yoksa tek bir donoru onlar belirleyip size bildiriyorlar mı
3.donorler genelde üniversite öğre. diye duydum ben. ama daha önce gebelik yaşamış sağlıklı doğumlar yapmış olmasını tercih ederim ben
4. donorler nasıl araştırılıyor genetik yapı ailedeki hastalıklar falan...
5. karar verip olumlu sonuç aldıktan sonra hiç "ben ne yaptım" dediniz mi benim en büyük korkum mu
biraz fazla oldu ama daha bugün donasyona tek çare gzüyle bakmaya başlamış birini mazur görürsünüz umarım.
birini bile cevaplasanız benim için çok kıymetli..
herkese bol şans..
Ben 10gün önce kıbrıstaydum karar vermek çok zor gerçekten ben transfer yapıldıktan sonra çok ağladım bu pişmanlıktanmıydı bilmiyorum ama çok kötü birşey gerçekten Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin
Şuna eşimde bende merak içerisinde beklemekteyiz bugün meraktan test yaptım negatif çıktı morelim alt üret oldu umarım kan testi sonucum pozitif çıkar 2 günümüz var ama günler geçmiyor
Benim tavsiyem donürlerse ilgili pek kafanı kurcalama en iyi bu çünkü kim olduğu falan boşver iyi bir merkezde zaten bunlar donor konusunda çok titiz davranıyorlar Rabbim herkesinyardımcısı olsun kimseyi çaresiz bırakmasın belki çoğu bunları okuyup kınayacak ama insan çaresiz kalınca yapıyor iste dilerim çabalarımız boşa çıkmaz
canım allah gönlüne göre versin.. ben şimdilik kendimi dinliyorum. ne yapmam gerektiğine bir karar versek sonrası gelecek ama ah o kararsızlık... hayıt suyu aldım. biosteron diye bir hap kullanmaya başladım. umut bitmiyor işte. bende yumurta var ama olgunlaşmıyorlar. sen de gönlünü ferah tut. moralini bozma. 6 ay hamile olup da hala idrar testinde negatif çıkanlar duydum ben. inşallah sonu pozitif olur. hangi merkezde yaptırdın sen? ne kadar ödedin? donor nasıl belirlendi? seçenek sunuyorlar mı yoksa bir tane mi oluypor sana en uygun olan? çok sordum kusura bakma.. bir de özel değilse sizin sorun neydİ?
yok kimse elvinanur bende arıyorum iki arkadaşta cinsiyet tayini yaptı ama tuttumu tutmadımı haber yok
Tavsiye üzerine doğuş kliniğine gittik(kıbrıs) şevket beyin asistanı emb.can beyle görüştük...2 sefer görüştük..ama doktorumuz olacak şevket beyle hiç görüşemedik..muayene olmadık..
Ardından hit ile görüştük,bizimle birebir ilgilendi....ancak 500 euro fazla fiyat söyledi..
Donörler konusunda çok fazla bilgi alamadık..biz yumurta donasyonu düşünüyoruz..
Kafamız felaket karışık...ne yapalım bilemiyoruz...forumu okudum hiç kimse şevket alptürkten
bahsetmiyor..sürekli firdevs hanımdan bahsediliyor..
Lütfen bize tecrübelerinizi aktarın gidenler gittikleri merkezlerden bahsetsinler..
Inanın çok çıkmazdayız..kimi tercih edeceğimizi bilemiyoruz...
Hit mi,şevket alptürkmü,firdevs hanımmı..........???*
lütfen 1 2 kelimede olsa yazın ve bize yardımcı olun..
çok teşekkür ediyorumm...
Al benden de o kadar.beni verilen bilgiler tatmin etmedi.ben de Gyno-life ile Dünya arasında kaldım.doğuşu pek profesyonel bulmadım maalesef.onu eledim.yarın diğer 2merkezden Cevap bekliyorum mailime.
İnş hayırlısı olur hakkımızda..
f özkan nehir nerdesiniz yazmıyorsunuz hergün bakıyorum yoksunuz
slm hele şükür nehir cevap verdin f özkandan halen haber yok bizleri unutmayın burda öncelikle bebegin hayırlı olsun tek deyilmiiii......inşş rabbim kucagına almayıda nasip etsin ....ikinci denemendedemi hite gittin ilgi nasıl birde parayı peşinmi ödüyorsun yarısı önce yarısı sonramı herşeyi yazzzzzzzzzzzz lütfen dualarım seninle sizinle rabbim kucakları boş koymasın aminnnnnn
slm sizede iyi bayramlar:) arada siteye bak lütfn başta sen nasıl herkesten yardım isteyip bişeyler ögrenmek için sorular soruyorsan sıra bizde işte bizi unutma sorularımıza cevap yaz..acılı bir operasyonmu canın çok yandımı toplam kaç liraya malaldu ilaç yeme içme otel on göre para biriktereyim öptüm:)
Slm canm ben üçüncü denemem 21de testim yine. Hit hastası olarak en şanssız galiba. İki negatf
slm tuana biz otelde kalmadik sabah gidip alsam ucagiyla döndük bir kez konyrole gittikten sonra regl oldugunda tedaviye basliyorsun yani her aksam gobekten igneslm sizede iyi bayramlar:) arada siteye bak lütfn başta sen nasıl herkesten yardım isteyip bişeyler ögrenmek için sorular soruyorsan sıra bizde işte bizi unutma sorularımıza cevap yaz..acılı bir operasyonmu canın çok yandımı toplam kaç liraya malaldu ilaç yeme içme otel on göre para biriktereyim öptüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?