Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

slm inş 21 inde hayırlı haber lacaksın olumsuz düşünmeeeeeeeeeeeeeeee müjdeyi bekliyoruz yarın hadi hayırlısı inş bir deil 2 tanedir:)

slm canım bebekleri kucagına aldıgın günde müjdeyi verirsin inşşşşşşşşşşşşşşşşş.....bişey soracagım genel anestezi yumurta toplanırken tamamenmi uyutuyorlar yani entübemi ediyorlar yoksa sersemletiyorlarmı birde karnından igneyi kendi kendinemi yapıyorsun çokmu acılı:) öptüm

mrb kızlarrr burdaki eski arkadaşlarımda artık uğramaz olmuşşş dedim onlara beni uğurlayan herhalde kalmayacakkkkk giittiiiim geldim
yeni arkadaşlar bende tüp bebek yaptım eylülde 3 embriyo transfer edilmişti şükür 1 tanesi tuttuu
hitte ilgisiz diyorlar ilgisizliğinni görmedim şahsen anastezili yumurta topluyorlar içeri almadan önce git hoş geldin falan tabi ismimle hitap etmişti önceden okumuştum bazı yazıları hastasnı tanımıyor diye taabi oradysak mecbur hastası oluyo insan transferden sonrada gelip konuşşuyor hayırlı olsun artık güler yüzde gösterdi bi şikayetin ağrın varmı diye valla kızlar banamı denk geldi bilmiyorum ilgisizliğini görmedim
hiç güler yüz olmasın ilgili olmasın yeterki işinde başarılı olsun rabbim olmayan tüm arkadaşllarımada tanıdık tanımadık herkese nasip etsinnn inş.

slm kucagınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alırsın inşşşşşşşşşşşşşş dua etde benimde bir oglum olsun erkek için gidecegim çünkü kızım var..rabbim olmayan herkese evlat versinnnnnnnnnnnnnnnnn.hemde herkese amin

.

Nevin hemşire Dr.münür Şago'yla ile çalışıyor artık .. Oradan ayrıldı..Arkadaşım Haziran'da Halil İbrahim beyde denediğinde onun hemşiresiydi..şimdi benim hemşirem

HALIL IBRAHIM TEKIN ANLATILMAZ klınıgıne gıdılır vakıt kaybetmeden ben 8 sene nıye vakıt kaybetmışım onunla tanışmam geç kaldım ALLAH ONDAN RAZI OLSUN HArika bir hekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beni anne yaptı umarım sızde yavrularınıza kavuşursuuz halıl beyden başkasına guvenmeyın kıbrısta acı deneyımle ogrendımmmmmmmmmm

Merhebe kafam çok karışık aylardır bu konuda arştırma yapıyorum ,Sizin durumunuz kendime benzettim fakat sebeplerimiz farklı olabir normal yollardan çocuk sahibi olan birisnin ilk denemesinde tüp bebek olmama olayını anlayamdım ve üzüldüm hayal kırıklığına uğradım!size sormak istediğim soru olacak cevaplarsanız beni mutlu edersiniz doktorunuz kim! ve ilk denemenizde başarısız olduktn sonra ikinci denemeyi hemen mi yaptınız!ve bunun için aynı ücretimi ödeddiniz !şimdiden teşekkürederim.

slm ben tüp bebek içn gitmedim ama sürekli takip ediyorum anladıgım kadarıyla tam bir kısmet işi ilkinde tutup tutmaması emriyo kalitesiz olabiliyor tutunamayıp düşüyor çogul olup birbirini düşürüyor ücrete gelince bildigim kadarıyla bu konuda tavizleri yok ufak tefek farklar dışında aynı para ..cinsiyet belirlemek içinmi gideceksin bende araştırıyorum yalan deilse hit iyi diyorlar ama burda neye kime inanacagımız belli deil...cevap bekliyorum

Merhaba, ben merak ettiğim için bu topiği ara sıra okuyordum. Bahsettiğin kişiler orada tedavi olduklarını felan yazıyorlardı. Fakat adminlerden kazen o kişilerin sahte olduklarından şüphelenmişti. IP adresilerini aynı olduğunu, aynı bilgisayardan girildiğini felan. Geçmiş sayfalarda yazmıştı, bir göz at istersen. Haberin olsun...

Merhaba, evet iki normal yolla hamile kalmama ragmen ilk tup bebek denemsinde olmadi bende inanamadim, nasil olur ben bebeklerime hic ugrasmadan istedigim anda kavustum diye cok sorguladim. bana soyledikleri yumurtalar kucuk ve cikan embriyolar kaliteli degil dediler 1 tane kaliteli erkek vardi ve transfer edildi maalesef tutmadi aradan 2 ay gecti tekrar denedik bu sefer gecen seferkine gore daha iyiydi yumurtalar ve 2 erkek embriyo transfer edildi biri tuttu su anda 22 haftalik hamileyim :)) benimde sizin gibi kafam karisikti. Kibrisla ilgili olumsuz cok yazi okudum. Ama yine de erkek bebek istiyordum ve ne olursa olsun denemeye karar verdim. Doktorla iletisim fazla kuramadim soru sorarasanuz yanit veriyor. Geri kalani hemsirelerle hallediyorsunuz. O yuzden biraz rahatsiz oldum. Ucret konusu ilki kadar olmasada yinede yuksek bir tutar oduyorsunuz. Bence denemelisiniz. Farkli hastaneleri bilmiyorum o yuzden yorum yapamayacagim

nehir yazdıklarını okudum bende deneyecegim..bana her ayrıntıyı özelime yazsana hangi hemşireler iyi para ödeme işi nasıl oluyor hepsini iş bitmedenmi alıyorlar kalmak için nere iyi işte tüm tiyoları haber bekliyorum bebeklerin hayırlı olsun rabbim her istegene versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…