Hayirli olsun Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin :))))))Slm bende üçüncüdr halil beyde denedim bügün bhcg de baktım hamileyııııım. Hit de üçüncü denemem Rabbim üçüncü yü kısmet etti ve oldu.
Hayirli olsun Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin :))))))
.Merhaba tuana
Ozelden bir turlu yazmayi beceremedim
Kisaca ozetleyeyim sana. İlk olarak hastaneyi aradim 2 kez dogum yaptigimi ve erkek beek istesigimi soyledim. Onlarda hamile kalmanizda sorun olmasa bile doktorun muayene etmesi gerek dediler. Ocak ayinda gittik HİT e karar vermistim. Doktor hersey yolunda dedi ertesi ay yumurtalarim toplandi. Ancak yumurtalar istedikleri gibi buyumemisti. Dölleme yaptilar ve biri iyi biri kötü erkek embriyo cikti. Bir tanede olsa transfer yapilsin dedik. Nevin hemsireyle irtibat halindeydik. İlkinde cinsiyet belirleme icin 7000 euro verdik cnm maalesef pazarlik yapmadilarilk transfer tutmadi. Sonra tekrar karar verdik. Silbastan ayni madraf ve islemler yapildi bu sefer yumurtalar daha iyiydi dölleme yapildi bu sefer 2 erkek kaliteli ve 5 koz kaliteli cikti 17 agustosta transfer yapildi ve dayanamayip 8 gun sonra tahlil yaptirdim beta hgc 47 cikti :) ve bebegim karnimdaydi artik. Sonrasinda kanama oldu hala devam ediyor surekli yatiyorum simdi 10+2 gunluk olduk. Hayirlisiyla 2 haftamiz kaldi tehlikeyi atlatmak icin. Rabbim insallah hayirlisiyla kucagima almayi nasip eder. Allahim istyen herkese bu guzel diyguyu tattirsin. Evlat sevgisi cok baska birsey. Merak etygim bisey olursa yazarim yine sana :)
Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazdiklarinizi takip ediyorum bende durumumdan soz etmek istedim. cinsiyet belirleme icin gittim ilkinde olmadi simdi ikinci icin yumurtalarim toplanti 15 gun sonra transfer icin gidiyorum insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz
slm ben tüp bebek içn gitmedim ama sürekli takip ediyorum anladıgım kadarıyla tam bir kısmet işi ilkinde tutup tutmaması emriyo kalitesiz olabiliyor tutunamayıp düşüyor çogul olup birbirini düşürüyor ücrete gelince bildigim kadarıyla bu konuda tavizleri yok ufak tefek farklar dışında aynı para ..cinsiyet belirlemek içinmi gideceksin bende araştırıyorum yalan deilse hit iyi diyorlar ama burda neye kime inanacagımız belli deil...cevap bekliyorum
Merhebe kafam çok karışık aylardır bu konuda arştırma yapıyorum ,Sizin durumunuz kendime benzettim fakat sebeplerimiz farklı olabir normal yollardan çocuk sahibi olan birisnin ilk denemesinde tüp bebek olmama olayını anlayamdım ve üzüldüm hayal kırıklığına uğradım!size sormak istediğim soru olacak cevaplarsanız beni mutlu edersiniz doktorunuz kim! ve ilk denemenizde başarısız olduktn sonra ikinci denemeyi hemen mi yaptınız!ve bunun için aynı ücretimi ödeddiniz !şimdiden teşekkürederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?