Nevin Hemşire Dr.Halil İbrahim Tekin ile yollarını ayırmış.Kıbrıs Lefkoşada yeni açılacak bir merkeze geçmiş..(((
merhabalar arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var halil bey ve kliniği mutlaka ön görüşmemi istiyor bu iş benim için maddi olarak zaten zor olucak . çalışıyorumda. ben HSG ve diğer tüm tetkiklerimi hazırladım. onlara mesaj göndersem kabul ederler mi.. birde hit doğru tercih mi olur ne dersiniz kafam çok karışık yardım edin.
Merhaba bende hit olarak dusunuyorm fakat kararsizm berk beyi de dusinuyorum dunya tup bebek merkezini siz karar verebildinizmi
ben firdevs hanımda karar kıldım. Rabbim hayırlısını nasip etsin. çok ilgili ve dürüst geldiler bana
oyüzden diyorumya neye nasıl inanacagız kim gerçek kim yalan belli deil hayırlısı
Bende burda yeniyim yazilanlari okuyrm dvmli herks hit hakknda olumlu konusuyor bnmde aklim hit e gidiyor olumsuz bi durum yasayn hic yokmu acaba ¿ Allahim tabiki yasatmasi olumsuz bi durum.. kafam bu konuda cok karisik gercktn birde firdvs hnm ile ilgli bi arastrma ypmk istyorm hayirlisi olsur insAllah hepimiz icin
canım ben haziran sonu istiyorum kısmetse. çlışıyorum çünkü.umarım sende en iyi seçimi yaparsın. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinnn
Amin cnm
Sen nerde yaptiracaksin
firdevs hanımda canımmm .. çok korkuyorumecanlıyımmmm ve hey
Sanirim ilk denemen olacak :) insAllah hayirlisiyla istegine kavusursun benim ikinci olacak bu defa hersey olumlu olsun istiyorm ve Allahtan diliyorum hepimize hayirlisini nasip etsin rabbim
evet ilk deneme İnşallah ikimizinde bir daha denemesine gerek kalmaz ilk denemn nerede oldu.. neden olmamış araştırdın mı? birde ne zaman yaptıracaksınçok sordum galibaa
Heyecanini cok iy anliyabiliyorum :) dogusta oldu ilk denemem dr verda hnm yapti ikiz gebelik oldu 4, 5 aylikken su kaybindan ikisinide suni sanci verp aldilar.. simdi firdevs hnm yapsin istiyorum aslinda hit dusunuyordum ama aklima birden firdevs geldi vardir mutlaja bi hayir :) mayis sonu haziran basi giderim sanirim insAllah karsilasiriz
canımmm Allahım sana sabır güç versinnnn.... ben mutlaka haziran sonu diyorum ama nasipte ne varsa o :)
Merhaba arkadaşlar...ben yıllardır adet düzensizliği yaşıyorum..belkide 2 sene oldu tık yok..kaç kez doktora gittim..ilaçlar tedaviler yine yok yine yok...2 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum.en son doktora gittiğimde (bir çok doktor) erken menopoz dedi..ve sanırım doğuştan yumurtam yok.üretmediği için hamilede kalamıyorum.kıbrısa gitmek istiyorum.baya fayda görenler olmuş okuduğum kdarıyla..b hastaneyle görüştüm konaklama hariç 5.000 euroymuş ...para bulup gitmem lazım.belkide olur..umudumu kaybetmiyorum ama yüreğim perişaneşimde istiyor elimden keşke bir şey gese..benim gibi olan arkadaşlar varmı???
Rabbim her sıkıntımıza yarımcı olsun dua ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?