Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Nevin Hemşire Dr.Halil İbrahim Tekin ile yollarını ayırmış.Kıbrıs Lefkoşada yeni açılacak bir merkeze geçmiş.. (((

Yumurta donasyonu ve Kıbrıs deyince bu hemşire hanımın çok konuşulduğu dikkatimi çekmişti açıkçası.Dedikleri kadar varmış.Çok iyi bir hemşire,güleryüzlü ve cana yakın..Ben Gyno Life'da Dr.Münür Şago'ya gelmeye karar verdiğimde benim hemşiremin o meşhur Nevin Hemşire olduğunu tesadüfen öğrendim.Özellikle donor seçiminde tecrübesi belli oluyor.Donor seçmek zaten zor ve sıkıntılı bir iş.Ama işinde usta.Ne istediğimi ben bile bilmezsen kendisi çözüverdi beni ve içime sinen donorü hemen ayarladı.Tedavim sürerken Dr.Enver Kurt da geldi..bomba gibi bir transfer olmuş.Çok şaşırmıştım.Dr.Enver Bey ve Münür Bey mükemmel doktorlar.Şimdi bu güzel ekip sayesinde hamileliğimin tadını çıkarıyorum. Zerdali ve mehtap_23 ü merak ediyorum sonuçları ne oldu? bilen varsa yazarsa çok sevinirim...

merhabalar arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var halil bey ve kliniği mutlaka ön görüşmemi istiyor bu iş benim için maddi olarak zaten zor olucak . çalışıyorumda. ben HSG ve diğer tüm tetkiklerimi hazırladım. onlara mesaj göndersem kabul ederler mi.. birde hit doğru tercih mi olur ne dersiniz kafam çok karışık yardım edin.

Merhaba bende hit olarak dusunuyorm fakat kararsizm berk beyi de dusinuyorum dunya tup bebek merkezini siz karar verebildinizmi

oyüzden diyorumya neye nasıl inanacagız kim gerçek kim yalan belli deil hayırlısı

Bende burda yeniyim yazilanlari okuyrm dvmli herks hit hakknda olumlu konusuyor bnmde aklim hit e gidiyor olumsuz bi durum yasayn hic yokmu acaba ¿ Allahim tabiki yasatmasi olumsuz bi durum.. kafam bu konuda cok karisik gercktn birde firdvs hnm ile ilgli bi arastrma ypmk istyorm hayirlisi olsur insAllah hepimiz icin

canım ben haziran sonu istiyorum kısmetse. çlışıyorum çünkü. umarım sende en iyi seçimi yaparsın. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinnn

Sanirim ilk denemen olacak :) insAllah hayirlisiyla istegine kavusursun benim ikinci olacak bu defa hersey olumlu olsun istiyorm ve Allahtan diliyorum hepimize hayirlisini nasip etsin rabbim

evet ilk deneme İnşallah ikimizinde bir daha denemesine gerek kalmaz ilk denemn nerede oldu.. neden olmamış araştırdın mı? birde ne zaman yaptıracaksın çok sordum galibaa

evet ilk deneme İnşallah ikimizinde bir daha denemesine gerek kalmaz ilk denemn nerede oldu.. neden olmamış araştırdın mı? birde ne zaman yaptıracaksın çok sordum galibaa

Heyecanini cok iy anliyabiliyorum :) dogusta oldu ilk denemem dr verda hnm yapti ikiz gebelik oldu 4, 5 aylikken su kaybindan ikisinide suni sanci verp aldilar.. simdi firdevs hnm yapsin istiyorum aslinda hit dusunuyordum ama aklima birden firdevs geldi vardir mutlaja bi hayir :) mayis sonu haziran basi giderim sanirim insAllah karsilasiriz

canımmm Allahım sana sabır güç versinnnn.... ben mutlaka haziran sonu diyorum ama nasipte ne varsa o :)

Merhaba arkadaşlar...ben yıllardır adet düzensizliği yaşıyorum..belkide 2 sene oldu tık yok..kaç kez doktora gittim..ilaçlar tedaviler yine yok yine yok...2 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum.en son doktora gittiğimde (bir çok doktor) erken menopoz dedi..ve sanırım doğuştan yumurtam yok.üretmediği için hamilede kalamıyorum.kıbrısa gitmek istiyorum.baya fayda görenler olmuş okuduğum kdarıyla..b hastaneyle görüştüm konaklama hariç 5.000 euroymuş ...para bulup gitmem lazım.belkide olur..umudumu kaybetmiyorum ama yüreğim perişaneşimde istiyor elimden keşke bir şey gese..benim gibi olan arkadaşlar varmı???
Rabbim her sıkıntımıza yarımcı olsun dua ile...

Merhabalar Ayselmete,
Benim durumumda aynı seninki gibi. Düzensiz adetler. Sonrası erken menepoz teşhisi.
Bu foruma yeni üye oldum ama buradaki yazılan yazıları okuyarak o kadar çok şey öğrendim ki anlatamam. Şimdi 3. kez denemeye gideceğim inşallah kıbrısa. Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin...

Doktor Halil Ibrahim Tekin'den hastalarina duyuru; Islemi süren ve islem yapmak isteyim tüm hastalarim yer degisikligi nedeni ile bana asagidaki numaralardan Ulasiniz!!!!!! 0548 862 00 20--- 0548 861 00 10 ----0548 863 00 30--- 0548 860 6000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…