merhabalar , ben nisan ayı içinde yumurta donasyonu yaptırmıştım ve sonuç maalesef olumsuz oldu. Yeniden temmuz ayı içinde dene yapmak istiyorum. Bu konuda nasıl bir yol takip edilecek nerede nakil işlemi olacak internette ve halil ibrahim beyin web sayfasında net bir bilgiye ulaşamadım. Teşekkürler
8 sene anne olmak için gıtmedım yer kalmadı hepsı olumsuz HALIL IBRAHIM TEKIN de sperm donosyonu yaptırdım can kızıma kavuştum şiddetle HIT TAVSIYE EDIYOM onun parayla pula işi yoook sadece amacı ANNE yapmak harıka bır hekım bu arada kızım14 aylık çook mutluyuz sayesindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?