Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhabalar , ben nisan ayı içinde yumurta donasyonu yaptırmıştım ve sonuç maalesef olumsuz oldu. yeniden temmuz ayı içinde dene yapmak istiyorum. bu konuda nasıl bir yol takip edilecek nerede nakil işlemi olacak internette ve Halil İbrahim Beyin web sayfasında net bir bilgiye ulaşamadım. teşekkürler

merhaba arkadaşlar sperm donasyonu yaptırıp hamile kalan varmı aranızda?

Ortadoğu ve balkanlar kıbrıs tüpbebek merkezinde işlemler devam etmektedir ben gittim ve herşey olumlu çok mutlu ayrıldım bu merkezden yeni dr çok ilgiliydi artık herşeyimi ulaşamadığım hemşire yerine dr uma sorabiliyorum özlem hemşire ve embr sorumlusu önder beyin işi bıraktığını söylediler ama böyle bir durum yok ordalardı çok şükür herşey yolunda yazmak istediğim çok şey var ama..... Güvenilebilir tek adres yaşam hastanesi sonucu sizlerle paylaşacağım :))))

[QUOT

SLM GÜLER HALİL İBRAHİM BEYE GİTMENİ TAVSİYE ETMİYORUM SAKIN BENİ MAHFETTİLER YAŞAM HASTANESİ MERKEZİNDEN AYRILMIŞ BANA SONRADAN HABER VERDİLER ACELE GELMENİZ GEREKİYOR DİYE VE BORÇ BULUP GİTTİM İĞRENÇ ÖTESİ ŞEYLERLE KARŞILAŞTIM DR ÇOK REKLAMI OLABİLİR AMA HEPSİ PARA İÇİN ADAM YÜZÜNE BİLE BAKMIYOR ORADA TEK KONUŞULAN ŞEY PARA LANET OLSUN

E=guler_85;29172674]Merhaba nilay, bende donasyon için merkez araştırıyorum ve bende Halil İbrahim beyi tercih etmek istiyorum. forumlarda okuduğum kadarıyla başarılı bi doktor ve ben merkezle görüştüm yani telefonla konuştuk. sorularımın hepsine cevap verdiler. Bu ay sonu yada nisan gibi gitcez inşallah...[/QUOTE]

Merhaba hanımlar, bende HIT hastasıyım. Transferimi yeni oldum. Dolmuşlarımız vardı. Yaşam hastanesinden ayrıldığı için HİT biraz sorunlu oldu. Embriyoları kendimiz getirdik. Birde ücret talep ediyorlar. Karışık bir dönemde gittik galiba. hİT de moral sıfırdı.

selamlar bende yumurta donasyonu yaptıracam ilk görüşmemi yaptım ilaçlarımı aldım kullanmaya basladım temmuzun ilk haftası nakil olacak bu dönem nasıl gececek stres var olur mu olmaz mı biliyosunuz mali olarak da zorlayıcı şartlarımı zorlayıp yaptıracam beni kimse anlamadığı için buraya yazdım lütfen dua edin arkadaşlar

arkadaslar 4 yildir cocugum olmuyor ve bir yakinim 2. denemesinde ikizlerine kavustu halil ibrahim tekin sayesindee allah razi olsun,ondan

bn doktora gitmiyorum ama kendimi hazir hissedince direk ona gidip ne gerekse onu yaptiracam cunku inaniyorum ona bole

tedavi olmadim fogru duzgun her gittigm doktor laparoskopi dedi kafam karisti kotktum ve akisina biraktim gene olmuyor ve ben cok yiprandim ve 2 aydir igrenc kokan akinti yasiyorum agri sizi yok nspcam bilmiyorum doktora muayene olup net suyun buyun var demelerinden biktigim icin gitmiuom maddi olarak hazir hissedim direk hit gitcem allah ona uzun omur versin bizzat kendim hastamizin yaninda tedavi surecini izledim ve isini yapiyo soguk deil civikta deil allah herkese hayirli evlat nasip etsin cok buyuk eksik bu yara bu aci bu insanlarin goze soka soka yasadigi hamilrlik ve anneliklere ole kiziyorumki bnim cocugim olsa asala yapmam allah herkes3 versin kiskanmam aslaaa ama aci kanayan yaramizi offf

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

İlaçlar için lütfen aşağıdaki linki ziyaret edin.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677656

En yakın dostumun böyle bir durumu var. Siz tüm işlemler için kaç lira ödediniz? Kıbrıs'taki merkezlerin fiyatalrı ne kadar? Sanırım paketler varmış. Paketlere neler dahil? Vericiden fazla yumurta çıkarsa ne oluyor o yumurtalara? ek ücret ödeniyor mu? kalacak yeri kim ayarlıyor? İlla kalmak zorunda mısınız? Kalmazsanız fiyat ne kadar oluyor? Halil İbrahim Tekin hakkında iyi şeyler okudum.İnşallah Allah kısmet ederse ona gitmeyi düşünüyorum ama fiyatta önemli tabii. Şimdiden yazacağınız cevaplar için çok çok teşekkür ederim. Arkadaşımda yıllarca bekledikten sonra bu yola başvurmak istiyor. Umarım yardımcı olursunuz.

ben de 2.defa yumurta donasyonu denemeyi düşünüyorum ama şu an kafam çok karışık, 3 haziranda Kıbrıs'ta yapılan transferden 12 .gün hamile olduğumu öğrendim, 10 gün sonraysa ikiz olduğunu öğrendim mutluluğum ikiye katlandi tabii, ama uzun sürmedi , bunu öğrendikten 3 gün sonra biri düştü, 12 gün sonra da yani bugün diğerinin de düştüğünü öğrendim hatta tam düşmedi, tam olmayan düşük dendi, çok acı ama şimdi düşmesini bekliyorum. Kendimi toparladiktan sonra da tekrar denemeyi düşünüyorum, merkez araştırıyorum, daha önce gittiğim yeri kesinlikle kimseye tavsiye etmem, bir daha da oraya gitmem, sizlerden ricam gidenler ayrıntılı şekilde bilgi paylaşımı yaparlarsa diğerlerini de ilk ağızdan doğru bir şekilde bilgilendirmis olurlar, bizi bizden başkası anlamaz, o yüzden mümkün olduğunca paylaşımda bulunalım...

Arkadaşlar ben doktor Hit'in hastasıydım. Bu yazılan formu sessizden takip ettim. Özel sektör mantığı ve profosyonel olmayan yaklaşımları okuyunca oldukça net anlaşılıyor. Bir doktoru kötülemek oldukça kolay ancak insanların umutlarıyla oynayıp onları kendi çıkarları için yanlış yönlendirmek oldukça acımasızca bir davranış. o yüzden iyi okuyucu olun ve ne beklediğinizi bilerek olaya yaklaşın..
Şimdi ben Ne bekliyordum?, Ne oldu?, onu hissettiğim duygularıda katarak yazma ihtiyacı hissettim. Donasyon olayını tesadüfen karşılaştığım bir arkadaşın çaktırmadan bana verdiği tavsiye le araştırmaya başladım o kadar yıl boşa geçmiş ... çünkü ben tüp bebek olayına eşimdeki sorun nedeni ile başlamış ancak ekonomik nedenlerlede aralıklı sadece iki deneme yapmıştım. Evet düşündüm ve karar verdim. eh birazda birikim yaptım bu iş için... maaşlı insansanız gerçekten çok zor oluyor biriktirmek ama oldu sonunda...
Doktor ile iletişime geçtim. Önce internet ortamında mesaj bıraktım ve bir başka siteyede aynı mesajı bıraktım. iki yerdende telefon geldi nedense diğer isitenin ve kişinin ismini vermeyeceğim çünkü ben yanlış algılaamış olabilirim bana göre iyi olmayan bu kişi bir başkasının beklentisine cevap verebilir...
Her ne ise doktor HİT daha güven verici ve profosyonel yaklaşımlı geldi. Nazmiye hemşire ile yürüttük tedavinin aşamalarını her Kıbrıs'a gittiğimde de Doktor kendi kontrolünü yaptı. Olması gerektiği gibi açık ve net iletişimi var. yeterki doğru iletişimi kurmayı başarın... oldukça saygılı ve işini en iyi şekilde yapmaya çalışan ama gereksiz zaman kaybınıda sevmeyen bir doktor. Kordine eden hemşire ile her türlü sıkıntınızı daha açık ve net olarak aktarabiliyorsunuz
Yani seni pış pışlayan egolarını besleyen ve özel hastene formatını Kıbrıs'ta beklemeyin arkadaşlar.
DEVAMI VAR

Evet nisan ayında ilk donasyon tedavimi yaptım ve doktor HİT henüz diğer hastanede idi. Nazmiye Hemşire ve Doktor Hitle konuşma sonrası tedavide kullanılaıcak ilaçları belirleyerek başladık. Uzatmayacağım tedavim olumlu sonuçlanmadı. bir daha denemem için beni yüreklendirdiler ve ücret konusunda da destek oldular bende bir kez daha denemek için geçtiğimiz hafta tekrar transfer için Kıbrıs Mağosa gittim. tekrar muayane ve tekrar fiziki terapi ve pazartesi yumurta donasyonu... şimdi eve döndüm ve bekliyorum hayırlısı artık... bundan sonrası Artık bizim vücüdümüzün kabulune ve Allaha kalmış... Sormak istediğiniz farklı sorularınız olursa dilimin döndüğünce cevaplarım.
Ha bu arada biz kalacağımız yeri kendi ekonomik gücümüze göre ayarladık. paket proglar bize uymadı. Tatilimizi azda olsa yaptık hemde rahat ve paket program uygulanan yerlerde kalmayarak kendimizi negatif etkilenmelerden koruduk. buda bizim bakış açımız...:)

Arkadaşlar diğerlerini bilmem ama ben doktor Halil İbrahim Tekin'in doğru adres olduğunu düşünüyorum. tabi bu benim fikrim... cilalanmış sözlere kanıp hayal kırıklığı yaşayacağınıza zamanını insanları en doğru bilgilendirmeyle harcayan bir yeri tercih edin ... bazen süslü laflar bizi cezbedebilir ama güven duyduğunuz yeri tercih edin çünkü bu tip denemeler de güven çok önemli başarı şansını artırıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…