Evet nisan ayında ilk donasyon tedavimi yaptım ve doktor HİT henüz diğer hastanede idi. Nazmiye Hemşire ve Doktor Hitle konuşma sonrası tedavide kullanılaıcak ilaçları belirleyerek başladık. Uzatmayacağım tedavim olumlu sonuçlanmadı. bir daha denemem için beni yüreklendirdiler ve ücret konusunda da destek oldular bende bir kez daha denemek için geçtiğimiz hafta tekrar transfer için Kıbrıs Mağosa gittim. tekrar muayane ve tekrar fiziki terapi ve pazartesi yumurta donasyonu... şimdi eve döndüm ve bekliyorum hayırlısı artık... bundan sonrası Artık bizim vücüdümüzün kabulune ve Allaha kalmış... Sormak istediğiniz farklı sorularınız olursa dilimin döndüğünce cevaplarım.
Ha bu arada biz kalacağımız yeri kendi ekonomik gücümüze göre ayarladık. paket proglar bize uymadı. Tatilimizi azda olsa yaptık hemde rahat ve paket program uygulanan yerlerde kalmayarak kendimizi negatif etkilenmelerden koruduk. buda bizim bakış açımız...:)
Merhaba nurtengulten insallah pozitif sonuc alirsin. Ben senin tecrubelerinden faydalanmak istiyorum. Ben de hit dusunuyorum. Ama merkezini degistirmis nasil yeni yeri hemsireler falan nasillar.
Merkez değişmiş ama kadroda herhangi bir değişim yok tabi ki yani ben diğer hastanede de Nazmiye hanım takiip ediyordu burda da aynı hemşire takip etti. yeni yer bana da ferah geldi açıkçası hastane girişi daha iç açıcı geldi ban ... dedğim gibi bakış açısına göre değişen faktörler mutlaka vardır. Çünkü sonuçta hormon ilaçları alıyoruz duygusal boyut tavan yapıyor. o bakımdan değişken olabilir.Açıkçası bana yansıyan olumsuz bir durumla karşılaşmadım...
Arkadaşlar diğerlerini bilmem ama ben doktor Halil İbrahim Tekin'in doğru adres olduğunu düşünüyorum. tabi bu benim fikrim... cilalanmış sözlere kanıp hayal kırıklığı yaşayacağınıza zamanını insanları en doğru bilgilendirmeyle harcayan bir yeri tercih edin ... bazen süslü laflar bizi cezbedebilir ama güven duyduğunuz yeri tercih edin çünkü bu tip denemeler de güven çok önemli başarı şansını artırıyor...
Arkadaşlar ben doktor Hit'in hastasıydım. Bu yazılan formu sessizden takip ettim. Özel sektör mantığı ve profosyonel olmayan yaklaşımları okuyunca oldukça net anlaşılıyor. Bir doktoru kötülemek oldukça kolay ancak insanların umutlarıyla oynayıp onları kendi çıkarları için yanlış yönlendirmek oldukça acımasızca bir davranış. o yüzden iyi okuyucu olun ve ne beklediğinizi bilerek olaya yaklaşın..
Şimdi ben Ne bekliyordum?, Ne oldu?, onu hissettiğim duygularıda katarak yazma ihtiyacı hissettim. Donasyon olayını tesadüfen karşılaştığım bir arkadaşın çaktırmadan bana verdiği tavsiye le araştırmaya başladım o kadar yıl boşa geçmiş ... çünkü ben tüp bebek olayına eşimdeki sorun nedeni ile başlamış ancak ekonomik nedenlerlede aralıklı sadece iki deneme yapmıştım. Evet düşündüm ve karar verdim. eh birazda birikim yaptım bu iş için... maaşlı insansanız gerçekten çok zor oluyor biriktirmek ama oldu sonunda...
Doktor ile iletişime geçtim. Önce internet ortamında mesaj bıraktım ve bir başka siteyede aynı mesajı bıraktım. iki yerdende telefon geldi nedense diğer isitenin ve kişinin ismini vermeyeceğim çünkü ben yanlış algılaamış olabilirim bana göre iyi olmayan bu kişi bir başkasının beklentisine cevap verebilir...
Her ne ise doktor HİT daha güven verici ve profosyonel yaklaşımlı geldi. Nazmiye hemşire ile yürüttük tedavinin aşamalarını her Kıbrıs'a gittiğimde de Doktor kendi kontrolünü yaptı. Olması gerektiği gibi açık ve net iletişimi var. yeterki doğru iletişimi kurmayı başarın... oldukça saygılı ve işini en iyi şekilde yapmaya çalışan ama gereksiz zaman kaybınıda sevmeyen bir doktor. Kordine eden hemşire ile her türlü sıkıntınızı daha açık ve net olarak aktarabiliyorsunuz
Yani seni pış pışlayan egolarını besleyen ve özel hastene formatını Kıbrıs'ta beklemeyin arkadaşlar.
DEVAMI VAR
Arkadasim devamini merak ettim dogrusu. Bende hit hastasiyim ve hakkinda yazdiklarina katiliyorum. Benim eylulun basinda kismetse transferim var.
Arkadasim devamini 127.sayfada anlatmis.ordan bakabilirsin.bende hitle sadece telde gorüstüm.sen ön görüsmeye gittin mi.hit on görüsme istemisti.peki yeni klinikte donor secenegi nasil?yeni yer oldugu icin daha mi az acaba?bana bilgi verir misin.bana cok yardimci olursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nurtengulten insalllah bebegine kavusursun.ilkinde ön görüsmeye gitmismiydin?nerede kaldin.hangi otelde.hit yerini degistirmis.peki donor secenegi yeni yer old.icin az midir diger klinige göre?cok soru sordum galiba ama anlattiklarinin bize cok faydasi olacak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cevap verdigin icin cok sagol sonucunu merakla bekliyorum burada paylasirsin insallah mutlu haberi :) dua edicem senin icin insallah pozitif olur sonucun.
Arkadaşlar bende hite gitmeye karar verdim . Bu süreç nasıl işliyor ilk görüşmeye gittimizde ne kadar muayene ücreti ödüyoruz konaklama bizden olursa sadece hastane ne kadar ben yumurta donosyonu düşünüyorum lütfen deneyimli bi arkadaş bana yardımcı olursa çok sevinirim..
Cvp için çok sgl ..özelden nasıl görüşe biliriz peki seninle gerçekten sizler gibi deneyimli arkadaşlardan ögrenecegim sorucagım çok şey var meil adresimi yazssam beraya bi sorun olurmu....
Arkadaşlar diğerlerini bilmem ama ben doktor Halil İbrahim Tekin'in doğru adres olduğunu düşünüyorum. tabi bu benim fikrim... cilalanmış sözlere kanıp hayal kırıklığı yaşayacağınıza zamanını insanları en doğru bilgilendirmeyle harcayan bir yeri tercih edin ... bazen süslü laflar bizi cezbedebilir ama güven duyduğunuz yeri tercih edin çünkü bu tip denemeler de güven çok önemli başarı şansını artırıyor...
bilemiyorum ki bende çok fazla kullanan değilim bu siteyi...
Ahh cnm arkadaşım eşimle beraber takip ediyoruz bu siteyi eşimde deneyimli bi arkadaşla görüşüp öyle başlayalım diyor çokta önemli deyil vericegim meil adresi zaten ben yazayım yinede ordan grşz bi şekilde...feyza- dalgic@hotmail.com...buradan sen yaz bende sana sorucaklarımı sorim:)
Ahh cnm arkadaşım eşimle beraber takip ediyoruz bu siteyi eşimde deneyimli bi arkadaşla görüşüp öyle başlayalım diyor çokta önemli deyil vericegim meil adresi zaten ben yazayım yinede ordan grşz bi şekilde...feyza- dalgic@hotmail.com...buradan sen yaz bende sana sorucaklarımı sorim:)
Feyza hanım size mesaj attım ancak cvp vermediniz. ulaşmadı mı anlayamadım. cep telefonuyla atmıştım... mailinize bir bakın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?