Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhaba nurtengulten insallah pozitif sonuc alirsin. Ben senin tecrubelerinden faydalanmak istiyorum. Ben de hit dusunuyorum. Ama merkezini degistirmis nasil yeni yeri hemsireler falan nasillar.

Merhaba nurtengulten insallah pozitif sonuc alirsin. Ben senin tecrubelerinden faydalanmak istiyorum. Ben de hit dusunuyorum. Ama merkezini degistirmis nasil yeni yeri hemsireler falan nasillar.

Merkez değişmiş ama kadroda herhangi bir değişim yok tabi ki yani ben diğer hastanede de Nazmiye hanım takiip ediyordu burda da aynı hemşire takip etti. yeni yer bana da ferah geldi açıkçası hastane girişi daha iç açıcı geldi ban ... dedğim gibi bakış açısına göre değişen faktörler mutlaka vardır. Çünkü sonuçta hormon ilaçları alıyoruz duygusal boyut tavan yapıyor. o bakımdan değişken olabilir.Açıkçası bana yansıyan olumsuz bir durumla karşılaşmadım...

Cevap verdigin icin cok sagol sonucunu merakla bekliyorum burada paylasirsin insallah mutlu haberi :) dua edicem senin icin insallah pozitif olur sonucun.

Nurtengulten insalllah bebegine kavusursun.ilkinde ön görüsmeye gitmismiydin?nerede kaldin.hangi otelde.hit yerini degistirmis.peki donor secenegi yeni yer old.icin az midir diger klinige göre?cok soru sordum galiba ama anlattiklarinin bize cok faydasi olacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadasim devamini merak ettim dogrusu. Bende hit hastasiyim ve hakkinda yazdiklarina katiliyorum. Benim eylulun basinda kismetse transferim var.

Arkadasim devamini merak ettim dogrusu. Bende hit hastasiyim ve hakkinda yazdiklarina katiliyorum. Benim eylulun basinda kismetse transferim var.

Arkadasim devamini 127.sayfada anlatmis.ordan bakabilirsin.bende hitle sadece telde gorüstüm.sen ön görüsmeye gittin mi.hit on görüsme istemisti.peki yeni klinikte donor secenegi nasil?yeni yer oldugu icin daha mi az acaba?bana bilgi verir misin.bana cok yardimci olursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz 16 haziranda ön görüsmeye gittik yeni hastanesinde. Hit herzaman kendi muayene etmek istiyor. Orda benim hsg filmi cekildi, kan tahlilleri yapildi ikimizinde ve esim sperm verdi. Bu sayede transfere gidecegimiz zaman sadece bir gunlugune gidecegiz. Donor secimi ordada cok. Biz zaten fazla sart kosmadigimizdan cok kolay oldu. Hastane guzel ve temiz. Calisanlari cok guzel yardimci oldular. Kesinlikle gorusmeye gitmeni tavsiye ederim. Git gör icine sinsin. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.

İnşallah bu yolda emek sarfeden ve bebek isteyen herkes kavuşur...Ben ön görüşmeye yoğun çalıştığımdan dolayı gidemedim. gittiğimiz gün doktor muayene etti. Tabi gitmeden önce istedikleri tetkikleri yaptırıp maille gönderdim. sonra hangi ilaçları kullanmamız gerektiği hemşire kanalı le konuştuk ve tedavi başlamış oldu. her ikisinde de aynı oldu. Salamis otelde kaldık biz biraz şehre uzak ve mailiyeti artırıyor ama biz memnun kaldık hatta ikinci kezde oradan yer ayırttık. benim eşimde biraz takıntı opsesis bir durum var değişeime pek açık değil o bakımdan orada kaldık..donerde bizde sıkıntı olmadı ama açıkçası döneriniz az mı diyede sormadık :)

Arkadaşlar bende hite gitmeye karar verdim . Bu süreç nasıl işliyor ilk görüşmeye gittimizde ne kadar muayene ücreti ödüyoruz konaklama bizden olursa sadece hastane ne kadar ben yumurta donosyonu düşünüyorum lütfen deneyimli bi arkadaş bana yardımcı olursa çok sevinirim..

Cevap verdigin icin cok sagol sonucunu merakla bekliyorum burada paylasirsin insallah mutlu haberi :) dua edicem senin icin insallah pozitif olur sonucun.

Sanırım dualarınız ve dualarım kabul oldu... bu gü kan testi yaptırdım hatta umudum olmadığı için çok geç saatte sonuca baktım... 124.3 çıktı sanırım oldu bu sefer.. pazartesi bir daha test istediler sanırım çoğalma olucak mı onu anlıcaz... hayırlısı artık arkadaşlar... inşallah güzel devam eder ve bende bu uğurda sarf ettiğim maddi manevi emeğimin karşılığını yaşarım... sevgiler hepinize..... HİT tercihiniz olsun arkadaşlar diyoum...

Arkadaşım burdan senin sorularının cevabına ulaşman biraz etik değil gibi geldi bana ... mesaj hakkımızda dolmadığı için özelden sana bilgi veremiyorum ama ara ve kendin öğren daha iyi olur .. bride biz otelimizi kendimiz ayarlamıştık hem tatil ihtiyacımızın bri bölümüne karşılamış olduk... daha uyguna gelmişti...

Cvp için çok sgl ..özelden nasıl görüşe biliriz peki seninle gerçekten sizler gibi deneyimli arkadaşlardan ögrenecegim sorucagım çok şey var meil adresimi yazssam beraya bi sorun olurmu....

Cnm cinsiyetinide kendin sece bilion mu pki

bilemiyorum ki bende çok fazla kullanan değilim bu siteyi...

Ahh cnm arkadaşım eşimle beraber takip ediyoruz bu siteyi eşimde deneyimli bi arkadaşla görüşüp öyle başlayalım diyor çokta önemli deyil vericegim meil adresi zaten ben yazayım yinede ordan grşz bi şekilde...feyza- dalgic@hotmail.com...buradan sen yaz bende sana sorucaklarımı sorim:)

Feyza hanım size mesaj attım ancak cvp vermediniz. ulaşmadı mı anlayamadım. cep telefonuyla atmıştım... mailinize bir bakın lütfen..

Doktor HİT'in face de sayfası var ordan incele istersen... telleride var sorularını orayada iletebilirsin daha net ve daha doğru cevaplara oradan ulaşabilirsin... sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…