Herkese merhaba... Kızlar Allah'ın izniyle haftaya Kıbrısa gidiyoruz. Uzun araştırmalar ve görüşmeler sonunda kararımızı Kıbrısta Halil İbrahim Tekin'den yana verdik. Karar aşaması gerçekten çok zordu ama inşallh doğru karar vermişimdir. Umarım burada güzel sonuçlarımıda sizlerle paylaşırım. Ben istedimki Halil İbrahim Beyin hastaları burada toplanalım ve birbirimize destek verelim.Daha önceden deneyen yada denemeyi düşünen bütün arkadaşlar önerilerimizle, yorumlarımızla burada buluşalım.
Herkesin yorumlarını bekliyorum, sevgiler....
Nurten coook sevindim insallah kucagina da alirsin hayirlisiyla nasil geciyor hamilelik ben de seneye yazin gitmeyi dusunuyorum hit e. 1 yil gecermi acabaSanırım dualarınız ve dualarım kabul oldu... bu gü kan testi yaptırdım hatta umudum olmadığı için çok geç saatte sonuca baktım... 124.3 çıktı sanırım oldu bu sefer.. pazartesi bir daha test istediler sanırım çoğalma olucak mı onu anlıcaz... hayırlısı artık arkadaşlar... inşallah güzel devam eder ve bende bu uğurda sarf ettiğim maddi manevi emeğimin karşılığını yaşarım... sevgiler hepinize..... HİT tercihiniz olsun arkadaşlar diyoum...
ben mağusa tıp merkezi hastahanesinde oldugunu duydum.Hit şu anda hangi hastanede gidenler ve bilenler cevaplayabilirmi?
Kızlar kıbrısta donasyonla tüp bebek yaptırmak kaç liraya mal oluyor. Cinsiyet seçiminde ne kar fark oluyor? Bilgi veren olursa sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?