Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

merhaba nilay,
Allah yardımcın olsun ,umarım dileklerine kavusurun.
donasyona başlandın mı?

Nurten coook sevindim insallah kucagina da alirsin hayirlisiyla nasil geciyor hamilelik ben de seneye yazin gitmeyi dusunuyorum hit e. 1 yil gecermi acaba

Merhaba ,
Benim durumumda sizler gibi. 43 yasindayim 41 yasimda erken menapoz teshisi kondu. Yillardir depresyondayim. Ben baskasinin yumurtasi ile hamilelige sicak bakmiyorum. Sizce iyi bir secim mi bu doktor ? Bu arada ben doktorumun verdigi menapoz ilaclarini yaklasik bir senedir aliyorum. Varmi aranizda benim gibi ayni durumda olan.

Hepinize cok tesekkur ederim. Tecrubelerinizi benim gibi yeniler ile paylastiginiz, icimize umut tasidiginiz icin.

merhaba bayanlar tüp Bebek tedavisine başlamak istiyoruz belli bir yaş sınırı var mıdır? duyumlarıma göre kilo sorunu yaşayan kadınlarda doğurganlık oranı daha düşük olduğunu söylediler benim fazla kilom olduğundan dolayı diyete başladım şuan istenilen kiloya yaklaşıyorum bir kız çocuğuna sahip olmak istiyoruz bu konuda tecrübeli olan bayanlardan yardım istiyorum..

Sevgili arkadaşlar, hit ile tanışmam 2 yıl öncesine dayanıyor. Maalesef kendisi ile igili hiç iyi anılarım yok. Rahmimdeki dev miyomlara rağmem bana iki kez üst üste tedavi yaptı. Sonuç tabiki negatif. Rahimdeki miyomlar tedaviden sonra dahada büyüdüler. İnanılmaz adet kanamalarım oldu. Fiziksel sorunlar dışında psikolojimizde etkilendi. Anne olmaktan umudumu kesmiştim.Kendisi hakkında yaptığım araştırmalarda başka bi hastasınada aynı şeyi yaptığını okudum ( internette). Hasta hitten şikayetçi olmuş . Kadının rahminde 10 cm lik kist varken yapmış tedaviyi . En kötüsüde kansermiş. Hasta şikayetçi olmuş . Amacım onu kötülemek kesinlikle değil arkadaşlar. İşinde iyi olduğu söyleniyor bencede doğru. Ona gidiyosunuz merhaba biz tüp bebek istiyoru diyorsunuz . Oda tabi olur diyor. Yaşınızı sormuyor . Rahimde başka bir hasar var mı yok mu bakmıyor. Direk tedaviye başlıyor. 65 yaşındaysanız bile tadaviye sokuyor. Tabi bu arada gerçekten bu tedaviye ihtiyacı olan hastaları gebe kalıyor. Size tavsiyem durumunuzu tamamen öğrenin başka doktorlara mutlaka fikirlerini sorup hitin kliniğine ö
meryemel
13-10-2010, 12:12
8 haftalık hamileyim
6. haftada ciddi kanamam oldu doktora gittim bebeği ve kalp atışını gördük
sonrasında sorun olmadı
insan çok tedirgin oluyor ama hemen üzülmeyin

le gidin. Benim durumum ise son gittiğim sevgili doktorum sayesinde değişti. Önce ameliyat oldum şimdi ise 5 haftalık hamileyim. Umarım hepinizin hikayesi güzel biter arkadaşlar.

slm bende cinsiyet seçimi için gidecegim inşallah dr firdevs hanıma şuan ialçalarımı aldım bu ay yada bir daki ay gidecegim inşallah

Kızlar kıbrısta donasyonla tüp bebek yaptırmak kaç liraya mal oluyor. Cinsiyet seçiminde ne kar fark oluyor? Bilgi veren olursa sevinirim...

Merhaba kızlar, yumurta donasyonu için hit karar verdik.Fakat hala içimde bi tedirginlik var. Şuan Kıbrıs'ta nerde yapıyor bu tedaviyi. Magosadaki merkezimi kullanıyor yoksa Lefkoşa yakın Doğu Ünv.? Yakın zamanda görüşen birileri varmı? Operasyon nerde gerçekleşiyor. Bilgi verirseniz sevinirim..

Hit yalnız yumurta donasyonu için 5.000 EUR istiyor,ben görüştüm,Doğuş/ Firdevs Hanım sadece yumurta donasyonu için 4.700 EUR,6 gün çift kişi yarım pansiyon otel konaklama,uçak Gidiş dönüş,transfer paket fiyat ise 5.300 EUR.

halil beye gıttım 18 aylık kızım var çook şüküür mükemmel ötesi bir insan ona çook şey borçluyum gözünüz kapalı gidin güvenilir tek hekim orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…