Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

merhaba bnfse;donasyonmu yaptırdın lütfen anlatırmısın biraz,bende halil beyin hastasıyım.

canım yukarıda yazmışlar 3.500 EUR diye..

Hitin telefonlarını ara sor yine de istersen:0548 862 00 20/861 00 10/863 00 30/860 60 00

Kanbar canım arastirmam devam ediyor. Büyük ihtimalle firdevs hanima gideceğim. Ön görüşmeye gideceğim canım bakalum haber veririm inşallah hakkımızda hayırlısı olur...

Kanbar canım arastirmam devam ediyor. Büyük ihtimalle firdevs hanima gideceğim. Ön görüşmeye gideceğim canım bakalum haber veririm inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
Canım Firdevs Hanıma mı ,HİT.e mi görüşmeye gideceksin?Hadi hayırlısı olsun,seni de bizim topiğe ekleriz karar verirsen birtanem.

Gülnazcım Firdevs Hanıma gelecek olmana çok sevindim,harika bir insan,İrem Hanım zaten tatlılar tatlısı...

merhaba arkadaşlar 1 ay sonra transferim var ve çok heyecanlıyım,1 ay nasıl geçicek(

Kızlar. ...pazartesi kıbrıs yolcusuyum, Salı bebeklerime kavusacagim inşallah, transfer var.dualarinizi eksik etmeyin...
İnşallah bebeğine kavuşursun ,hayırlısıyla ,Meryem Suresi okuyorum,sana da dua ederim.

İnşallah bebeğine kavuşursun ,hayırlısıyla ,Meryem Suresi okuyorum,sana da dua ederim.

Çoook teşekkür ederim arkadaşım, allah dilinden dokulen dualarıni kabul etsin inşallah. Isteyen herkesin sesini duysun Rabbim. Icim içime sigmiyor. Korkuyorum, heycanlaniyorum, nefesim kesiliyor sanki. Yas 27 Üç negatif tüp, dört ameliyatim var.hic bu kadar heycanlandigimi, korktuğum hatırlamıyorum :)

Canım amin hepimizinki kabul etsin ilk denememizde inşallah bebeklerimize kavuştursun.Heyecanlanman normal,yaşın çok küçük ,inşallah tutacaktır,ama korkma dua et,Rabb'ime dua et ve onun dualarını duyduğunu,gerçekleştireceğine inan,rahat ol,olacak inşallah,güzel haberlerini alacağız inşallah buradan canım,transferden önce 7 kere Hacet yani Dilek Duası okuyup dua etmeyi unutma canım.

Amin inşallah . ..siginip yalvarabilecegim, elimi açıp merhametine siginacagim başka hiç birşeyim yok elimde, biliyorum. Ve yine biliyorumki bir tek o isterse olacak...Allah hayal ettirdiği şeyi mutlaka verirmis. ..e bende hala hayal edebiliyorsam yeri ve vaktini beklemem sabır göstermek lazım, farkındayım ...bana bu kez merhamet gosterecegine yardım edeceğine gönülden inanıyorum. Hayirlisini diliyorum. . Ilaclardan dolayi namaz kilamayacagim ama Dilek duasını mutlaka okuyacağım, teşekkür ederim söylediğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…