- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Gülnazcım canım nasılsın?Arkadaşlar halil bey PGD ve cinsiyet tanısı için ne kadar fark istiyor bilen varmı?
Canım Firdevs Hanıma mı ,HİT.e mi görüşmeye gideceksin?Hadi hayırlısı olsun,seni de bizim topiğe ekleriz karar verirsen birtanem.Kanbar canım arastirmam devam ediyor. Büyük ihtimalle firdevs hanima gideceğim. Ön görüşmeye gideceğim canım bakalum haber veririm inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
Hayırlı olsun inşallah,bebeklerini alır gelirsin,dokuz ay sonra da sağlıkla kucağına alırsın.merhaba arkadaşlar 1 ay sonra transferim var ve çok heyecanlıyım,1 ay nasıl geçicek(
Arkadaşlar halil bey PGD ve cinsiyet tanısı için ne kadar fark istiyor bilen varmı?
İnşallah bebeğine kavuşursun ,hayırlısıyla ,Meryem Suresi okuyorum,sana da dua ederim.Kızlar. ...pazartesi kıbrıs yolcusuyum, Salı bebeklerime kavusacagim inşallah, transfer var.dualarinizi eksik etmeyin...
İnşallah bebeğine kavuşursun ,hayırlısıyla ,Meryem Suresi okuyorum,sana da dua ederim.
Canım amin hepimizinki kabul etsin ilk denememizde inşallah bebeklerimize kavuştursun.Heyecanlanman normal,yaşın çok küçük ,inşallah tutacaktır,ama korkma dua et,Rabb'ime dua et ve onun dualarını duyduğunu,gerçekleştireceğine inan,rahat ol,olacak inşallah,güzel haberlerini alacağız inşallah buradan canım,transferden önce 7 kere Hacet yani Dilek Duası okuyup dua etmeyi unutma canım.Çoook teşekkür ederim arkadaşım, allah dilinden dokulen dualarıni kabul etsin inşallah. Isteyen herkesin sesini duysun Rabbim. Icim içime sigmiyor. Korkuyorum, heycanlaniyorum, nefesim kesiliyor sanki. Yas 27 Üç negatif tüp, dört ameliyatim var.hic bu kadar heycanlandigimi, korktuğum hatırlamıyorum :)
Canım amin hepimizinki kabul etsin ilk denememizde inşallah bebeklerimize kavuştursun.Heyecanlanman normal,yaşın çok küçük ,inşallah tutacaktır,ama korkma dua et,Rabb'ime dua et ve onun dualarını duyduğunu,gerçekleştireceğine inan,rahat ol,olacak inşallah,güzel haberlerini alacağız inşallah buradan canım,transferden önce 7 kere Hacet yani Dilek Duası okuyup dua etmeyi unutma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?