Merhabalar,canım slm, senin adına çok sevindim HİT gerçekten güven verici bi doktor.aynen dediğin gibi çok uzun ve yapılı biri :) o testleri mutlaka yaptırman lazım canım bunlar rutin istenen tahliller zaten. Allahım yardımcnz olsun inş. peki tekrar ne zaman gitceksn belli mi?
bayanlar merhaba, bende Halil ibrahim tekin hastasıydım ve şuanda anneyim onun ve ekibinin sayeside. Allah onlardan razı olsun ve Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırır inş. insan bu kararı verirken çok zorlanıyor emin olun donasyon nedir nasıl olur uzun bi süreç gibi görünsede kararınızı verdikten sonrası çorap söküğü gibi geliyor. ben merkezden çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim ve herhangi bi sorunuz olursa cevaplarm :)) yolunuz açık olsun
Rica ederim canım,dua ,hayal etmek çok önemli,inşallah kavuşuruz ilk denemede cennet kokulu kanatsız meleklerimize.Amin inşallah . ..siginip yalvarabilecegim, elimi açıp merhametine siginacagim başka hiç birşeyim yok elimde, biliyorum. Ve yine biliyorumki bir tek o isterse olacak...Allah hayal ettirdiği şeyi mutlaka verirmis. ..e bende hala hayal edebiliyorsam yeri ve vaktini beklemem sabır göstermek lazım, farkındayım ...bana bu kez merhamet gosterecegine yardım edeceğine gönülden inanıyorum. Hayirlisini diliyorum. . Ilaclardan dolayi namaz kilamayacagim ama Dilek duasını mutlaka okuyacağım, teşekkür ederim söylediğin için.
Transfer gerceklestimi birceden neler yaptın merakla bekliyoruz,adet olmayı bekliyorum bende yolcuyum kibrisa hayırlısıyla,Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah..gerceklestimi t: 37925660 .!.:Kızlar. ...pazartesi kıbrıs yolcusuyum, Salı bebeklerime kavusacagim inşallah, transfer var.dualarinizi eksik etmeyin...
N
Transfer gerceklestimi birceden neler yaptın merakla bekliyoruz,adet olmayı bekliyorum bende yolcuyum kibrisa hayırlısıyla,Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah..
N
Transfer gerceklestimi birceden neler yaptın merakla bekliyoruz,adet olmayı bekliyorum bende yolcuyum kibrisa hayırlısıyla,Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah..
Bu arada senin normal tüp bebek mi olacak yoksa donasyonmu
benimki malesef sperm donasyonu canim,1 gecemi kaldınız kıbrısda?inşallah tutunur bebeklerin sana,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kulaklarımızı doldursun inşallah:) bu ilk denemenmi cnm senin?[/QUOTE]
[QUOTE="kriziantem86, post: 38048895, member: 590970"
benimki malesef sperm donasyonu canim,1 gecemi kaldınız kıbrısda?inşallah tutunur bebeklerin sana,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kulaklarımızı doldursun inşallah:) bu ilk denemenmi cnm senin?
Kizlar donasyon transferi sonrası 3.gunum bugün dün sabah kalktığında ağzımdan ağır bir metal tadı vardı bugün geçti. Ve bugün başka bir şey olmaya başladı karnım ağrıyo gibi ve sol kasigimda iğne gibi batmalar var.donasyon sonrası gebe kalanlarda oldumu böyle şeyler? Yada gebe kaldılar mi buna benzer belirtiler ile...ya kısaca bunun varmı bi belirtisi...
Canim benim yumurtalar bitmis zaten.hit gorur gormez donasyon dedi tartismasiz.ilk donasyon denemem.kalma suresi icin ben sansliydim.eger rahimde sorun olsaydi esim sperm verdikten transfer gunune kadar orda kalacaktim ama gerek kalmadi rahim kalinligi iyi cikti.soyle diyim sana persembe gunu brlik esim gitti geldi.yumurta dollendi besinci gunr gitti ve bizde esimle transferden bir gun once gittik.transfer gunude yola cikabilirdik ama ben bi gece daha kalmsk istedim.ama senin sperm donsy.canim.sende surecin nasil ilerleyecegini anlatmadilarmi
canım merhaba,ben de bi problem yoktu ilaç tedavisi yaptı yumurtalarım toplandı,28 tane yumurta toplandığı için rahimi dinlendirmek gerek dedi bide rahim kalınlığı için iyi dedi ama yinede tedavi yapalım işimizi sağlama alalım dedi bu yüzden bende bu adetimle tedaviye basliycam inşallah .bakalım gün geçmek bilmiyor 7 sinde olmuştum geçen ay sabırsızlıkla bekliyorum,
Bu arada benimde ilk olucak 28 yaşındayım,ve 4 yıllık evliyimcanım merhaba,ben de bi problem yoktu ilaç tedavisi yaptı yumurtalarım toplandı,28 tane yumurta toplandığı için rahimi dinlendirmek gerek dedi bide rahim kalınlığı için iyi dedi ama yinede tedavi yapalım işimizi sağlama alalım dedi bu yüzden bende bu adetimle tedaviye basliycam inşallah .bakalım gün geçmek bilmiyor 7 sinde olmuştum geçen ay sabırsızlıkla bekliyorum,
Bu arada benimde ilk olucak 28 yaşındayım,ve 4 yıllık evliyim
Tahmini bir günüm yok malesef 7 sinde adet olursam ilaca başlıycak sanırım iki hafta falan rahimin kalınlaşmasını bekliycez adetin 21.günü de kıbrısda olucaz transfer gerçekleşcek,yani herşey yolunda giderse aralıgın sonu gibi belli olur heralde benimde.bu arada aynı yaştayız çok sevindim:)[/QUOTE]Canım bende 28 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim. :) negatif 3 tup denemem bir surude ameliyatim var.bende yumurta yok sizde sperm. Allah büyüktür elbet vardır bir günü zamanı. Bende şimdi heyecanla ayin 7 sini bekliyorum, gebelik testi için. .sonra heycanla senin haberini bekleriz inşallah. Tahmini günün ne zaman senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?