Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhabalar,

merhaba kzban,
hit ile tedavinde ilk denemede mi olumlu sonuc aldin?

Rica ederim canım,dua ,hayal etmek çok önemli,inşallah kavuşuruz ilk denemede cennet kokulu kanatsız meleklerimize.

N
gerceklestimi t: 37925660 .!.:
Kızlar. ...pazartesi kıbrıs yolcusuyum, Salı bebeklerime kavusacagim inşallah, transfer var.dualarinizi eksik etmeyin...
Transfer gerceklestimi birceden neler yaptın merakla bekliyoruz,adet olmayı bekliyorum bende yolcuyum kibrisa hayırlısıyla,Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah..

N

Transfer gerceklestimi birceden neler yaptın merakla bekliyoruz,adet olmayı bekliyorum bende yolcuyum kibrisa hayırlısıyla,Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah..

Evet salı günü gerçekleşti transfer, yarım saat yattım ve sonra ayağa kalktım :)
Suan iki tane bebicigim karnimda :) dün gece döndük evimize. Günlük hayatıma devam ediyorum yine çok yormadan kendimi.

Kizlar donasyon transferi sonrası 3.gunum bugün dün sabah kalktığında ağzımdan ağır bir metal tadı vardı bugün geçti. Ve bugün başka bir şey olmaya başladı karnım ağrıyo gibi ve sol kasigimda iğne gibi batmalar var.donasyon sonrası gebe kalanlarda oldumu böyle şeyler? Yada gebe kaldılar mi buna benzer belirtiler ile...ya kısaca bunun varmı bi belirtisi...

[QUOTE="kriziantem86, post: 38048895, member: 590970"[/QUOTE] benimki malesef sperm donasyonu canim,1 gecemi kaldınız kıbrısda?inşallah tutunur bebeklerin sana,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kulaklarımızı doldursun inşallah:) bu ilk denemenmi cnm senin?

[QUOTEtem86, post: 38048895, member: 590970"]Benim ki sperm donasyonu canim

Canim hayırlısı olsun insallah.allah seninde yüzünü guldursun..bu arada basladinizmi tedaviye yoksa baslayacakmisiniz...

[QUOTE="kriziantem86, post: 38048895, member: 590970"
benimki malesef sperm donasyonu canim,1 gecemi kaldınız kıbrısda?inşallah tutunur bebeklerin sana,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kulaklarımızı doldursun inşallah:) bu ilk denemenmi cnm senin?[/QUOTE]

Canim benim yumurtalar bitmis zaten.hit gorur gormez donasyon dedi tartismasiz.ilk donasyon denemem.kalma suresi icin ben sansliydim.eger rahimde sorun olsaydi esim sperm verdikten transfer gunune kadar orda kalacaktim ama gerek kalmadi rahim kalinligi iyi cikti.soyle diyim sana persembe gunu brlik esim gitti geldi.yumurta dollendi besinci gunr gitti ve bizde esimle transferden bir gun once gittik.transfer gunude yola cikabilirdik ama ben bi gece daha kalmsk istedim.ama senin sperm donsy.canim.sende surecin nasil ilerleyecegini anlatmadilarmi

benimki malesef sperm donasyonu canim,1 gecemi kaldınız kıbrısda?inşallah tutunur bebeklerin sana,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kulaklarımızı doldursun inşallah:) bu ilk denemenmi cnm senin?

Canim benim yumurtalar bitmis zaten.hit gorur gormez donasyon dedi tartismasiz.ilk donasyon denemem.kalma suresi icin ben sansliydim.eger rahimde sorun olsaydi esim sperm verdikten transfer gunune kadar orda kalacaktim ama gerek kalmadi rahim kalinligi iyi cikti.soyle diyim sana persembe gunu brlik esim gitti geldi.yumurta dollendi besinci gunr gitti ve bizde esimle transferden bir gun once gittik.transfer gunude yola cikabilirdik ama ben bi gece daha kalmsk istedim.ama senin sperm donsy.canim.sende surecin nasil ilerleyecegini anlatmadilarmi[/QUOTE]

canım merhaba,ben de bi problem yoktu ilaç tedavisi yaptı yumurtalarım toplandı,28 tane yumurta toplandığı için rahimi dinlendirmek gerek dedi bide rahim kalınlığı için iyi dedi ama yinede tedavi yapalım işimizi sağlama alalım dedi bu yüzden bende bu adetimle tedaviye basliycam inşallah .bakalım gün geçmek bilmiyor 7 sinde olmuştum geçen ay sabırsızlıkla bekliyorum,

canım merhaba,ben de bi problem yoktu ilaç tedavisi yaptı yumurtalarım toplandı,28 tane yumurta toplandığı için rahimi dinlendirmek gerek dedi bide rahim kalınlığı için iyi dedi ama yinede tedavi yapalım işimizi sağlama alalım dedi bu yüzden bende bu adetimle tedaviye basliycam inşallah .bakalım gün geçmek bilmiyor 7 sinde olmuştum geçen ay sabırsızlıkla bekliyorum,[/QUOTE]
Bu arada benimde ilk olucak 28 yaşındayım,ve 4 yıllık evliyim

Ya sen?

Bu arada benimde ilk olucak 28 yaşındayım,ve 4 yıllık evliyim[/QUOTE]

Canım bende 28 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim. :) negatif 3 tup denemem bir surude ameliyatim var.bende yumurta yok sizde sperm. Allah büyüktür elbet vardır bir günü zamanı. Bende şimdi heyecanla ayin 7 sini bekliyorum, gebelik testi için. .sonra heycanla senin haberini bekleriz inşallah. Tahmini günün ne zaman senin

Bu arada benimde ilk olucak 28 yaşındayım,ve 4 yıllık evliyim

Canım bende 28 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim. :) negatif 3 tup denemem bir surude ameliyatim var.bende yumurta yok sizde sperm. Allah büyüktür elbet vardır bir günü zamanı. Bende şimdi heyecanla ayin 7 sini bekliyorum, gebelik testi için. .sonra heycanla senin haberini bekleriz inşallah. Tahmini günün ne zaman senin[/QUOTE]
Tahmini bir günüm yok malesef 7 sinde adet olursam ilaca başlıycak sanırım iki hafta falan rahimin kalınlaşmasını bekliycez adetin 21.günü de kıbrısda olucaz transfer gerçekleşcek,yani herşey yolunda giderse aralıgın sonu gibi belli olur heralde benimde.bu arada aynı yaştayız çok sevindim:)

Tahmini bir günüm yok malesef 7 sinde adet olursam ilaca başlıycak sanırım iki hafta falan rahimin kalınlaşmasını bekliycez adetin 21.günü de kıbrısda olucaz transfer gerçekleşcek,yani herşey yolunda giderse aralıgın sonu gibi belli olur heralde benimde.bu arada aynı yaştayız çok sevindim:)[/QUOTE]

Merak etme inşallah hersey yolunda gidecek.vardir her zorluğu bi kolayı. .ben sana özelden mesaj attım ama göremedinmi?

hanımlar merhaba.benım de aldıgım yuksek doz kemoterapi sonrasında amh degerım dustu.dr ancak yumurta donasyonu ıle gebelık mumkun dedı.uzun arastırmalarımız sorasında kararımızı halıl ıbrahım beyden yana verdık.varmı benım durumumda olan veya orada denemelerı basarılı gecen arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…