Canım herşeyden önce tedavin hayırlı olsun.hanımlar merhaba.benım de aldıgım yuksek doz kemoterapi sonrasında amh degerım dustu.dr ancak yumurta donasyonu ıle gebelık mumkun dedı.uzun arastırmalarımız sorasında kararımızı halıl ıbrahım beyden yana verdık.varmı benım durumumda olan veya orada denemelerı basarılı gecen arkadaslar
arkadaslar lutfen bilen varsa yazsin halil ibrahim tekin mail adresi vee yakin dogu universitesinde de hasta kabul ediyormuuuuuuuu
maşallah canım yaaa herkesin imdadına yetişiyorsun,canım ablam.ne güzel bir kalbin var:)Hit tüp bebek merkezi/yardımcıları Canan Hanım ve Selda Hanım.
İst./Nişantaşı Muayenehane Adresi:Valikonağı Cad.Valikonağı Plaza No:179 B Blok Da:1 Nişantaşı/İst.
Kıbrıs Cep Telefonları:0548 862 00 20/861 00 10/863 00 30/860 60 00
mail adresi:Canan KAÇMAZ [kacmazcanan@hotmail.com]
Canım rica ederim.tesekkurler
Kardelenim bir tek insana bile yardımcı olabiliyorsam,ne mutlu bana canım..maşallah canım yaaa herkesin imdadına yetişiyorsun,canım ablam.ne güzel bir kalbin var:)
Şu an çalıştığı hastane Mağusa Tıp Merkezi Hastanesi canım.arkadaslar lutfen bilen varsa yazsin halil ibrahim tekin mail adresi vee yakin dogu universitesinde de hasta kabul ediyormuuuuuuuu
internette yakin dogu uni de yaziyoda oyuzden o daha yakin bana oyuzden magosaya kadar gitmmim dedim neyse hayirlisiŞu an çalıştığı hastane Mağusa Tıp Merkezi Hastanesi canım.
birce cim merak ettim.nasıl memnun kaldınmı ? orada hangi merkeze gittin ...ben de karar aşamasındayım.1-2 ay içinde gitmeyi düşünüyorum.bana biraz anlatırmısın.. inşallah hamişsindir...dualarımız seninlee..Kızlar. ...pazartesi kıbrıs yolcusuyum, Salı bebeklerime kavusacagim inşallah, transfer var.dualarinizi eksik etmeyin...
birce cim merak ettim.nasıl memnun kaldınmı ? orada hangi merkeze gittin ...ben de karar aşamasındayım.1-2 ay içinde gitmeyi düşünüyorum.bana biraz anlatırmısın.. inşallah hamişsindir...dualarımız seninlee..Kızlar. ...pazartesi kıbrıs yolcusuyum, Salı bebeklerime kavusacagim inşallah, transfer var.dualarinizi eksik etmeyin...
birce cim merak ettim.nasıl memnun kaldınmı ? orada hangi merkeze gittin ...ben de karar aşamasındayım.1-2 ay içinde gitmeyi düşünüyorum.bana biraz anlatırmısın.. inşallah hamişsindir...dualarımız seninlee..
canım teşekkür ederim cevabına ,öncelikle geçmiş olsun.ama hiç moralini bozma..ben 2013 yılı mayıs ayında kıbrısa doğuş tüp bebek merkezine gittim.verda hn.dı doktorum ama ne yazıkki sonuç negatif çıktı.zaten 5 yumurta var dediler.bunun 3 tanesi trnsfer oldu geri kalan 2 tane dondurulsun dememe rağmen,boşuna para vermeyin 2 tane için dondurulmaz dendi.anlayacağın biz kandırıldık aslında o merkezden hiç memnun kalmadık.kim gittiyse sonuç negatif belki de transfer bile yapılmadı? neyse hit beyin donasyon ne kadara mal oldu? bilgi verirmisin? birde yakındoğu damı? yoksa magusa da mı oldu transferin?sevgılı arkadaşım ben dr halıl ıbrahım beyın hastasıyım ve ekıbınden cok memnun kaldım. hıc bır sıkıntımız ve problemımız olmadı. ama transefr edılen bebegımız ne yazıkkı tutunamadı.. 12 günlük bekleyısımızın sonucunda gebelik hıc gerceklesmedı negatıf sonucu aldık.sımdı 4 tane dondurulmuşum var bakalım kısmet ne olacak dıger transfer ıcın subat ayını bekliyorum..bıraz dınlenıp kendımı toparlamak adına bır ıkı ay erteledim.ama eger halıl ıbrahım bey tercıhın olursa memnun kalacağını düşünüyorum..hakkında hayırlısı ve sansın bol olsun arkadaşım.
İnşallah donmuşlara kavuşacaksın bebeğine.sevgılı arkadaşım ben dr halıl ıbrahım beyın hastasıyım ve ekıbınden cok memnun kaldım. hıc bır sıkıntımız ve problemımız olmadı. ama transefr edılen bebegımız ne yazıkkı tutunamadı.. 12 günlük bekleyısımızın sonucunda gebelik hıc gerceklesmedı negatıf sonucu aldık.sımdı 4 tane dondurulmuşum var bakalım kısmet ne olacak dıger transfer ıcın subat ayını bekliyorum..bıraz dınlenıp kendımı toparlamak adına bır ıkı ay erteledim.ama eger halıl ıbrahım bey tercıhın olursa memnun kalacağını düşünüyorum..hakkında hayırlısı ve sansın bol olsun arkadaşım.
birceden sana toplamda kaç yumurta verdiler canım.?sevgılı arkadaşım ben dr halıl ıbrahım beyın hastasıyım ve ekıbınden cok memnun kaldım. hıc bır sıkıntımız ve problemımız olmadı. ama transefr edılen bebegımız ne yazıkkı tutunamadı.. 12 günlük bekleyısımızın sonucunda gebelik hıc gerceklesmedı negatıf sonucu aldık.sımdı 4 tane dondurulmuşum var bakalım kısmet ne olacak dıger transfer ıcın subat ayını bekliyorum..bıraz dınlenıp kendımı toparlamak adına bır ıkı ay erteledim.ama eger halıl ıbrahım bey tercıhın olursa memnun kalacağını düşünüyorum..hakkında hayırlısı ve sansın bol olsun arkadaşım.
derya canim nasil gexti yransferin nelerle karsilastin bizi bilgilendir cabim insallh iyisindirbirceden sana toplamda kaç yumurta verdiler canım.?
Mrb arkadaslar yumurta donasyonunun maliyeti nedirtuana ben kıbrıstayım yarın transferim var haberin olsun) dua et bana bol bol erkek bebişim gelsin annesine ....
bildigim kadariyla 5000 uero ama uygulanacak tedavi ile artabilir belki arti ilac ta varsa oda ayri ucretMrb arkadaslar yumurta donasyonunun maliyeti nedir
cevaplarsaniz sevinirim
ve bilmem gereken soru kac günde hamilelik sonucu aldiniz
İnşallah donmuşlara kavuşacaksın bebeğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?