Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Canım herşeyden önce tedavin hayırlı olsun.
İnşallah bebeklerine sağlıkla kavuşursun.
Umarım iyisindir,tüm kalbimle iyi olmanı ve bebeğine kavuşmanı diliyorum.
Her Salı Hit Nişantaşı'na muayenehanesine gelip,görüşme yapıyor,sen de Ist.da isen bir görüş bence.

arkadaslar lutfen bilen varsa yazsin halil ibrahim tekin mail adresi vee yakin dogu universitesinde de hasta kabul ediyormuuuuuuuu

arkadaslar lutfen bilen varsa yazsin halil ibrahim tekin mail adresi vee yakin dogu universitesinde de hasta kabul ediyormuuuuuuuu

Hit tüp bebek merkezi/yardımcıları Canan Hanım ve Selda Hanım.
İst./Nişantaşı Muayenehane Adresi:Valikonağı Cad.Valikonağı Plaza No:179 B Blok Da:1 Nişantaşı/İst.
Kıbrıs Cep Telefonları:0548 862 00 20/861 00 10/863 00 30/860 60 00
mail adresi:Canan KAÇMAZ [kacmazcanan@hotmail.com]

maşallah canım yaaa herkesin imdadına yetişiyorsun,canım ablam.ne güzel bir kalbin var:)

Şu an çalıştığı hastane Mağusa Tıp Merkezi Hastanesi canım.

Kızlar. ...pazartesi kıbrıs yolcusuyum, Salı bebeklerime kavusacagim inşallah, transfer var.dualarinizi eksik etmeyin...
birce cim merak ettim.nasıl memnun kaldınmı ? orada hangi merkeze gittin ...ben de karar aşamasındayım.1-2 ay içinde gitmeyi düşünüyorum.bana biraz anlatırmısın.. inşallah hamişsindir...dualarımız seninlee..

Kızlar. ...pazartesi kıbrıs yolcusuyum, Salı bebeklerime kavusacagim inşallah, transfer var.dualarinizi eksik etmeyin...
birce cim merak ettim.nasıl memnun kaldınmı ? orada hangi merkeze gittin ...ben de karar aşamasındayım.1-2 ay içinde gitmeyi düşünüyorum.bana biraz anlatırmısın.. inşallah hamişsindir...dualarımız seninlee..

sevgılı arkadaşım ben dr halıl ıbrahım beyın hastasıyım ve ekıbınden cok memnun kaldım. hıc bır sıkıntımız ve problemımız olmadı. ama transefr edılen bebegımız ne yazıkkı tutunamadı.. 12 günlük bekleyısımızın sonucunda gebelik hıc gerceklesmedı negatıf sonucu aldık.sımdı 4 tane dondurulmuşum var bakalım kısmet ne olacak dıger transfer ıcın subat ayını bekliyorum..bıraz dınlenıp kendımı toparlamak adına bır ıkı ay erteledim.ama eger halıl ıbrahım bey tercıhın olursa memnun kalacağını düşünüyorum..hakkında hayırlısı ve sansın bol olsun arkadaşım.

canım teşekkür ederim cevabına ,öncelikle geçmiş olsun.ama hiç moralini bozma..ben 2013 yılı mayıs ayında kıbrısa doğuş tüp bebek merkezine gittim.verda hn.dı doktorum ama ne yazıkki sonuç negatif çıktı.zaten 5 yumurta var dediler.bunun 3 tanesi trnsfer oldu geri kalan 2 tane dondurulsun dememe rağmen,boşuna para vermeyin 2 tane için dondurulmaz dendi.anlayacağın biz kandırıldık aslında o merkezden hiç memnun kalmadık.kim gittiyse sonuç negatif belki de transfer bile yapılmadı? neyse hit beyin donasyon ne kadara mal oldu? bilgi verirmisin? birde yakındoğu damı? yoksa magusa da mı oldu transferin?

İnşallah donmuşlara kavuşacaksın bebeğine.

birceden sana toplamda kaç yumurta verdiler canım.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…