Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

birceden sana toplamda kaç yumurta verdiler canım.?

benım yumurta donasyonu oldu canım kendı yumurtalarım degıldı zaten.toplanan yumurtalardan 6 tanesı besıncı güne gıttı
ve ılk once uc tane transfer etmeyı dusunuyorlardı fakat yasımın genç ve tutabılme olasılığının yüksek olmasından dolayı
2 tane transfer ettıler. hı sımdı dıyeceksınkı madem okadar emınlerdı nıye tutmadı :) kader kısmet ıste ıkısı bır adam etmedı :)

Mrb arkadaslar yumurta donasyonunun maliyeti nedir
cevaplarsaniz sevinirim
ve bilmem gereken soru kac günde hamilelik sonucu aldiniz

tatalım en son uc hafta once yaptırdım.5.000 Euro demelerine bakma mutlaka ındırım talep et. ben 4.700 eur yaptırdım.ılaclar harıc tabı..genel olarakta ındırım talep ettıgınde bu rakamı verıyolar.5.000 Euro deyınce hemen tamam deme.

benimde ilk ıdecegım yer orasıydı sonra cok araştırdım ve cok negatıf seyler duyunc vazgectım. benım karsı komsum Kıbrıslı ben ondan dusydum halıl ıbrahım beyı..sonra araştırdım ve ıcıme sındı...moralımı bozmuyorum cunku artık alıştım negatife :) sadece korkuyorum..cunku yapmamız gerekn en son seyı yaptık ve benım gerıye sadece ıkı sansım kaldı..tutmazsa eger ne yaparım bılmıyorum..cunku suan bır cocugum olsun dıye bırseyler ıle uğraşıyorum ama bu sansımda bıttıkten sonra tamamıyle anne olamamayı bünyem rededıyor..korkunç hislere kapılıyorum...gonul ısterdıkı kendı
genlerım olsun ki bunu düşünmek bıle bazen ıcımde korkunç dusuncelere sebep oluyor...ya dogurdugum cocugu başkasının cocugu gozu ıle görürsem dıye...ama dusunmemeye çalışıyorum..cunku ben ona kendı yumurtam dıye degıl canımdan çıkan canım dıye bakıcam..o yüzden rabbım herkesın yardımcısı olsun ve hayırlsını nasıp etsın. bıze uçak bıletı konaklama alınan ılaclar yeme ıcme yuvarlak hesap topamda 15.000 tl geldı..sadece donasyon olarak sorarsan 4.700 Euro ılaclar harıc.ılaclar oyle cok maalıyetlı ılaclar degıl zaten. coraspin progestan vıtamın estrofem vs.gıbı..ılaclar bunlar..hoca magusadakı tıp merkezınde ıslemlerı yapıyor tatlım..başka sorun olursa lütfen cekınmeden sor.sevgıler

Birceden merhaba ; hiç öyle şeyler düşünme . Bu bebek eğer senin rahminde büyür gelişir ve doğarsa bu korkularında yersiz olacaktır ; emin ol. Hı ben yaşamadım daha ; neler yaşayacağım bilmiyorum ama pozitif düşün. Taşıyıcı annelik ile bebek sahibi olan bir arkadaşım var. Ne bebek kendi karnında büyüdü ne de emzirdi ama gözü gibi bakıyorlar.
Ki bu bebek eşinle seninle büyüyecek. Ağzı burnu bize benzeme se de hiç öenmli değil. Belki bizi toplum baskısıda korkutuyor. Çünkü sürekli 'kaşı sana ; burnu babasına ; yok şurası kime benziyor' diye bir toplum huyumuz var. Artık biz sadece bebişlerimize odaklanalım. Ben kimseye söylememe taraftarıyım. Çünkü bizde sperm donasyonu olacağı için eşimin ailesi de bizim ailemizde ileride çok yıpranacaklardır.

Ben doğuş da can bey ; hitin ofisinde de canan hanımla görüştüm. Bence başkları olumsuz şeyler yaşamış olabilirler ama yıllardır bu işi yapan 2 büyük hastane. Ben 2 sinede güveniyorum. Bir mani çıkmaz ise Ocak 10 da gittiğimde 2 siylede görüşeceğim. Hangisi daha sıcak gelirse orada yaptıracağım. Sonra inşallah Şubat 15 gibi işlemlerim yapılıp hamile dönerim :)

inşallah hayırlısı olsun canım...secım senın tabıkı nereye ıcın sınerse ama gıtmeden bır araştır derım.daha once gıtmıs ınsanlar fıkırlerını cesıtlı sıtelerde paylaşıyor..ozellıkle dogusu ıyıce araştırmanı tavsıye ederım..sevgıler...

derya canim nasil gexti yransferin nelerle karsilastin bizi bilgilendir cabim insallh iyisindir
canım biz mart da düşünüyoruz gitmeyi...ama daha önce 2013 de doğuşa gitmiştik.maalesef negatif sonuçlandı..şimdi bahçeci nin kine karar verdik.allah hepimize kolaylık versin inşallah en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz...

mrb öncelikle hayırlı olur inşanllah görüşrtükten sonra bizede cvp yazarsan sevinirim

merhaba yeni üyeyim 38 yaşındayım erken menapoza girdim.çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum lütfen bana bilgi verirmisiniz kıbrısta hangi kliniğe gitsem daha başarılı olurum lütfen....

merhaba yeni üyeyim 38 yaşındayım erken menapoza girdim.çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum lütfen bana bilgi verirmisiniz kıbrısta hangi kliniğe gitsem daha başarılı olurum lütfen....
Merhaba Canım ; hoş geldin. Eşime azosperm teşhisi koyulduğundan beri yaklaşık 3 aydır ben de üyeyim. Kıbrısda bu işi yapan 7 hastane var. Ben doğuş tıp bebekten Can Bey ; Hit ten de halil beyin kendisi ile görüştüm. Diğer hastaneleri aramadım. Ben bu cumartesi kıbrısda bu 2 hastane ile görüşeceğim ; randevularımı aldım. Sana da çok geçmiş olsun. Başka sormak istediğin birşeyler varsa yardımcı olayım.

mrb öncelikle hayırlı olur inşanllah görüşrtükten sonra bizede cvp yazarsan sevinirim
Çok teşekkürler. İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur. Kaderimiz neyse onu yaşayacağız. Cumartesi için randevumuzu aldık. Tüm tahlillerimde yapıldı. Umarım herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeklerimiz alırız kucaklarımıza.

Cumartesi gidip 2 hastane ile de görüşeceğim. Umarım o duyduğumuz sıkıntılar bizlere uğramaz.Doğuşla yaşanan bir sıkıntıdan dolayı mı ; doğuş un başarısından dolayımı araştırmamı ilettin. Doğuşla ilgili olumsuz şeylerde duydum ama olumlu da duyduklarım oldu.

Sperm donasyonu yaptıran arkadaşlarım var mı? Bizim sperm donasyonu olacağı için nasıl bir süreç işliyor? Donörü nasıl belirliyorlar? Bize de seçim şansı tanıyorlar mı?

Merhaba esin micro tese ameliyati oldumu?

Oldu. 19 yaşında lenf kanseri başlangıcı nedeniyle kemoterapi görmüş eşim ; kemoterapi tüm spermleri yok etmiş. Ekim ayında oldu.
Cok gecmis olsun ,cok zor Allahim yardum etsin,Benim esimde azosperm malesef,benimde haftaya sali transferim var sona yaklastim artik

Cok gecmis olsun ,cok zor Allahim yardum etsin,Benim esimde azosperm malesef,benimde haftaya sali transferim var sona yaklastim artik
Umarım mutlu haberlerle dönersin canım. Hangi şehirdesin ? Bu çağlama iğnelerini kendi doktorunda mı ; yoksa kıbrısdan mı bir hastaneye yönlendirip vurduruyorsun? Çatlamayı nasıl takip ediyorlar? Halil Bey'in hastası mısın? lütfen herşeyi anlat. Bende bu Cumartesi gidip görüşmelerimni yapacağım.Şubatta transfer olsun istiyorum.

İstanbulda yasiyorum halil beyin hastasiyim igneleri doktor muayene ettikden sonra veriyor eczaneden alip kendime vurdum yumurtalarim toplandi dollendi bir ay ara verdi rahmi dinlendirmek icin onumuzdeki hafta kismetse transfer yapilicak

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır bu forumdaki iletileri okuyorum bende ocak 28de kibrisa gideceğim. Sperm donasyonunun dna ile ilgisi var mi bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi lütfen

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır bu forumdaki iletileri okuyorum bende ocak 28de kibrisa gideceğim. Sperm donasyonunun dna ile ilgisi var mi bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi lütfen
Hoş geldin Eda. Randevunu aldın mı? Dna ile ilgili bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.Sadece senin ve eşinin fiziksel özelliklerini ; kan grubunuzu vs baz alıyorlar . Net olarak da bilmiyorum aslında. Ben de bu haftasonu kıbrısda olacağım. Doğuş ve HIT ile görüşeceğim. Net kararımı vermiş olacağım. Senin içinde hayırlısı olsun. Sende kendinden bahseder misin? Daha önce denediniz mi bu işlemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…