Hım evet. Sperm sahibinin DNA sını taşıyacaktır. Doğru. Peki hiç sperm analizi yaptırmadınız mı? Mikro tese dedilen işlem var ve hemen hemen tüm tüp bebek merkezleri yapıyor. Bu işlemi düşünmediniz mi? Cinsiyet tayini için gidiyorsan zaten eşinin spermini alacaklardır. Eşinin spermi olduktan sonra sizlerin DNA sını taşıyacaktır bebek. Örneğin Benim eşim azosperm ve biz sperm donasyonu için gideceğiz. Ve ne yazıkki bebeğin DNA sı benim ve sperm sahibinin olacak.Hosbulduk canim benim ilk denemem olacak cinsiyet secimi icin gidecegim randevumu aldim 28 ocakta orada olacagim esimin spermiyogramini ve hsg yi orada cektirecegiz spremiyogramdan pek emin olamadigim icin sperm donasyonuna ihtiyaç olursa dna si kime ait olacak diye sordum hastaneyi arayip görüştüm ve spermi verecek donorun dna sini tasiyacakmis embriyo.
Hayırlısı olsun canım. Sende döndüğünde tüm bilgileri ilet ki bizde yaşayacaklarımızı bilelim. Sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olurum herzaman. Bol şans...Olsun sonucta sizin evladiniz olacak ben karsi değilim oyle seylere sonuçta evlat hasreti zor. Biz 3 aylik evliyiz 3 aydirda bebek istedik ovulasyon kiti kullandigim halde olmadi. Benim ilk evliligimden bir kizim var fotograftaki :) ama esimin çocuğu yok neden olmamis bilemiyorum ama 3 aylikken anne karninda kalbi durmus almışlar. Esimin durumu aklimi karistiriyor bu yuzden direk kibris istedim ben garanti olsun diye 3 yil kadar once yaptirdigi spermiyogramda 20 milyon çıkmış. Bende bilemiyorum ne olacak neyle karsilasacagim ama 28inde gidip ogrenecegiz.
Teşekkürler canımArkadaslar sizi aydinlatiyim gidiyorsunuz sperm bankalarindan boy kilo goz rengi sac rengi meslegi hangisi esinize uygunsa o spermi size yonlendiriyirlar birda esinizin kan grubundan olmasi sart bu seklide sizin istediginiz sperm seciliyo yumurta toplama isleminden sonra sectiginiz spermle dollenme saglaniyor ve sizin rahminize yerlestiriliyor 12 gun sonra kab testi yapilarak gebelik olusup olusulmadigina bakiliyor,sormak istediginiz bir sey varsa cevapliyabilirim.
Şimdiden hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle...Bu arada transferime 4 gun kaldi,icim icime sigmiyor:)
Bendede oldu normalde gecikmezdim hic 2 aya yakin gecikti kafaya takdigim icin stresden olamadim.Kızlar aklima birsey takildi 2 gundur adet gecikmem var ilk defa boyle oluyor sizde kibrisa gitmeden önce fazla heyecandan bu tur gecikmeler yasadiniz mi yoksa bir tek bana mi oldu :)
Aminn, isteyen herkeze banada İnsaallahh..Şimdiden hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle...
Teşekkür ederim demek ki normalmis bir an korktum tekrar tekrar Teşekkürler canım.Bendede oldu normalde gecikmezdim hic 2 aya yakin gecikti kafaya takdigim icin stresden olamadim.
Rica ederim,korkma kafayada takma ben taktim artik uyku uyuyamiyodum olmuyorum diye istanbuldan uzaklastim 2.gununde adet oldum hic adet olduguma bu kadar sevinecegimi bilmezdim:)Teşekkür ederim demek ki normalmis bir an korktum tekrar tekrar Teşekkürler canım.
çok fazla kişiyle görüştüğümde kafam karışıyor.hangisine gideceğimi bilmiyorum halil beyin muayenehanesiyle savaş beyin muayenehanesiyle görüştüm.savaş beyin önceden farklı vukuatları varmış onu elemek üzereyim.gidip geldikten sonra banada bilgi verebilirmisin rica etsem.inşallah sanada hayırlı bebişler nasip eder iyi haberlerini bekliyoruz.Merhaba Canım ; hoş geldin. Eşime azosperm teşhisi koyulduğundan beri yaklaşık 3 aydır ben de üyeyim. Kıbrısda bu işi yapan 7 hastane var. Ben doğuş tıp bebekten Can Bey ; Hit ten de halil beyin kendisi ile görüştüm. Diğer hastaneleri aramadım. Ben bu cumartesi kıbrısda bu 2 hastane ile görüşeceğim ; randevularımı aldım. Sana da çok geçmiş olsun. Başka sormak istediğin birşeyler varsa yardımcı olayım.
benimde ilk ıdecegım yer orasıydı sonra cok araştırdım ve cok negatıf seyler duyunc vazgectım. benım karsı komsum Kıbrıslı ben ondan dusydum halıl ıbrahım beyı..sonra araştırdım ve ıcıme sındı...moralımı bozmuyorum cunku artık alıştım negatife :) sadece korkuyorum..cunku yapmamız gerekn en son seyı yaptık ve benım gerıye sadece ıkı sansım kaldı..tutmazsa eger ne yaparım bılmıyorum..cunku suan bır cocugum olsun dıye bırseyler ıle uğraşıyorum ama bu sansımda bıttıkten sonra tamamıyle anne olamamayı bünyem rededıyor..korkunç hislere kapılıyorum...gonul ısterdıkı kendı
genlerım olsun ki bunu düşünmek bıle bazen ıcımde korkunç dusuncelere sebep oluyor...ya dogurdugum cocugu başkasının cocugu gozu ıle görürsem dıye...ama dusunmemeye çalışıyorum..cunku ben ona kendı yumurtam dıye degıl canımdan çıkan canım dıye bakıcam..o yüzden rabbım herkesın yardımcısı olsun ve hayırlsını nasıp etsın. bıze uçak bıletı konaklama alınan ılaclar yeme ıcme yuvarlak hesap topamda 15.000 tl geldı..sadece donasyon olarak sorarsan 4.700 Euro ılaclar harıc.ılaclar oyle cok maalıyetlı ılaclar degıl zaten. coraspin progestan vıtamın estrofem vs.gıbı..ılaclar bunlar..hoca magusadakı tıp merkezınde ıslemlerı yapıyor tatlım..başka sorun olursa lütfen cekınmeden sor.sevgıler
merhaba kızlarr bende HİT düşünüyorum, aslında Bahceci Kıbrısmı yoksa HİT mi kafamda karışık biraz.
Kıbrısa gidince her ikisiyle ayrı ayrı görüşeceğim.
11 tane tüp bebek denemem var, artık sağlığım ve psikolojim kaldırmıyor 35 yaşındayım, yumurta donasyonuna karar verdim
bakalım inşallah hayırlısı olur herşeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?