Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Hosbulduk canim benim ilk denemem olacak cinsiyet secimi icin gidecegim randevumu aldim 28 ocakta orada olacagim esimin spermiyogramini ve hsg yi orada cektirecegiz spremiyogramdan pek emin olamadigim icin sperm donasyonuna ihtiyaç olursa dna si kime ait olacak diye sordum hastaneyi arayip görüştüm ve spermi verecek donorun dna sini tasiyacakmis embriyo.

Hım evet. Sperm sahibinin DNA sını taşıyacaktır. Doğru. Peki hiç sperm analizi yaptırmadınız mı? Mikro tese dedilen işlem var ve hemen hemen tüm tüp bebek merkezleri yapıyor. Bu işlemi düşünmediniz mi? Cinsiyet tayini için gidiyorsan zaten eşinin spermini alacaklardır. Eşinin spermi olduktan sonra sizlerin DNA sını taşıyacaktır bebek. Örneğin Benim eşim azosperm ve biz sperm donasyonu için gideceğiz. Ve ne yazıkki bebeğin DNA sı benim ve sperm sahibinin olacak.

Olsun sonucta sizin evladiniz olacak ben karsi değilim oyle seylere sonuçta evlat hasreti zor. Biz 3 aylik evliyiz 3 aydirda bebek istedik ovulasyon kiti kullandigim halde olmadi. Benim ilk evliligimden bir kizim var fotograftaki :) ama esimin çocuğu yok neden olmamis bilemiyorum ama 3 aylikken anne karninda kalbi durmus almışlar. Esimin durumu aklimi karistiriyor bu yuzden direk kibris istedim ben garanti olsun diye 3 yil kadar once yaptirdigi spermiyogramda 20 milyon çıkmış. Bende bilemiyorum ne olacak neyle karsilasacagim ama 28inde gidip ogrenecegiz.

Hayırlısı olsun canım. Sende döndüğünde tüm bilgileri ilet ki bizde yaşayacaklarımızı bilelim. Sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olurum herzaman. Bol şans...

Arkadaslar sizi aydinlatiyim gidiyorsunuz sperm bankalarindan boy kilo goz rengi sac rengi meslegi hangisi esinize uygunsa o spermi size yonlendiriyirlar birda esinizin kan grubundan olmasi sart bu seklide sizin istediginiz sperm seciliyo yumurta toplama isleminden sonra sectiginiz spermle dollenme saglaniyor ve sizin rahminize yerlestiriliyor 12 gun sonra kab testi yapilarak gebelik olusup olusulmadigina bakiliyor,sormak istediginiz bir sey varsa cevapliyabilirim.

Teşekkürler canım

Bu arada transferime 4 gun kaldi,icim icime sigmiyor:)

Kızlar aklima birsey takildi 2 gundur adet gecikmem var ilk defa boyle oluyor sizde kibrisa gitmeden önce fazla heyecandan bu tur gecikmeler yasadiniz mi yoksa bir tek bana mi oldu :)

Kızlar aklima birsey takildi 2 gundur adet gecikmem var ilk defa boyle oluyor sizde kibrisa gitmeden önce fazla heyecandan bu tur gecikmeler yasadiniz mi yoksa bir tek bana mi oldu :)
Bendede oldu normalde gecikmezdim hic 2 aya yakin gecikti kafaya takdigim icin stresden olamadim.

Teşekkür ederim demek ki normalmis bir an korktum tekrar tekrar Teşekkürler canım.
Rica ederim,korkma kafayada takma ben taktim artik uyku uyuyamiyodum olmuyorum diye istanbuldan uzaklastim 2.gununde adet oldum hic adet olduguma bu kadar sevinecegimi bilmezdim:)

çok fazla kişiyle görüştüğümde kafam karışıyor.hangisine gideceğimi bilmiyorum halil beyin muayenehanesiyle savaş beyin muayenehanesiyle görüştüm.savaş beyin önceden farklı vukuatları varmış onu elemek üzereyim.gidip geldikten sonra banada bilgi verebilirmisin rica etsem.inşallah sanada hayırlı bebişler nasip eder iyi haberlerini bekliyoruz.

Herkese Günaydın. Cumartesi Kıbrısdaydım. Halil Bey ile de Şevket Bey ile de görüştüm.(Firdevs Hanım yoktu) Kesinlikle Halil Bey daha kararlı .Rahim Filmimi ; test sonuçlarımı tek tek inceledi ; rahim kalınlığımı-yumurtalarımı dikkatlice inceledi ; hatta rahim kalınlığım 8 mm olması gerekirken 7 mm olduğu için işlemden önce 5 gün fizik tedavi dedi. Ama Şevket Bey test sonuçlarıma da ; rahim filmimi de de çok dikkatli bakmadı. Doğuş Tüp Bebeği biraz da ticari buldum. Örneğin paket sunması (benim kendi düşüncem) oraya tatile gelmişiz ; olumsuz bir durumda yine gelirmişiz izlenimi yarattı. (Ama Doğuş Can Bey çok ilgili , araştırmacı ve sıcak. )Ayrıca Halil Bey çatlama olduktan sonra yumurtaları alıp ; diğer ay transfer yapacağını iletti. Sizce bu işlemin olumsuz olma ihtimali daha yüksek değil mi? Yumurtaları alır almaz döllemek mi lazım ; 1 ay dondurup öbür ay transfer etmek de kaybımız büyük mü? Ben 1 ay daha kaybetmek istemiyorum ama doğrusu oysa değer...

merhaba kızlarr bende HİT düşünüyorum, aslında Bahceci Kıbrısmı yoksa HİT mi kafamda karışık biraz.
Kıbrısa gidince her ikisiyle ayrı ayrı görüşeceğim.
11 tane tüp bebek denemem var, artık sağlığım ve psikolojim kaldırmıyor 35 yaşındayım, yumurta donasyonuna karar verdim
bakalım inşallah hayırlısı olur herşeyin.

canım normal yolla gebe kalarak doğuran hiçbir bayan kalkıp bu benim yumurtamdan oldu diye asla düşünmüyor, akıllarına bile gelmiyor. hatta çoğu yumurtadan bile bi haber sperm rahme salınıyor hamile kalıyorum diye düşünüyor.
biz artık bu tarz şeylerle yıllarca okadar çok iç içe kalmışızki, neyin ne olduğunu en ince ayrıntısına kadar bilir hale gelmişiz. bu sebepten şimdi benim yumurtam olmazsa bizim spermimiz olmazsa ne olacak diye düşünüyoruz.
kendi karnımızdan çıkıp bizle can alıp bizim kanımızla beslenip bizim nefesimizle dünyaya gelecekya o bizim bebeğimiz olacak hayat boyu kimse koparamayacak. gerçek annesi biz olacağız cnm herzaman doğurandır gerçek anne, bilmem kaç mm lik yumurtaya takılma.

Son düzenleme:

11 tane tüp bebek deNemesi mi offff sen neler yaşamısin öyle arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah donasyon da yüzün güler neler yaşadığını tahmin edebiliyorum sen çok azimli bir insansın ve eminim bu azminin karşılığını alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…