Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Ben en çok Hit , Doğuş ve Bahçeciyi duydum. Ama ne kadar çok kişi ile görüşürsem kafam daha çok karışacak diye Bahçeciyi eleyip diğer 2si ile görüştüm. Ben Hit'e daha fazla güvendim. Tüm testlerimi dikkatlice inceledi ; detaylı sorular sordu ve tedavisinden çok emin konuştu. Hatta iğnelerden sonra yumurtaları toplayıp 1 veya 2 ay sonra transfer yapacağını iletti. Bu da (okuduklarım kadarı ile) rahmin dinlenmesi için daha iyiymiş. Doğuş biraz daha ticari geldi . Konaklama paketi ile tatil gibi 5 gün geçireceğimizi falan söyleyince ben soğudum. Ayrıca Doğuş yumurtaları toplayıp 2 gün sonra transfer yapıyor. Beni tek düşündüren dondurulmuş yumurtalar mı ; yoksa dondurmadan hemen işlem yapmak mı daha net sonuçlar elde eder?

sağol canım inşallah hepimiz karşılığını tez zamanda alırız.

canım haklısın çok yerle görüşmek iyicene kafayı karıştırabiliyor. bende sanırım gidince bir kez Hit le bir kezde Bahceci ile görüşürüm. Doğuşu hiç düşünmüyorum.
dediğin gibi dondurup bir ay sonra yapılan transferlerde bazı bünyeler çok daha iyi cevap veriyor ve tutunma oranı çok daha yüksek olabiliyor. belkide doktorun muayenede rahmini inceleyip donmuş transferin ve rahminin bir ay dinlenmesinin daha uygun olacağını düşünmüştür.
haklısın insan hemen transfer olsun istiyor beklemek çok zor ama buna değecekse biraz daha sabrederiz cnm.

Sevgili dostlarım,20.Ocak.2015 Salı günü 4 adet 5. Gün / blastokist embriyosu transferim oldu,umarım ben de 1.Şubat.2015 günü sizlere hamileyim diye müjdemi verebilirim...
Hepinizin dualarınızı bekliyorum,Görüşmek üzere,sevgiyle kalın...

Merhaba bende sali gunu transfer oldum saat 8.gibi bende 1 subatta test yapicam sanirim ayni anda kibrisda hastanedeydik seninle.

Sende herhangi bir belirti oldumu agrin falan varmi canim?

Merhaba bende sali gunu transfer oldum saat 8.gibi bende 1 subatta test yapicam sanirim ayni anda kibrisda hastanedeydik seninle.
Aaa ne güzel ,ama ben Firdevs Hanım'ın hastasıyım,neresi olursa olsun farketmez,yeterki Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin canım....
Sen de Hitin hastasısın sanırım,inşallah ikimize de aynı gün hamileyim diye buradan mutluluğumuzu müjdelemeyi nasip eder Rabbim.
Sende herhangi bir belirti oldumu agrin falan varmi canim?
Sonrasında 2 gün bel ağrısından başka bir ağrım olmadı...
Halsizlik ve uyku hali var bir de,en önemlisi de bugünden beri sık idrara çıkmaya başladım...
Ama bunlara takılma,kişiden kişiye değişiyor,hiç belirti olmayan da hamile kalabiliyor,Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.

Hmm olemi ayni saatlerde benden once bir bayan cikti,sizin oldugumuzu dudundum:)cunku tarihde ayni,Evet halil ibrahim tekinin hastasiyim ben 1 subatta alicam sonucu benimde kasik agrilarim var hayirlisi insallah..

Hmm olemi ayni saatlerde benden once bir bayan cikti,sizin oldugumuzu dudundum:)cunku tarihde ayni,Evet halil ibrahim tekinin hastasiyim ben 1 subatta alicam sonucu benimde kasik agrilarim var hayirlisi insallah..
Canım ben de senin gibi 1.Şubatta alacağım sonucumu,2 hafta izin aldım işten,evdeyim,ilk kez bu kadar izin aldım,ağır ev işleri Yapmıyorum,sağolsun annem en büyük yardımcım yanımda şu an,herşeyime koşuyor...Allah razı olsun,eksikliğini vermesin onun.
Ben normal Hayatımı sürdürüyorum,tek farkı :Ağır iş yapmıyorum,ilaç ve iğnelerimi saati saatine alıyorum,bol su içiyorum,bol protein ağırlıklı besleniyorum,yani sabah yumurta,peynir,süt,öğlen akşam ,et,protein ağırlıklı,meyve olarak ta ananas,ayva....
Bel ağrım var,halsizlik ve uyku halim var,bir de çok sık WC'ye gitme durumum var...
Onun dışında hiç bu konuyu odak noktam yapmadan,günümü geçiriyorum.
Rabbim yazmışsa olacak,ki inşallah nasip eder anne olmamı...Dilerim sen de anne olursun..

İnsaallah,benimde annem bakiyo bana,benim ilk 2 gun cok agrim oldu kasik bel ve bacak bugun gayet iyiyim genellikle yatiyorum arada kalkip dolasiyorum,bakalim kismette kaderde varsa olucak yoksa elden ne gelirinsaalkah kimse evlatsiz kalmaz,benim ilk denemem 2 embriyo kondu,ya senin?

Ben de vajinal jelden sonra yürümeye gayret ediyorum,aksi takdirde jel topak topak geri geliyor çünkü.Rabbim hepimize anne olmamızı nasip eder inşallah.Çok zorlu bir yol,ama çocuğumuzu kucağımıza almamız için değer.
Bana 4 tane 5.gün embriyosu/blastokist transfer edildi,halsizliğim çok fazla bugün özellikle...Kalçadan iğnemi vuruldum,kızın eli hafifti ama yine de yağlı iğne olduğundan yakıyor,3'te göbekten iğnemi olacağım,ilaçlar vs.günler geçip gidiyor,1.Şubata az kaldı,inşallah ikimiz de hamile oluruz canım...

İnsaallahh ben iyiyim evi topladim birax dus aldim bugun iyi hissediyorum igne falan vermedi bana progestestan fitil kullaniyorim evet cok akiyo oldugu gibi disari akiyo,benim ilk tup bebegim insaallah ilk ve son olur

İnsaallahh ben iyiyim evi topladim birax dus aldim bugun iyi hissediyorum igne falan vermedi bana progestestan fitil kullaniyorim evet cok akiyo oldugu gibi disari akiyo,benim ilk tup bebegim insaallah ilk ve son olur
Ben de duş aldım canım,iğneye gitmeden önce,kendimi daha iyi hissettim.
Benim de bu yolda ilk denemem canım,inşallah bebeklerimize ilk defada kavuşuruz.
Benim iğneden olabilir,ama bugün gerçekten çok halsizim,inşallah bu durumum düzelir.

İnsaallah duzelirsinAllahim sifa versin,doktorundan memnunmusun?

İnsaallah duzelirsinAllahim sifa versin,doktorundan memnunmusun?
Canım normal diyor doktor ,halsizlik olabiliyormuş.
Zaten ben çok araştırdım ve bana yakın geldiği için Firdevs Hanımda karar kıldım.
Salı günü yani transferimde tanıştık ilk kez,gerek doktorumdan,gerekse Hasta Koordinatörüm İrem Hanım,hemşirem Pınar Hanım,ve embriologlardan hepsinden de memnun kaldım,onlar ellerinden geleni yaptı bence,gerisi Rabb'ime kalmış,inşallah olumlu olur,mutluluğumuz katlanır.
Sen memnun kaldın mı ?

Eh isde idare eder,cok ilgisiz bir doktor,2 dk zmn ayirmiyo adam otomotige baglamis biri giriyo biri cikiyo,cok yogun.

Sana ozelden msj attim bakabilirmisin:)

Eh isde idare eder,cok ilgisiz bir doktor,2 dk zmn ayirmiyo adam otomotige baglamis biri giriyo biri cikiyo,cok yogun.
Esasen önemli olan bizi bebeklerimize kavuşturmaları canım,sen kalbini ferah tut,hep olumlu düşün,inşallah pozitif haberlerini alacağız buradan,ben inanıyorum güzel haberler vereceğine..
Sana ozelden msj attim bakabilirmisin:)
Cevap verdim özelden.
Nasılsın bugün?Kendini nasıl hissediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…