Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

kızlar bilginiz varmı hit'de imsi tekniği varmı, uygulanıyormu

Yan
inşallah sonucu iyi olur canım ama yinede haklısın insan azda olsa ilgi mutlaka bekliyor
Yani transferimi yapti bi hayirli olsun demeden odadan cikmis baktimki doktor yok,hemsirelere sordum cok yogun gitti dedi,sonuc ii olsunda doktoruda gormeyiveririz artik.

hayirli olsun insaallah sinuc pozitif olur.. ben de tup bebek yaptiracam donadyin degil ilk deneme olacak ama merak ettigim sana 4 tane embriyo transfer edilmis bunun sebebi nedir benim yasim26 acaba hit yas faktorune bakiyormudur

hayirli olsun insaallah sinuc pozitif olur.. ben de tup bebek yaptiracam donadyin degil ilk deneme olacak ama merak ettigim sana 4 tane embriyo transfer edilmis bunun sebebi nedir benim yasim26 acaba hit yas faktorune bakiyormudur
Çok teşekkür ederim,dilerim isteyen herkese Rabbim bebeklerini kucağına almayı nasip eder.İnşallah bu sene hepimiz 2015 anneleri oluruz.Canım ben Doktorum Doğuş Tüp Bebek Merkezinden Firdevs Uğuz Tip,kendisinden şu aşamaya kadar memnunum,o elinden geleni yaptı,dilerim Rabbim de nasip eder,ben de ilaçlarıma,kendime,yememe ,içmeme çok dikkat ediyorum.Gerisi dediğim gibi Allah'a kalmış.Benim kendi yumurtalarımla 3 tüp bebek denemem var.Sonuncusu Şişli Memorialde pozitif oldu,ancak 6 haftalıkken kaybettim,ve ben de eşimle bu yola girmeye karar verdik.Çünkü herne kadar 4 yumurtam toplandıysa ve üçünden ikisi de 1. Kalite de olsa ve transfer de edilse,bakınca 30 lu yaşlarda görünsem de,doktorların adada doğup büyümem,Hayatım boyunca sigara,içkiyi ağzıma koymamış olmam,dengeli beslenmem ve düzenli spor yapmam nedeniyle metabolizma yaş ölçümüm 10 yaş genç yani 35 olarak tespit edilmiş te olsa,yaşım 45 ve bilinmeyen kromozom bozuklukları olabiliyor.Bu nedenle bu yola yöneldik.Istanbulda zaten kendi yumurtalarımla 2 bazen 3 adet transfer edildi,burada ben özellikle çok sayıda istedim,zaten Firdevs Hanım da 4 koymayı uygun buldu.Burada hem genç ,hem de çok Sayıda embriyo alarak,şansımın yükselmesini istedik canım.İnşallah pozitifi alırım güzel bir Beta HCG oranıyla,değerim katlanarak yükselir,keselerini,kalp atışlarını,sağlıklı bir hamilelikten sonra da ,eşimle sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim,tam 11 yıldır bebek özlemi içindeyiz.

Son düzenleme:
Hit benim bildiğim en fazla 2 adet koyuyor,canım senin yaşın genç zaten,sana da en fazla 2 koyarlar.

Yan

Yani transferimi yapti bi hayirli olsun demeden odadan cikmis baktimki doktor yok,hemsirelere sordum cok yogun gitti dedi,sonuc ii olsunda doktoruda gormeyiveririz artik.

haklısın canımm inşallah sonucu iyi olurda bunlarda ufak pürüzler olarak kalır, aksi olursa insan hepten sinirleniyor.
bende okadar kararsızımkii Firdevs hanımla ilgili çok fazla gel gitleri olanlar var, Hit de bu tarz şeyler bazen duyuyorum, Bahcecinin Donasyon merkezi için çok iyi deniliyor orasıda kafamı çok kurcalıyor. Bir yandanda Dünya Tüp bebekte Berk bey varmış ondada pozitifi gören var ama çokda duyulmamış biryer. ufffff karar vermek okadar zorki çünkü her karar ortalama 20.000 tl demek. bir yandanda kendimi kumpasın içinde bulmaktan korkuyorum biraz ciddiyeti ve kurumsallığı olan bir kurum olmalı.

oo canim ya insaallah bu son olur yaa ama ya 4 u de tutarsa bu da riskli deilmiki hayirlisi olsun canim yaa allahim gonlune gore versin insaallah

canim bahceci istanbulda deilmi donasyon nasil yapiliyo yasak deilmi orada

kizlar birde birsey merak ediyorum asistanlardan detayli bilgi ilgiyi gorebiliyormusun yoksa ben mi kuruntu yapiyoru ozellikle hit ekibi nasil sizce

canim bahceci istanbulda deilmi donasyon nasil yapiliyo yasak deilmi orada
bahcecinin kibristada subesi var canim
buradan cok kisiyi hazirlayip oradaki subelerine donasyona gonderiyorlar yada istersen direk orayada gidebiliyorsun. telefonla gorustum bayag aciklama yaptilar ama tabi gidip gormek daha iyi.
ben karar vermedim henuz su anda arastiriyorum hit veya bahceci kibris arasinda kaldim

peki bahceci kibris kime yonlendiriyorki acaba yani kibristaki subesinin adi ne ay kafam karisti ya ticaret donuyor sank8 kafam bulandi iyice

oo canim ya insaallah bu son olur yaa ama ya 4 u de tutarsa bu da riskli deilmiki hayirlisi olsun canim yaa allahim gonlune gore versin insaallah
Canım o kadar tutmayacağını hissediyorum kuvvetle,içimden bir ses öyle diyor,inşallah ta öyle olur.
Rabbim ne hayırlı ise onu versin tek/ikiz veya kız erkek yeterki akıl,bede,ruh sağlığı yerinde hayırlı evlatlar olsun...
Ama kalbimden geçen bir kız/bir erkekikiz...Rabbim anne/baba olmamızı nasip etsin inşallah eşimle.

amin canim bende ikiz istiyorum umarim hit dogru bir karar olur benim icin basari oldugunu dusunuyorum bana da faydasi dokunur umarim hayirlisiyla 2015 hepimize sifa olur

peki bahceci kibris kime yonlendiriyorki acaba yani kibristaki subesinin adi ne ay kafam karisti ya ticaret donuyor sank8 kafam bulandi iyice

canım bende kararsızım zaten çünkü İstanbul fulya bahçecide çok sayıda denemem var ve hepsi başarısız oldu.
bilmiyorum diye sorduğun için cevapladım reklam amaçlı değil.
normal bahçecinin Kıbrıs şubesi istanbulda şubeleri olduğu gibi bir tanede orada var
ama ben şu dönemde araştırma aşamasındayım kıbrısta neresi iyi neresi kötü hiçmi hiç bilmiyorum.

imsi ise spermlerin 8000 kat ile 12000 kat arasında büyütülerek içinden en iyisinin seçilmesidir.
normal ıcsı uygulamalarında en fazla 400 kat büyütülüyor. erkek infertilitesi olupda yumurta donasyonu yaptıracak bayanlar için imsi tekniği çok önemli. önce bu kıbrısta hangi merkezde var onu bulmalıyım.

kızlar birşay ögrenmek istiyorum nisanda nasipse kıbrısa gidiyorum yumurta donasyonu için. aklıma birsey takılıyor eşimde bir sorun yok şuan için sperm sayısı 55milyon bu beni tedirgin ediyor. doktorlar fena değil diyorlar ya bu sperm sayısıyla tutmazsa diye endişeleniyorum .sizce tutar mı bu sayıyla ve giden arkaslar ve gidecek arkadaşlar eşinizin yeme düzeniyle ilgili neler yaptınız. ya da neler sperm sayısını ve kalıtesini yükseltir. beni bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…