Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

anladim canim insallah hepimiz icin hayirlisi olsun zor bir surecten geciyoruz

canım sayının yanında hareket, morfolojide önemli
ama 55 milyon sayı olarak oldukça iyi bir rakam içinden mutlaka en iyisini seçerler

herkes gibi bende ilk denememde sonuc almak istiyorum merak ettigim birsey var merkezler imaji acisindan negatif sonuc almamamiz icin elinden geleni yapiyorlarmi yoksa gitsin bida gelecek para kazanacam zihniyetindelermi kafamdaki tek kusku bu suan tedaviye balicam ve cok merak ediyorum ozellikle halil ibrahim tekin hastalari kacinci denemenizde hamile kaldiniz herkese bilgi olur hemde lutfen paylasalim yasadiklarimizi umut olsun

ellaine .!.:
canım sayının yanında hareket, morfolojide önemli
ama 55 milyon sayı olarak oldukça iyi bir rakam içinden mutlaka en iyisini seçerler
Canım hareket ve Morfolojisi iyi ama sayısı kafama takıldı

amin canim bende ikiz istiyorum umarim hit dogru bir karar olur benim icin basari oldugunu dusunuyorum bana da faydasi dokunur umarim hayirlisiyla 2015 hepimize sifa olur
İnşallah canım başarılı bir doktor kuşkusuz,senin de güzel haberlerini alırız inşallah,hepimiz 2015 anneleri oluruz dilerim.

Bence özellikle de bu konuda isim yapmış merkezler başarılı sonuç elde etmek için ellerinden geleni yapıyorlar Fazlasıyla.

Herkese hayırlı Cumalar...
Tedavidekilere hayırlı tedaviler,hamilelere sağlıklı bir gebelik,sonuç bekleyenlere pozitif sonuçlar dilerim.
Dilerim hepimiz 2015 anneleri oluruz,hadi bugün hepimiz birbirimize dua edelim..

Günaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Beta HCG test sonucum pozitif,hamileyim.
Dilerim keseleri,kalp atışlarını duymamızı,ilk 3 ayı sağlıkla atlatır,ikili/üçlü testleri de sağlıklı çıkar,9 ay sonra sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim,amin.
Darısı isteyen ,bekleyen tüm anne adaylarımızın başına inşallah.

Cook sevindim hayirli ugurlu olsun insaallah,kac cikti degerin bugun kacinci gunun:)

Cook sevindim hayirli ugurlu olsun insaallah,kac cikti degerin bugun kacinci gunun:)
Canım çok teşekkür ederim.
Canım değerim yüksek maşallah,ama inşallah en çok iki tanedirler.
Bugün 11.günümdü.
Şimdi de 10 gün sonraki kese,ondan 1 hafta sonra da kalp atışlarını duyma stresi sardı

Masallah masallah:) bizdeki stres bitmez arkasasim:) aynen bende haftaya gidicem insaallah,Allahim sonumuzu hayir etsin,aminnn..

Bu arada kan testini tekrar etmeni istemedimi doktorun?
Canım istemedi tatlım,neden dersen 7. Gün kanamam olmuştu ya Salı günü ilk Beta HCG testimi Ogün yaptırdım,sonra ikinci testi Perşembe günü 9.gün test yaptırdım,en sonunda da 11. Gün testini bugün yaptırdım,hep 2 katından fazla artış gösterdiğinden,yeni bir teste gerek kalmadı dedim doktorum.

hayirli olsun cok sevindim ya super masallah 4 tane transefer edilmisti dimi sana insallah ikiz olur canim darisi bize saglikla dogur insallah

hayirli olsun cok sevindim ya super masallah 4 tane transefer edilmisti dimi sana insallah ikiz olur canim darisi bize saglikla dogur insallah
Canım çok teşekkür ederim,bizim de eşimle kalbimizden geçen ikiz olması.Evet canım 4 tane transfer edilmişti.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin.Rabbim dileyen herkese anne olma mutluluğunu yaşatsın,Amin.

okuyunca kendim hamileymisim gibi sevindim ya super bir haber bu sen hit e gitmemissin ama bakalim sihirli elleri olan hit beni anne yapabilecekmi bir an once tedavim baslasa

okuyunca kendim hamileymisim gibi sevindim ya super bir haber bu sen hit e gitmemissin ama bakalim sihirli elleri olan hit beni anne yapabilecekmi bir an once tedavim baslasa
Canım çok teşekkür ederim,dilerim sen de bebeklerine kavuşursun,HİT te çok başarılı bir merkez,bu bir gerçek.
Ben inanıyorum,sana Uğur getirecek HİT.

Su sıralar cevap vermekte çok geç kalıyorum Afedersin. Belki tercihini yapmışsınızndir ama ben yinede cevap vereyim duyduğum ve yakın çevreden de oraya giden bir iki kişi En yakın şahit olduğum şeylerden bunu söyledim ama dedigim gibi tercih senin Şansın bol olsun.kolsun.karar verdin mi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…