anladim canim insallah hepimiz icin hayirlisi olsun zor bir surecten geciyoruzcanım bende kararsızım zaten çünkü İstanbul fulya bahçecide çok sayıda denemem var ve hepsi başarısız oldu.
bilmiyorum diye sorduğun için cevapladım reklam amaçlı değil.
normal bahçecinin Kıbrıs şubesi istanbulda şubeleri olduğu gibi bir tanede orada var
ama ben şu dönemde araştırma aşamasındayım kıbrısta neresi iyi neresi kötü hiçmi hiç bilmiyorum.
imsi ise spermlerin 8000 kat ile 12000 kat arasında büyütülerek içinden en iyisinin seçilmesidir.
normal ıcsı uygulamalarında en fazla 400 kat büyütülüyor. erkek infertilitesi olupda yumurta donasyonu yaptıracak bayanlar için imsi tekniği çok önemli. önce bu kıbrısta hangi merkezde var onu bulmalıyım.
anladim canim insallah hepimiz icin hayirlisi olsun zor bir surecten geciyoruz
kızlar birşay ögrenmek istiyorum nisanda nasipse kıbrısa gidiyorum yumurta donasyonu için. aklıma birsey takılıyor eşimde bir sorun yok şuan için sperm sayısı 55milyon bu beni tedirgin ediyor. doktorlar fena değil diyorlar ya bu sperm sayısıyla tutmazsa diye endişeleniyorum .sizce tutar mı bu sayıyla ve giden arkaslar ve gidecek arkadaşlar eşinizin yeme düzeniyle ilgili neler yaptınız. ya da neler sperm sayısını ve kalıtesini yükseltir. beni bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler kızlar
Canım hareket ve Morfolojisi iyi ama sayısı kafama takıldıellaine .!.:canım sayının yanında hareket, morfolojide önemli
ama 55 milyon sayı olarak oldukça iyi bir rakam içinden mutlaka en iyisini seçerler
İnşallah canım başarılı bir doktor kuşkusuz,senin de güzel haberlerini alırız inşallah,hepimiz 2015 anneleri oluruz dilerim.amin canim bende ikiz istiyorum umarim hit dogru bir karar olur benim icin basari oldugunu dusunuyorum bana da faydasi dokunur umarim hayirlisiyla 2015 hepimize sifa olur
Bence özellikle de bu konuda isim yapmış merkezler başarılı sonuç elde etmek için ellerinden geleni yapıyorlar Fazlasıyla.herkes gibi bende ilk denememde sonuc almak istiyorum merak ettigim birsey var merkezler imaji acisindan negatif sonuc almamamiz icin elinden geleni yapiyorlarmi yoksa gitsin bida gelecek para kazanacam zihniyetindelermi kafamdaki tek kusku bu suan tedaviye balicam ve cok merak ediyorum ozellikle halil ibrahim tekin hastalari kacinci denemenizde hamile kaldiniz herkese bilgi olur hemde lutfen paylasalim yasadiklarimizi umut olsun
Cook sevindim hayirli ugurlu olsun insaallah,kac cikti degerin bugun kacinci gunun:)Günaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Beta HCG test sonucum pozitif,hamileyim.
Dilerim keseleri,kalp atışlarını duymamızı,ilk 3 ayı sağlıkla atlatır,ikili/üçlü testleri de sağlıklı çıkar,9 ay sonra sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim,amin.
Darısı isteyen ,bekleyen tüm anne adaylarımızın başına inşallah.
Canım çok teşekkür ederim.Cook sevindim hayirli ugurlu olsun insaallah,kac cikti degerin bugun kacinci gunun:)
Masallah masallah:) bizdeki stres bitmez arkasasim:) aynen bende haftaya gidicem insaallah,Allahim sonumuzu hayir etsin,aminnn..Canım çok teşekkür ederim.
Canım değerim yüksek maşallah,ama inşallah en çok iki tanedirler.
Bugün 11.günümdü.
Şimdi de 10 gün sonraki kese,ondan 1 hafta sonra da kalp atışlarını duyma stresi sardı
Bu arada kan testini tekrar etmeni istemedimi doktorun?Masallah masallah:) bizdeki stres bitmez arkasasim:) aynen bende haftaya gidicem insaallah,Allahim sonumuzu hayir etsin,aminnn..
Canım istemedi tatlım,neden dersen 7. Gün kanamam olmuştu ya Salı günü ilk Beta HCG testimi Ogün yaptırdım,sonra ikinci testi Perşembe günü 9.gün test yaptırdım,en sonunda da 11. Gün testini bugün yaptırdım,hep 2 katından fazla artış gösterdiğinden,yeni bir teste gerek kalmadı dedim doktorum.Bu arada kan testini tekrar etmeni istemedimi doktorun?
hayirli olsun cok sevindim ya super masallah 4 tane transefer edilmisti dimi sana insallah ikiz olur canim darisi bize saglikla dogur insallahGünaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Beta HCG test sonucum pozitif,hamileyim.
Dilerim keseleri,kalp atışlarını duymamızı,ilk 3 ayı sağlıkla atlatır,ikili/üçlü testleri de sağlıklı çıkar,9 ay sonra sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim,amin.
Darısı isteyen ,bekleyen tüm anne adaylarımızın başına inşallah.
Canım çok teşekkür ederim,bizim de eşimle kalbimizden geçen ikiz olması.Evet canım 4 tane transfer edilmişti.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin.Rabbim dileyen herkese anne olma mutluluğunu yaşatsın,Amin.hayirli olsun cok sevindim ya super masallah 4 tane transefer edilmisti dimi sana insallah ikiz olur canim darisi bize saglikla dogur insallah
okuyunca kendim hamileymisim gibi sevindim ya super bir haber bu sen hit e gitmemissin ama bakalim sihirli elleri olan hit beni anne yapabilecekmi bir an once tedavim baslasaCanım çok teşekkür ederim,bizim de eşimle kalbimizden geçen ikiz olması.Evet canım 4 tane transfer edilmişti.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin.Rabbim dileyen herkese anne olma mutluluğunu yaşatsın,Amin.
Canım çok teşekkür ederim,dilerim sen de bebeklerine kavuşursun,HİT te çok başarılı bir merkez,bu bir gerçek.okuyunca kendim hamileymisim gibi sevindim ya super bir haber bu sen hit e gitmemissin ama bakalim sihirli elleri olan hit beni anne yapabilecekmi bir an once tedavim baslasa
insallah ya cok sagol bencede olacak icime oyle doguyo aksini dusunmek bile istemiyorumCanım çok teşekkür ederim,dilerim sen de bebeklerine kavuşursun,HİT te çok başarılı bir merkez,bu bir gerçek.
Ben inanıyorum,sana Uğur getirecek HİT.
Cumartesi gidip 2 hastane ile de görüşeceğim. Umarım o duyduğumuz sıkıntılar bizlere uğramaz.Doğuşla yaşanan bir sıkıntıdan dolayı mı ; doğuş un başarısından dolayımı araştırmamı ilettin. Doğuşla ilgili olumsuz şeylerde duydum ama olumlu da duyduklarım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?