- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Ben pozıtıfı gordum fakat dusuk yaptım malesef degerlerım katlanarak artmadı,su an adet olmayı beklıyorum ve muthıs bı agrım var,hıt ten hıc memnun degılım ama senı etkılemek ıstemem,ben cok guvenerek karar vermıstım ama suan aynı fıkırde degılım, fırdevsı tercıh etmedıgıme uzuluyorum en azından karsında muhatap alacagın bırılerı olurdu,ama kısmet ısdehaklısın canımm inşallah sonucu iyi olurda bunlarda ufak pürüzler olarak kalır, aksi olursa insan hepten sinirleniyor.
bende okadar kararsızımkii Firdevs hanımla ilgili çok fazla gel gitleri olanlar var, Hit de bu tarz şeyler bazen duyuyorum, Bahcecinin Donasyon merkezi için çok iyi deniliyor orasıda kafamı çok kurcalıyor. Bir yandanda Dünya Tüp bebekte Berk bey varmış ondada pozitifi gören var ama çokda duyulmamış biryer. ufffff karar vermek okadar zorki çünkü her karar ortalama 20.000 tl demek. bir yandanda kendimi kumpasın içinde bulmaktan korkuyorum biraz ciddiyeti ve kurumsallığı olan bir kurum olmalı.
Bende araştırdım, Kıprıs'a gidiyorum. doktor mürüde hanım ile tedaviye başladık. memnun kalırisem size de bilgi veririm. sevgilerben de araştırıyorum kıbrıs son çarem artık herşeyi okuycam ona göre karar vercez artık rabbim yardım etsin
ÇOK SEVİNDİM,GOZUNUZ AYDIN ALLAHM KUCAGINA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞALLAH::)) BENİMKİLERDE DÜŞMESEYDİ BERABER GÖRÜCEKTİK BUGÜN KESELERİKızlar iki kese gördük,ikiz.
Haftaya Pazartesi günü kalp atışlarını da duyarız inşallah.
Dualarınızı bekliyorum ,ben de diliyorum ki isteyen herkesi Rabbim anne yapsın,evladını kucağına almayı nasip etsin.
Canım çok teşekkür ederim.ÇOK SEVİNDİM,GOZUNUZ AYDIN ALLAHM KUCAGINA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞALLAH::)) BENİMKİLERDE DÜŞMESEYDİ BERABER GÖRÜCEKTİK BUGÜN KESELERİ( NAPALIM KISMET..
kadınlar kulübünü bilmiyordum ben. Doğuş hastahanesinde yeni yaptırdım, henüz sonuç belli değil, kısmet ise 10 gün sonra neticeyi alacağız. Doktor Mürüde bizimle ilgilenen doktor. İşinde iyi diye duyduk, tanıdık tavsiyesi ile gittik. Arkadaşlar 1 sene önce yaptırmıştı, şu an ikiz bebekleri var. inşallah bizimde sonucumuz olumlu olacaktır. şu an tek diyebileceğim, Mürüde hanım çok meraklı bir doktor.. Neticeyi isterseniz sizinle paylaşırımBende araştırdım, Kıprıs'a gidiyorum. doktor mürüde hanım ile tedaviye başladık. memnun kalırisem size de bilgi veririm. sevgiler
super bir haber umarim dogdugunuda gorursunuz ikizlerin senin dunyana nese getirsinKızlar iki kese gördük,ikiz.
Haftaya Pazartesi günü kalp atışlarını da duyarız inşallah.
Dualarınızı bekliyorum ,ben de diliyorum ki isteyen herkesi Rabbim anne yapsın,evladını kucağına almayı nasip etsin.
Amin canım,inşallah,şimdiden verdikleri mutluluk öyle büyük ki,kalp atışlarını duyup,ilk 3 ayı atlatıp,kucağıma da almayı nasip etsin Rabbim inşallah ikizlerimi.super bir haber umarim dogdugunuda gorursunuz ikizlerin senin dunyana nese getirsin
amin insallah benimde geleck ay insallah gidecem dua et banadaAmin canım,inşallah,şimdiden verdikleri mutluluk öyle büyük ki,kalp atışlarını duyup,ilk 3 ayı atlatıp,kucağıma da almayı nasip etsin Rabbim inşallah ikizlerimi.
Hepimize dua ediyorum canım,inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.amin insallah benimde geleck ay insallah gidecem dua et banada
maradan canan hanıma ulaş 05488606000 sana yardımcı olacaktırMerhabalar arkadaslar,HİT e ulasabicegim numaralari ve mail adresini birde kiminle iletisime girebilcegim hakkinda bilgi verirmisiniz.
Cok tesekurler.HİT in hastasimisin deneyimlerini paylasirmisinbu nu
maradan canan hanıma ulaş 05488606000 sana yardımcı olacaktır
hitte canan hanım var onla irtibata geç çok iyi ve ilgilenen biri 05488606000Merhabalar arkadaslar,HİT e ulasabicegim numaralari ve mail adresini birde kiminle iletisime girebilcegim hakkinda bilgi verirmisiniz.
sana su kadarini soyleyebilirim ben yaptirmadim suan oyle bir seye ihtiyavim yok ama olursa hic dusunmem anne olmak icin deger ve o bebek karninda buyucek kocandan bir parca seninde vucudunda beskenecek buyucek ne farkederki kimin yumurtasi oldugu o senin bebegin organ nakli gibi birsey oyle dusun vee istatisliklerle her dogum yapan cocugu kabullenmis birkac anne sadece bebegi istememis buda logusaliga bagli hrrkestr olabilir bence gorusum bu haa bide cevremde var yaptiranlar cocuklar anne ve babaya benziyolarArkadaslar kimse varmi suan orda bende donasyon dusunuyorum ama sadece dusunuyorum noktayi bir turlu koyamiyorum.korkuyorum endiseliyim saşkinim uzgunum heyecanliyim hepsi bir arada duygu yogunlugu yasiyorum bu nasil birseydir ya.rabbim bizi bununla sınıyo ne yapmaliyim sorusunu binlerce kezcsoruyorum kendime ama yine caresizlik.guvenecek limanım yokki nereye kime gidiyim bilmiyorum.kibris kendi basina bir yer nasil oluyo nasil dönüyor bu isler orda biri bana yazsin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?