Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Merhaba hanimlar 23unde transferim yapildi yarin e2 ve progesteron baktiracam bu cikacak test oranlari bhcg yi belirler mi bilginiz varsa yazar misiniz lutfen?

Benim e2 211 progesteron 3.11 gibi bisiy cikmisti ve hamile kaldim ama dusuk yaptim sonra benim bildigim kadariyla e2 150 den fazla cikmasi gerekiyormus gebelikte.

Benim e2 211 progesteron 3.11 gibi bisiy cikmisti ve hamile kaldim ama dusuk yaptim sonra benim bildigim kadariyla e2 150 den fazla cikmasi gerekiyormus gebelikte.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. 1 saat sonra test zamani bakalim ne cikacak. Cok uzuldum ama umudunuzu yitirmeyin herşey guzel olacak eminim sevgiler...

Cevabınız için çok teşekkür ederim. 1 saat sonra test zamani bakalim ne cikacak. Cok uzuldum ama umudunuzu yitirmeyin herşey guzel olacak eminim sevgiler...
Allahim buyuk bizimde yuzumuz guler evlatlarimiza kavusuruz bir gun insaAllah:)

Sonucumu aldim progesteron 60 e2 2221 cikmis canan hnm super dedi yinede bhcg gormeliyiz dedi bakalım. Tabi ki gunu gelince olacak inanmaktan vazgecmeyelim dualarim sizinle.

Sonucumu aldim progesteron 60 e2 2221 cikmis canan hnm super dedi yinede bhcg gormeliyiz dedi bakalım. Tabi ki gunu gelince olacak inanmaktan vazgecmeyelim dualarim sizinle.
ooo masallah cok guzel degerler,5 .gunumu bugun transferin,birde kac embriyo kacinci gun konuldu?

mrb inşallah pozitif sonuç görmüşsündür doğuştan memnunmusun

Cok tesekkurler hayirli kararlarimiz olur ins.cevrenizde yapan oldumu neler yasaniyo

Sonucum çıktı canim 247.5 p.tesi tekrar yaptiracagim.
merhaba Eda hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün. ben de 2. denememi hitte yaptırdım fakat olmadı. senin kaç yumurta çıkmıştı.benim 11 yumurta çıktı 3 tane 5.gün embriyosu koydular ama tutunamadı.sebebini bir türlü anlayamadım.sen hangi ilaçları kullandın günlük kaç doz almıştın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…