Cevabınız için çok teşekkür ederim. 1 saat sonra test zamani bakalim ne cikacak. Cok uzuldum ama umudunuzu yitirmeyin herşey guzel olacak eminim sevgiler...Benim e2 211 progesteron 3.11 gibi bisiy cikmisti ve hamile kaldim ama dusuk yaptim sonrabenim bildigim kadariyla e2 150 den fazla cikmasi gerekiyormus gebelikte.
Allahim buyuk bizimde yuzumuz guler evlatlarimiza kavusuruz bir gun insaAllah:)Cevabınız için çok teşekkür ederim. 1 saat sonra test zamani bakalim ne cikacak. Cok uzuldum ama umudunuzu yitirmeyin herşey guzel olacak eminim sevgiler...
ooo masallah cok guzel degerler,5 .gunumu bugun transferin,birde kac embriyo kacinci gun konuldu?Sonucumu aldim progesteron 60 e2 2221 cikmis canan hnm super dedi yinede bhcg gormeliyiz dedi bakalım. Tabi ki gunu gelince olacak inanmaktan vazgecmeyelim dualarim sizinle.
Ayin 23unde transferim yapildi evet 5. gun oluyor bugun. 3.gun embriyolari 2 adet transfer edildi.ooo masallah cok guzel degerler,5 .gunumu bugun transferin,birde kac embriyo kacinci gun konuldu?
İlk tup bebeginmiydi canim?Ayin 23unde transferim yapildi evet 5. gun oluyor bugun. 3.gun embriyolari 2 adet transfer edildi.
Daha onceden dogal yollarla 1 dogumum var ama bu ilk tup bebek denememİlk tup bebeginmiydi canim?
mrb inşallah pozitif sonuç görmüşsündür doğuştan memnunmusunkadınlar kulübünü bilmiyordum ben. Doğuş hastahanesinde yeni yaptırdım, henüz sonuç belli değil, kısmet ise 10 gün sonra neticeyi alacağız. Doktor Mürüde bizimle ilgilenen doktor. İşinde iyi diye duyduk, tanıdık tavsiyesi ile gittik. Arkadaşlar 1 sene önce yaptırmıştı, şu an ikiz bebekleri var. inşallah bizimde sonucumuz olumlu olacaktır. şu an tek diyebileceğim, Mürüde hanım çok meraklı bir doktor.. Neticeyi isterseniz sizinle paylaşırım
Cok tesekkurler hayirli kararlarimiz olur ins.cevrenizde yapan oldumu neler yasaniyosana su kadarini soyleyebilirim ben yaptirmadim suan oyle bir seye ihtiyavim yok ama olursa hic dusunmem anne olmak icin deger ve o bebek karninda buyucek kocandan bir parca seninde vucudunda beskenecek buyucek ne farkederki kimin yumurtasi oldugu o senin bebegin organ nakli gibi birsey oyle dusun vee istatisliklerle her dogum yapan cocugu kabullenmis birkac anne sadece bebegi istememis buda logusaliga bagli hrrkestr olabilir bence gorusum bu haa bide cevremde var yaptiranlar cocuklar anne ve babaya benziyolar
Sonuc belli olmadimi eda??Daha onceden dogal yollarla 1 dogumum var ama bu ilk tup bebek denemem
cocuklarini buyutuyolar bir iki kisi var bildigimCok tesekkurler hayirli kararlarimiz olur ins.cevrenizde yapan oldumu neler yasaniyo
Hayir ayin 6sinda kan testim var bhcg. Ama ben kese ve kalp atimini gorunceye kadar tamam oldu diyemeyecegim sanırım.Sonuc belli olmadimi eda??
En iyisini yaparsin benim gibi once sevinip sonra uzulme..Hayir ayin 6sinda kan testim var bhcg. Ama ben kese ve kalp atimini gorunceye kadar tamam oldu diyemeyecegim sanırım.
Sonucum çıktı canim 247.5 p.tesi tekrar yaptiracagim.En iyisini yaparsin benim gibi once sevinip sonra uzulme..
Gozunaydin canim,saglikli bir hamilelik gecirip bebislerini kucagina almani diliyorum.Sonucum çıktı canim 247.5 p.tesi tekrar yaptiracagim.
merhaba Eda hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün. ben de 2. denememi hitte yaptırdım fakat olmadı. senin kaç yumurta çıkmıştı.benim 11 yumurta çıktı 3 tane 5.gün embriyosu koydular ama tutunamadı.sebebini bir türlü anlayamadım.sen hangi ilaçları kullandın günlük kaç doz almıştın.Sonucum çıktı canim 247.5 p.tesi tekrar yaptiracagim.
Gozun aydin canimm,İnsaallah kucagina aldigin gunleride gorursun degerin katlanarak artsin:)Sonucum çıktı canim 247.5 p.tesi tekrar yaptiracagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?