Tebrik ederim,allah kucağına almayı nasip etsin...Sonucum çıktı canim 247.5 p.tesi tekrar yaptiracagim.
Bende 15 yumurta ve sadece 2tanesi embriyo olabildi 3.gun transfer yapildi ikisi birden. Elevit, i mom, estrofem, coraspin, progestan, dhea ve ignelermerhaba Eda hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün. ben de 2. denememi hitte yaptırdım fakat olmadı. senin kaç yumurta çıkmıştı.benim 11 yumurta çıktı 3 tane 5.gün embriyosu koydular ama tutunamadı.sebebini bir türlü anlayamadım.sen hangi ilaçları kullandın günlük kaç doz almıştın.
merhaba kriziantem senin de yazdıklarını okudum.ben de hitte yaptırdım ama tutmadı. 2Denememdi.ilk doğuşta yaptırdım 2.hitte.senin kaçıncı denemen. Senin kaç yumurta çıkmıştı. benim 11 yumurta çıktı.3 tanesi 5güne gitti ama olmadı.ben 33 yaşındayım sen kaç yaşındasın.ümidimizi kaybetmiyelim.sen hangi ilaçları kullandın.günlük kaç doz iğne yaptın. ben günlük 225 doz aldım 9 gün boyunca.imom, elevi,, femera,, dhea....kaçıncı denemen tekrar düşünüyor musun.Gozun aydin canimm,İnsaallah kucagina aldigin gunleride gorursun degerin katlanarak artsin:)
eda sen kaç yaşındasın seninki normal tüp bebek değil mi.sen günlük kaç doz iğne aldın.acaba iğne dozları yumurta kalitemizi düşürüyor mu diyorum. yumurtalarımız çok fire veriyor. Allah bebeğini sana bağışlasın 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin.Bende 15 yumurta ve sadece 2tanesi embriyo olabildi 3.gun transfer yapildi ikisi birden. Elevit, i mom, estrofem, coraspin, progestan, dhea ve igneler
Mrb tomris benim ilk denememdi yasim 28 ocagin sonunda transferim oldu,28 yumurta toplandi 17 si dollendi 10 tane 5.gun embriyom vardi 2 tane 5.gun embriyosu konuldu elevit femera coreaspin menegon igne vardi o kadar,7.gunum de kanamam oldu,9.gun test yaptim 214.5 cikti hamile kaldim degerlerim yavas yukseldi ve dusmeye basladi dusuk yaptim,6 tane embriyom daha var suan adet olmayi bekliyorum adetimle tekrar donmuslarla deniycemmerhaba kriziantem senin de yazdıklarını okudum.ben de hitte yaptırdım ama tutmadı. 2Denememdi.ilk doğuşta yaptırdım 2.hitte.senin kaçıncı denemen. Senin kaç yumurta çıkmıştı. benim 11 yumurta çıktı.3 tanesi 5güne gitti ama olmadı.ben 33 yaşındayım sen kaç yaşındasın.ümidimizi kaybetmiyelim.sen hangi ilaçları kullandın.günlük kaç doz iğne yaptın. ben günlük 225 doz aldım 9 gün boyunca.imom, elevi,, femera,, dhea....kaçıncı denemen tekrar düşünüyor musun.
Ben 28 yasindayim yumurta arttirmak icinde transfer sonrası da gunde 1 tane igne vuruldum. Aslinda ignelerin amaci yumurta cogaltmak olgunlastirmak ve kalitesini arttirmak diye biliyorum ben hemsire oyle soylemisti çünkü.eda sen kaç yaşındasın seninki normal tüp bebek değil mi.sen günlük kaç doz iğne aldın.acaba iğne dozları yumurta kalitemizi düşürüyor mu diyorum. yumurtalarımız çok fire veriyor. Allah bebeğini sana bağışlasın 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin.
Bu arada iyi dileklerin icin çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin insallaheda sen kaç yaşındasın seninki normal tüp bebek değil mi.sen günlük kaç doz iğne aldın.acaba iğne dozları yumurta kalitemizi düşürüyor mu diyorum. yumurtalarımız çok fire veriyor. Allah bebeğini sana bağışlasın 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin.
Cevapların için teşekkürler.İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun.krizantem transferde rahim kalınlığın kaçtı.günde kaç doz iğne yaptın.rahim filmi çekilmişmiydin.ben sonucu öğrendikten 4gün sonra adet oldum. eğer adetin geçikirse kadın doğumcuya görün. Benim ilkinde öyle oldu. adet söktürücü kullandım.Mr
Mrb tomris benim ilk denememdi yasim 28 ocagin sonunda transferim oldu,28 yumurta toplandi 17 si dollendi 10 tane 5.gun embriyom vardi 2 tane 5.gun embriyosu konuldu elevit femera coreaspin menegon igne vardi o kadar,7.gunum de kanamam oldu,9.gun test yaptim 214.5 cikti hamile kaldim degerlerim yavas yukseldi ve dusmeye basladi dusuk yaptim,6 tane embriyom daha var suan adet olmayi bekliyorum adetimle tekrar donmuslarla deniycem
Bu arada iyi dileklerin icin çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin insallah
_Ben 28 yasindayim yumurta arttirmak icinde transfer sonrası da gunde 1 tane igne vuruldum. Aslinda ignelerin amaci yumurta cogaltmak olgunlastirmak ve kalitesini arttirmak diye biliyorum ben hemsire oyle soylemisti çünkü.
Ben de teşekkür ederim.Allah sizleri birbirinizden ayırmasın.Bana da transfer sonrası lukrin yazdı ben de onu kullandım.senin transfer de rahim kalınlığın kaçtı. bilgilendire bilir misin.Bu arada iyi dileklerin icin çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin insallah
rahim kalınlığının kaç olması gerekiyo_
Ben de teşekkür ederim.Allah sizleri birbirinizden ayırmasın.Bana da transfer sonrası lukrin yazdı ben de onu kullandım.senin transfer de rahim kalınlığın kaçtı. bilgilendire bilir misin.
Bende lucrin kullandim. Transferden 2 gun once 12mm. Bhcg olcumumde yani dun 16mm olmuş._
Ben de teşekkür ederim.Allah sizleri birbirinizden ayırmasın.Bana da transfer sonrası lukrin yazdı ben de onu kullandım.senin transfer de rahim kalınlığın kaçtı. bilgilendire bilir misin.
benimde 1d.6mmBende lucrin kullandim. Transferden 2 gun once 12mm. Bhcg olcumumde yani dun 16mm olmuş.
Eda bu rahim kalınlığı çatlatma iğnesi vurulduğu günkü mü. Bana transfer günü bakılmadı.Bende lucrin kullandim. Transferden 2 gun once 12mm. Bhcg olcumumde yani dun 16mm olmuş.
kızlar sizinde yumurta donosyonumuEda bu rahim kalınlığı çatlatma iğnesi vurulduğu günkü mü. Bana transfer günü bakılmadı.
Hit adet sokturucu kullanmami istemiyo geciksede kendiliginden gelsin diyo, rahim filmi cektirdim temiz cikti rahim kalinligim icin transfer sirasinda hit super demisti sanirim 10 a yakindi.ben igne kullanmiyodum vermemisti,7.gun kanamam olunca igneye baslatti sabah aksam vuruldum ama gec kaldik en basta igne vurmaliydim bence,bu tedavide bastan igne verir sanirim,bana cok az ilac kullandirdi ,hem yumurtalar olusurken hemde transferden sonra,dusmesinun sebebide ilac eksik gelmis olabilir bence.Cevapların için teşekkürler.İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun.krizantem transferde rahim kalınlığın kaçtı.günde kaç doz iğne yaptın.rahim filmi çekilmişmiydin.ben sonucu öğrendikten 4gün sonra adet oldum. eğer adetin geçikirse kadın doğumcuya görün. Benim ilkinde öyle oldu. adet söktürücü kullandım.
Transfer gunu embriyolog bakiyor ameliyat hanede hastsyi hazırlarken ama sozlu olarak soylememis olabilir. Benim de transfer gunu kalinlik hwkkinds bilgim yok bu deger transfeeden 2 gun once ki deger. Doktor eembriyologa rahim kalınlığı nasil dedi embriyolog da uygundur doktor bey dedi sadeceEda bu rahim kalınlığı çatlatma iğnesi vurulduğu günkü mü. Bana transfer günü bakılmadı.
Merhaba esmeray benim rahim kalınlığım 8mm idi.sen ne yaptırıyorsun.benimde 1d.6mm
O zaman sen yumurta toplandıktan transfer gününe kadar kibrista kaldin herhalde ben döndüm transfer günü tekrar geldimTransfer gunu embriyolog bakiyor ameliyat hanede hastsyi hazırlarken ama sozlu olarak soylememis olabilir. Benim de transfer gunu kalinlik hwkkinds bilgim yok bu deger transfeeden 2 gun once ki deger. Doktor eembriyologa rahim kalınlığı nasil dedi embriyolog da uygundur doktor bey dedi sadece
Çok az ilaç derken dozları mi düşük ver di.senin donmuslarin var mi tekrar mi tedavi olacaksinHit adet sokturucu kullanmami istemiyo geciksede kendiliginden gelsin diyo, rahim filmi cektirdim temiz cikti rahim kalinligim icin transfer sirasinda hit super demisti sanirim 10 a yakindi.ben igne kullanmiyodum vermemisti,7.gun kanamam olunca igneye baslatti sabah aksam vuruldum ama gec kaldik en basta igne vurmaliydim bence,bu tedavide bastan igne verir sanirim,bana cok az ilac kullandirdi ,hem yumurtalar olusurken hemde transferden sonra,dusmesinun sebebide ilac eksik gelmis olabilir bence.
Hite mi yaptırmayı düşünüyorsun.tekrar fiyat konuştum mu?Çok az ilaç derken dozları mi düşük ver di.senin donmuslarin var mi tekrar mi tedavi olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?